تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آیا شما انتقادی به تالار بیداری اندیشه دارید؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
خدمت همه ی دوستام عرض کنم که
این مسیله ی دگر اندیشان و طرز برخورد با دگر اندیشان رو باید از 2جهت نگاه کرد ، چون تقریبا 2 دید ِ غالب وجود داره ...

یکی از دید عموم ِ کاربران ِ تالار ، از معاون و ناظر و کاربر عادی و مدیر و ... یعنی اکثریت ِ کاربران . شما دید و دیدگاه ِ بسیار نزدیکی به هم دارید ، عموم ِ نظرات ، طرز فکر ، نوع بیان ، برخورد با شبه افکن ها در مسایل ِ دینی و مذهبی ، برخورد با کسانی که طرز فکر ِ سیاسی و اجتماعی مخالفی با شما دارن و ... یعنی شما یه قشر غالب هستید که قدرت دستتونه . نمیگم سوء استفاده کردید یا میکنید ، ولی تا جای ِ ممکن با کسایی که با شما تفاوت دارن دوری میکنید و هرچه این تفاوت عمیق تر و آشکار تر باشه، اون دگر اندیش با اندیشه های شما محو میشه ...
یه سری شماها هستید که تحمل ِ مخالفت رو ندارید و تمام ِ تلاشتون رو میکنید که تو زمین ِ خودتون کسی نیاد بازیتون بده . و صد البته با قوانین ِ مزخرف و مغایر با اسم تالار و اون هدفی که در ذهن کاربر القا میشه ، بسیار موفق بودید ...

فاطمه خانم
اون دوستانی که میگن شما چرا می گذارید دگر اندیشان اینجا اینقدر آزاد باشند، از جمله قشر تندرو و کم تحمل تر ِ همین قشری هستن که من گفتم ... خودم هم کم برخورد نداشتم ، ولی خدا رو شکر مشکلی پیش نیومده تا حالا .

یه گروه دیگه هم هستن که مغلوب هستن از نظر جمعیت ، ولی به دلیل ِ طرز فکر متفاوت و محدودیت ها ، سعی میکنن با راهکارهای متفاوت حضور خودشون رو اعلام کنن و نظراتشون رو بیان .
بهایی به ما داده نمیشه و به خیلی از حرفهای ما هیچ توجهی نمیشه ... چیرهای دیگه ای هم هستن که از حوصله ی بحث خارجه .
فقط میخوام بگم تو قشر مغلوب باشی و بخوای فعالیت کنی ، واقعا کار ِ فرسایشی و خسته کننده ای هست ...

من تو این چند مدتی که اینجا بودم چیزی از بیداری ِ اندیشه ندیدم ... بیشتر بیداری ِ قسمت ِ دینی - مذهبی ِ اندیشه هست اینجا .
من اومدم بیداری ِ اندیشه تا بحث و تبادل نظر داشته باشیم ، ولی اینجا از این خبرا نیست ...

موفق باشید .
سلام
3 دید وجود داره

دید سوم متعلق به بنده است که میگم توهین نکنن، من حمایت میکنم!!!
خوب وقتی 3 دید وجود داره، اصطکاک هم پیش میاد......

البته باید مشخص باشه قراره سر چه چیزی بحث بشه و اینکه الکی بخوان یک بحثی راه بندازن، هیچ دلیلی برای حمایت نمی بینم
بحث برای بحث عملی جاهلانه است از سوی هر کسی
(۱۶/آبان/۹۱ ۱۱:۳۷)blue.blood نوشته است: [ -> ]بهایی به ما داده نمیشه و به خیلی از حرفهای ما هیچ توجهی نمیشه ... چیرهای دیگه ای هم هستن که از حوصله ی بحث خارجه .
فقط میخوام بگم تو قشر مغلوب باشی و بخوای فعالیت کنی ، واقعا کار ِ فرسایشی و خسته کننده ای هست ...

سلام خدمت شما
اینکه شما می فرمایید که توجهی به یک سری از مطالب نمیشه کاملا درسته. اما راهکار چیه؟
نمی شه که کسانی رو مجبور به توجه کرد!
در این تالار افراد متفاوتی با رنج سنی متفاوتی حضور دارن و البته سلیقه های متفاوت.
من فکر می کنم هر کس اولویت هایی در ذهن دارد. هدف این است که ما اولویت های خود را با دوستان دیگر در میون بزاریم با دلیل آنها رو مجاب کنیم که اینطور هست.
حالا دیگه اینکه ما در اقلیت هستیم یا اکثریت فقط روند کار را کند یا تند می کند. اینطور نیست؟
این مطلب رو هم اضافه کنم که
نقل قول: تو این مدتی که اینجا بودم ، زیاد با مدیران و معاونهای تالار سر ِ موضوعات ِ مختلف حرف و بحث ویا مشاجره (!!!) داشتم . ولی اکثرا آدمهای منطقی هستن و رفتارهای ِ درست و به جا دیدم از کادر اجرایی .

خدایی اکثر کادر اجرایی اینجا آدم های منصف و با وجدانی هستن ...
درسته خیلی مقید و دیندار هستن ، ولی تندروی نمیکنن .

یه بحثی داشتیم ما سال ِ گذشته ، چند ماه طول کشید . ولی همکاری و مباحثه ی دوستان با ما قطع نشد و آخر هم به نتیجه رسیدیم .

عزیزان ، من بیشتر اون قشر تندرو و کم تحمل رو گفتم که جو ِ عمومی تالار و به سمت ِ ناهنجاری میبرن ... وگرنه خیلیا هستن اینجا که میشه باهاشون رفاقت کرد ، جدای ِ از عدم هم اندیشی .

(۱۶/آبان/۹۱ ۱۱:۴۹)Mahdy2021 نوشته است: [ -> ]سلام
3 دید وجود داره

دید سوم متعلق به بنده است که میگم توهین نکنن، من حمایت میکنم!!!
خوب وقتی 3 دید وجود داره، اصطکاک هم پیش میاد......

البته باید مشخص باشه قراره سر چه چیزی بحث بشه و اینکه الکی بخوان یک بحثی راه بندازن، هیچ دلیلی برای حمایت نمی بینم
بحث برای بحث عملی جاهلانه است از سوی هر کسی

شما که کارت درسته Wink

مسلما توهین کننده هیچ جایگاهی نداره .
کسی هم که حرف ِ بی پایه و اساس میزنه هم جایگاهی نداره .
اون چیزی هم که قرار ِ مورد ِ بحث باشه هم مهمه و باید ارزش وقت گذاشتن و بحث کردن رو داشته باشه ...

ببخشید ، من بحث برای بحث رو متوجه نشدم ، میشه یکم توضیح بدی ؟
نقل قول:سلام بر كاربر رنجستان

به قسمت هاي رنگي توجه فرماييد:

نقل قول:خوب حاج خانم دست شما مرسی که برا منم میخونید فقط بخونیدا نه اینکه سر کاری باشه. باز دمت گرم که یه تشکر گذاشتی زیر حرفمون. فاطی خانم ریا میشه عزیزم ریا میشه واسه چی خودتو گل میزنی اخه ابجی. راستی خانم رییس نکنه ما رو مسخره میکنی. اره دیگه حتما میگی یارو مشکل داره بعد داری محترمانه واسه شفای منم دعا میکنی تا به خیال خودت از خل و چلی و بی ادب حرف زدن شفا بگیرم اره؟ راستشو بگو همین فکرو کردی؟ ببین اگه دروغ بگی تو اخرت چی؟ اونجا رسوا میشیا. اونجا دست ادمو رو میکنن از ما گفتن بود. اگر این جور فکری یا نردیک به این تو سرت بود بگو بهم.
اما خطاب به این دادش کوچولوم:
من یه صلوات بر این بنده خدا میفرستم اگه خالصانه بود که کافیه اگر نباشه یک میلیونم که واسش نذر کنم و بفرستم سنار ارزش نداره و شفا حاصل نمیشه. بیخودی به خودتون زحمت ندید. یه صلوات 24 عیار براش بفرستید کافیه والا هزار تا حمد و هزار ختم قران 23 عیار هم که بخونی بی فایدس اق 66 گل/ حالا خودشو ناراحت نکن . اصلا حالا که اینجور شد واسه رو کم کنی هم که شده واسه این داش یا ابجیمون که افتاد رو تخت محنتستان یه ختم قران براش میرم . مرد هست و حرفش. مرد نیستم اگه نکردم تا روتون کم بشه.

چه جالب !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! همیشه زیر پستهای که باب نفستون هست تشکر میزارید. یه رو اتفاقی تو عمرم این کتاب امام علی را باز کردم .اسم چی بود؟ منهج الملاقه بود؟ نمیدونم یه چیزی شبیه این بود .ملاقه نبود ها خدا نکنه اقا رو مسخره کنم منظورم اینه مثل ملاقه بود اسمش. اونجا یه حرفی خوندم گورخیدم. نوشته بود بین دوتا چیز که قرار گرفتی اونی رو انتخاب کن که با تفست مخالفت داره. حرف خفنیه جونه دایی. خلاصه اینجا تقریبا 100 در صد اقراد زیر پیزی تشکر میزارن که بابا نفسشون باشه. شب خوش جیگرا. بوس لالا
دوست گرامي
اين ادبيات طبق قوانين تالار جايگاهي در اين فروم نداشته و بسيار توهين آميز به كاربران تلقي ميشود.

متن ارسالي شما ويرايش شد .
زين پس در ارسال هاتون كمال دقت رو داشته باشيد،لطفا[تصویر: happy.png]

یعنی چی این حرف این اقا خیال میکنه کیه که به من میگه ادبیات حرف زدنتو درست کن خودش مگه درست حرف میزنه که به من نامه داد لحن حرف زدنتو درس کن. واسه چی به حرف زدن ادمم کار دارید اینم از رو دادن به ناطران. طرف اختیار دار حرف زدن مردمم شده. به چه حقی دس برده تو متن من و ویرایشش کرده کجاش با قوانین مخالف داشته. اره دیگه خوشتون نیمود من اینجا باشم از الان جرقه دعوا رو زدید . حالا از امروز شروع میشه هر کی از راه میرسه شروع میکنه ازش دفاع کردن من که غریبه حساب میشم اوباش حساب میشم . خیلی خوب رفتار کنید یه عدتون از رو سیاست میادی با پنبه سرمو ببریو و اول و اخرش ار این پسر اتو کشیده طرفداری میکنید. خجالت داره واقعا ادم به یکی نامه بزنه و بهش بگه لحن حرف زدنتو درست کن. اصلا ادم زنده مگه وکیل وصی میخواد. که ایشون اومده داره سنگ یه خانمو به سینه میزنه . چطور اگر من به یه خانم بگم عزیز که عادت زیونم هست و پسر و دخترم برام نداره این اقا داغ میکنه و کاسه داغ تر از اش میشه اما انتظار نداره اینطوری سنگ ناموس مردمو به سینه میزنه کسی داغ بکنه. واقعا باید از خودش خجالت بکشه تازه به دوران رسیده ی خود جا کن. امثال این بنده خدا بهتر برن به اعمال خودشون رسیدگی کنن که ............. برن ایرادای خودشون در بیارن. بخدا تقصیر همین مدیران هست که این اقا اینجوری به خودش اجازه میده درباره لحن حرف زدن من نامعه خصوصی بده. واقعا خیلی عصبانیم. چرا جلوی اینجور افرادو نمیگیرد تا اینطوری به مردم توهین نکنن.
سلام
در بخش مدیریت و نظارت مدتی استبداد برقرار بود و من مدتی به همین خاطر سایت رو ترک گفتم ، اما خوشبختانه جدیدا این برخورد ها اصلاح شدند و بهتر شدند.
به نظر من مدیران و ناظران باید قبل از هر چیزی ، خودش رو برای توهین و سخن مخالف آماده کنند و تا زمانی که این موضوع رو برای خودشون حل نکردند وارد این وادی نشند.از اون سمت هم باید کمتر از دیگران به صورت مستقیم بر حرفشون پایفشاری کنند و از طرفی زود برای هر خطا یا اشتباهی عذر بخوان.چون اون ها بیشتر از همه نماینده اسلام هستند در این جا،پس شخصی گرایی براشون محلی از اعراب نداره.
از اون طرف باید دنبال دلجویی کاربران باشند ، با کاربران فعال بیشتر گرم بگیرند و سعی کنند بیشتر رابطه برقرار کنند.از اون سمت اگر کسی رو میشناسند که تالار رو ترک کرده ، پیگیری کنند ، اگر اشتباهی بوده دلجویی کنند ، و اگر نبوده توضیح بدند.
به نظرمن باید این امکان برای کاربرباشه که بتونه اگه خواست مطلبشوحذف کنه شایدمتوجه بشه تایپیکی که زده دچاراشکال بوده اینکه بعدش بخواد به مدیرای اون بخش بگه که میخواد اون مطلبو حذف کنه ودلیلشم بگه وتااونابیانو بخونن که دلیل حذف مطلب برای کاربرچیه دیگه خیلیهااون مطلبوخوندن .امکان حذف مطلب بایدبرای کاربروجودداشته باشه.خواهشااگه امکان داره به این یه موردرسیدگی کنیداگرچه که میدونم........
سلام علیکم

انتقادی که من دارم این است که چرا عملکرد سایت شما دقیقا مثل صداوسیماست؟! یعتی تا چندماه پیش نوشته های

مخالف و تند ( 30یاسی یا انتقادی به ح ک و م ت ) مطلقا اجازه ظهور پیدا نمی کرد ولی حالا که کم کم به انت خابا ت

آتی نزدیک می شویم فضای سایت بیداری اندیشه هم کمی بازتر شده و مخالفان تاحد بیشتری( نسبت به قبل ) تحمل

می شوند !

احتمالا مدیر این سایت با خود گفته : "من هم باید سهم کوچک خودم را ادا کنم و باعث شوم تنور کذایی گرم شود !"

آیا این چنین است ؟!

.
(۲۸/آبان/۹۱ ۱۲:۰۸)شاهین نقوی نوشته است: [ -> ]سلام علیکم

انتقادی که من دارم این است که چرا عملکرد سایت شما دقیقا مثل صداوسیماست؟! یعتی تا چندماه پیش نوشته های

مخالف و تند ( 30یاسی یا انتقادی به ح ک و م ت ) مطلقا اجازه ظهور پیدا نمی کرد ولی حالا که کم کم به انت خابا ت

آتی نزدیک می شویم فضای سایت بیداری اندیشه هم کمی بازتر شده و مخالفان تاحد بیشتری( نسبت به قبل ) تحمل

می شوند !

احتمالا مدیر این سایت با خود گفته : "من هم باید سهم کوچک خودم را ادا کنم و باعث شوم تنور کذایی گرم شود !"

آیا این چنین است ؟!

.

سلام

این تصور اشتباهی است که برخی دوستان ابتدای همین موضوع هم مطرح کردند که (چرا مسئولین تالار با مباحث سیاسی مخالف هستن؟)
بحث سیاسی در چارچوب قانون جرائم رایانه ای و قوانین تالار، زیاد انجام شده
اسفند پارسال هم انتخابات بود. تغییر مهمی در رویه تالار رخ نداد
7 ماه دیگه هم انتخاباتی خواهد بود که قطعا ما اجازه بحث انتخاباتی نخواهیم داد

اون چیزی که در تالار ممنوع است، بحثهای سیاسی از نوع حزبی و انتخاباتی است. اتهام زنی ها و اختلاف افکنی های بیهوده است که سایتهای خبری زیادی بهش می پردازن

وگرنه بحث دفاع از مبانی جمهوری اسلامی و وضع ایران و منطقه و آگاهی سازی مردم، امری مهم و حیاتی است
(۲۸/آبان/۹۱ ۱۲:۴۳)Mahdy2021 نوشته است: [ -> ]سلام

این تصور اشتباهی است که برخی دوستان ابتدای همین موضوع هم مطرح کردند که (چرا مسئولین تالار با مباحث سیاسی مخالف هستن؟)
بحث سیاسی در چارچوب قانون جرائم رایانه ای و قوانین تالار، زیاد انجام شده
اسفند پارسال هم انتخابات بود. تغییر مهمی در رویه تالار رخ نداد
7 ماه دیگه هم انتخاباتی خواهد بود که قطعا ما اجازه بحث انتخاباتی نخواهیم داد

اون چیزی که در تالار ممنوع است، بحثهای سیاسی از نوع حزبی و انتخاباتی است. اتهام زنی ها و اختلاف افکنی های بیهوده است که سایتهای خبری زیادی بهش می پردازن

وگرنه بحث دفاع از مبانی جمهوری اسلامی و وضع ایران و منطقه و آگاهی سازی مردم، امری مهم و حیاتی است

منظور من چیز دیگری بود ، من از فروردین ماه مطالب این سایت را می خوانم ، تا یکی دو ماه پیش اینجا رسم بود که

اگر کسی در هر موضوعی (30یاسی ، دینی ، اجتماعی ، اعتقادی و حتی ف ق ه ی ) موضعی متفاوت از موضع ح ک

و متی می نوشت سریعا مطلبش پاک می شد ولی الان یکی دو ماه است فضای این سایت کمی باز ترشده و نوشته

های آنان کمتر پاک می شود !

اگر به شیوه رائفی و با نوع نگاه او به این قضیه نگاه کنیم ، حتما توطئه ای درکار است که دگر... ؛ش ن ا س ا ی ی

شوند و ...

و اگر بخواهم تحلیل واقعگرایانه تری داشته باشیم ، شما می خواهید با باز کردن جو ، کمی به گرمای تنور کذایی

بیافزایم همانگونه که صداوسیما نیز در نزدیکی ا ن تخ ا بات چنین می کند !!!
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
آدرس های مرجع