کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نیمکت ســــ رد "جناب Mahdy2021"
۶:۰۲, ۲۹/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۱ ۲۰:۳۲ توسط Agha sayyed.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بِسمِ اللهِ الرّحمنِ الرّحیمِ

[تصویر: tavallod.jpg]

سلام علیکم

نوبتی هم باشه نوبت پرسمان و گپ و گفتمان دوستانه با مدیریت تالار،
جناب Mahdy2021
است .

[تصویر: 86624046738631377500.jpg]
دوستان عزیز توجه داشته باشند که :

**سوالاتی باید پرسیده شود که این عزیزان قادر به پاسخ گویی باشند.**

امیدواریم که این پرسمان دوستانه ، برای همه ما مفید باشد .

اللهم عجل لولیک الفرج
موفق باشید و خدایی .

امضای Agha sayyed
صِبغَةَ اللهِ وَ مَن اَحسَنُ مِنَ اللهِ صِبغَةً
رنگ خدایی بپذیرید ! رنگ ایمان و توحید و اسلام و چه رنگی از رنگ خدایی بهتر است ؟!
بقره -138
اين است نگارگرى الهى؛ و كيست ‏خوش‏نگارتر از خدا
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، خیبر110 ، Ramin_Ghn ، amiroooo ، hesam110 ، ELENOR ، Mahdy2021 ، ضحی ، سید ابراهیم ، حسن عزتي ، حقیر ، Farzaneh ، فاطمه خانم ، meshkat ، SARV ، علمدار133 ، yamin ، saloomeh ، rahi ، N.Mahdavian ، sarallah ، محمود ، جویای حقیقت ، بیداری اندیشه ، یا ثارالله ، Hadith ، Mohammad Trust ، shafagh_mah ، خاک ، fazel ، Amir ، ANTI satan ، jafarpour ، MohammadMeraj ، vahrakan ، أین المنتظر ، nasimesaba ، مفقود الاثر ، Admirer ، ali0077 ، ماحی
۶:۵۲, ۲۹/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۱ ۱۲:۴۶ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #2
آواتار
با سلام
قسمت شد مدیر مرموز بیداری اندیشه رو گیرش بندازیم خدایا این شادی رو از ما نگیر.[تصویر: 1%2925.gif]

برای سوال اول برای اینکه روی نیمکت سرد یخ نزنید و داغتون بکنیم .[تصویر: 000206BC.gif]

اسم ، پیشه ، قصدت از دخول به کاخ ؟Big Grin(دیالوگ یک بازیگری توی سریال قهوه ی تلخ . البته فقط چند قسمتش رو دیدمBlush)

جدای از شوخی من یکی فقط یک سوال الان به ذهنم میرسه چون صبح زود هستش هنوز تازه بیدار شدم مغزم یخش اب نشده
[تصویر: 000204BC.gif]
به خودتون از مدیریت نمره ی چند میدین؟؟؟ ( تو رو خدا فقط تریپ تواضع برندارین یک نمره حتما به خودتون بدهید.)[تصویر: 1%2910.gif]

یک سوال دیگه که الان به ذهنم رسید

این تاپیک یادتون هست؟؟؟ http://forum.bidari-andishe.ir/thread-17360.html
اخرش تکلیفش مشخص نشد و مثل هزاران سوال بی جواب موند
میشه یک توضیح کوچیک و پایانی درباره اش بدید
اگر اطلاعاتی توی این چند وقتی که از اون اتفاق میافته دارین بگین
چون خاطره انگیر ترین تاپیکی که از شما بیاد دارم و در اون مطالب قشنگی رو گفتید و بحثش خیلی داغ بود همین تاپیک بوده .

دیگه سوالی ندارم به بقیه هم نوبت برسهSmile
به جز یک نکته بی مورد اون هم اینکه بیشتر از این امضاها رو محدود نکن برادر منHeart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، Mohammad Trust ، amiroooo ، hesam110 ، مسافر ، Mahdy2021 ، saloomeh ، فاطمه خانم ، حقیر ، Ramin_Ghn ، مفقود الاثر ، SARV ، علمدار133 ، بچه شیعه ، rahi ، N.Mahdavian ، محمود ، جویای حقیقت ، بیداری اندیشه ، m.hossein ، یا ثارالله ، Agha sayyed ، MohammadMeraj ، vahrakan ، أین المنتظر ، nasimesaba
۱۱:۲۷, ۲۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #3
آواتار
سلام
با تشکر از مسئول برگزاری سالگرد افتتاح تالار، آقا سید عزیز

قبل از ورود به بحث 2 نکته رو از دوستان درخواست میکنم که لطفا توجه کنید:
1- لطفا از پرسیدن تعداد زیاد سوال پرهیز کنید که پاسخ دادنش خیلی طول نکشه Smile
2- من محدودیتی در نوع سوالات متصور نیستم ولی در پاسخها حتما مصالح رو رعایت می کنم و لطفا درک کنید Wink

(۲۹/مهر/۹۱ ۶:۵۲)ANTI MASON نوشته است:  با سلام
قسمت شد مدیر مرموز بیداری اندیشه رو گیرش بندازیم خدایا این شادی رو از ما نگیر.[تصویر: 1%2925.gif]

سلام
ان شاء الله همیشه شادباشی Smile

(۲۹/مهر/۹۱ ۶:۵۲)ANTI MASON نوشته است:  به خودتون از مدیریت نمره ی چند میدین؟؟؟ ( تو رو خدا فقط تریپ تواضع برندارین یک نمره حتما به خودتون بدهید.)[تصویر: 1%2910.gif]

خوب مسلما اگر قرار باشه نمره ای داده بشه، باید دید وظائف چی بوده. باید میزان انجام آنها بررسی بشه
من شخصا و با توجه به اینکه 2 سال قبل واقعا درسم سنگین بود، کارایی خودم رو بالاتر از متوسط می بینم
الان هم که وقتم آزادتر شده، بلافاصله درخواست کردم هر کسی هر انتقادی داره بگه: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-20871.html

بیشتر انتقادها موردی هست نه پایه ای. الحمدلله

نقل قول:این تاپیک یادتون هست؟؟؟ http://forum.bidari-andishe.ir/thread-17360.html
اخرش تکلیفش مشخص نشد و مثل هزاران سوال بی جواب موند
میشه یک توضیح کوچیک و پایانی درباره اش بدید
اگر اطلاعاتی توی این چند وقتی که از اون اتفاق میافته دارین بگین
چون خاطره انگیر ترین تاپیکی که از شما بیاد دارم و در اون مطالب قشنگی رو گفتید و بحثش خیلی داغ بود همین تاپیک بوده .

Big Grin
اظهارات ضد و نقیض بود. هم ایرانی هم روسی هم سایر رسانه ها و مقامات کشورها
با این ابابیل هم که فرستادن بالای سر اسرائیل، خیلی ابهامات در مورد اون ماجرا بیشتر شد

در نهایت خود سایت راشاتودی هم با دیده تردید نسبت به اظهارات مقامات روسی نگریست....

همچنان هم موشک های زیادی در نقاط مختلف دنیا آزمایش میشه و پدیده ای شبیه اون دیده نشده Wink

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، سید ابراهیم ، mohamad ، میلاد.م ، خیبر110 ، فاطمه خانم ، حقیر ، مسافر ، Ramin_Ghn ، مفقود الاثر ، AMINI ، meshkat ، SARV ، علمدار133 ، rahi ، N.Mahdavian ، محمود ، جویای حقیقت ، بیداری اندیشه ، m.hossein ، یا ثارالله ، Agha sayyed ، Mohammad Trust ، hesam110 ، fazel ، Amir ، MohammadMeraj ، vahrakan ، أین المنتظر ، nasimesaba ، ترنم ، ali0077 ، ماحی
۱۳:۱۰, ۲۹/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۱ ۱۳:۲۲ توسط حقیر.)
شماره ارسال: #4
آواتار
منم یه سوال دارم.
چرا اینقدر بااحتیاط و پاورچین پاورچین میایین میرین؟؟؟Dodgy
اینقدر ناپیدا و کم پیدا شدین که بچه ها رو اومدن و نیومدنتون شرط بندی کردن یه جوراییBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، Mohammad Trust ، Mahdy2021 ، Ramin_Ghn ، meshkat ، rahi ، خیبر110 ، N.Mahdavian ، محمود ، جویای حقیقت ، بیداری اندیشه ، m.hossein ، یا ثارالله ، Agha sayyed ، hesam110 ، fazel ، Amir ، أین المنتظر ، nasimesaba ، ترنم ، ali0077 ، ماحی
۱۴:۰۵, ۲۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #5
آواتار
(۲۹/مهر/۹۱ ۱۳:۱۰)عبد نوشته است:  منم یه سوال دارم.
چرا اینقدر بااحتیاط و پاورچین پاورچین میایین میرین؟؟؟Dodgy
اینقدر ناپیدا و کم پیدا شدین که بچه ها رو اومدن و نیومدنتون شرط بندی کردن یه جوراییBig Grin

سلام
در خدمتم

دوستان جو میدن که فضا پرشور بشه Big Grin Wink

اما در مورد اینکه چرا اسمم در کاربران آنلاین نیست، چند تا دلیل داره که هر کدوم اهمیت داره
دلیل اصلیش به مسئله امنیت تالار بر میگرده که ندونن من چه زمانی آنلاین هستم یا نیستم، بهتره
و ....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: AMINI ، Havbb 110 ، میلاد.م ، Ramin_Ghn ، Mohammad Trust ، خیبر110 ، meshkat ، SARV ، فاطمه خانم ، rahi ، فدک زهرا ، N.Mahdavian ، محمود ، حقیر ، جویای حقیقت ، بیداری اندیشه ، m.hossein ، یا ثارالله ، مجید املشی ، Agha sayyed ، hesam110 ، fazel ، Amir ، MohammadMeraj ، vahrakan ، أین المنتظر ، nasimesaba ، ترنم ، ali0077 ، ماحی
۱۴:۲۰, ۲۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #6
آواتار
با سلام
با تشکر از شما:
1- انگیزه شما برای ایجاد این سایت چه بود؟
2-نام این فروم و سایت را از کجا و با چه انگیزه ای گذاشتید؟
3- سابقه حضور در این زمینه کاری(مهدویت و جنگ نرم) را داشتید؟
4- میزان ساعت کاری شما برای این سایت چقدر در روز است؟
5- معاونین و ناظرین را حضورا دیده اید؟
6- آینده فروم و سایت را چگونه میبینید؟
7- انتظاری که شما از کاربران داشتید و هنوز برآورده نشده چیست؟
8- _بی تعارف_ پا در این مسیر که گذاشته اید بدنبال چه هدفی بوده اید؟ به آن دست پیدا کرده اید؟
9- مسیر کاری شما از ابتدا تا حال تغییر داشته است؟ یعنی ممکن بود این روند کاری ابتدا چیز دیگری بوده و بعد از گذر زمان و استقبال دوستان روند هم تغییراتی داشته است؟

دیگه زیاد شد والا سوال زیاد هست!
تا زمانی دیگر...
بابت کثرت سوالات ببخشید!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، Ramin_Ghn ، Mohammad Trust ، Mahdy2021 ، خیبر110 ، SARV ، rahi ، N.Mahdavian ، محمود ، حقیر ، بیداری اندیشه ، یا ثارالله ، مجید املشی ، Agha sayyed ، مسافر ، fazel ، Amir ، MohammadMeraj ، nasimesaba ، ترنم ، hesam110
۱۴:۳۰, ۲۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #7

نقل قول:من محدودیتی در نوع سوالات متصور نیستم ولی در پاسخها حتما مصالح رو رعایت می کنم و لطفا درک کنی

سلام آقا مهدی گل
پس من سوالات رو بدون محدودیت میپرسم شما هرجور صلاح بود جواب بده

1- تاریخ تولدت رو بگو
2- کدوم دانشگاه درس خوندید
3- ادامه تحصیل میخواید بدید یا نه ، و تا چه مقطعی
4- (این یکی خیلی خطریه :دی) پول هاست اینجا رو خودتون تنهایی میدید؟ (اگه دوست دارید مبلغش رو هم بگید)
5- نظر شما درباره ی متعدد شدن سایتهای مهدوی چیه ، و آیا در این رابطه با شما هم مشورتی کرده اند یا خیر؟
6- به عنوان یک مدیر ، مهمترین خط قرمز شما در آزادی دادن به کاربران چیه؟
7- در مسائل تالار چند درصد شما تصمیم گیرنده هستید و چند درصد بیداری اندیشه؟
8- آیا در مسائل محتوایی تالار شما هم نظر خاصی دارید؟ و اگر این نظر شما با نظر سایر مدیران یا حتی بیداری اندیشه متعارض بشه چیکار میکنید؟
9- یه بار یادمه میگفتید در فیسبوک عضو نیستید ، پس یکم از فعالیتهای اینترنتی که قبل از بیداری اندیشه انجام میدادید بگید.
10- آیا شخصا برنامه ی خیلی بزرگ و عظیمی برای تحول در تالار دارید برای آینده یا به نظر شما همین روال و وضعیت فعلی خوبه؟ مهمترین اشکال تالار به نظر شما چیه؟

ببخشید زیاد سوال پرسیدم ، ولی عوضش جوابهاش فکر نمیکنم خیلی طولانی باشه. موفق باشید.
یه سوال جانبی : دی بعدا بازم میتونم سوال بپرسم؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، AMINI ، Ramin_Ghn ، Mohammad Trust ، Mahdy2021 ، خیبر110 ، meshkat ، علمدار133 ، rahi ، N.Mahdavian ، محمود ، حقیر ، بیداری اندیشه ، m.hossein ، یا ثارالله ، Agha sayyed ، مسافر ، hesam110 ، fazel ، MohammadMeraj ، vahrakan ، nasimesaba ، ترنم
۱۴:۴۰, ۲۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #8
آواتار
(۲۹/مهر/۹۱ ۱۴:۳۰)Havbb 110 نوشته است:  سلام آقا مهدی گل
پس من سوالات رو بدون محدودیت میپرسم شما هرجور صلاح بود جواب بده

1- تاریخ تولدت رو بگو
2- کدوم دانشگاه درس خوندید
3- ادامه تحصیل میخواید بدید یا نه ، و تا چه مقطعی
4- (این یکی خیلی خطریه :دی) پول هاست اینجا رو خودتون تنهایی میدید؟ (اگه دوست دارید مبلغش رو هم بگید)
5- نظر شما درباره ی متعدد شدن سایتهای مهدوی چیه ، و آیا در این رابطه با شما هم مشورتی کرده اند یا خیر؟
6- به عنوان یک مدیر ، مهمترین خط قرمز شما در آزادی دادن به کاربران چیه؟
7- در مسائل تالار چند درصد شما تصمیم گیرنده هستید و چند درصد بیداری اندیشه؟
8- آیا در مسائل محتوایی تالار شما هم نظر خاصی دارید؟ و اگر این نظر شما با نظر سایر مدیران یا حتی بیداری اندیشه متعارض بشه چیکار میکنید؟
9- یه بار یادمه میگفتید در فیسبوک عضو نیستید ، پس یکم از فعالیتهای اینترنتی که قبل از بیداری اندیشه انجام میدادید بگید.
10- آیا شخصا برنامه ی خیلی بزرگ و عظیمی برای تحول در تالار دارید برای آینده یا به نظر شما همین روال و وضعیت فعلی خوبه؟ مهمترین اشکال تالار به نظر شما چیه؟

ببخشید زیاد سوال پرسیدم ، ولی عوضش جوابهاش فکر نمیکنم خیلی طولانی باشه. موفق باشید.
یه سوال جانبی : دی بعدا بازم میتونم سوال بپرسم؟
عیناً سوالهای بنده هم بود اما گفتم شاید پرسیدنش درست نباشه!
دست havbb 110 درد نکنه و ممنون!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mahdy2021 ، خیبر110 ، sarallah ، محمود ، بیداری اندیشه ، m.hossein ، یا ثارالله ، Mohammad Trust ، hesam110 ، fazel ، MohammadMeraj ، nasimesaba
۱۴:۴۱, ۲۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #9
آواتار
(۲۹/مهر/۹۱ ۱۱:۲۷)Mahdy2021 نوشته است:  
1- لطفا از پرسیدن تعداد زیاد سوال پرهیز کنید که پاسخ دادنش خیلی طول نکشه Smile

واقعا لذت میبرم وقتی میبینم دوستان اینقدر حرف گوش کن هستند[تصویر: 1%2922.gif]

اقا مهدی یک سوال شما روی سرتون چقدر مو دارید ؟؟؟ برای موهای شما دوستان با سوالاتشون برنامه چیدن ظاهرا میخوان کچلتون بکنن [تصویر: 1%2924.gif]

من هم یک سری سوالات شیطنت امیز دارم که قطعا جزء مصلحتی های شما قرار خواهد گرفت و بی جواب خواهد ماند ولی فعلا صبر میکنم ببینم بقیه میپرسن یا خودم مطرحشون بکنم[تصویر: 000206BC.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mahdy2021 ، سید ابراهیم ، محمود ، حقیر ، بیداری اندیشه ، m.hossein ، یا ثارالله ، مجید املشی ، Mohammad Trust ، مسافر ، fazel ، MohammadMeraj ، vahrakan ، nasimesaba ، ترنم ، hesam110
۱۵:۰۴, ۲۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #10
آواتار
سلام . من هیچ سوالی ندارم!!!!

سوالام رو مشهد ازتون پرسیدم!!!Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mahdy2021 ، حقیر ، بیداری اندیشه ، m.hossein ، Mohammad Trust ، mohamad ، fazel ، أین المنتظر ، nasimesaba ، ترنم
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
2 میهمان

[-]