neda نوشته است:
بسم الله الرحمن الرحیم
در برخورد با آدمهایی که نتونستند راهشونو پیدا کنند باید در ابتدای امر به یک نکته توجه کنی:
خوبی هاشو ببینی
اول به ویژگی های خوبش توجه کن... نه به نحوه ی پوشش نادرستش...
چرا که اکه از ابتدای امر به این امر توجه کنی، سریعا جبهه گرفته میشه بخصوص درمورد حجاب...
حتما خوبی هایی داره... باهاش رفیق شو...
باهاش برو بیرون
بخند
برو سینما
سعی کن رفتارهای نادرستشو نادیده بگیری
بهش نزدیک شو... بدون این که نهی از منکر بکنی...
وقتش که شد یعنی وقتی که حرفهات برایش ارزش دار شو
اون موقع شروع کن به امر به معروف... نه نهی از منکر...
ببین ما همیشه نهی از منکر میکنیم بدون آن که امر به معروفی کنیم که اون معروف رو بتونه جایگزین کنه...
نشان دادن این معروف هم کار سختیه...
توسل هم داشته باش...
واسه دوستت نماز بخون...
دعاش کن... حتما
تونستی نماز استغاثه به حضرت زهرا(سلام الله علیها) رو واسه دوستت توی نیمه شب بخون...
بسم الله الرحمن الرحیم
من وقت نکردم پستهای دوستان رو بخونم شاید جوابم تکراری باشه
اگه در گذشته مذهبی بوده و پایبند و الان اینطوری شده باید از چند سالی که ازش دور بودید بپرسید ببینید چی بهش گذشته که اینطوری شده شاید باخدا لج کرده باید دید با اینکه خانواده ی مذهبی داره و خودشم از قبل ادم پایبندی بوده چه اتفاقی اون رو بهم ریخته این اتفاق خیلی مهمه و همه ی کارهای الانش از اون سرچشمه گرفته ...مسلما اگه شما بخواید نصیحتش کنید و به راه بیاریدش قبول نمیکنه آروم آروم شروع کنید اول با رفتارتون بعد با کلام .اگه گناهی میکنه با عصبانیت باهاش برخورد نکن یه جو ری که انگار برات مهم نیست عکس کاری رو که کرده رو انجام بده .مفهوم یک ارزش رو بهش نشون بده با مصداق واقعی...باهاش دوست باش و رابط خودتو باهاش قطع نکن ...ولی حتما پیگیری کن چرا اینطوری شده این چرایی خیلی مهمه شاید خیلی بهت کمک کنه ..البته بعضی از آدمها با اینکه حقیقت رو میدونن بازم قبول نمیکنن آدم خواب رو میشه بیدار کرد اما کسی که خودشو به خواب زده نمیشه انشالله دوستت جزءدسته دوم نباشه
امیدوارم موفق بشی
علت به این روز افتادنش چیه؟
شاید دوست نداره به راهی که شما براش درنظر گرفتین برگرده و این در صورتیه که دلزدگی زیادی نسبت به این مسائل پیدا کرده باشه....چون گفتین قبلا مذهبی بوده به گمونم...
پس نمیتونه دلایلی که بهشون اعتقاد داره رو انکار کنه.(اگه از اینها هم برگشته باشه که کارت خیلی سخته)
اگه هنوز از دین خودتونه سعی کنین بفهمین که چرا به دستورات دین خودش گوش نمیده.
علت دلزدگیش رو پیدا کنی راحت تر میتونی کمکش کنی.
همه ی اینها درصورتیه که خودش دوس داشته باشه برگرده..
اگه دوس نداشته باشه هیچ کس نمیتونه از عقیدش برش گردونه.
ولی نباید سریع کار کنی.... نذار بفهمه که میخوای از راهش برش گردونی....چون سریع جلوت ارتش عقیدش رو اماده باش میکنه.
اول اعتمادش رو به دست بیار و بذار بهت مثل همون دوست قبلیش اعتماد کنه و کم کم با رفتارت روش اثر بذار.........خیلی سخته ولی رد خور نداره
من نتیجه اثر رفتارو خودم دیدم.
شماهم میتونی با این روش به خواستت برسی.....
امیدوارم البته
تقریبا واضح گفتم دیگه....
با نظر همه ی دوستان موافقم فقط یادتون باشه شما نباید به هیچ عنوان به عقایدش توهین کنید چون در غیر اینصورت متقابلا به اعتقادات شما هم توهین میشه.وظیفه ی شما فقط آگاه سازی ایشونه حالا به روش هایی که دوستان گفتن و...
این نکته رو هم مد نظر داشته باشید که نباید جوری برخورد کنید که دوستتون از دین زده بشه؛دین داری اجبار نیست
در ضمن بهتون پیشنهاد میکنم اگه در بعضی موارد مثلا حجاب نمیتونید دلیل کافی و قانع کننده بیارین و خودتون هم بنا به علایق شخصی این نوع حجاب رو انتخاب کردید،تو این زمینه باهاشون وارد بحث نشید.نباید برای این افراد ذهنیتی از دین درست بشه که انگار بایدبدون دلیل هر عقیده ایو بپذیرن
برای شروع از گذشته شروع کنید،اول بایدریشه تغییرات رو پیداکنید
یا مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف)
به نظر میاد دوستایی داره که بخاطر ترس از تمسخر از طرف اونا،ظاهرا تغییر کرده ولی قلبا به همون عقاید دوران راهنمایی پایبنده.البته این فقط حدس من بود.سعی کنید هر چه بیشتر بهش نزدیک بشید
یادتون باشه طوری رفتار نکنید که پیشتون حس امنیت نکنه و فکر کنه قصد فضولی تو کارش دارین.حریم شخصی دوستتون رو حفظ کنید،هرچند اون کارتون لازم بود

فقط طوری باشه که نفهمه وگرنه.......
با عرض معذرت ، فرصت نمی شود همه ارسالها رو بخونم .
با توجه به پست آخر شما ، دوست شما احتمالا زیاد هم آدم بدی نیست . یعنی الان بیشتر آدمها یک دینی اختراع کردن ،{و اون به فرمایش امام راحل } اسلام آمریکایی هست !
یعنی هر کاری خواستی می توانی انجام بدهی ، ولی خداوند هم هست و کمکت می کند ولی تو وظیفه ای راجع به بندگی بر گردن نداری !
این یک طرف ماجرا
طرف دوم ماجرا :
دوست شما باید با قبح گناه آشنا شود . یعنی بداند گناه کلا برای زندگی آدم مشکل ایجاد می کند .
مثلا بی حجابی چه تاثیری بر اجتماع یا خود شخص دارد . یا فیلمهای غیر اخلاقی و تاثیراتش کدام هست .
ولی شما به تنهایی نمی تونی کاری انجام بدهی . مگر آرام آرام !
(۱۳/آبان/۹۱ ۱۳:۲۲)نرجس نوشته است: [ -> ]برای اینکه بدونم چطور برخورد کنم و بیشتر بشناسمش مبایلشو یواشکی برداشتم
شاید مسخره به نظر بیاد ولی کاش به خودش میگفتی و از خودش میخواستی تا بهت موبایلشو نشون بده.......این همون تاثیرگذاری با رفتاره که گفتم.مثلا بهش میگفتی که اهنگ چی گوش میدی؟(شاید خودت اصلا اهنگ گوش ندی ولی وقتی میخوای کسی رو به راهی که تو گذشته بوده و راه خودت بیاری باید بذاری باهات احساس راحتی کنه)
اول اینکه به حریم خصوصیش تجاوز نمیکردی و دوم اینکه خودش میدید که چقدر برای حریم خصوصیش احترام قائلی که با وجود اختلاف عقیده ای که بیتون هست حاضر نشدی بدون اجازه اون به کاراش سرک بکشی.....
(۱۳/آبان/۹۱ ۱۳:۲۲)نرجس نوشته است: [ -> ] پر از فیلم و عکس و موزیک شیطانی بود ولی یه پوشه مخفی ام داشت که رمز دار بود کدشم تاریخ تولد من بود با دیدن محتویات پوشه شاخ درآوردم. چندتا عکس وفیلم وآهنگ بود. یکی از عکس ها مال راهنمایی مان بود چقدر اون موقع ناز بود جای شاخ دارش اینجاس که چندتا عکس پسر توی پوشه بود که اگه بگم عکس کیا بود باورتان نمی شه آنها همه شهید بودند واون فیلم راهیان نور بود و آهنگ یاد امام و شهدا هم در اون پوشه بود.
این حرف که اهنگایی که گوش میداد شیطانی و اهریمنی بود رو هیچ وقت جلو روش نگو.....چرا؟ چون باعث میشه این حس بهش دست بده که شما خودتون و کارهاتون رو بالاتر و بهتر از اون و کارهاش میدونین...
من حسم اینه که این دوست شما از گذشتش فراریه....
چون تمام فیلمها و عکسهای مربوط به گذشتش رو تو ی پوشه مخفی که رمز هم داره گذاشته.....
یعنی نمیخواد کسایی که الان دورو برشن بفهمن تو گذشته چی بوده...... در واقع پیش اونها از گذشتش احساس شرم داره....(میدونی دوستای صمیمی الانش کیان؟ این رو بفهمی شاید بتونی علت این دلزدگی رو پیدا کنی)
ولی رمز پوشش تاریخ تولد شما بوده نشون میده که حتما شما قبلا یکی از دوستای صمیمیش بودین و هنوزم که هنوزه حداقل یه ذره بهتون اعتماد داره....
بازهم میگم اعتمادش رو بدست بیار بذار باهات احساس راحتی کنه......
وقتی یه نفر پیشت احساس راحتی و امنیت کنه دیگه اون نفر تو دستای توئه....... چون هیچ چیز مخفی بین خودش و شما باقی نمیذاره......