شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
(۱۵/آبان/۹۱ ۱۴:۳۶)نرجس نوشته است: [ -> ]
می خواهم با دوستم زندگی کنم (همین طور که شما عزیزان اشاره کردید دوست در رفتار فرد موثر است.)از این به بعد تمام زندگی ام را وقف دوستم می کنم ان شاء الله در او تاثیر مثبت بگذارم
دعا میکنم که تو این راه صبور باشید و امیدتون به خدا رو از دست ندین و البته توسل به ائمه (علیه السلام)
یه سیلاب سخت باهمه بزرگیش تنها از روی سنگا رد میشه و میره
ولی وقتی که قطره قطره بشه دل سنگ رو هم میشکافه و توش نفوذ میکنه
من اصلاً دوست ندارم حتی فکر کنم که نمی خواهید بشنوید، و احساس می کنم هنوز به اون اندازه که باید نترسیده اید! پس باز هم تأکید می کنم:
اگر به خود جرأت می دهد کار بدی را به خداوند نسبت دهد(و بگوید بی عدالت رفتار کرده است) و حال آنکه دلیلی وجود ندارد که بشود براساس آن چنین حرفی زد، پس قلبش سیاه شده است.
اینکه یک نفر از خدا بترسد و دچار لغزش شود و گناه کند و بعد مثل سگ احساس پشیمانی کند یک حرف است، اینکه یک نفر از خدا نترسد و در خفا گناه کند و نگذارد کسی چیزی بفهمد یک حرف است، و اینکه یک نفر از خدا نترسد و گناه بکند و با افتخار برای دیگری تعریف کند یک حرف است.
در هر حال بحث کردن باهاش عالیه، ولی اگر به خدا ایمان ندارد، یا برای بعد از گناه پشیمانی متصور نیست، اگر او را به دوستی بگیرید بسیار غلط اندر غلط است.
الان زوده که بخواین برنامه ریزی تفصیلی داشته باشین. فعلا باید مدتی باهاش دمخور بشین و برین و بیاین. در همه جا نرمی به خرج بدین. همون نرمی که در دین اجازه داده شده. روز اول نمیشه از تقوی و لقمه شبهه ناک و اشک بر حسین علیه السلام و .... گفت. فرصت میخواد. اما اگر جایی حلال خدا می خواست حرام بشه اقدام جدی کنین. مواظب باشین به خاطر هدایت ایشون که در اگر هست خودتون قربانی نشین.
اگر جایی غیبت کرد، اگر لطیفه های غیر اخلاقی موبایلی براتون فرستاد یا جلوتون خوند و خندید، شما خشک برخورد کنین و در عوض تفریحات بدون مشکل شرعی داشته باشین. جلوش مطالعه داشته باشین خصوصا سیره شهدا مثل خاکهای نرم کوشک و ....
در واقع میشه گفت شما خودتون به همون اخلاقیات و مسائل دینی که بلدین عمل کنین. همین مهمترین وظیفه شماست. مواظب باشین شیطان به بهانه هدایت، ریا رو به قلب شما وارد نکنه. اما همینکه دو سه ماهی شما بتونین اخلاق اسلامی رو رعایت کنین هم برای خودتون خوبه و هم برای ایشون. توی همین تعاملات و بسته به اینکه طرف بخواد راه هدایت رو دنبال کنه و خداوند هم کمک کنه، راه پیش پای شما و ایشون گذاشته میشه.
بسم الله الرحمن الرحیم
بهش بگو بلوتوث موبایلشو روشن کنه و بعد
این کلیپ زیبای امام زمانو براش بفرست.
وقتی یه کم گل می پاشه به لباستون سریع پاکش می کنید. اگه یکم بیشترم بشه بازم پاکش می کنین ولی اگه بیفتین توی گودال گل اولش خیلی تقلا می کنید که بیاین بیرون اگه به خودتان مطمئن باشین واعتماد به نفس داشته باشین بلاخره بیرون می یاین ولی اگه ضعیف النفس باشین توی گودال می مانین بعد از مدتی هم به وضعیت عادت می کنید. حالا این مثال دوست منه توی کثافت گناه افتاده وچون ایمانش قوی نیست به وضعیت عادت کرده (مطمئن شده نمی تونه از گناه نجات پیدا کنه)
خب حالا من چجوری گناه کاری را که به گناه عادت کرده و از روی حماقت ازش لذت می بره را نجات بدم ؟

(۱۶/آبان/۹۱ ۹:۲۷)نرجس نوشته است: [ -> ]وقتی یه کم گل می پاشه به لباستون سریع پاکش می کنید. اگه یکم بیشترم بشه بازم پاکش می کنین ولی اگه بیفتین توی گودال گل اولش خیلی تقلا می کنید که بیاین بیرون اگه به خودتان مطمئن باشین واعتماد به نفس داشته باشین بلاخره بیرون می یاین ولی اگه ضعیف النفس باشین توی گودال می مانین بعد از مدتی هم به وضعیت عادت می کنید. حالا این مثال دوست منه توی کثافت گناه افتاده وچون ایمانش قوی نیست به وضعیت عادت کرده (مطمئن شده نمی تونه از گناه نجات پیدا کنه)
خب حالا من چجوری گناه کاری را که به گناه عادت کرده و از روی حماقت ازش لذت می بره را نجات بدم ؟

ببینید دوست من نیت خیر شما جای قدردانی داره . ولی باید این نکته رو مد نظر داشته باشید که روند تغییر نگرش این فرد یک روند قطعا تدریجی بوده یعنی این فرد ارام ارام به این سمت و سو کشیده شده !!!!!! حالا نباید توقع داشته باشید به سرعت متحول بشه. شما همین سریالهای قدیمی شبکه های سیما رو ببینید مانتوهای بلند و گشاد کم کم تبدیل به مانتو های تنگ و کوتاه شد . یعنی یک سیر تدریجی !!!
مهمترين اصل عمومي اي كه علماي اخلاق در زمينه معالجه امراض روحي پيشنهاد ميکنند اصل مقابله به ضد است؛ يعني به كار بردن ضد هر عمل و صفتي كه قصد ترك آن را دارد.
اساسي ترين راه مقابله به ضد جايگزين کردن محبت خدا و لذت بردن ازمناجات با او به جاي محبت دنيا و لذت هاي مادي است كه اين فرايند نياز به معرفت و عمل دارد. علم به خداوند و ايمان به او و عمل كردن به واجبات و مستحبات به تدريج مزاج انسان را عوض مي كند .محبت به امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) را جايگزين محبتهای مادی آن فرد كنيد .سعی کنید از کرامات ائمه علیهم السلام به افراد خاطی و گناهکار براش بگید و با حالتی امیدوار کننده که همیشه راه برگشت هست و از اینکه چقدر خدا عاشق بندگان توبه کار خودش میشود. یه نکته اینکه ابدا نگذارید که حس کنه شما سعی در تغییرش دارید مطمئناً جبهه گیری خواهد کرد به زعم اینکه کاری که میکند و راهی یه میرود راه درستی است. شما مامور به تبلیغ احکامی هستید که فراموش کرده نه نتیجه . یادتون باشه که نتیجه دست خداست.
سلام نرجس جان.
خدا قوت عزیز.
بچه ها راه حل های خیلی عالی بهت پیشنهاد کردن.
من فک میکنم برای گرفتن نتیجه مورد نظرت خیلی داری عجله میکنی که اینم اصلا درست نیست.
یه مثال خیلی ساده میزنم تو همین مورد ، شبکه های برون مرزی که توسط دشمنا اداره میشه ومتاسفانه الان تو بیشتر خونه ها مخاطب داره از همون اول شروع به دشمنی آشکار با اعتقادات مسلمونا نکرده.اگه ده بیست سال پیش می خواست ارتباطات مثلثی رو رواج بده
مسلما همه می ریختن رو سرش و خیلی فکرشون جواب نمیداد ولی از اون موقع است که
آروم آروم دارن نقشه هاشونو پیاده میکنن.
با حوصله تموم.
حالا هم که زشتی مساله رو تونستن تو نظر خیلیا از بین ببرن میرن به عملی کردن مراحل بعدی دشمنیشون.
اینو می خوام بگم به قدری ملایم عمل میکنن که خیلی از افراد متوجه نمیشن از کجا خوردن؟!
یهویی چشم وا میکنن میبینن از اعتقاداتشون هیچی نمونده.(البتته اگه چشم واکنن!!!)
هیچ وقت کامل مقابل دین و مذهبت نمی ایستن حتی خیلی جاها اون طوری که با عقاید دینی تو سازگاره عمل میکنن تا اعتمادتو جلب کنن.
اگه اشتباه نکنم به نظرم تو ماه رمضون تو خیلی از شبکه های فارسی زبان به قول خودمون اونور آبی موقع افطاری حتی اذان هم پخش میشه.
به نظر بنده
یه جاهایی لازمه از تجربیات موفق دشمنای ملعونمون استفاده کنیم.
(۱۶/آبان/۹۱ ۱۷:۳۵)عبد نوشته است: [ -> ]
من فک میکنم برای گرفتن نتیجه مورد نظرت خیلی داری عجله میکنی که اینم اصلا درست نیست.
اینو می خوام بگم به قدری ملایم عمل میکنن که خیلی از افراد متوجه نمیشن از کجا خوردن؟!
یهویی چشم وا میکنن میبینن از اعتقاداتشون هیچی نمونده.(البتته اگه چشم واکنن!!!)
یه جاهایی لازمه از تجربیات موفق دشمنای ملعونمون استفاده کنیم.

سلام به شما و ممنونم از همه ی دوستانی که در تلاش برای کمک به همنوع خودشون تلاش می کنند.
یه نکته ی خیلی مهم به نظرم این وسط نادیده گرفته شده. و اون اینه که ما نباید گناه رو از اون بگیریم بلکه باید اون رو از گناه بگیریم.
این دو مسئله خیلی با هم متفاوته.
یکی از استراتژی هایی که امام خمینی از اون به نحو احسن استفاده می کردن. مثلا امام بنی صدر رو از مردم نگرفت بلکه مردم رو از بنی صدر گرفت. یا امریکا رو از مردم نگرفت مردم رو از امریکا گرفت.
نمی دونم تونستم مفهوم حرفم رو برسونم یا نه.
در این مورد به عنوان مثال شما نباید بی حجابی رو از دوستتون بگیرید بلکه باید دوستتون رو از بی ججابی بگیرید.
اگر عمل اول را انجام دهید همیشه راه برای برگشتن هست. در واقع حرکت عمقی نیست.
در مورد تدریج هم که بعضی از دوستان رویه ان تاکید داشتن به نظرم حتما باید لحاظ بشه. من فکر می کنم شما می خواید هر چه زودتر دوستتون به شرایط مناسب برگرده برای همین یه مقدار عجله دارید.
اصل تدریج هم از آن دسته از اصولیست که به عمقی بودن عمل کمک زیادی به شما خواهد کرد.
یکی از استراتژی هایی که غرب از آن در موضوعات فرهنگی اسفاده می کند و نتیجه گرفته استراتژی قورباغه هست. بدین صورت که اگر شما یک قورلاغه را در یک دیگ آب جوش بیندازید به سرعت فرار می کند، اما اگر آنرا در یک دیگ آب سرد بگذارید و شعله ای زیر دیگ قرار دهید، قورباغه به هیچ وجه متوجه تغییر دما نمی شود. زمانی هم که متوجه می شود دیگر دیر شده و زنده زنده آبپز می شود. این استراتژی لزوم تدریج را به خوبی برای رسیدن به هدف نشان می دهد.
وقتی دوستان مریض میشه(سرماخوردگی) فرض می کنیم شما خودتون دکتر باشین یا با دکتر مشورت کرده باشین پاشویش می کنید جای استراحت براش تهیه می کنید سوپ بهش می دین آمپول و قرص و شربت بهش می دین هوای اتاق را ضدعفونی وتمیز نگه می دارین نمی زارین از اتاق بیرون بره و.................. شما تمام این کارهارو می کنید حتی اگه دوستتون از استراحت بدش بیاد از مزه شربت و سوپ خوشش نیاد یا اصلا از آمپول بترسه ولی بازم شما کار خودتان را می کنید حتی به زور هم شده.چون مطمئن هستید این کار کمکش می کند وسلامتی اش را بدست می آورد.
خب حالا با این تفاسیر من می خواهم این فرمول را برای دوستم به کار ببرم یعنی مجبورش کنم شعائر دین را رعایت کند خب کم کم همانطور که گناه برایش عادت شده خوبی کردن هم برایش عادت شود.(بر روحش تاثیر کند)
شما چطور فکر می کنید؟
اجرکم عندالله
اگه زور جوابگو بود الان در سطح شهر افرادی با حجابهای متفاوت نسبت به کل جامعه نبودن....
پس خودتون رو اماده لشکر عظیم عقیده هاش کنین....
چون شما با ارتش زور رفتی میخوای فکر و اندیشه اش رو عوض کنی و به اصطلاح انقلاب کنی اون هم نیروهای ضد شورش و ارتش رو میاره تا شما رو از مرکز عقیده هاش دور نگه داره....
حتی ممکنه منجر به رفتارهای تندی بین شما و ایشون بشه....
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13