تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بحث پیرامون بیانات دکتر عباسی پیرامون "فلسفه ی اسلامی"
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
نقل قول:النور جان ، خود رهبری بخواند از ملاصدرا دفاع کنند ، به شیوه شما دفاع می کنند؟یعنی می گند چون من می گم ملاصدرا این طوریه و اون طوریه؟خود رهبری گفتند که حرف من بلا اشکال هست و در اون نقدی نیست؟
این که رهبری از ملاصدرا در فلان حوزه ها تجلیل کردند ، یعنی ملاصدرا بالکل بدون اشکال است؟مثلا من اگر بگویم آقای النور این مزایا را دارد ، یعنی دیگر معایبی ندارد؟
1. ببینید اکثر دوستانی که در این تاپیک دارند بحث می کنند مطالعات درخوری در زمینه ی فلسفه نداشته اند و داشته باشند هم برای ما حجت نیست .... در این گونه مباحث بهترین شیوه استناد به حرف عالمی است که به تمام زمینه ها احاطه دارد و خود این راه را پیموده که در این زمان و مکان از رهبری بهتر نیست
2. مگر من گفتم بدون اشکال بوده است؟؟ مکر من حرفی جز حرف رهبری در مورد ملاصدرا زدم؟؟؟ من فقط نقل قول کردم ... اگز شما از صحبتهای رهبری که همشون با سند هستند این طور برداشت می کنید که Cool Wink
نقل قول:فکر می کنم استدلال باید جامع و مانع باشد.شما اگر یک کلام از رهبری آوردید که ایشان بفرمایند تمام کلمات ملاصدرا برابر با اسلام است، بنده این را قبول می کنم که رهبری نظر شما را نسبت به ملاصدرا دارند.
1. من کجا نظری از خودم دادم در بحث؟؟؟ تمام نقل قول از رهبری بود
2. من اصراری ندارم چیزی را قبول یا رد کنید برادر عزیز ... با خودتونه ..
3. نظر رهبری در مورد ملاصدرا و رابطش با اسلام مشخص و گویاست ... من نمیدونم شما و دوستان دیگر چرا مدام میگید نظر من رو قبول ندارید ... دو مرتبه می آورم ...

....................
مكتب فلسفى صدرالمتالهين همچون شخصيت و زندگى خود او، مجموعه ى در هم تنيده و به وحدت رسيده ى چند عنصر گرانبها است. در فلسفه ى او از فاخرترين عناصر معرفت يعنى عقل منطقى، و شهود عرفانى، و وحى قرآنى، در كنار هم بهره گرفته شده، و در تركيب شخصيت او تحقيق و تأمل برهانى، و ذوق و مكاشفه ى عرفانى، و تعبد و تدين و زهد و انس با كتاب و سنت، همه با هم دخيل گشته،
................

فلسفه‌ ملاصدرا فلسفه‌اي‌ عقلي‌، ذوقي‌ و شرعي‌ است‌ و در حقيقت‌ ملاصدرا فلسفه‌ عقلي‌ و ذوقي‌ را برمبناي‌ شرع‌ مقدس‌ پي‌ريزي‌ كرده‌ است‌ براي‌ او تعبد محض‌، مبادي‌ رسيدن‌ به‌ افكار عالي‌ فلسفي‌ بوده‌ است‌ و اين‌ جريان‌ عظيم‌ و جوشان‌ و تمام‌ نشدني‌ در دوران‌ رياضت‌ به‌ روح‌ مقدس‌ وي‌ افاضه‌ و نازل‌ شده‌ است‌ و امروز خوشبختانه‌ كتابها و افكار فلسفي‌ ملاصدرا فضاي‌ فلسفي‌ كشور را فراگرفته‌ است‌.
رهبر معظم‌ انقلاب‌ اسلامي‌ در بيان‌ ويژگيهاي‌ شگرف‌ و شگفت‌آور ملاصدرا فرمودند: صدرالمتالهين‌ آراء بي‌نظير فلسفي‌ و درياي‌ مواج‌ افكار و انديشه‌هاي‌ خود را از استاد فرانگرفته‌ است‌. بلكه‌ اين‌ معلومات‌ بي‌پايان‌ از رياضت‌، خلوت‌ و عبادت‌ و دل‌ دادن‌ به‌ خدا و كسب‌ فيض‌ از عالم‌ غيب‌ سرچشمه‌ مي‌گيرد.
(۳۰/آذر/۹۱ ۱۸:۵۳)دل خسته نوشته است: [ -> ]سلام
النور جان ، خود رهبری بخواند از ملاصدرا دفاع کنند ، به شیوه شما دفاع می کنند؟یعنی می گند چون من می گم ملاصدرا این طوریه و اون طوریه؟خود رهبری گفتند که حرف من بلا اشکال هست و در اون نقدی نیست؟
این که رهبری از ملاصدرا در فلان حوزه ها تجلیل کردند ، یعنی ملاصدرا بالکل بدون اشکال است؟مثلا من اگر بگویم آقای النور این مزایا را دارد ، یعنی دیگر معایبی ندارد؟
فکر می کنم استدلال باید جامع و مانع باشد.شما اگر یک کلام از رهبری آوردید که ایشان بفرمایند تمام کلمات ملاصدرا برابر با اسلام است، بنده این را قبول می کنم که رهبری نظر شما را نسبت به ملاصدرا دارند.

به نام خدا

سلام برادر گرامی! چرا قصد دارید ملاصدرا رو رو به روی اهل بیت قرار بدید؟ خود ملاصدرا در اسفار میگن که لعنت بر فلسفه ای که حرفش ذره ای مخالف قرآن و عترت باشه!

مکتب ملاصدار چیزی جز تلاش برای تبیین هر چه غنی تر معارف حقه ی اهل بیت نیست و ایشان بدون غرض تمام تلاشش را کرده است. البته بدون شک ایراداتی هم بوده که به مرور زمان کمتر شده تا به مرحله ی فعلی رسیده! حالا چه اصراری هست که دعوای فقه و فلسفه و عرفان راه بیندازیم؟ علامه حسن زاده می فرمایند که برهان و عرفان و قرآن هر سه یک چیزند. که می بینیم در امام راحل به تمام معنا این علوم به وحدت رسیده بود و ...

حالا چه اصراری هست که بخواهیم این ها را با هم دعوا بیندازیم؟؟

مکتب ملاصدرا در طول مکتب اهل بیت و در جهت تبیین هر چه بهتر آن است و نه در عرض آن و چیزی مخالف آن!

به نظر حقیر که نتیجه کاملا مشخص است و نیازی به بحث بیشتر که تمایل به جدل پیدا می کند نیست. ( اگر نظر دیگه ای بود با حقیر هماهنگ کنید! )

خداوند ان شاء الله هادی و حامی همه ی ما باشد!

التماس دعای فرج

یا علی
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع