تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تحدی قرآن مبتنی بر چه معیارهایی است؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
بله دیگه بزار دوستانی که میخونن نتیجه بگیرن . من بحث رو خوب خوندم . منتها شما یک چیزی گفتی و به نظر خودت رد کردی ماجرا رو . بنده چنین برداشتی ندارم .

موفق باشید
جالبه که جواب خودتو می تونی در ارسال قبلیت پیدا کنی.
در هر صورت برداشت من و شما چندان مهم نیست. صاحبنظران راه خودشون رو می رن... هر کس هم خواست می تونه برداشت خودش رو داشته باشه.
موفق باشید.
این رو خودم ویرایش کردم. باید بیشتر تحقیق کنم.
نقل قول:تا به حال هیچکس نتونسته تمام معیارهایی که برای موضوع تحدی ذکر شده رو برآورده کنه. و هیچ کس هم نخواهد توانست. چرا که بعضی از این معیارها به شکلی اند که یک انسان عادی قادر به برآورده کردن اونها نیست.

ضمن تشکر از متانت و ادب شما در بحث که ان شاالله به انصاف و پذیرفتن حق بیانجامد

برادر من بعد از کلی بحث نمیتونید یک نتیجه ای که از قبل در گوشتون خونده بودن رو بگید

اولا

تا همین مبانی ملموس و مورد قبول غیر معنوی و مادی رو هم کسی بیاره ما قبول میکنیم . بنابرین این که دلایل غی قابل اثباتی برای موضوع تحدی داریم ربطی به موضع شما به عنوان یک مخالف نداره
و این ممکنه بین کسانی که ایمان قطعی دارند مطرح بشه . بلکه مسایلی بالاتر از این ه مطرح بشه اما در مباحثه میان ما فعلا مطرح نیست
حالا خودتون دلیل میارید خودتونم رد میکنید دیگه از ابداعات مباحثه حساب میشه!!!

نقل قول:راستش دلیل پافشاری دوستان رو درک می کنم. در واقع این مسائل اهمیت و حساسیت زیادی دارند و حتی اگر ما دلیل کافی برای دفاع از موضوع تحدی رو نداشته باشیم، نمی تونیم با قطعیت اون رو رد کنیم. چون علم ما کامل نیست.

عرض کدم با همین مسایل ملموس هم کتاب دیگری برای هدایت با همین مشخصات بیارید ما قبول میکنیم !
نقل قول:به همین خاطر ممکنه این تاپیک با سیاست "مطرح نشدن شبهه" در تضاد باشه. بنابر این مدیران می تونند تصمیم بگیرند که تاپیک رو حذف کنند یا اون رو باقی بگذارند.

شما راحت باش و شبه رو مطرح کن . خدا ا شکر تاپیک به جاهای خوبی رسید و مشخص شد که تحدی برقراره و کسی نتونسته بشکنه و یکی از ابزار نشان دادن الهست قرآن کریم همینه

ا
نقل قول:ما یک نکته دیگه هم وجود داره: شما می دونید که به اعتقاد اسلام، اصول دین تقلیدی نیست. بنابراین ما نمی تونیم یک استدلال رو صرفاً به دلیل اینکه یکی از علما اون رو درست می دونند بپذیریم. بلکه خودمون باید بررسی کنیم. ما نمی تونیم چیزی رو صرفاً به ایسن دلیل که شنیده ایم کس دیگری اون رو اثبات کرده بپذیریم، بلکه باید خودمون استدلال رو بررسی کنیم. همچنین پذیرش یک استدلال به شکل تعبدی یک جور دور منطقی به حساب میاد.

واقعا برو با خودت خلوت کن مسایل دیگه رو حذف کن توی ذهنت بعد نتیجه بگیر . مطالبی هم که نوشتیم برات بخون . بعد دیگه اگر واقعا نرسیدی به حقانیت اسلام دیگه ول کن . اگر هم رسیدی باز بچسب بهش
توی این حالت بلاتکلیفی خودت رو نگه ندار
نقل قول:پس به نظرم خوبه بحث تحدی رو (به عنوان یک استدلال بر درستی اسلام) تا زمانی که اون رو شخصاً بررسی نکرده ایم و در مورد درستی اش مطمئن نشده ایم به کار نبریم.

خوب فعلا که کسی نتونسته به این تحدی جواب بده Winkحتی با همون معیار های ظاهری و قابل قبول همه .
پس دلیلی است بر اثبات ان

در پناه خدا
سلام آقا وحید
الآن که سرچ کردم دیدم خود فصاحت و بلاعت هم به عنوان یک معیار تنها مطرح شده. واقعیتش سایتهای مذهبی مختلف به شکلهای مختلفی بحث رو مطرح کرده اند. شاید نظر شما درست باشه.

حالا یک سوال: فصاحت و بلاغت بر مبنای چه معیارهایی است؟ یعنی آیا منحصر به معیارهایی است که در پست دوم تاپیک مطرح شده یا معیارهای دیگری هم هست؟ اگه امکانش هست یه سوال از کارشناسان در این مورد بفرمایید.
ممنون
من هم باید قدری بیشتر تحقیق کنم. راستش چیزی که گفتم بر اساس یه سری از سایتهای مذهبی بود، اما الآن که سرچ کردم می بینم بین مذاهب مختلف اسلامی و کارشناسای مختلف در این موضوع اختلاف نظر وجود داره.
اقا فرهاد
برادرانه میگم
گاهی فکر میکنم اصلا نمیخونی متون رو . یا اونقدر باورهات بات بزرگه که اصلا بهش فکر نمیکنی !
موفق باشی

پ ن : لصفا به کم لحنتون دوستانه باشه Smile
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
آدرس های مرجع