تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تحدی قرآن مبتنی بر چه معیارهایی است؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
سلام علیکم
اگه بخوایم بحث برون دینی کنیم باید طرف قبول داشته باشه خدایی هست که خاتم انبیا نبی و فرستاده خدا هست . وقتی شخص دین خودش رو قبول نداره وبا خرافات تحویلش دادن نیتونی تا بحث وحیانی بودن رو براش نگی بحث تحدی کنی.
نمیدونم شما مسیر و هدفتونو چطور بیان میکنید ولی اگه من باشم از زرف مقابل به عنوان یک مخالف میخوام که دلایل ودش رو بگه بعد بشینیم رو مواردی که اشتراک داریم سنگامونو وا میکنیم.
البته این زمانی هست که نقطه مشترک داشته باشیم
اگه بخوای برای مادی گراها و غیر الاهیون بحث کنی که اصلا فایده اینداره و چیزی جز وجدان نمیتونه اینها رو به سمت خدا هدایت کنه
نمونش ابن ابی العوجا که مادی گرای زمان خوش بود و بعد از 3 روز مباحثه با امام زمان خودش اقرار به خدا کرد ولی سال بعدش با کتمان و مسلک مادی گرایی خودش از دنیا رفت.
درباره تحدی تا شخص معلوم نیاشه برنتمه کلی نمیشه داد ( یعنی باید به ابعاد کامل این بحث مسلز باشی در غیر اینصورت جوابی برای گفتن کم داری و چرا ؟ چون شخص بعد اینهمه پیشرت هنوز به دنبال علت و معلول این هست که اول ماده بود یا نه
- یا اینکه اول مرغ بود یا تخم مرغ.)
به نام الله

سلام به همگی

دوستان من سوالی دارم . ببینید چون تازه وارد هستم برای شناخت دیگران و آشنایی , معمولا پستهاس قبلیشون رو میخونم .

دوستانی هستند که صمیمانه و از روی همدلی , تمام وقتشونو میزارن تا با دلائل کافی بعضی از ( نام نمیبرم ) را متقاعد کنند.

حالا سوال من اینه : شخصی با نام کاربری فرها55

هرجا صحبت از ایجاد شبهه در دین باشه و ایجاد شبهه در امامت و ولایت و غیره ... معمولا شما به این نام برخواهید خورد:

فرهاد 55

البته ظاهرا این یک نفر , به تمام علوم عقلی و نقلی , احاطه کامل داره و در هر موردی که قراره اسلام , مورد شک قرار بگیره ,

نام فرهاد55 دیده میشه !

دوستان یه لطفی بکنید و به این سوال فکر کنید :

آیا اصلا تا حالا شده فرها55 با مطلبی موافقت کنه ؟

آیا تا حالا شده حرفی که میزنید تایید کنه ؟

چرا حتی یکبار هم قرار نیست که فرهاد55 بیاد و به یه سوال جواب بده ؟؟

چرا ما نباید بدانیم که ایشان به چه مکتبی اعتقاد داره تا ما سوالاتی مطرح کنیم ؟

دوستان من قصد بی احترامی ندارم اما جرا نباید مشخص بشه کی چکاره است ؟

چطور ممکنه که فرهاد55 در همه گونه بحثهای فلسفی و علمی و .. شرکت میکنه و همیشه هم به همه چی شک داره و هیچوقت هم نشده موافق چیزی باشه ؟

ببخشید اما از آقا سید ابراهیم میخوام ( یا از مدیر این تاپیک ) که یا این پست رو حذف کنید یا جوابی به سوالات من هم بدین

سلام عرض شد

ایشان قبلاً با نام کاربری emadm وارد تالار شدند و تا تونستند در تمامی مباحث مختلف در مورد اسلام و احکامش تشکیک وارد کردند، تقریباً مانند الان منتها با یک شیب و صراحت بیسیار بیشتر

تا اینکه از یک جا به بعد ما روند کار رو برعکس کردیم
یعنی ما شروع کردیم به پرسیدن

ایشان آن زمان گفتند که معتقدند که مکتب فالون دافا بر حق است

در آن مکتب هم اعتقاد بر این بود که ما بی شمار خدا داریم

وقتی از ایشان علت اعتقاد به این مطلب رو پرسیدیم و خواستیم اون رو اثبات کنند رفتند!!!
و این آخرین ارسال ایشون بود:
RE: فالون دافا، نقد فرقه - دین مورد نظر صهیونیزم(م...

البته خود ایشان این مطالب رو بهش اشاره ای داشتند در فضای عمومی تالار در چند جا از جمله این لینک:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-21...#pid161905
و این لینک:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-13...#pid153651

بعد از مدتها با نام کاربری جدید برگشتند و به قول امضای خودشون:

[quote]

امضای فرهاد55

تحدی قرآن مبتنی بر چه معیارهایی است؟
.
.
من نمی دونم راه درست چی هست
دفعه قبلی که اومدم، فکر می کردم می دونم

الان دیگه فکر نمیکنند که بر حق بودند مثل اون موقع، البته بر طبق مطالب امضاشون و سایر صحبتهایی که داشتند با در پیام خصوصی و...

و در مباحثی که با جناب سید ابراهیم داشته اند به اقرار خودشون معتقد شدند به اینکه یک خدای یگانه وجود دارد

منتها سبکشون تغییر نکرده همونطور که شما هم متوجه شدید، بنای ایشون بر تشکیک هست!
یعنی به صراحت نفی نمیکنند
اما تشکیک وارد میکنند
میگویند ادله کافی نیست، اثباتی بر رد هم ندارند فقط تشکیک ایجاد میکنند و میگویند کافی نیست!

و خلاصه ایشان فعلاً به چیزی جز خدای یگانه خیلی اطمینان نداره و در بسیاری از مسائل در شک است

حالا اینکه این خدا آیا ول کرده همه را به امان خدا؟
هر کسی با عقل ناقص خودش نظریه برای سعادت و تکامل بشر بده
یا نه هادی هست
مثل آدمها که چیز میسازند و برای استفاده ی بهینه ی اونها کاتالوگ میدهند
برای استفاده ی بهینه از این دستگاه عالم کاتالوگ داده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

و... خیلی مباحث دیگه

به هر حال اجازه بدید سید ابراهیم و سایر دوستان مباحث رو ادامه دهند
إن شاء الله به توفیق الهی آنچه مایه ی خیر باشد پیش خواهد آمد

البته فقط یک نکته در مورد روند بحث در خصوص اثبات الهی بودن قرآن بکنم:

حداقل بحث توحید اثبات واجب الوجود و علت العلل هست
اساساً آدمها خیلی مشکلی با خالقیت خدا ندارند
تمام مشکل از زمانی به وجود میاد که مسئله ی ربوبیت و عبودیت و رب بودن و معبود بودن خدا مطرح میشه
و اینجا چون یه درگیری به وجود میاد بین ربوبیت و عبودیت نفس و خدا برای انسان برای اینکه اصلاً به حوضه دخول نشه از همون اول سعی میکنه زیرآب خالقیتش هم بزنه یعنی یه جورایی صورت مسئله رو پاک میکنه!
تازه بعد از اثبات وجود خدا باید بریم توی بحث چگونگی خدا و اوصاف خدا
یعنی آیا این خدا حکیم است؟
آیا هادی هست؟
آیا رازق هست؟
آیا رب هست؟و...
ارتباط من انسان با این خدا به چه شکل است
آیا این خدا ناظر فیفا هست، یعنی همینطور که در عقاید تحریف شده ی دین یهود مطرح میشه و در کلام امثال نیوتون یهودی هم جاری هست یه خدای ساعت ساز هست
یعنی یه عالم علت و معلول خلق کرده و دیگه کاری بهش نداره
توی قرآن این ادعای یهودی ها رو خدا با عبارت ید الله مغلوله مطرح کرده
یعنی دست خدا بسته است

یا نه خدا ناظر فیفا نیست
فعال ما یشاء است
و هستی نمیتواند قائم به ذات خود باشد چون فقر محض است
نیاز به فیض دائم دارد
و در ضمن خود این علت و معلول و اسباب هم سببیتشون به دست خدا است و دست خدا با قوانینی که بعضاً مشهود هست برای ما بسته نیست!
و خیلی مباحث دیگر که تا در مورد توحید مطرح نشه
اصلاً نمیشه وارد بحث معاد و نبوت شد

تازه بعد از اثبات بحث معاد و نبوت بر مبنای اوصاف خدا مانند حکیم بودن و هادی بودن

بحث نبوت خاصه ی پیامبر آخرالزمان پیش میاد!!!!!!!!!!

و بحث ختم نبوت و آغاز امامت و وجود کتاب الهی و مفسر آن که میشود امام!
به تعبیر دیگر بحث تحدی قرآن و ملاک الهی بودنش که از نتایج و فروعات بحث نبوت خاصه ی پیامبر آخرالزمان است و ارتباط مستقیم با اوصاف خدا دارد! و تلازم دارد بحثش با بحث امامت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! باز ریشه در مراتب و اوصاف توحید داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!

البته بنده قصد ورود به مباحث را خیلی ندارم

فقط من باب یک توضیح اجمالی بود که سوال پرسیده بودند خواستم در جریان قرار بگیرند

إن شاء الله که مباحث به لطف خدا به خوبی پیش بره و مایه خیر دنیا و آخرتمان باشد...

اللهم الرزقنا صدق النیت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام به همه
راستش طبق تجربه شخصی که دارم بیشتر این شبهات ریشه در توحید و خداشناسی داره.
این که انسان دائما شک کنه خصلت خوبی نیست چون دیگه رشد نمیکنه و درجا میزنه.
تجربه شخصی من :
من جواب تمام سئوالات خودم رو در دین اسلام پیدا کردم به این معنی که بهترین راه تفسیر جهان دین اسلام هستش و من تفسیرهای مختلفی که از جهان هستی در فیلمها میشه رو دوست ندارم و ناقص می دونم .
واقعا اگر به فیلمهای هالیوودی که مروج بیشتر تفسیرها از جهان هستی هستش نگاهی بیاندازیم به ناقص بودن اون پی میبریم.
من همیشه سعی میکنم از ویژگی ایجابی و سلبی استفاده کنم تا بهتر درک کنم یعنی اگر کسی اسلام رو رد کرد ازش میپرسم خب جهان بینی تو چطوری بعد میبینم چیزی برای عرضه نداره در حالی که در اسلام مراتب عرضه و درک وجود داره پس من با روش ایجابی و سپس سلبی به حقیقت میرسم .
راستش آخرین تفکر مخالفان اسلام این جمله است "دلم می خواد"

خودمونیم فارغ از مباحث مطرح شده
کاری ندارم که تحدی قرآن بر چه مبنایی هست
بر هر مبنایی هست دشمنان اسلام که تا بُن دندان مسلح هستند و خیلی هاشون از من و شما بهتر با مطالب و معارف اسلام آشنا هستند و ابزار و رسانه و پول و ... همه چی هم در اختیارشون هست توی این 1400 سال به جای اینکه اینهمه به اسلام بتازند و به مسلمین بتازند و به قرآن بی حرمتی کنند و آتش بزنند از عجزشون
میومدن یه سوره مثل قرآن می آوردن و خلاص!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بعداً تو بوق و کرنا میکردن با توجه به اینکه تمام ابزار غول های رسانه ای هم در اختیارشون هست
میگفتی بیا اینم یه سوره
جمع کنید این قرآنتونو که ادعای باطلی داشت که نمیشه یه سوره هم مثلش آوُرد (البته نعوذاً بالله)
اما نکردن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون نتونستند و نمی تونند و نخواهند توانستSmile
سلام به دوستان گرامی
یه سوال خیلی ساده مطرح شده:
وقتی پیامبر از مخالفانشون خواستند که اگر در الهی بودن قرآن شک دارند، مانندش را بیاورند، این تحدی مبتنی بر چه معیارهایی بود؟ یعنی چه معیارهایی وجود داشت که اگر یک نفر اونها رو برآورده می کرد، می تونست ادعا کنه که مانند قرآن رو آورده؟

از دوستان می خوام که فقط به همین سوال بپردازند.
ممنون
(۲۱/بهمن/۹۱ ۱۵:۲۴)فرهاد55 نوشته است: [ -> ]سلام به دوستان گرامی
یه سوال خیلی ساده مطرح شده:
وقتی پیامبر از مخالفانشون خواستند که اگر در الهی بودن قرآن شک دارند، مانندش را بیاورند، این تحدی مبتنی بر چه معیارهایی بود؟ یعنی چه معیارهایی وجود داشت که اگر یک نفر اونها رو برآورده می کرد، می تونست ادعا کنه که مانند قرآن رو آورده؟

از دوستان می خوام که فقط به همین سوال بپردازند.
ممنون

آقا فرهاد خوب است به این مبحث بپردازید
اما یک نکته هم خدمت سایر دوستان یاد آوری کنم
خدا و پیامبرش که ادعای تحدی را مطرح کرده اند معیارهایی مشخص نکردند، فقط گفتند یک سوره مثل قرآن و از 1400 سال پیش تا امروز دشمنان اسلام هر چه از دستشان بر می آمده انجام داده اند
هزینه ی های بسیاری برای جنگ با پیامبر پرداختند
حتی جان دادند
توهین کردند
محاصره ی اقتصادی کردند
سعی در انحراف در تعالیمش کردند
از عجزشان قرآن شریف را آتش زدند
و همچنان هم مشغولند

و این در حالی بود که همه ی آنها میدانستند که ساده ترین و کم هزینه ترین راه این است که یک سوره مانند قرآن بیاورند و ابطال کامل دین محمد صلوات الله علیه را به همین سادگی اثبات کنند
اما نکردند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون نتوانستند و نه می توانند و نه خواهند توانست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Smile
نقل قول:خدا و پیامبرش که ادعای تحدی را مطرح کرده اند معیارهایی مشخص نکردند، فقط گفتند یک سوره مثل قرآن و از 1400 سال پیش تا امروز دشمنان اسلام هر چه از دستشان بر می آمده انجام داده اند
سلام علی آقا
آیا منظور شما این است که معیاری برای این موضوع مطرح نشده؟
پس چطور می توان ادعای کسی که مدعی است مشابه قرآن را آورده بررسی کرد؟ و چه کسی قراره در مورد این ادعا داوری کنه؟
از دوستان می خوام در پاسخ به سوال عجله نکنند. شما به عالمان دینی زیادی دسترسی دارید، چه در اینترنت، چه در دانشگاه و ... . از شما می خوام نظرشون رو بپرسید و در اختیار دوستان قرار بدید.
اقا فرهاد
وقتی یک چیزی مثل قران سعی میکردند بیارند . سریع مشخص میشد که مثل اون نیست . حالا به هر دلیلی که خود قیاس کننده ها در نظر گرفتن
عدم لحاض موضوع تحدی هم به خاطر همه بعدی بودن قرانه و ابعادی که به ظاهر نیست و مربوط به الهیت اونه
موفق باشی
(۲۱/بهمن/۹۱ ۱۷:۲۴)فرهاد55 نوشته است: [ -> ]سلام علی آقا
آیا منظور شما این است که معیاری برای این موضوع مطرح نشده؟
پس چطور می توان ادعای کسی که مدعی است مشابه قرآن را آورده بررسی کرد؟ و چه کسی قراره در مورد این ادعا داوری کنه؟
از دوستان می خوام در پاسخ به سوال عجله نکنند. شما به عالمان دینی زیادی دسترسی دارید، چه در اینترنت، چه در دانشگاه و ... . از شما می خوام نظرشون رو بپرسید و در اختیار دوستان قرار بدید.
اولاً اگر شما به دنبال حقیقت هستید بروید از علمای دین و اینترنت و دانشگاه تحقیق کنید و نتایج رو قرار بدید
ثانیاً دوستان عجله ای نکردند
چه آن زمان که به اسم کاربری emadm وارد شدید و سعی کردید در تشکیک اعجازهای علمی قرآن پاسخهای متعدد به شما داده شده و هم در همین تاپیک که 4 صفحه از اون جلو رفته است و مباحث متعدد رو دوستان مطرح کرده اند و ملاکهای متعدد رو ارائه کرده اند
منتها مسئله از پایه چیز دیگری است
و اونهم این است که مثل همان زمان emadm شما اثباتی بر رد ندارید فقط تشکیک در صحت میکنید و میگویید کافی نیست همان دفعه ی قبل هم من مواردی خدمت شما نشان دادم در اعجاز های علمی قرآن که شما نتوانستید منکر شوید

یا غیب گویی های قرآن در مورد آینده که یک مثالش غلبه ی روم بر ایران هست
یا اعجازهای ادبی قرآن و....
منتها بحث چیز دیگری است و آن این است که بنای شما تشکیک است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دونه دونه استدلالها را میگیرید و فقط در آن ها تشکیک میکنید، اثباتی هم بر رد ندارید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

حال فقط شما به این سوال بنده اگر می توانید پاسخ بفرماید:

چرا منکران حقانیت اسلام و قرآن که همه جور امکانات هم دارند تا کنون در این 1400 سال همه جور هزینه ی جانی و مالی برای نابودی اسلام کرده اند
اما کم هزینه ترین و آسان ترین کار (به ظاهر) را که آوردن یک سوره مانند قرآن بود را نکرده اند؟
که اگر کرده بودند بی شک تا حالا خبرش گوش فلک را کر کرده بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
و همین هم برای اثبات ابطال تمام ادعاهای رسول الله کافی می بوده است

منتظر پاسخ شما به این سوال هستم!!!!!!
طفره نروید
این همه سوال کردید و ما جواب داده ایم در تالار تاکنون

به این یک سوال ما پاسخ بدید

نشود مثل دفعه ی قبل که بنده یک سوال فقط از شما پرسیدم که به چه علت شما معتقدید بیشمار خدا داریم و آن را اثبات میکنید و شما بعد از مدتی طفره رفتن کلاً از تالار رفتید!!!!!!!!!!!!!!!!
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
آدرس های مرجع