۱۱/اسفند/۹۱, ۱۱:۴۸
(۱۱/اسفند/۹۱ ۰:۲۵)agah نوشته است: [ -> ]من یک تمرین کننده ی فالون دافا هستم و دیدم فالون دافا چیز خوبی است.
ضمن اینکه معلم دافا حکومتها را منصوبینی از طرف خدایان می داند و خوب بر شما پوشیده نیست مخالفت با منصوبین خدایان یعنی مخالفت با خدایان و حداقل تمرین کننده ی دافا به این موضوع اعتقاد دارد.
به جای نوشتن انشا ما از شما در توصیفی که مکتب من در آوردی شما از عالم دارد برهان و استدلال عقلی میخواهیم
اگر عاجزید بگید ما عقل خود را تعطیل کرده ایم و پذیرفته ایم!!!!!!!!!!!!!!!!!
قبلاً هم گفته ام به چه استدلال و برهانی اثبات میکنید که در عالم خدایان وجود دارد؟
هاتُوا بُرْهانَكُمْ إِنْ كُنْتُمْ صادِقينَ
دليلتان را بياوريد اگر راست مىگوييد!
(۱۱/اسفند/۹۱ ۰:۲۵)agah نوشته است: [ -> ]بحث دیگری که انگشت روی آن گذاشته اید بحث اعتقاد به خدا و خدایان و مقام خدایی است که می فرمایید لی هنگ جی خود را در آن قرار می دهد. از قدیم گفته اند خدا را نمی بینی ؟ به دلیل بشناس! خوب حتما تمرین کننده ی فالون دافا دلیل مهمی در پذیرش این مطلب دیده که پذیرفته و چرا باید اثبات کند؟ آنها که کسی را مجبور به پذیرش خدای خود نکرده اند تا وجودش را اثبات کنند. آنها هم عقل و خرد دارند و می توانند این نکات را زیر سوال ببرند و چه بسا برای بعضی ها سالیان سال طول کشیده تا بتوانند حقایقی را بپذیرند.بیشتر شبیه لطیفه است توجیهات شما
برای توصیف چیستی و چگونگی عالم برهان اقامه نمی کنید
شما دارید اینجا از مکتب غیرعقلانی خود دفاع میکنید
اگر میخواهید دفاع کنید دلیل عقلی بیاورید نه بافتنی و انشا
(۱۱/اسفند/۹۱ ۰:۲۵)agah نوشته است: [ -> ]همچنین در جایی خواندم که ایت الله خمینی هم مهر نبوت را روی بازو یا بین دو کتفش داشته پس او هم پیامبری بوده در یک سطح بالا.
می توان این کلام شما را در بخش خنده های حلال استفاده کرد!
(۱۱/اسفند/۹۱ ۰:۲۵)agah نوشته است: [ -> ]تعریف ما از خدا فرق دارد. سایر مذاهب موجودات روشن بین سطح بالا را خدا می دانند و به یک خدا هم به عنوان خالق اصلی و آفریننده ی تمام آفرینش اعتقاد دارند. ایرادی که شما وارد کرده اید ناشی از این برداشت است که فقط خالق اصلی را خدا می نامید و بقیه را موجودات روشن بین و فضلا و عرفا و بزرگان! . این تعریف در مذاهب دیگر متفاوت است . آنها خدایان دارند و یک آفریننده یا پروردگار. برای این منصور حلاج ادعای خدایی کرد . چون در سطوح بالا به روشن بینی رسیده بود.
آیا مجبور هستید در مورد چیزی که به آن علم ندارید مطلب بنویسید
حلاج گفت إنا الحق
من حق هستم
نگفت من خدا هستم
(۱۱/اسفند/۹۱ ۰:۲۵)agah نوشته است: [ -> ]سایر مذاهب موجودات روشن بین سطح بالا را خدا می دانند و به یک خدا هم به عنوان خالق اصلی و آفریننده ی تمام آفرینش اعتقاد دارند. ایرادی که شما وارد کرده اید ناشی از این برداشت است که فقط خالق اصلی را خدا می نامید و بقیه را موجودات روشن بین و فضلا و عرفا و بزرگان! . این تعریف در مذاهب دیگر متفاوت است . آنها خدایان دارند و یک آفریننده یا پروردگار. برای این منصور حلاج ادعای خدایی کرد . چون در سطوح بالا به روشن بینی رسیده بود. در آن سطوح آنها قدرتهای الهی شان به ظهور می رسد و نسبت به موجودات سطح پایین خدا و برتر محسوب می شوند.
حرف باطلی است اگر منصوب به اسلامش میکنید
در اسلام هم فقیر و نیازمند به خدا هستند
فرق بنیادین وجود دارد بین اله و ولی خدا
ولی خدا و عرفا حتی 14 معصوم که بالاترین مقام رو در بین مخلوقات دارند همگی فقیر محض به خدا هستند و از ذات خود هیچ ندارند، تنها راه نزدیک شدن به خداوند فانی کردن مختارانه ی اراده ی خودشان در رضای خدا است
و از این طریق ولایت الله از طریق ایشان جاری می شود و آنها نمی خواهند مگر آنچه را که خدا بخواهد
موجوداتی مستقل از نظر اثر بخشی در مقابل خداوند نیستند
مطیع محض خداوند هستند
هیچ حول و قوه ای از خود ندارند!!!!!!!!!!!!!!
اما اله ها اینگونه نیستند
و این یعنی شرک
که شما برای اثباتش باید برهان اقامه کنید!!!!!!!!!!!!!!
(۱۱/اسفند/۹۱ ۰:۲۵)agah نوشته است: [ -> ]خوب برادران مسلمان معتقد شیعیان هم گروهی از تزکیه کنندگان هستند. راههای رسیدن به خدا بسیار است .
راه ها وجود ندارد!!!!!!!!!!
فقط صراط مستقیم است
که یکی بیشتر نیست
نگفته اند صراطهای مستقیم در اسلام
به جای نوشتن انشا اگر برهان دارید اقامه کنید
هاتُوا بُرْهانَكُمْ إِنْ كُنْتُمْ صادِقينَ
دليلتان را بياوريد اگر راست مىگوييد!
اگر عاجزید و عقل خود را تعطیل کرده اید و بی دلیل پذیرفته اید توصیفات جهان بینی مکتب من در آوردی خود را به جای نوشتن اینهمه انشای توصیفی خالی از برهان عقلی
کافی است یک کلام بگویید
ما بدون برهان و استدلال توصیف جهان بینی مکتب من در آوردی دافو را پذیرفته ایم و عقل خود را برای پذیرشش تعطیل کرده ایم

از طرف دوست و دشمن باشید . گرچه من حقیقتا از توجه برادران ایمانی به خودم سپاسگذارم و التماس دعا ازشون دارم . و میدونم درک میکنند که بخاطر خطری که از جانب این فرقه منحرف حس میکردم سعی کردم عقایدشونو آشکار کنم .