نه آقا وحید شما بزرگواری
اما بحث کنیم که چی بشه؟ تا حالا دیدید این بحثها به یه نتیجه درست و حسابی برسه؟
وحید گرامی، هیچ مکتبی رو من ندیدم که مثلاً ادعا کنه "واجب الوجود متعدد است". پس اگر کسی به چند "خدا" اعتقاد داشت، فوری اون رو به حساب ضدیت با عقل و بی دانشی نگذارید، چون احتمال داره کلمه ی "خدا" مفهوم واجب الوجود رو نداشته باشه.
اگر بحث فلسفه رو تو این سایت پیش کشیدیم، به این خاطر بود که می خواستیم معیارها رو یکی یکی بررسی کنیم و ببینیم کدومشون می تونند برای پیدا کردن راه مناسب باشند. و گرنه من کیم که بخوام به شما بگم کدوم راه رو برید و کدوم راه رو نرید. اگر شما انتخاب کردید که مسلمان باشید اعتقادتون محترمه، اما به دیگران هم احترام بگذارید. بحث منطقی خوبه به شرطی که واقعاً منطقی باشه.
اگر شما موافق نیستید که معیارها رو بررسی کنیم، من ادامه نمی دم. ما با این بحثها به جایی نمی رسیم و از کار خومون هم می مونیم.
(۲۴/بهمن/۹۱ ۲۳:۱۳)فرهاد55 نوشته است: [ -> ]نه آقا وحید شما بزرگواری
اما بحث کنیم که چی بشه؟ تا حالا دیدید این بحثها به یه نتیجه درست و حسابی برسه؟
وحید گرامی، هیچ مکتبی رو من ندیدم که مثلاً ادعا کنه "واجب الوجود متعدد است". پس اگر کسی به چند "خدا" اعتقاد داشت، فوری اون رو به حساب ضدیت با عقل و بی دانشی نگذارید، چون احتمال داره کلمه ی "خدا" مفهوم واجب الوجود رو نداشته باشه.
اگر بحث فلسفه رو تو این سایت پیش کشیدیم، به این خاطر بود که می خواستیم معیارها رو یکی یکی بررسی کنیم و ببینیم کدومشون می تونند برای پیدا کردن راه مناسب باشند. و گرنه من کیم که بخوام به شما بگم کدوم راه رو برید و کدوم راه رو نرید. اگر شما انتخاب کردید که مسلمان باشید اعتقادتون محترمه، اما به دیگران هم احترام بگذارید. بحث منطقی خوبه به شرطی که واقعاً منطقی باشه.
اگر شما موافق نیستید که معیارها رو بررسی کنیم، من ادامه نمی دم. ما با این بحثها به جایی نمی رسیم و از کار خومون هم می مونیم.
شما بالاخره یه یک چیزی اعتقاد دارید ... شما بارها و بارها در مورد اعتقادات ما و اسلام سوال مطرح کردیم و شبهه انداختید ... بعد کوچکترین سوالی در مورد اعتقادات خودتون رو جواب نمیدید و طفره می روید؟؟؟
برادر گرامی به چه اعتقاد دارید؟؟؟ چگونه برای خودتون اثباتش کردید و بهش باور پیدا کردید؟؟ نمیتونید مطرحش کنید؟؟؟
چزا از بحث منطقی فرار می کنید و طفره می روید و فرار می کنید ...
بارها سوالات متعددی در مورد دین ما مطرح کردید ... دین و باور خودتون چیه؟؟؟
اگر اعتقادی ندارید بگویید ندارم ... فالون دافا را قبول ندارم ... نه رد می کنید و نه تایید ... فقط از یحث فرار می کنید ...
حقیقت طلبید؟؟؟ مرد میدانید؟؟؟ فقط با آقا وحید بحث کنید ... متعادل برید جلو ببینیم نتیجه چی می شود ...
نقل قول: اما بحث کنیم که چی بشه؟ تا حالا دیدید این بحثها به یه نتیجه درست و حسابی برسه؟
پس چرا داری اینقدر با ما بحث میکنی؟!!
مرگ خوبه برای همسایه؟!!!
الان من میخوام بدونم که این مکتب از کجا اومده
با هم بررسی میکنیم مطالب رو دونه دونه
هر کس با معیار های خودش میسنجه
فعلا میخوام اشنا بشم
ین بحث ها هم همیشه به جایی میرسه .
منتها توی ذهن ادم ها
همیشه بعد خوندن یه مطلب ادم یه نتیجه میگیره .
معیار هم عقل و منطق حتی اگر اون رو بسپاریم به ذهن خواننده و خودمون
من سوال میکنم شما سوالات رو جواب بده . بزار هر کی خودش تصمیم بگیه
مثل همین روش خودتون
اصلا نمیخوام ردش هم بکنم . فقط میخوام سوال بپرسم
فرهاد جان با توجیه هم سر و ته قضیه رو به هم ندوز
یا حق
به نام الله جل جلاله
سلام آقا وحید
دلم میخواد یکبار دیگه تمام پستهای این سه صفحه رو بخونید . واقعا به یک سوال هم جواب داده شد ؟
فقط فرافکنی ! آقا وحید با اینکه شماد فرمودید کاربر فرهاد فقط به سوال شما جواب بده اما من میخوام یه سوال دیگه مطرح کنم
گرچه اونم جواب نخواهد داد .
جناب فرهاد 55 اون جشن سالانه ای که در ابتدای سال بعنوان بزرگداشت مکتب دافا تشکیل میشه نامش چیه ؟
آقا وحید خواهش میکنم توجه کن . بزار اسم اون مراسم گفته بشه و خودت برو یه سرچ تو گوگل بزن .
اصل این مراسم رقصیدن و شادی و حرکات موزون خانمها , برای جشن دافاست . عکسهاش موجوده .
مکتبی که ادعای الهی بودن داره , خانمها در روی صحنه با لباسهایی که .....مشغول رقصیدن میشن !
استاد هم جشن رو تبریک میگه .
من نمیخوام فعلا بگم این خیلی کار بدیه یا خوبیه ! اما کدوم مکتب معنوی , الهی , جشن
و بزرگداشت خودشو با رقص بانوان جوان انجام میده .
در ایران هم که پیروانش معمولا از این حدودها طوری زیاده روی کردن تا فرقه ممنوع شد .
مگه منحرف یعنی اینکه صحنه های فیلمهای آنچنانی داشته باشیم ؟!!! همین که عرف جامعه شکسته بشه , انحرافه .
شما با جستجوی جشن بزرگداشت گاتا در گوگل , خودت ببین !
البته من هنوز با قاطعیت میتونم موارد دیگه ای رو از این مکتب الهی !!!!!! اثبات کنم . اما هنوز صبر میکنم . فعلا که جواب های
ایشان فقط شانه خالی کردنه .
پس دو سوال داشتیم :
1- اثبات تناسخ استاد که خودش در کتابهاش ذکر کرده .
2- معرفی جشن بزرگداشت سالیانه شون [/b]
هنوزم دستم پره

حالا فعلا همینا رو جواب بده . ای پیرو مکتب الهی !!!! با رقص هماهنگ خانمها و غیره و غیره
اجازه بده اقای جوزفیست
ایشون وقتی میبینن مکتبشون عقلانی نیست میخوان عقل رو رد کنن
منتها به روش خودشون !!
حالا با عقل باید عقل رو براشون ثابت کرد . با با یه اچار زد توی کله یکی که عقلش بپه ببینه اونوقت چی میشه
مشکلات فرق تخیلی بیش از این هاست . کلا مبنا و پایه خرابه
سلام دوستان
نه من تضمین نمی کنم که درست باشه. دلیل قطعی برای ردش هم ندارم.
عقل رو هم رد نمی کنم. فقط یه استدلال خاص رو رد کردم.
ببخشید من یکمی درباره ی این مکتب همین چندساعتی تحقیق کردم...
مجازاتهایی که حزب کمونیست چین برای پیروان این مکتب گذاشته رو هم خوندم ولی یه چیزی رو جوابش رو پیدا نکردم....
تا اونجایی که من فهمیدم خیلی جاها ادعا شد که این یه مکتب برای رسیدن به ارامش هست و ربطی به مذهب افراد نداره و هرکس با هر مذهبی میتونه این کارها رو انجام بده ولی از طرف دیگه در کنار این ادعا بنیانگذار این مکتب خودش رو خدا نامیده؟؟
الان چی به چیه؟؟
چی این وسط حقیقته؟؟ این ادعا واقعا توسط رهبر این مکتب شده؟؟ یا حرفی که میگن هرکس باهر مذهب میتونه این کارها رو برای رسیدن به ارامش انحجام بده درسته؟؟
(۲۴/بهمن/۹۱ ۲۳:۴۲)فرهاد55 نوشته است: [ -> ]سلام دوستان
شما سوالات رو جواب بده برای رد یا تاییدش بهت کمک میکنیم
یعنی اینقدر وحشت داری از بیانش؟!!
خوب حالا ادم راست یا غلط یه عقایدی داره دیگه!
(۲۴/بهمن/۹۱ ۲۳:۵۴)Reza71 نوشته است: [ -> ]ببخشید من یکمی درباره ی این مکتب همین چندساعتی تحقیق کردم...
مجازاتهایی که حزب کمونیست چین برای پیروان این مکتب گذاشته رو هم خوندم ولی یه چیزی رو جوابش رو پیدا نکردم....
تا اونجایی که من فهمیدم خیلی جاها ادعا شد که این یه مکتب برای رسیدن به ارامش هست و ربطی به مذهب افراد نداره و هرکس با هر مذهبی میتونه این کارها رو انجام بده ولی از طرف دیگه در کنار این ادعا بنیانگذار این مکتب خودش رو خدا نامیده؟؟
الان چی به چیه؟؟
چی این وسط حقیقته؟؟ این ادعا واقعا توسط رهبر این مکتب شده؟؟ یا حرفی که میگن هرکس باهر مذهب میتونه این کارها رو برای رسیدن به ارامش انحجام بده درسته؟؟
این همون روشی هست که این مکاتب , باهاش من و شما رو گول میزنه !
اول میگه سیاسی نیستیم اما در حال حاضر استاد از رهروانش خواسته که علیه حکومت چین فعالیت کنن .
در مورد مذهب هم استاد مذاهب رو تشریفات بیفایده میدونه . شما بعنوان یک مسلمان میتونی بری تمرین کنی , اما کم کم به شما گفته میشه که برای نجات و آرامش باید فقط در یک مسیر باشی !!!
این یعنی اینکه دین خودت بزاری کنار و فقط مکتب منحرف خودشو تمرین کنی .
هیچ آرامشی هم در کار نیست . سراب
آرامش فقط با اتصال به خالق هستی , وجود خواهد داشت نه یک فرد دروغگو که ادعای خدایی داره !
دوست خوبم خیلی مواظب باش . مخصوصا از رهروانش در ایران فاصله بگیر . با مهربانی میان جلو و شخصیتت و خرد میکنن و بعد از سوء استفاده و ....
(۲۴/بهمن/۹۱ ۲۳:۴۲)فرهاد55 نوشته است: [ -> ]سلام دوستان
برادران دینی حتما عنایت دارید که همین کاربر فرهاد55 بمدت چندین ماهه , با استفاده از مطالب ظاهرا فلسفی و اعتقادی و عقلی و غیره و غیره , هذ لحظه یک شبهه جدید علیه اسلام ایجاد میکنه

دوستانی مثا اقا سید ابراهیم به چه حوصه ای حوابش میدادن .
حالا چند صفحه است که فقط دو سوال در مورد مکتب انحرافیش پرسیده شده ! اینقدر دستپاچه و ضعیفه که طبق معمول از جواب فرار میکنه !
با همه ادعاهای فلسفی و بحث تحدی در قران و غیره ....هنوز یک فلان گونگی منحرفه و قادر به اثبات حتی یکی از حرفاش نیست
بزودی براتون مطالب جالبتری از این فرقه اینجا میزارم . بهرحال فیلسوف تالار ما جناب فرهاد55 معتقده که نبوت پیامبر ص باید اثبات بشه ! باید اثبات شه فرآن کتاب الهی است . اما
فرقه ای که علیه حکومت کشورهای دیگه فعاله ! و با رقص زنان جشن برگزار میکنه ! استادش در چندین جسم تناسخ پیدا کرده

دین رو تشریفات بیفایده میدونه ! عمر شاگردان رو بدلخواه زیاد میکنه ! در ضمن پاکسازی بدن رو از نقطه ای بالای آلت تناسلی !!!!! شروع میکنه

به عقیده فیلسوف فرهاد55 , اینچنین مکتبی نیاز به اثبات نداره !