بسم الله الرحمن الرحیم
فرهاد55
سلام
میشه بفرمایید که این سخن مفهومش چی هست؟
"مذاهب تاسیس شده در این قرن ، یا نه فقط در این قرن بلکه خیلی از مذاهب جدید تاسیس شده در چند صد سال اخیر، اکثرشان قلابی هستند.به شما می گویم که همه ی این مذاهب شیطانی هستند . حتی اگر به مردم صدمه نرسانند هنوز هم مذاهب شیطانی هستند، چرا که در اعتقاد مردم با مذاهب اصلی مداخله کرده اند. مذاهب اصلی می توانند مردم را نجات بدهند اما آنها نمی توانند. با گذشت زمان در نهان کارهای بدی انجام می دهند. تمام این چیزها شیطان هایی هستند که در عصر پایان دارما ظاهر شده اند". ( جوان فالون ص 52)
خود ایشون مکنب و تفکرشون کدومطرفی هست؟الهی ؟ شیطانی؟ انسانی؟شما میشه فلسفه رو بزاری کنار و با مباحثی که اثباتش نیاز به دردسر داشته باشه این مکتب رو معرفی کنی؟
این موضوع که :
(۲۸/بهمن/۹۱ ۱۵:۰۴)فرهاد55 نوشته است: [ -> ]حالا یه سوال:
[color=#ff0000]با چه معیاری میشه یک اعتقاد رو پذیرفت یا رد کرد؟
شما این دو جمله رو ببین:
- فرهاد قرنها پیش می زیسته و شغلش هم کوه کندن بوده.
- فرهاد عضو تالار بیداری اندیشه است.
آیا تناقضی بین این دو تا وجود داره؟
خب اگر کسی قرنها پیش میزیسته، پس چطوری توی سایت شما عضو شده؟ اون موقع که اینترنت نبوده؟
این رو بهش میگن مغلطه اشتراک لفظ.
شما همیشه دنبال معیار میگردی و هیچوقت هم معیاری برای سخنان خودون از ابتدا مطرح نمیکنی
حداقل برای ما بگو این معیاری که باید وجود داشته باشه شرایطش چیه
تو بحث تحدی که هیچ معیاری بدست نیاوردی و اینجام باز دنبال معیار هستی تا ثابت کنی.
این مثال هم که زدی نه مثبت هست نه چیزی. پاسخ شما هم مربوط به تناسخ نبود.
امید وارم از بحث منحرف نکرده باشم شما رو فقط خواستم یاد اوری کنم که اگه چیزی رو خواستیم بسنجیم و درستی و غلط بودنشو معین کنیم باید یه چیز محکم و مستند داشته باشیم تا با اون بسنجیم.
وقتی این شخص هر ادعایی که داره ممکن هست برای خودش و طرفداراش جالب و مقدس باشه ولی برای دیگران حتی معتبر هم نباشه.
منتظر ادامه مباحث هستم و پاسخی از جانب شما نمیخوام مگر معین کردن معیار شما برای مباحث مطروحه.
یا علی
بسم الله الرحمن الرحیم
برادر mahdy30na
به الله پناه میبرم و بر محمد و اهل بیت صلوات میفرستم . و استغفار میکنم .
حالا یک چیز بگم همه بخندیم . در همون کتاب در مورد تزکیه غیر معمولی یا روش تزکیه استثنائی هم گفته شده !
اون استاد منحرف دروغگو معتقده که رهروان اون روش تزکیه :
خدایان سیار خواهند شد !!
به خدا لا شریک پناه میبرم . انگار بعضی خداهای این فرقه شیطانی , ساکن و برخی سیار و برخی ممکنه هیبریدی یا ترکیبی
از این چند نوع خدا باشند !
خودتون ببینید که چه انحطاطی باعث میشه یه نفر , به اراجیف این بوزینه گوش بده !!!!!!
من مخصوصا نمیخوام وارد بحثهای فلسفی بشم . چون پر از لغات و حرف . و کسی که میاد تو این تالار , عموما اطلاعات فلسفه نداره .
تازه جالبه بدونی در جوان فالون 2 که فقط یک عده خاص میخونن ( تمرین کننده های سطح بالا ) یک نوع خدای دیگر به نام
خدای ارژینال هم هست !
بعدا که سطح تزکیه شون بالا بره لابد خدای اصل چینی و یا درجه دو کره ای هم ممکنه در بیاد !!!
به الله پناه میبرم از این همه شرک و اون ابلهی که با دلائل فلسفی دنبال اینچنین فرقه ای راه میافته !
وای ....وای .....وای ......

فرقه منحرف دافا در تعداد خدایان داره با تنوع محصولات ایران خودرو رقابت میکنه
خوب بنده منتظرم ببینم فا دقیقا چیه و از کجا اومده و کلا ماهیت و صفاتش چیه
بودا چیه
تناسخ رو هم شرح بدید
روشی که مختع فالون برای سعادت داره چطوریه و چه محور هایی داره
انصافا این تاپیک این همه رفت جلو من که هیچی سر در نیاوردم ازش...

کسی سر دراورد به منم خبر بده.
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
آقا رضا
جریان این تاپیک اینه که : جناب فرهاد55 در جاهای دیگه همین تالار بسیار علیه اسلام تشکیک وارد میکرد . گویا ایشان یک دوره
فلسفه برای کودکان هم گذرونده چون خیلی بلده قلمبه حرف بزنه
خلاصه : ایشان عضو فرقه انحرافی فلان دافاست . حالا من میخوام اثبات کنم
1- اولا این مکتب انحرافی , دارای چه عقائد خرافی و غیر قابل اثباتی هست
2- کسی که الان دوساله با تمام تلاش سعی میکنه ارکان اسلام و نبوت و اصول دین رو مورد تشکیک قرار بده , (فرهاد55) خودش پیرو مکتبیه که اون مکتب به بیشمار خدا اعتقاد داره و هیچ یک از عقائد اون مکتب قابل اعتماد و اثبات نیست .
در کل کسیکه دوستان دیگه در این مدت دوسال سعی میکنن با صبر و حوصله برای اسلام و قران و ..رو اثبات کنن و هیچوقت هم هیچ کجا قانع نشده , حالا خودش اینقدر ضعیف و فاقد منطقه که نمیتونه عقائد فلان دافا رو اثبات کنه
عقائد دافا ایناست :
1- داشتن بیشمار خدا
2- داشتن انواع خدا مثلا خدای سیار و خدای ارژینال و .... پناه بر خدا با این همه شرک
3- استادی که خودش میگه چندین بار تناسخ پیدا کرده
و خیلی اراجیف دیگه که مکتب دافا قادر به اثباتش نیست . در حالیکه دوستان دیگه من در تاپیکهای دیگه الان دوسال هست که سعی دارن اسلام رو اثبات کنن .
حالا من در ادامه دلائل دیگه ای بر رد عقائد مکتب انحرافی دافا خواهم آورد . قعلا فیلسوف ما جناب فرهاد55 طبق روال هر زمان کم میاره

میره از هم کیشان بیسواد تر از خودش راهنمایی بگیره بنابراین باید بیشتر صبر کنیم .
سلام دوستان
راستش من تا حالا بارها و بارها این آیات قرآن کریم رو خونده بودماما بعد از دیدن این مناظره ای که تا حالا 8 صفحه ازش گذشته و شخص مدافع فالون دافا حتی عاجز است از آوردن یک بُرهان ساده در اثبات چرایی جهانبینی توصیفی این فرقه خداوکیلی عظمت این آیات را بیشتر حس میکنم که خداوند می فرماید!!!!
أَمِ اتَّخَذُوا مِنْ دُونِهِ آلِهَةً قُلْ هاتُوا بُرْهانَكُمْ (24-انبیاء)
آيا آنها معبودانى جز خدا برگزيدند؟!
بگو: «دليلتان را بياوريد! (24)
أَمَّنْ يَبْدَؤُا الْخَلْقَ ثُمَّ يُعيدُهُ وَ مَنْ يَرْزُقُكُمْ مِنَ السَّماءِ وَ الْأَرْضِ أَ إِلهٌ مَعَ اللَّهِ قُلْ هاتُوا بُرْهانَكُمْ إِنْ كُنْتُمْ صادِقينَ (64-نمل)
يا كسى كه آفرينش را آغاز كرد، سپس آن را تجديد مىكند، و كسى كه شما را از آسمان و زمين روزى مىدهد
آيا معبودى با خداست؟! بگو: «دليلتان را بياوريد اگر راست مىگوييد!» (64)
می بینید چه قدر زیباست
خداوند یگانه قهار و حکیم به ما گفته است که در مواجهه با اینها تنها کاری که کافی است شما انجام دهید این است که از آنها برهان و دلیل برای حقانیت حرفشان بخواهید!!!!!!!!!!!!!!!!!
در حالی که همینطور که در این ارسال هم تقدیم شد به رساترین شکل براهین خود را در قرآن برای اثبات یگانگی خود مطرح میکند:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-23...#pid176872
حال دوستان کافی است که شما به همین یک دستور خدا در قرآن عمل کنید
و از این شخص تنها همین را که خدا خواست بخواهید که:
آيا آنها معبودانى جز خدا برگزيدند؟!
بگو: «دليلتان را بياوريد! (24)
و همانطور که شما هم مثل من مشاهده میکنید در انبوه سیاهه های این شخص همه چیز هست جز یک برهان و دلیل!!!!!!
تنها عبارتی که به کرات تکرار میشود این است
نقل قول:اعتقاد بر این است
حالا به چه دلیل و برهانی اعتقاد بر این است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این شخص عاجز است
و همانطور که اینجا هم از خود قرآن برهان آوردیم ما عاجز نبوده ایم از آوردن دلیل و برهان در اثبات حقانیت یگانگی خداوند!!!!!!
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-23...#pid176872
آنهم از کتابی که کلام خود پروردگار قهار و عظیم است
در این مناظره کفایت میکند که بگویید:
هاتُوا بُرْهانَكُمْ إِنْ كُنْتُمْ صادِقينَ (64-نمل)
«دليلتان را بياوريد اگر راست مىگوييد!» (64)
ما هرچه برای شما استدلال و برهان می آوریم در اثبات مبانی اسلام شما می گویید برای اثبات آن کافی نیست ... و هر چه دلیل و برهان می اوریم برای ابطال مبانی این مسلک دافو شما می گویید برای ردش کافی نیست ... وقتی ما از شما دلیل و برهان میخواهیم برای اثبات جهان بینی توصیفی فالون دافو ... شما دلیل و برهانی ارائه نمیکید و تنها میگویید:
نقل قول:اعتقاد بر این است که ....
البته اینجا خیلی مهم نیست که شما چیزی را قبول کنید یا نکنید ... مباحث مطرح شده و خوانندگان خود نتیجه خواهند گرفت ...
راستی اگر می شود پاسخی به این آیه قرآن بدهید ...
هاتُوا بُرْهانَكُمْ إِنْ كُنْتُمْ صادِقينَ
دليلتان را بياوريد اگر راست مىگوييد!
همه انسانها فطرتي الاهي دارند كه همواره آنها را به سوي خداوند فرامي خواند و اين صدايي است كه هيچ گاه خاموش نمي شود و نوري است كه فروغ آن افول نمي كند و لاتبديل لخلق الله .
فطرت همان بعد ملكوتي و روحاني انسان است كه در عالم الست و در محضر ربوبي بوده و او را به روشني شناخته است.
چنانكه عبدالله بن سنان از امام صادق (علیه السلام) ميپرسد: كدام فطرت است كه آيه شريفه فطرة الله التي فطر الناس عليها از آن ياد كرده است؟
امام فرمود: اسلام است كه وقتي خداوند از بشر بر توحيد خويش پيمان ميگرفت به مؤمن و كافر فرمود: ألست بربكم. كافي، ج2، ص12.
ابن مسكان ميگويد از امام صادق(علیه السلام) پرسيدم گواهي گرفتن كه در آيه و إذ أخذ ربك من بني آدم من ذريتهم فأشهدهم علي أنفسهم ألست بربكم قالوا بلي... آمده آيا ديدن حقيقي بوده است؟
فرمود: آري، اما مردم آن را از ياد بردهاند.
ولي اصل آن معرفت را از دست ندادند، و به زودي به ياد خواهند آورد و اگر معرفت هم از دست ميرفت هيچ كس نميفهميد كه خالق و روزي دهندهاش كيست. تفسير قمي، ج1، ص248.
-------------------------------------------------------
وقتی پای عرفان بیاد دیگه نمیشه جلوی اونو گرفت میدونین چرا؟
چون مکاشفات و حرفایی که برای سندیت حرفش بهش تکیه میکنه برای خودش مهم هست و یقین اور و برای دیگران ارزشی نداره مگر پیروانش.
دلیلش هم همون مکاشفه و تناسخ و .... که تو اعتقادات پوچ گرایانه خودشون .[align=JUSTIFY]
از هزار فرقه یکی زایده میشه و از زایش این طفل انحرافی نو با نام مکتب و تفکر نو بوجود میاد که تنها پشتوانش دروغ و تسلط بر فکر اونایی هست که حاظر میشن خودشونو به دست این افراد قربانی کنن.[align=CENTER]
از نکاتی که در عرفان و مکاتب و ادیان دروغون نوظهور معلوم و آشکار هست دعوت به خود بجای دعوت به خدا هست .و همینطور با دین الهی مقابله میخوان بکنن اما دریغ از این که
درحالی که اگه چندین مکتب رو که همزمان یا با فاصله از هم نگاه کنیم اگه از یک ریشه ( نسبتا ) باشند چرا همدیگر رو رد و یا به مخالفت از هم بلند نمیشن ؟ اگه جناب فالو دین یا عرفانش جدید هست پس باید مطالب عرفانهای دیگر رو رد کنه و ایراد بگبره چون ایشون برای کمال اومدن . آیا همه مفاهیم گذشته رو رد کردن؟
جناب غالون خدا شده است ؟
"فالون را آزاد کردم و آن را در قسمت زیرین شکم شما کاشته ام. فالون را با یکصد میلیون ین نمی توان بدست آورد. و فقط فالون نیست که به شما داده ام ، بلکه همچنین خیلی چیزهای باارزش دیگر که در تزکیه به تو کمک خواهد کرد. این چیزها را نمی توان با پول خرید". ( فالون گونگ ص 58)
سلام دوستان گرامی
اگر ما بخوایم به همین روش بحث رو ادامه بدیم، کلی اعتقادات رو باید مطرح کنیم که هیچکدوم با استفاده از استدلال قابل اثبات نیست.
پس به این نتیجه می رسیم که: "فالون دافا کلی اعتقادات دارد که اکثرشان از روش فلسفی قابل اثبات نیستند"
اما یه مسئله که می تونه اینجا راهگشا باشه، پرداختن به اثبات فلسفی اسلامه. دو حالت پیش میاد:
- اگر بشه نبوت پیامبر اسلام رو از طریق فلسفه اثبات کرد، با اطمینان نتیجه می گیریم که اسلام درسته، بعد نتیجه می گیریم که هر مکتبی که با اسلام در تضاد باشه غلطه. اون وقت تمام بحثهای مربوط به مکاتب حل میشه. (من هم به شما قول میدم که اگر قانع کننده بود بپذیرم)
- اگر نشه اسلام رو از طریق فلسفه اثبات کرد، به این نتیجه می رسیم که فلسفه ابزار مناسبی برای این کار نیست. پس در این صورت این سوال پیش میاد که چطور میشه راه درست رو از راه نادرست تشخیص داد؟
ببین اقا فرهاد
اولا که فعلا بنده وارد اثبات نشدم دارم فقط ازت میپرسم
دوم شما نمیخوای قبول کنی یا متوجه نیستی عقل صرفا فلسفه نیست
سوم شما اصلا کاری به اسلام نداشته باش. یه ادعا دارین که باید بتونین ثابت کنید . اصلا من هر دلیلی بیارین که قابل قبول باشه قبول میکنم .
با همون دلایلی که میخوای
چهارما شما براتون واجب الوجود اثبات شد الان چه جایگاهی در اسلام داره ؟
دوستان هم یک ذره دندون رو جگر بزارن ببینن چی میخواهیم
ایشون میخواد بگه هیچ دینی رو نمیشه اثبات کرد!
یعنی من برای فالون دافا اثباتی ندارم . ولی هیچ دینی هم اثباتی ندارد
بنده با همین عقل بدون فلسفه . با عقل بشری خودم که فلسفه هم نخوندم میخوام با شما همفکری کنم .
سوالات من رو فعلا جواب بده
چند تا بیشتر نیست
همینا رو جواب بده تا بریم جلو اطلاعاتی در مورد مکاتب شرقی بنده دارم که خودم عملا به دست اوردم اونها رو هم در اختیارتون قرار میدم . با نتیجه تحقیقاتی که داشتم روی جنبه های مکاشفه ای
من منتظر جوابم فعلا اسلام رو ول کن