تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: رد مکتب منحرف شیطانی فالون دافا
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
سلام آقا وحید، قبولت دارم
می بخشید یه کم غیر منطقی بحث کردم.

راستش توی این تاپیک یک جو خیلی بدی حکمفرماست. اجازه بدید جای دیگری بحث رو ادامه بدیم.
اگر موافق باشید، فعلاً سراغ خود مکتب نریم. بلکه اول از همه بیایم سراغ معیارها. یعنی ببینیم چه مکتبی رو میشه مخالف عقل دونست؟ چه مکتبی رو میشه مخالف علم دونست؟ با چه معیاری میشه یک مکتب رو پذیرفت و به چه معیاری میشه یک مکتب رو رد کرد.
وقتی یه مجموعه از معیارها رو داشته باشیم که روشون توافق کرده ایم، می تونیم اینجور بحثها رو خیلی منطقی جلو ببریم. به شما قول میدم که این یه روشی برای فرار از بحث در مورد مکاتب نیست. بلکه مقدمه ای برای اونه.

اگر شما توجه کنید، می بینید که خیلی از معیارهایی که توسط مسلمانان برای رد مکاتب غیر از اسلام به کار میره، همونهایی است که توسط مخالفان اسلام یا تشیع، برای رد اسلام یا تشیع مطرح میشه (یعنی همون چیزی که شما بهش می گید شبهه)

به طور مثال:
- بعضی اینطور استدلال می کنند که اگر موجودات ناکامل (غیر واجب الوجود) متعدد و دارای اختیارات زیاد وجود داشته باشند با هم دعواشون میشه. حالا این هم بر علیه اعتقاد ولایت تکوینی شیعه مطرح شده و هم بر علیه مکاتب غیر از اسلام. وقتی بر علیه تشیع مطرح میشه، شیعیان با دلایلی اون رو رد می کنند. اما خودشون به کارش می برند.

اما اگه ما به جای پرداختن مستقیم به مکاتب، به معیارها بپردازیم، مسئله واضح تر میشه. اون وقت دو نفر که توی بحث مکاتب رو در روی هم می ایستد، توی بحث معیارها همفکر هم میشن و خیلی از این اختلافات کنار میره.
البته شاید این یه تبصره داشته باشه. مثلاً همین معیار شاید بتونه یه سری مکاتب رو رد کنه و یه سری رو نه. باید ببینیم تفاوت چیست؟ (در واقع این معیار توسط بزرگان اسلام و برای رد مذهبی که مشرکان مکه پیش از اسلام داشتند استفاده شده بود، اما باید ببینیم آیا می توان اون رو به یک حکم کلی تسری داد؟ و ایا چیزی هست که اینجا تفاوت ایجاد کنه یا نه؟)

- توی تالار علم و عقل، بحثهایی رو می بینید مثل "چرا باید احکامی که برایشان دلیلی نمی بینیم را انجام دهیم؟"، "دین، علم، عقل" و ...
برداشت من از این بحثها اینه که ما باید یک مکتب رو با یه معیاری انتخاب کنیم، بعد هر چی که داخلش بود بپذیریم. در واقع ما نمی تونیم توقع داشته باشیم که علوم تجربی یا عقل و فلسفه بتونند برای رسیدن به تمام جزئیات اعتقادات، آموزه ها و احکام یک مکتب هم استفاده بشن.
حالا سوال اینه که با چه معیاری میشه یک مکتب درست رو از یه مکتب نادرست تشخیص داد؟
یه سری راهنمایی ها در انجیل و نهج البلاغه در این مورد هست. اینها که به جای خود.
یه سری معیارها هم توی بحثهایی مثل "سوال بزرگ" مطرح شد که خوبه بهشون بپردازیم و ببینیم کدومشون قابل اعتماده؟
این سوال که پاسخ داده بشه خیلی از مسائل حل میشن.

ممنون
به نام الله

سلام آقا وحید

خوبه که شما هستید . باید بگم همین پیشنهاد شما باعث میشه فیلسوف و متکلم تالار جناب فرهاد 55

این میدان رو ترک کنه چرا که :

جو این تاپیک بد شده .

چرا که نمیتونه سوالات واضح منو در مورد مکتب پوچ و بی معنی دافا جواب بده

چرا که اجازه ندادم از مزیتهای دین اسلام سوء استفاده کنه تا بتونه از زیر پاسخ در بره .

منو و شما خوب میدونیم چنین شخصی که با این دقت تمام زوایای دین اسلام رو مورد کنکاش قرار میده

چطوره که در مورد مکتب انحرافی دافا حاضر نیست به این سوال جواب بده که : چرا بت رو تبرک میکنید ؟

چرا به بینهایت خدا اعتقاد دارید ! و چگونه استاد چرخ میزاره زیر شکم برای ارتقاء معنوی

چرا استاد شاگرداشو علیه حکومت چین تهییج میکنه ؟

چرا استاد ادیان رو تشریفات زائد میدونه .

چطور چندین بار تناسخ پیدا کرده ؟

آقا وحید منم از اینکه واضح حرفامو زدم و شاید تند بود از شما و دوستان شیعه در این تالار عذر میخوام . اما باید حقیقت رو

بدون اینکه درگیر الفاظ فلسفی و قلمبه سلمبه بشم , اینجا مطرح میکردم . خود شما شاهد بوید که این فیلسوف متبحر انجمن

ما چقدر با الفاظی مثل واجب الوجود و تحدی و غیره و غیره استفاده میکنه فقط برای اینکه ثابت کنه اسلام نه دینه و نه الهیه و نه قرانی هست و پیامبری .

دست آخر هم منتی به سر شما میزاره و قرار میکنه که در جاهای دیگه بحث منطقی بزاریم .

باشه . چیزایی که یه مومن شیعه داره مال خودش ,

جناب فرهاد55

و شمایی که استادت چندین بار تناسخ پیدا کرده و ادعای داشتن میلیونها روح متعدد داره هم ارزانی جنابعالی .

وقتی خورشید کدر میشه و کوهها مثل کاه جویده شده در میان ما انشالله دور حوض کوثر هستیم .

و جنابعالی میمونی و استادت که ازت فرار خواهد کرد .

با توجه به شکست شما , میلی به ادامه نمیبینم . اگه استادت واقعا میتونست غلطی بکنه خوب الان میکرد نه اینه شما

به آقا وحید متوسل بشی .

اما اخطار میکنم هر جا ببینم داری ارکان دین و شیعه مورد حمله قرار میدی , قطعا من اونجام .
جناب جوزفیست
انحراف اینگونه مکاتب خیلی بیشتر از مدارک شماست
وقتی مکتبی بشری و از عقل ناقصی بیاد مشکلات بسیاری خواهد داشت
چون بشر اصلا اونقدری اگاهی نداره که بخواد برای خودش برنامه ای بریزه و حتما به ضرر خودش کار میکنه

ببینید ارکان این مکاتب از بیخ شدیدا مشکل دارد . و وقتی رکن نتونه اثبات کنه خودش رو دیگه وجود منطقی نداره که اعمالش بخواد توجیه بشه باهاش
نمیدونم چا حوصله ندارید ببینید بنده چه همفکری قراره داشته باشم .
ایشون شاید بخواد با این توجیه که من شک دام به هر 2 اسلام رو زیر سوال ببره که نمیتونه
یا بخواد از زیر جواب در بره که بازم نمیتونه

بنده فقط زمانی به ایشون اجازه میدم جاهای دیگه پست بزاره که همزمان به این موضوع هم بخواد جواب بده

اگر جواب داد که هیچ
اگر نداد د راینده ان شااله بررسی روی اینگونه مکاتب انجام میدهیم .
به نام الله جل جلاله

سلام

آقا وحید من خاک پای شیعیان مولا هستم . Heart

بله اگر فرهاد55 بیاد اینجا باید پاسخ بده و اولین سوال من هنوز باقیست .

آقا سید ابراهیم در بحث تحدی از قران , دلائلی آورد که به نظر فرهاد55 ملموس نبود ! ( موش بخوره تو رو فرهاد55 Wink)

حالا جناب فرهاد55 بفرمایید و به طور ملموس اثبات کنید استادتون تناسخ پیدا کرده !

منتظر افاضات شما هستیم .Dodgy
سلام آقا وحید
من اصلاً هدفم این نیست که شما این مکتب رو بپذیرید یا نپذیرید. من خودمم توی شک ام. هدفم اینه که به شما بگم نقد یه مکتب به همین سادگی ها نیست.
ادامه این بحث بدون داشتن معیار فایده ای نداره و دوباره به جدل ختم میشه.

اما جواب سوالای شما

نقل قول:چرا که اجازه ندادم از مزیتهای دین اسلام سوء استفاده کنه تا بتونه از زیر پاسخ در بره .
خب اگه شما بخواید از اسلام دفاع کنید، در درجه اول باید خودتون بهش عمل کنید.
مدیران گرامی هم نباید اجازه بدن چنین تهمتی بدون اثبات مطرح بشه. در حالی که چند بار دیگه هم مشابهش مطرح شد و با دلیل رد شد.
نقل قول:چطوره که در مورد مکتب انحرافی دافا حاضر نیست به این سوال جواب بده که : چرا بت رو تبرک میکنید ؟
این مسئله بر می گرده به تمرین کنندگانی که از قبل توی خونشون بت داشته اند. از اونجا که به اعتقاد اونها یک بت تبرک نشده می تونه ایجاد مشکل کنه، بنابراین تبرکش می کنند.
نقل قول:چرا به بینهایت خدا اعتقاد دارید !
اینو توضیح دادم
بر می گرده به تشابه الفاظ
نقل قول: و چگونه استاد چرخ میزاره زیر شکم برای ارتقاء معنوی
خب این یه اعتقاد عجیبه. آیا هر اعتقاد عجیب و خارق العاده ای که نشه براش اثبات آورد نادرسته؟

نقل قول:چرا استاد شاگرداشو علیه حکومت چین تهییج میکنه ؟
بیاین معیار رو بررسی کنیم:
آیا هر مکتبی که با یک حکومت خاص مخالف باشه حتماً نادرسته؟
نقل قول:چرا استاد ادیان رو تشریفات زائد میدونه .
فکر کنم منظورتون این باشه که تشریفات مذاهب رو زائد می دونه. (بین این دو تا جمله فرق هست)
در بعضی جاها به بعضی از تشریفات بودیسم اشاره شده و اونها زائد دونسته شده اند.
نقل قول:چطور چندین بار تناسخ پیدا کرده ؟
این که بپذیریمش یا نه بستگی به این داره که این مکتب رو بپذیریم یا نه.
نقل قول:سلام آقا وحید
من اصلاً هدفم این نیست که شما این مکتب رو بپذیرید یا نپذیرید. من خودمم توی شک ام. هدفم اینه که به شما بگم نقد یه مکتب به همین سادگی ها نیست.
ادامه این بحث بدون داشتن معیار فایده ای نداره و دوباره به جدل ختم میشه.

عقل بهترین معیاره
معلومه برای جواب وقت گذاشتید

خوب بنده به شما کمک میکنم که از شک در بیای

سوال اول . مکتب فالون از کجا اومده؟

نقل قول:اینو توضیح دادم
بر می گرده به تشابه الفاظ
دقیقا تعریف کن فالون چه تعریفی از مبدا هستی داره و همون بودا هایی که میگی چی هستند؟

یا حق
سلام
این سوال رو چند جور میشه پاسخ داد:
چیزی که واضحه اینه که توسط آقای لی هونگ جی مطرح شده. اما این که ایشون از کجا اون رو آورده اختلاف نظر هست:

خودشون میگن که یک روشی به اسم "فالون شی یولیان دافا" به صورت مخفی وجود داشته. ایشون ساده سازی کرده اند و عمومی اش کرده اند. یک اعتقاداتی هم هست که میگن ایشون قبل از این که به این دنیا وارد بشن، یک بودا بوده اند و طوری زندگی اساتیدشون رو برنامه ریزی کرده اند که این روش رو بدست بیارن و در اختیار ایشون بگذارند. ایشون هم بعد از تمرین این روش این روش، این موضوع رو به یاد اورده اند.

مخالفانشون نظرات دیگری دارند. مثلاً میگن ایشون با ترکیب یه سری چیزها از بودیسم و تائوییسم و اضافه کردن یه سری حرکات و اعتقادات و ... این روش رو به وجود آورده.

خب اون توجیه اولی خیلی عجیب به نظر میاد. اما با چه معیاری میشه بررسی اش کرد؟

اول از همه باید به شما اطمینان بدم که این روش با بی بند و باری مخالفه. اینن تهمتهایی که مطرح میشه هم روش نادرستی برای مقابله است.

چند تا چیز هست که خودمو به شک می اندازه:
1- اینکه اعتقاد بر این هست که فقط همین روش می تونه انسانها رو نجات بده و تمام مذاهب و ادیان درستی که از قبل وجود داشته اند، در حال ایجاد یک فرهنگ برای انسانها بوده اند که بتونند این روش رو درک کنند. و تا به حال هیچیک از کسانی که به دنیا وارد شده اند نتوانسته اند خارج شوند.
در عین حال، گفته شده که ایشان اساتیدی داشته اند که روش فالون شی یولیان دافا (که اعتقا بر این است که یک روش بزرگتر هست) رو می دونستند. حالا سوال اینه که چرا اونها نتونستند نجات پیدا کنند؟
این رو از یکی از تمرین کنندگان قدیمی پرسیدم، می گفت با مطالعه بیشتر جوابش رو می فهمی.

یه مسئله که هست اینه که وقتی شما کتاب جوآن فالون رو می خونید، تمام اعتقاداتش رو نمی فهمید. ولی مقالات اعتقادات بزرگتری رو مطرح می کنند. اگر از تمرین کننده ها هم بپرسید همه اعتقادات رو اون اول به شما نمی گن. توجیهشون هم اینه که این مثل یک علمه که نمیشه همون اول کار مطالب پیچیده اش رو به کسی گفت، چون باعث زده شدنش میشه. مثلاً در مورد منشا این روش، اول کار گفته میشه که این از روش فالون شی یولیان دافا مشتق شده و ... . اما این که ایشون ایشون قبل از این که به این دنیا وارد بشن، یک بودا بوده اند و طوری زندگی اساتیدشون رو برنامه ریزی کرده اند که این روش رو بدست بیارن و در اختیار ایشون بگذارند. رو توی مقالات می بینید.

خیلی اعتقادات دیگه هم هست که اگه بخونید خیلی به نظرتون عجییب میاد. اما اینجا جای سوال هست که چطور و با چه معیاری میشه یک اعتقاد رو رد کرد؟ و با چه معیاری میشه پذیرفت؟

اجازه بدید یکی از اعتقادات رو بگم برای بحث بیشتر:
اعتقاد بر اینه که مکاتب دیگه فقط می تونند یک نژاد خاص رو نجات بدن. چون نژادهای مختلف از بهشتهای مختلفی سقوط کرده اند و باید به همونجا برگردند. اما فالون دافا فای کیهان است و می تواند همه مردم را نجات دهد. (البته درک شخصی خودمه. این رو باید بگیم برای جلوگیری از تحریف)

خب این رو با فلسفه نمیشه رد کرد. پس چه معیاری می تونه برای رد یا پذیرفتنش استفاده بشه؟

نقل قول:دقیقا تعریف کن فالون چه تعریفی از مبدا هستی داره و همون بودا هایی که میگی چی هستند؟
ایین توی صفحات اول کتاب گفته شده. اگر اینجا کپی کنم با قوانین در تضاده. ضمن اینکه مفصله و برای جلوگیری از تحریف نمی تونم خلاصه نویسی اش کنم.
تشکر از اینکه وارد بحث منطقی شدید
الان بودا یعنی چی ؟
من میخوام دقیقا متوجه بشوم .

دوم هدف فالون چیه ؟

سوم اقای لی هونگ جی چه مزیتی نسبت به دیگران دارند

نقل قول: خب این رو با فلسفه نمیشه رد کرد. پس چه معیاری می تونه برای رد یا پذیرفتنش استفاده بشه؟

میشه خواهش کنم دست از سر کچل فلسفه برداری؟!!

بابا ما عقل داریم . عقل . عقل

هر چیزی رو میتونه تحلیل کنه

یا باید خود مطلب رو اثبات کنیم که د راین موارد نمیشه . یا باید گوینده رو اثبات کنیم

فعلا بزار ببینیم ماجرا چیه . بنده میخوام بیشتر بدونم در مورد این روش
ضمنان خودم با مکاتب چینی و هندی مثل یوگا و تای چی و چی کنگ .. اشنام .
تمریناش رو هم انجام میدادم

زیاد غریبه نیستم با این مسایل

موفق باشی
سلام
همینقدر بگم که اگه سطح یه موجود از یه حدی بالاتر بره میشه بودا. هدف این روش هم بودا شدنه.

در مورد مزیت ایشون نسبت به افراد عادی، اعتقاد بر این هست که ایشون کم کسی نیست. اگه بخوام مفصل بگم باید در مورد "اصلاح-فا" و ... بگم که بحث خیلی مفصل میشه. کلی اصطلاحات و ... باید گفته بشه.
میشه از بودا هم بالاتر فت؟
یعنی قبل این مکتب چه کسانی بودا شدن؟
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
آدرس های مرجع