۱۴/اردیبهشت/۹۳, ۱۲:۳۱
۱۴/اردیبهشت/۹۳, ۱۶:۰۲
(۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۱۲:۳۱)امير نوشته است: [ -> ]از دوستان بيداري انديشه بعيدهسلام!
"وكيل مدافع شيطان"؟! فيلم محشريه؟ چطور ممكنه!
(معذرت ميخوام بابت اسپم ولي نتونستم نگم)
اولا بستگی داره از دوستان بیداری اندیشه چه ذهنیتی داشته باشید!

ثانیا شما نپرسیدید که وکیل مدافع شیطان از چه نظر فیلم محشریه! از لحاظ محتوی یا فرم یا بازی بازیگران!؟
ثالثا اگر منظورتون اینه که این فیلم از لحاظ اخلاقی یکم مشکل داره و از این بابت انتظار نداشتید چنین فیلمی توسط اعضای این تالار دیده شده باشه، یک سری به بخش سینما جهان بزنید تا دیدتون عوض بشه!

رابعا دوستان ناظر اجازه دارن این پست های غیر مرتبط با تایپیک رو به تایپیک فیلم وکیل مدافع شیطان انتقال بدند!

۳/خرداد/۹۳, ۱۸:۳۶
ﺯﻧﻬﺎ ﺯﻭﺩ ﭘﯿﺮ ﻣﯿﺸﻦ، ﻣﯽ ﺩﻭﻧﯽ ﭼﺮﺍ؟
ﭼﻮﻥ ﻋﺮﻭﺳﮏﺑﺎﺯﯼﺷﻮﻥ ﻫﻢ ﺟﺪﯾﻪ، ﺭﻭﯼ ﻋﻤﺮﺷﻮﻥ ﺣﺴﺎﺏ ﻣﯽﺷﻪ.
ﺍﺯ ﺩﻭ ﺳﺎﻟﮕﯽ ﻣﺎﺩﺭﻥ.
ﺑﻌﺪ ﻣﺎﺩﺭِ ﺑﺮﺍﺩﺭﺷﻮﻥ ﻣﯽﺷﻦ.
ﺑﻌﺪ ﻣﺎﺩﺭِ ﺷﻮﻫﺮﺷﻮﻥ ﻣﯽﺷﻦ.
ﺑﺎﺑﺎﺷﻮﻥ ﮐﻪ ﭘﺎ ﺑﻪ ﺳﻦ ﻣﯽﺫﺍﺭﻩ ﺍﺯﺷﻮﻥ ﭘﺮﺳﺘﺎﺭﯼ ِ ﯾﻪ ﻣﺎﺩﺭﻭ ﻣﯽﺧﻮﺍﻥ.
ﮔﺎﻫﯽ ﻭﻗﺘﺎ ﺣﺘﯽ ﻣﺎﺩﺭِ ﻣﺎﺩﺭﺷﻮﻥ ﻫﻢ ﻣﯽﺷﻦ.
ﻣﻦ ﺷﻮﻫﺮ ﻧﮑﺮﺩﻡ ﻭﻟﯽ ﻣﺎﺩﺭِ ﻣﺎﺩﺭﻡ ﺑﻮﺩﻡ.
ﻣﺎﺩﺭِ ﭘﺪﺭﻡ ﺑﻮﺩﻡ.
ﻣﺎﺩﺭِ ﺑﺮﺍﺩﺭﻡ ﺑﻮﺩﻡ.
ﺗﺎﺯﻩ ﺑﻪ ﻫﻤﻪﯼ ﺍﯾﻦﻫﺎ، ﺑﭽّﻪﻫﺎﯼ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎ ﻧﯿﺎﻭﺭﺩﻩﺍﻡ ﺭﻭ ﻫﻢ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﻦ،
ﻣﺎﺩﺭ ﺍﻭﻥﻫﺎ ﻫﻢ ﺑﻮﺩﻡ ...
( ﺑﺎﻍﻫﺎﯼ ﮐﻨﺪﻟﻮﺱ ...... ﺍﯾﺮﺝ ﮐﺮﯾﻤﯽ)
ﭼﻮﻥ ﻋﺮﻭﺳﮏﺑﺎﺯﯼﺷﻮﻥ ﻫﻢ ﺟﺪﯾﻪ، ﺭﻭﯼ ﻋﻤﺮﺷﻮﻥ ﺣﺴﺎﺏ ﻣﯽﺷﻪ.
ﺍﺯ ﺩﻭ ﺳﺎﻟﮕﯽ ﻣﺎﺩﺭﻥ.
ﺑﻌﺪ ﻣﺎﺩﺭِ ﺑﺮﺍﺩﺭﺷﻮﻥ ﻣﯽﺷﻦ.
ﺑﻌﺪ ﻣﺎﺩﺭِ ﺷﻮﻫﺮﺷﻮﻥ ﻣﯽﺷﻦ.
ﺑﺎﺑﺎﺷﻮﻥ ﮐﻪ ﭘﺎ ﺑﻪ ﺳﻦ ﻣﯽﺫﺍﺭﻩ ﺍﺯﺷﻮﻥ ﭘﺮﺳﺘﺎﺭﯼ ِ ﯾﻪ ﻣﺎﺩﺭﻭ ﻣﯽﺧﻮﺍﻥ.
ﮔﺎﻫﯽ ﻭﻗﺘﺎ ﺣﺘﯽ ﻣﺎﺩﺭِ ﻣﺎﺩﺭﺷﻮﻥ ﻫﻢ ﻣﯽﺷﻦ.
ﻣﻦ ﺷﻮﻫﺮ ﻧﮑﺮﺩﻡ ﻭﻟﯽ ﻣﺎﺩﺭِ ﻣﺎﺩﺭﻡ ﺑﻮﺩﻡ.
ﻣﺎﺩﺭِ ﭘﺪﺭﻡ ﺑﻮﺩﻡ.
ﻣﺎﺩﺭِ ﺑﺮﺍﺩﺭﻡ ﺑﻮﺩﻡ.
ﺗﺎﺯﻩ ﺑﻪ ﻫﻤﻪﯼ ﺍﯾﻦﻫﺎ، ﺑﭽّﻪﻫﺎﯼ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎ ﻧﯿﺎﻭﺭﺩﻩﺍﻡ ﺭﻭ ﻫﻢ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﻦ،
ﻣﺎﺩﺭ ﺍﻭﻥﻫﺎ ﻫﻢ ﺑﻮﺩﻡ ...
( ﺑﺎﻍﻫﺎﯼ ﮐﻨﺪﻟﻮﺱ ...... ﺍﯾﺮﺝ ﮐﺮﯾﻤﯽ)
۲۳/خرداد/۹۳, ۱:۵۸
Every shadow no matter how deep is threatened by morning light.
نور صبحگاهی هر سایه ای رو هرچقدر هم تاریک ، تهدید میکنه.
فیلم چشمه.
The Fountain.
نور صبحگاهی هر سایه ای رو هرچقدر هم تاریک ، تهدید میکنه.
فیلم چشمه.
The Fountain.
۲۴/خرداد/۹۳, ۱:۲۲
به نام خداوند دانا
سلام
ترینیتی :ميدونم چرا به سختي ميخوابي
و چرا تنها زندگي ميكني
و چرا هر شب و هر شب
ميشيني پشت كامپيوترت
تو دنبال اون ميگردي
اينها رو ميدونم چون يه زماني
من هم به دنبال اون ميگشتم
و وقتي اون من رو پيدا كرد
بهم گفت كه من در واقع به دنبال اون نبودم
من به دنبال يك جواب بودم
اون سؤال ما رو هدايت ميكنه
اين اون سؤاله كه تو رو به اينجا كشونده
تو اين سؤال رو ميدوني
همونطور كه من ميدونستم
نئو:ماتريكس چيه؟
دیالگ فیلم ماتریکس1 ساخته برادران واچفسکی
دقیقه 11
۱۴/تیر/۹۳, ۴:۴۷
تنها وقتی آزادیم هرکاری بکنیم که چیزی واسه از دست دادن نداشته باشیم
fight club 1999
fight club 1999
۱۵/تیر/۹۳, ۱۳:۴۲
چند ديالوگ از سه گانه پدر خوانده:
- مردي كه براي خانواده اش وقت نذاره، هيچ وقت نمي تونه يه مرد واقعي بشه.(دون ويتو كورلئونه)
- پدرم به من ياد داد: دوست هايت را نزديكت نگه دار و دشمن هايت را نزديكتر.(مايكل كورلئونه)
- در تمام عمرم سعي كردم بي تفاوت نباشم؛ زن ها و بچه ها مي توانند بي تفاوت باشند ولي يك مرد نمي تواند.(دون ويتو كورلئونه)
- پيشنهادي بهش ميكنم كه نتونه ردش كنه.(دون ويتو كورلئونه)
- و ... .
- مردي كه براي خانواده اش وقت نذاره، هيچ وقت نمي تونه يه مرد واقعي بشه.(دون ويتو كورلئونه)
- پدرم به من ياد داد: دوست هايت را نزديكت نگه دار و دشمن هايت را نزديكتر.(مايكل كورلئونه)
- در تمام عمرم سعي كردم بي تفاوت نباشم؛ زن ها و بچه ها مي توانند بي تفاوت باشند ولي يك مرد نمي تواند.(دون ويتو كورلئونه)
- پيشنهادي بهش ميكنم كه نتونه ردش كنه.(دون ويتو كورلئونه)
- و ... .
۱۶/تیر/۹۳, ۱۶:۰۶
ببخشید که انگلیسیه....این از سریال supernatural ه و اینجا دارن قیمت های پیشنهادی خودشون رو برای کلام خدا و یه پیامبر به همراهش که فقط اون میتونه تفسیرش کنه به مزایده میزارن.صرف نظر از خود این موضوع که جالب هست جمله ی آخر کراولی یا شاه جهنم جالبتره.
.
[i]Crowley: All right. The moon
?Dean Winchester: You're bidding the moon
[/i]?Crowley: Yeah. Claimed it for Hell. You think a man named Buzz gets to go into space without making a deal
کراولی:ماه.
دین : داری ماه رو پیشنهاد میکنی؟
کراولی:بله.فکر میکنی Buzzمیتونست به فضا بره بدون اینکه قرارداد ببنده؟(روحشو در عوض بفروشه؟)
۲۰/تیر/۹۳, ۱۷:۳۹
بي شك يكي از بهترين فيلم هاي تاريخ سينماي ايران مارمولك است.
چند ديالوگ ماندگار از اين فيلم:
چند ديالوگ ماندگار از اين فيلم:
- رضــا مــارمــولــک(پـرویـز پــرســتـویی):اولاً فکر نکنید که خدا شما رو فراموش کرده,شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد,اما درهای رحمت خداوند همیشه به روی شما باز است ...و این قدر به فکر راه های دررو نباشید ... !!خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست.خدا، خدای آدم های خلافکار هم هست وفـقـط خــودِ خـداســت کـه بـیـن بـنـدگـانـش فـرقـی نـمـیـگـذارد,فی الواقع او: اند ِ لطافت,اند ِ بخشش انـد ِ بـیـخـیـال شـدن ,انـد ِ چـشـم پـوشــی و انــد رفـاقـت اسـت ...رفــــیق خــــوب و بـــــامــرام هـــمـــه چـــیـــزش را پـــای رفـــاقــت میـــگــذارد!
اگر ادمها مرام داشته باشند هیچوقت خلاف نمیکنند بایستی ما فکری به حال اهلی شدن ادمها بکنیم, اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه...
- به تعداد آدم هاي روي زمين راه هست براي رسيدن به خدا...
۲۰/تیر/۹۳, ۱۹:۱۵
(۲۰/تیر/۹۳ ۱۷:۳۹)erfan 11 نوشته است: [ -> ]
- رضــا مــارمــولــک(پـرویـز پــرســتـویی):اولاً فکر نکنید که خدا شما رو فراموش کرده,شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد,اما درهای رحمت خداوند همیشه به روی شما باز است ...و این قدر به فکر راه های دررو نباشید ... !!خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست.خدا، خدای آدم های خلافکار هم هست وفـقـط خــودِ خـداســت کـه بـیـن بـنـدگـانـش فـرقـی نـمـیـگـذارد,فی الواقع او: اند ِ لطافت,اند ِ بخشش انـد ِ بـیـخـیـال شـدن ,انـد ِ چـشـم پـوشــی و انــد رفـاقـت اسـت ...رفــــیق خــــوب و بـــــامــرام هـــمـــه چـــیـــزش را پـــای رفـــاقــت میـــگــذارد!اگر ادمها مرام داشته باشند هیچوقت خلاف نمیکنند بایستی ما فکری به حال اهلی شدن ادمها بکنیم, اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه...- به تعداد آدم هاي روي زمين راه هست براي رسيدن به خدا...
![[تصویر: 29.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8129639676/29.jpg)