شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
پدرم می گفت که هنرمندان همیشه دروغ میگن تا واقعیت رو بیان کنند... در حالی که سیاستمداران دروغ میگن تا حقیقت رو پنهان کنند.
v for vendetta
(۲۳/مرداد/۹۲ ۱:۴۷)black نوشته است: [ -> ]پدرم می گفت که هنرمندان همیشه دروغ میگن تا واقعیت رو بیان کنند... در حالی که سیاستمداران دروغ میگن تا حقیقت رو پنهان کنند.
v for vendetta
فیلم بسیار قشنگیه ،نگاه آدم به زندگی و سیاست و خیلی چیزهای دیگه عوض میکنه.
حتما توصیه میکنم ببینید این فیلم رو.
این دیالوگ سریال بازی تاج و تخت/Game of Thrones خیلی جالب بود به نظرم :
جیمی لنیستر :
نقل قول:خیلی عهد میبندیم. مجبورت میکنن هی قسم بخوری
از شاه دفاع کن ،از شاه اطاعت کن
از پدرت اطلاعت کن
حافظ بی گناهان باش و از ضعیغان دفاع کن
حالا چی میشه اگه پدرت شاه رو حقیر بشمره؟!
چی میشه اگه شاه بی گناهان رو قتل عام کنه؟!
خیلی سنگینه
همیشه باید یه عهد رو فدا کنی تا به عهد بعدی پایبند بمونی
این دیالوگ ها هم خیلی احساسی هستن مخصوصا اگه از زبون خود بازگیر زن سریال شنیده بشن :
کتلین استارک :
نقل قول:وقتی شوهرم اون پسر رو از جنگ با خودش به خونه آورد نمیتونستم بهش نگاه کنم
نمیتونستم اون چشم های قهوه ای غریبه رو تحمل کنم که بهم نگاه میکنه
پس به خدا دعا کردم که از بین بره ،کاری کنه که بمیره
بعد اون بیمار شد و من میدونستم که بدترین زن روی زمینم! یه قاتل
من این بچه ی بیگناه و بیچاره رو محکوم به مرگی وحشتناک کردم فقط چون به مادرش حسادت میکردم. زنی که حتی اونو نمیشناختش.
پس دوباره دعا کردم که اون پسر زنده بمونه ،منم دوستش خواهم داشت ،براش یه مادر خواهم بود. به شوهرم التماس میکنم که یه اسم واقعی بهش بده. اونو استارک بدونه یکی از خود ما.
و او زنده موند! ولی من نتونستم به قولم عمل کنم
و هر اتفاقی که از اون موقع افتاد ،تمام این وحشت هایی که سراغ خانواده ی من اومده
همش بخاطر اینه که من نتونستم یه بچه ی بی مادر رو دوست داشته باشم.
-اگر این نامه ها مهم نیستن پس چرا اینقدر میخونیشون؟
-نمیدونم.دارم سعی میکنم شاید بفهمم که چرا یه اشتباه رو بارها و بارها تکرار میکنیم..
اطلس ابر-تام تیکور و برادران واچفسکی
من ﻳﻪ ﻫﻤﺴﺮ ﺩﺍﺷﺘﻢ، ﺯﻳﺒﺎ ﺑﻮﺩ . ﻗﻤﺎﺭ ﺑﺎﺯﻱ ﻣﻴﮑﺮﺩ ﻭ ﻳﻪ ﻋﺎﻟﻤﻪ بدﻫﻲ ﺑﺎﻻ ﺁﻭﺭﺩﻩ ﺑﻮﺩ .
ﻃﻠﺒﮑﺎﺭﺍ ﺻﻮﺭﺗﺸﻮ ﺧﻂ ﺧﻄﻲ ﮐﺮﺩﻥ
ما پوﻟﻲ ﺑﺮﺍﻱ ﺟﺮﺍﺣﻴﺶ ﻧﺪﺍﺷﺘﻴﻢ ،
ﻣﻴﺨﻮﺍﺳﺘﻢ ﺑﺪﻭﻧﻪ ﮐﻪ ﺯﺧﻤﺎﺵ برام ﺍﻫﻤﻴﺘﻲ ﻧﺪﺍﺭﻩ ،
ﺑﺮﺍﻱ ﻫﻤﻴﻦ ﻳﻪ ﺗﻴﻎ ﮔﺬﺍﺷﺘﻢ ﺗﻮ ﺩﻫﻨﻢ ﻭ
ﺍﻳﻦ ﮐﺎﺭﻭ ﮐﺮﺩﻡ ، ﻣﻴﺪﻭﻧﻲ ﺑﻌﺪﺵ ﭼﻲ ﺷﺪ؟ ﻧﺘﻮﻧﺴﺖ ﺍﻳﻨﺠﻮﺭﻱ منو ﺑﺒﻴﻨﻪ ﻭ ﺗﺮﮐﻢ ﮐﺮﺩ .
"ﺣﺎﻻ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﻣﻴﺨﻨﺪﻡ" !
(فیلم ﺑَﺘﻤﻦ - ﺷﻮﺍﻟﯿﻪ تارﯾﮑﯽ - دیالوگ جوکر)
اسم من مکسیموس دسیموس مریدیوس هست. فرمانده ارتش شمال، ژنرال ارتش فلیکس، خدمت گذار وفادار به امپراطور واقعی، مارکوس ارلیوس. پدر پسر کشته شده، شوهر زن کشته شده، و من انتقامم رو خواهم گرفت. در این دنیا یا در دنیای دیگر."
راسل کرو در نقش مکسیموس
کاب (لئوناردو دیکاپریو) : به رویاهات نگاه کن… وقتی تو رویا هستی خیلی واقعی به نظر میان. اما وقتی بیدار میشی برات خیلی عجیب به نظر میرسن…
تلقین - کریستوفر نولان
ویلیام والاس (مل گیبسون): من ویلیام والاس هستم. و مردمانی از کشورم را میبینم که در مقابل استبداد صفآرایی کردهاند. شما آمدهاید تا آزاد باشید...حالا شما ازادید. بدون آزادی چه خواهید کرد؟حاضرید بجنگید؟
سرباز (پیتر مولان): جنگ؟ در برابر اینها؟ نه! ما فرار میکنیم و زنده میمانیم.
والاس: بله. اگر بجنگید ممکن است کشته شوید. اگر فرار کنید زنده میمانید... برای مدتی کوتاهی و چند سال بعد از امروز، در رختخوابتان میمیرید. حاضرید تمام روزهایی که میگذرانید، از امروز تا هروقت که بمیرید را بدهید تا یکبار، فقط یکبار، بتوانید به اینجا برگردید و به دشمنانتان بگویید که ممکن است بتوانند جانمان را بگیرند اما هیچوقت نمیتوانند... آزادیمان را بگیرند.
Braveheart - 1995
Mel Gibson
.
اولیور: استن... تو به عشق در یک نگاه اعتقاد داری؟
استن : آره خوب حداقل وقت آدمو نمیگیره!
راسل کرو (ماکسیموس): زمانی مردی رو میشناختم که میگفت: «مرگ به روی همه ما لبخند میزنه، ولی فقط یه مرد واقعی میتونه جوابش رو با لبخند بده»
Gladiator-2000
پشت این نقاب یه جسم نیست. یه آرمانه، آرمان ها هم ضد تیرند!
.
.
.
.
.
یاد گرفتیم آرمان ها رو به یاد بیاریم، نه آدم هارو. چون یه آدم ممکنه از بین بره، دستگیر بشه و یا کشته بشه ولی چهارصد سال بعد یه آرمان می تونه دنیا رو عوض کنه!
v for vendetta
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14