تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: دیالوگ های جالب سینمای جهــان!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
بدون شاهد / Bez svideteley / 1983 / نیکیتا میخالکوف

– میدونی چقدر برایت صبر کرده ام ؟ ۳۲۷۵ روز و شب. حسابش رو همیشه داشتم و دارم . نه سال !

تو ۳۲۷۵ بار فرصت داشتی که به پیش من برگردی و اینجا پیش من بمانی ……
سلام

یه دیالوگ از آخر فیلم قلمرو بهشت بعد از اینکه (( بالیان )) اورشلیم رو در برابر صلاح الدین تسلیم میکنه :

بالیان : ارزش اورشلیم به چیه ؟

.
.
.
.
صلاح الدین : به هیچی
.
.
.
.
صلاح الدین چند قدم به سمت سپاهش حرکت میکنه و سپس بر می گرده

ومی گه : و به همه چی

تو یک روز بیش از 50 میلیون مگس کارشون گ.و.ه خوردنه،دلیل نمیشه که بگیم گ.و.ه. خوری کار درستیه!!!
دیالوگ فیلم بردمن ساخته ایناریتو
سرباز لهستانی: این آلمانیه، بکشینش
پیانیست: نه من یهودیم، لهستانیم
سرباز لهستانی: چرا کت آلمانی ها تنته؟
پیانیست: سرده، هوا سرده …

The Pianist
دیالوگ های خوب رو اکثر دوستان اشاره کردن.
کنستانتین(کیانو ریوز): «حق با توئه. ما با توانایی انجام کارای وحشتناکی بدنیا میایم. اما بعدن, بعضی وقتا, بعضی چیزاپیش میاد و سر بزنگاه به ما هشدار میده.»

آنجلا دادسون(ریچل وایس): «خب واقعاً آموزنده بود، اما... من به شیطان اعتقاد ندارم.»

کنستانتین: باید داشته باشی. اون به تو اعتقاد داره!

کنستانتین: بهشت و جهنم همینجا هستند، پشت همین درها و پنجره ها. دنیایی در پس دنیایی دیگر و ما هم در بین اون ها گیر افتادیم.

کنستانتین: من فکر میکنم برای همه ی ما تقدیری هست و من برای فهمیدن این موضوع باید دوبار میمردم.همونطور که کتاب میگه اون کاراشو به روش های اسرارامیزی انجام میده.بعضیا خوششون میاد بعضیام نه!

فیلم آژانس شیشه ای

می‌دونی یه گردان بره خط گروهان برگرده بعنی چی؟ می‌دونی یه گروهان بره خط دسته برگرده یعنی چی؟ می‌دونی یه دسته بره خط نفر برگرده یعنی چی؟

کاظم: «به اونا بگو بین عباس و BBC یکی رو انتخاب کنن. حافظ امنیت ملی برای من امثال عباسه! اگه امنیت ملی اونا رو BBC تعیین می کنه، هرکی قبله خودش رو بچسبه!

یا حق
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
آدرس های مرجع