(۲۹/مرداد/۹۲ ۱۵:۰۲)هامون نوشته است: [ -> ]لطفا همدیگرو متهم به بی اطلاعی نکنین !
لطفا اگه قبول کردین که حرفی جاش اینجا نبوده بپذیرین و دفاع نکنین!
لطفا در تاپیک عمومی نگین کی بیاد کی نیاد هیچکس مجبور به شرکت در بحث نیست.تا کسی به موضوعی علاقه نداشته باشه وارد بحث نمیشه!
بجای متهم کردن نظراتتون رو بگین بهتره.
من کنجکاوم نظر خود 110 چیه. این موردها رو چی میدونه و جوابش برای سوالات خودش چیه.
نه کاربر عزیز بنده می گم اگه کسی این مساله رو بی اهمیت می دونه وارد نشه بگه این مساله بی اهمیته بحث نکنید. خوب مجبور نیست بیاد تو بحث شرکت کنه . هرکی براش اهمیت داره بیاد بحث کنه!
ثانیا بنده از همون اول اومدم سوال پرسیدم و هنوز هم دنبال اینم که یک جواب قانع کننده بشنوم. اما نیست!!
اصلا بنده با کسی باید بحث کنم که توافق نظر پایه ای داشته باشم با کسی که هنوز این مستند رو ندیده می گه این توهمه روحشون توهم زده و یا شیطان برای فریب بهشون چیزی نشون داده که اسلام تخریب بشه و یا این فیلم رو یک پروژه صهیونیستی فراماسونری می دونه نمی تونم بحث کنم.
کسی که یک موضوع را بی اهمیت بداند باز هم ممکن است و حق دارد بنا به هردلیلی در آن بحث شرکت کند.
مسلم است که شرکت در بحث اجباری نیست.
بنده این مستند و بسیاری مستندهای دیگر و مقالات و سایتهای داخلی و خارجی دیگر در مورد NDE را از سه سال پیش تا کنون دیده ام. لطفا بدون اطلاع از دیگران در مورد آنها قضاوت نکنید.
توهم توصیحی است که توسط دانشمندان تجربی برای این پدیده داده شده است. نه نظر خود بنده. ممکن است درست باشد یا نباشد.
پروژه صهیونیستی بودن صرفا به عنوان یک احتمال مطرح شد که دلایل آن هم مطرح شد.
شما اگر نمی خواهید بحث کنید نکنید. چرا دیگران را مجبور می کنید در بحث شرکت نکنند. شاید دیگران خواستند بحث کنند. آیا شما این سایت را کنترات برداشتید برای خودتان که تصمیم میگیرید کی شرکت کند کی شرکت نکند؟
امیدوارم از رک صحبت کردن ناراحت نشوید.
![[تصویر: blush.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/blush.png)
(۳۰/مرداد/۹۲ ۱۲:۳۲)غربت تشیع نوشته است: [ -> ]شما اگر نمی خواهید بحث کنید نکنید. چرا دیگران را مجبور می کنید در بحث شرکت نکنند. شاید دیگران خواستند بحث کنند. آیا شما این سایت را کنترات برداشتید برای خودتان که تصمیم میگیرید کی شرکت کند کی شرکت نکند؟
خوب خودتون رو زدید به اون راه!!
کسی نگفت شما بحث نکنید! اما شما اومدید همون اولین پستی که گذاشتید گفتید این بحث فایده ای نداره! این تایپیک رو زدی که چی بشه ؟ منم می گم اگه از نظر شما بی فایدست خوب مجبور نیستید بحث کنید!!
(۳۰/مرداد/۹۲ ۱۳:۴۲)هامون نوشته است: [ -> ]اتفاقا باید با کسی بحث کنی که توافق حتی در پایه نداشته باشی چون آدم از مخالف خوش چیزی یاد میگیره نه از موافق!
این حرفتون رو کجای دلم بزارم!!!
توافق نظر پایه ای، اصل هر بحثیه! مثل این می مونه که بخوای با یک سنی بحث اثبات ولایت فقیه کنی! اول باید طرف رو شیعه کرد و به یک توافق نظر پایه رسید بعد بحث ولایت رو پیش کشید! تا طرف شیعه نباشه که ولایت رو قبول نمی کنه! این بحث خیلی سادست نمی دونم چرا شما درک نمی کنید!!
(۳۰/مرداد/۹۲ ۱۳:۴۲)هامون نوشته است: [ -> ]به هر حال خودت هم یه نظری داری طبق دین خودت سنجیدی یه فکر هایی کردی که سوال پیش اومده برات. حداقل نظر خودت رو بگو . یا تاپیک رو ببند که دیگه عوض قانع کردن هم جر وبحث نبینیم!
من دینم بوداییه!

این هم حرفه شما می زنی! من اومدم اینجا سوالم رو پرسیدم بعد با جوابهای سر بالا روبرو شدم. من هنوز برام سواله اما دوستان می گن صورت مساله رو پاک کن!
برای بار هزارم ویرایش کردم وپاکش کردم

لطفا از حرف های من دلگیر نشین (دین بودایی و این حرف ها)
جناب 110 من هم موافق پاک کردن صورت مساله نیستم فقط میخوام نظرشما رو هم بدونم و هنوز هم کنجکاو نظرات سایرین هستم
خواهش میکنم کسی جرو بحث نکنه!
از دوستان کسی لینک کامل مستند نسیم حقیقت (همون دوبله شده) رو داره ؟!
منظورم کلشه و نه فقط بعضی قسمت هاش.
تو آرشیو صدا و سیما پیدا میشه ؟
سلام
داشتم خاطرات نجات یافتگان از حلقه رو میخوندم که به مطلب جالبی برخوردم که به همین بحث ما یجورایی مرتبطه
لینک مطلب :
عرفان دروغین حلقه - سایت نجات یافتگان
قسمت جالبش همین اشاره به تونل و.... است
(۴/شهریور/۹۲ ۱۵:۳۹)هامون نوشته است: [ -> ]سلام
داشتم خاطرات نجات یافتگان از حلقه رو میخوندم که به مطلب جالبی برخوردم که به همین بحث ما یجورایی مرتبطه
لینک مطلب : عرفان دروغین حلقه - سایت نجات یافتگان
قسمت جالبش همین اشاره به تونل و.... است
لینک کار نمی کنه! می تونید یک توضیحاتی بدین، و یا لینک رو یه کاری بکنید!

آدرس سایت
http://nejatazhalghe.ir که درمورد نجات یافتگان از حلقه نوشتن. خیلی مرتبط با موضوع بحث ما نیست اما این تجربه یک نجات یافته با عنوان
" "خیر" میجویند و "شر" نصیبشان میشود " که بخشی از متن این اتفاق که گذاشتم به نظرم جالب اومد
نکته های جالب دیگه اشون همون شیوه تمرکزشون بود و اکثرا از احساس خاص و توانایی هایی که در موقع انرژی گرفتن هم گفتن
نمی دونم سایر کسانی که تجربه ای مثل عرفان حلقه و امثالهم رو داشتن موضوع مشابهی با موضوع بحث ما داشته یا نه ! میتونه همچین چیزی تا حدودی راهگشا هم باشه برای موضوع بحث ما