تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مستند تجربه کنندگان مرگ تقریبی (نسیم حقیقت)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
(۲۶/دی/۹۳ ۱۴:۴۲)namekarbary نوشته است: [ -> ]اشتباه نکنید. مغز حین تجربه نزدیک مرگ از کار نیافتاده. در واقع وقتی مغز خاموش می شه هیچ تجربه ای تفاق نمی افته، بلکه هنگام به هوش آمدن یا از هوش رفتن این تجارب اتفاق می افتن.
تا نیم ساعت پیش که تجربه نزدیک به مرگ وجود نداشت!!
الان دلیل علمی پیدا شد براش ؟! Wink

(۲۶/دی/۹۳ ۱۴:۴۲)namekarbary نوشته است: [ -> ]بازم مغلطه که کاری باهاش نداریم طبق معمول.
شما عقایدتون سرتاسر مغالطه های نهانیه!
وقتی هم که عقایدتون رو در یک جمله خلاصه میکنیم،میگید داری مغالطه میکنی!! Smile
(۲۶/دی/۹۳ ۱۴:۵۹)Ali#59 نوشته است: [ -> ]تا نیم ساعت پیش که تجربه نزدیک به مرگ وجود نداشت!!
الان دلیل علمی پیدا شد براش ؟! Wink

من گفتم "تجربه مرگ" وجود نداره. نگفتم "تجربه نزدیک مرگ" وجود نداره. از دست شما!
(۲۶/دی/۹۳ ۱۵:۴۷)namekarbary نوشته است: [ -> ]من گفتم "تجربه مرگ" وجود نداره. نگفتم "تجربه نزدیک مرگ" وجود نداره. از دست شما!
تجربه مرگ دیگه چیه! Big Grin
من هم فکر کردم اشتباه تایپی بوده!!
از دید ماده گراها که خب وقتی آدم میمیره،نابود میشه و دیگه چیزی نیست تا تجربه کنه Smile
از دید خداباوران هم که وقتی انسان میمیره روح از بدن جدا میشه و مرگ یعنی جدایی قطعی روح از بدن.
پس هیچ جای دنیا اصلا صحبتی از «تجربه مرگ» نمیشه!
(۲۶/دی/۹۳ ۱۶:۲۹)Ali#59 نوشته است: [ -> ]تجربه مرگ دیگه چیه! Big Grin
من هم فکر کردم اشتباه تایپی بوده!!
از دید ماده گراها که خب وقتی آدم میمیره،نابود میشه و دیگه چیزی نیست تا تجربه کنه Smile
از دید خداباوران هم که وقتی انسان میمیره روح از بدن جدا میشه و مرگ یعنی جدایی قطعی روح از بدن.
پس هیچ جای دنیا اصلا صحبتی از «تجربه مرگ» نمیشه!

خوب دیگه پس تجربه نزدیک مرگ رو با تجربه مرگ اشتباه نگیرید.
(۲۶/دی/۹۳ ۱۶:۵۳)namekarbary نوشته است: [ -> ]خوب دیگه پس تجربه نزدیک مرگ رو با تجربه مرگ اشتباه نگیرید.
این اشتباه خودتون بود باید به خودتون متذکر بشید Smile
در ضمن این تایپیک درباره تجربه نزدیک به مرگه!
نه مفهوم تخیلی تجربه مرگ که برای خودتون ساختید و نقدش میکنید !!
(۲۶/دی/۹۳ ۱۷:۱۹)Ali#59 نوشته است: [ -> ]این اشتباه خودتون بود باید به خودتون متذکر بشید Smile
در ضمن این تایپیک درباره تجربه نزدیک به مرگه!
نه مفهوم تخیلی تجربه مرگ که برای خودتون ساختید و نقدش میکنید !!

خیر دوست عزیز. اعضا می گفتن که تجربه ای در زمان خاموش شدن مغز ایجاد شده که تذکر دادم چنین چیزی غیر ممکنه.
ضمنا این آخرین پاسخیه که به پست های صد تا یه غاز شما می دم. همه مثل شما علاف نیستن.
(۲۶/دی/۹۳ ۱۷:۵۱)namekarbary نوشته است: [ -> ].... که تذکر دادم چنین چیزی غیر ممکنه.

اتفاقا کاملا ممکنه! Smile
سلام
خیلی وقتها نوشته ام و بازبینی کرده بعد آنهارا پاره میکنم و دور می اندازم چون وقتی بعد از بارها و بارها نوشتن آنرا میخوانم میبینم این آن نبود که من دیدم و با تمام وجود لمسش کردم و در آن زندگی کرده ام و حالا نتوانستم بیانش کنم، و آن نشده که بنویسم،کلماتی نمیتوانم پیداکنم که آن معانی و مفاهیم موجود در آن بعد ها را دربر داشته باشد.
اما زیاد آنرا تعریف میکنم،بعضیها پیگیر میشوند و مشتاقانه دنبال میکنند و بعضی پشیمانم میکنند از بس مزاحمت ایجاد میکنند، یه بنده خدائی راه افتاده بود دنبال من و میگفت همه چیز او از قبیل خودرو ،خانه، ویلا،وقت،کار و زندگیش در اختیار من و التماس میکرد که همواره سایه به سایه با من باشد و...
من ساکن اصفهان هستم 65 ساله و بازنشسته نهاجا 09133134655 اگر جواب ندادم مجدد تماس بگبرید و دلخور نشوید،
خیلی سرم شلوغ است در انجمن میوه خواران هم فعالیت دارم(به سایت انجمن میوه خواران سری بزنید)
شاگرد دارم و در زمینه کامپیوتر و چند جای دیگر فعالیت دارم. سالم بانشاط سرحال فعال هستم.
لذا وقت معینی نمیتوانم تعیین کنم ولی اگر در اصفهان محلی را قرار بگزاریم میآیم حضوری و حتی در چندین جلسه خدمت میرسم.

مشتاقانه در انتظار
راستش من سالها پیش این مستندو دیده بودم و اون موقع فقط جذاب بود. اما چن وقت پیش که یکی از عزیزانم که به رحمت خدا رفت کلی بهم ریختم و استادم این فیلمارو بمن هدیه داد. دلتنگیام جای خودشونو توی فکر و قلبم حفظ کردند اما قلبم آرام شد. نمیدونم پشت پلک شما چی میگذره نمی خوام کسی رو هم قضاوت کنم اما ما ایرانی جماعت عادت دادیم جمله های بزرگامونو باسم ایکس و ایگرگ کنیمو به همین دیگه پاس بدیم بعد به به و چه چه راه بندازیم. حالا اگه این جمله به اسم یه ایرانی بود شونه هامونو بالا مینداختیم. چقدر درگیری هست که یه عده میگن مسیح زنده است یه عده هم ماجرای مصلوبی رو پیش میکشن. در حالی که هر دو دسته باور دارن مسیح برمیگرده. حالا مهم نیس که پشت این مستند چه اندیشه ای خودمونو گول نزنیم کم نیستن آدمایی که دور برمون دیگه به جهان پس از مرگ اعتقادی ندارن. این وحشتناکه...
بیایید به نظام پاداش و پادافره باور داشته باشیم..
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
آدرس های مرجع