تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مستند تجربه کنندگان مرگ تقریبی (نسیم حقیقت)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام وعرض ادب به همه دوستان

بنده فرصت نکردم بجز ارسال اول سایر پست ها رو مطالعه کنم!

فقط یه توضیح بدم اونم اینکه

ما همزمان که در دنیا هستیم در برزخ وآخرت خود بسر میبریم به موازات هم نه در امتداد هم

یعنی اینطور نیست که دنیا که تمام شد بعد وارد برزخ شویم وبعد از طی کردن برزخ وارد قیامت و...

آیات قرآن برای اثبات حرف بنده کفایت میکند در حقیقت این حرف بنده نیست حرف قرآن است

همین الان هستند کسانی که هم اکنون که در دنیا هستند آخرت خود را می بینند

یکم نگاهمون در مورد مرگ تغییر(یا تصحیح یا اصلاح) کنیم

ومن الله توفیق
با سلام
دوستان كسي كه اسلام آورده و در زير چتر عشق و ايمان الهي سلامت است هدفي والا دارد و بدور از تعصبات سعي مي كند سخن همه اديان،مكاتب وگروه ها را بشنود و ستاره هاي عشق را كه هدايتگر راهش است را با چشم دل مي بيند كه او در همه موجودات عالم به وديعه گذاشته كه تنها قانون و موضوع اهميت دار عشق است
عزيزان به عنوان برادر كوچكتان مي گويم ونه اين كه گفته هايم رابپذيريد بلكه با اعتقادي راسخ از آن تنها منبع عشق بخواهيد توفيق هدايت نصيب همه ما كند كه اوهمچنان مي تابد و زنگار دلها مانع است
موضوع برون فكني ذهني ،كالبد اختري ،تجربه موقت مرگ و مرگ و . . موضوعاتي در عين سادگي جداگانه و تخصصي كه جاي آن در يك تايپيك نمي گنجد ؛ در مورد دوستاني كه احيانا قصد موضع گيري دارند بايد بگويم كه تا جايي كه اين حقير دريافتم آموزه هاي دين مبين اسلام با علوم روح شناسي و متافيزيك مغايرت ندارد واگر آگاهانه بررسي شود در فهم دين نيز ياري كننده است لذا خواهشمندم بانيت آگاهي و عشق و هدايت به سراغ تحقيق برويد ونه از روي كنجكاوي كودكانه ،طمع وياتعصب و . . . تا در مرداب گمراهي نيفتيد
دوستاني كه در اين سايت مطالعه مي كنند از منابع ديني كم و بيش اطلاع دارند لذا خواهشمندم منابع ديگر را نيز مطالعه فرماييد ،بنده قصد تبليغ ندارم اما پيشنهاد مي كنم براي شروع كتاب ((حقيقت زمين)) نوشته استاد جمشيد مبين را مطالعه فرماييد
باتشكر و حق ياورتان
(۴/شهریور/۹۲ ۲۱:۳۷)fatemeh-55 نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
سلام وعرض ادب به همه دوستان

بنده فرصت نکردم بجز ارسال اول سایر پست ها رو مطالعه کنم!

فقط یه توضیح بدم اونم اینکه

ما همزمان که در دنیا هستیم در برزخ وآخرت خود بسر میبریم به موازات هم نه در امتداد هم

یعنی اینطور نیست که دنیا که تمام شد بعد وارد برزخ شویم وبعد از طی کردن برزخ وارد قیامت و...

آیات قرآن برای اثبات حرف بنده کفایت میکند در حقیقت این حرف بنده نیست حرف قرآن است

همین الان هستند کسانی که هم اکنون که در دنیا هستند آخرت خود را می بینند

یکم نگاهمون در مورد مرگ تغییر(یا تصحیح یا اصلاح) کنیم

ومن الله توفیق
سلام علیکم

اتفاقا این حرف شما رو میشه تو فیلم هایی مثل دیگران دید!
که خیلی هم به تعاریف زمان مرتبطه ولی اینجا بحث سر زمان نیست که به نظرم کانت در مورد مفهموم زمان درست میگه که "زمان یک پدیده ذهنی و انتزاعیه " و واقعا پیچیده است.Confused
اما من نظرم با شما فرق میکنه چون فکر میکنم تمام این ها مثل یک پروسه (حداقل برای منطق ما) پیش میره ("یعنی اینطوریه که دنیا که تمام شد بعد وارد برزخ شویم وبعد از طی کردن برزخ وارد قیامت و..." )
نظرم اینه که در هر مرحله از این پروسه ما به یه درک وشعوری میرسیم مثلا اگه اولین مرحله رو جسمی در دنیا بذاریم مرحله بعد رو روحی در برزخ سومین و آخرین مرحله رو باز جسمی و روحی در قیامت بذاریم ما در هر مرحله با توجه به آیات قران بعد از گذراندن این دوران ما به اون شعور و درک حقیقی از خودمون و اعمالمون میرسیم مثلا در مورد اون پیمان اولی که عده ای میگن مربوط به عالم ذر بوده ما الان چیزی رو به خاطر نمیاریم اما بعد از مرگ چون سطح درک روح بالا تره این رو در روز قیامت مطابق آیات قرآن به یاد میاریم
اما چیزی که برای من سوال برانگیزه در مورد نظر شما اینه که آیا روح ما درک میکنه که "ما همزمان که در دنیا هستیم در برزخ وآخرت خود بسر میبریم به موازات هم نه در امتداد هم" تا اونجایی که من مطمئنم روح ما در این دنیا محصور جسمه و همینجاست که اعمال و نفسیات ما معنی پیدا میکنه و اگه همزمان در برزخ خودش باشه یه جورایی میشه همون نظر دایره ای بودن زمان که خیلی به بحث تناسخ نزدیکه.Confused
اما من حداقل برای این موضوع با توجه به محدودیت عقل ، نظر قرآن رو در این مورد جالب میدونم که انگار یه جورایی فاز بندی شده فاز اول موت فاز دوم احیاء فاز سه اماته ( که این بین عالم برزخ طبق آیات قرآن اثبات شده است) فاز چهار زنده کردن دوباره یا همان زندگی جاودان
همچنین در این مورد نظرهای موافق با نظر شما چیزهایی مثل عالم قبر توجیهش چی بوده؟
میتونین اون آیاتی که گفتین در مورد این همزمانی رو بفرمایین و بنده رو هم آگاه کنین اگه اشتباه برداشت کردم ( اگه بقیه موافق نیستن در پیام خصوصی بگین)
حرف آقا مجتبی در مورد اینکه این موضوعات تاپیک های جدا میخاد و بحث تخصیصه قبول دارم کاش خودشون هم در این مورد با توجه به مطالعاتشون نظرشون رو میذاشتن .

راستش من هم منتظرم ببینم اون مستند ایرانی که جناب 110گفتن رو بسازن و حداقل از دست کنجکاویم راحت بشم( كنجكاوي كودكانه Big Grin)
برادر 110 و غربت تشیع شما دو تن از عزیزان سایت هستید اما من و خیلی های دیگه از نوع ادبیات بحث کردن شما راضی نیستم ، من ایرادی به اختلاف نظر شما نمیگیرم اما لحن برخورد شما جای تعجب داره میشه با جملات زیبا هم از نظر یکدیگه ایراد گرفت .
یا علی
ضمنا من یه جا اسم کتاب :در آغوش نور بتی جین ایدی اشتباهی بسوی نور نوشتم
که همینجا اصلاحش میکنم
غربت تشیع Heart 110
Big Grin اختلاف نظرشون یه موقع هایی مثه همون عنب و انگوره
درمورد این جمله هم
"یعنی اینطوریه که دنیا که تمام شد بعد وارد برزخ شویم وبعد از طی کردن برزخ وارد قیامت و..."

اینو بگم که منظور از پایان یافتن دنیا مردن آدم هاست نه اینکه قیامت بشه بعدش ما وارد برزخ بشیم
Smile
(۵/شهریور/۹۲ ۱۷:۱۳)هامون نوشته است: [ -> ]منظور از پایان یافتن دنیا مردن آدم هاست نه اینکه قیامت بشه بعدش ما وارد برزخ بشیم[تصویر: happy.png]

مسئله ای است که تعریف یکسانی از مردم وجود ندارد.
بعضی میگن تعریف مردن یعنی ورود به برزخ بعضی میگن تعریف مردن یعنی قطع شدن علائم بالینی.
البته قیامت هنوز نشده و کسانی که وارد بزرخ می شوند باید همه منتظر بزرخ باشند. ولی مردن ربطی به قیامت شدن ندارد. همین که کسی وارد بزرخ شود مرده است.
(۱۵/شهریور/۹۲ ۱۰:۱۹)غربت تشیع نوشته است: [ -> ]مسئله ای است که تعریف یکسانی از مردم وجود ندارد.
بعضی میگن تعریف مردن یعنی ورود به برزخ بعضی میگن تعریف مردن یعنی قطع شدن علائم بالینی.
البته قیامت هنوز نشده و کسانی که وارد بزرخ می شوند باید همه منتظر بزرخ باشند. ولی مردن ربطی به قیامت شدن ندارد. همین که کسی وارد بزرخ شود مرده است.

نه آخه خانم فاطمه 55 حرف از قرآن زدن من هم براساس برداشت ها وتفسیر قرآن چنین استدلالی رو آوردم اصلا بحث سر تعریف مردن از دید سایرین نبود خوب بود شما هم در این مورد حرف فاطمه خانم نظری میدادین
(۱۵/شهریور/۹۲ ۱۶:۱۴)هامون نوشته است: [ -> ]نه آخه خانم فاطمه 55 حرف از قرآن زدن من هم براساس برداشت ها وتفسیر قرآن چنین استدلالی رو آوردم اصلا بحث سر تعریف مردن از دید سایرین نبود خوب بود شما هم در این مورد حرف فاطمه خانم نظری میدادین

حرف ایشان هم از یک دیدگاه درست است. قرآن کریم می فرماید ان جهنم لمحیطة بالکافرین. یعنی جهنم در حال حاضر کافران را احاطه کرده است. این یعنی همان دیدگاه موازی.
درست است که ما الان در برزخ خودمان هم هستیم ولی وقتی نمی توانیم به آنجا منتقل شویم چه فایده ای دارد؟ مرگ یعنی اینکه ما وارد آنجا شویم. وقتی دور ما باشد و ما جدای از آن باشیم یعنی هنوز نمردیم.
ولی مسئله این است که ما در زمان و مکان محدودیم و نمی توانیم فعلا آخرت و قیامت خود را ببینیم. گرچه از دید کسی که از بعد زمان و مکان خارج شده و الان با یک میلیون سال بعد و قبل برای او یکی است می تواند برزخ و آخرت را ببیند.
بله همین الان هم برزخ و قیامت وجود دارد ولی وقتی ما نمی توانیم ببینیم چه فرقی با نبودن برای ما دارد؟
آنها افراد خاص و استثنایی هستند.
همین معراج که پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله رفتند و بهشت و جهنم را دیدند نشان می دهد که می شود ولی ما که فعلا نمی توانیم.
به هر حال حتی اگر این دیدگاه هم در نظر بگیریم که برزخ و قیامت بطور موازی وجود دارند باز هم تا کسی نمرده باشد نمی تواند آنها را ببیند. آنها افراد خاصی هستند. با این تعریف هم باز هم مرگ یعنی وارد شدن به برزخ.
شاید حدیث موتوا قبل ان تموتوا اشاره به این معانی باشد. الله اعلم
به هر حال بحث پیامبران و امامان و افراد خاص جدای از بحث عامه مردم است و آنها استثنا حساب می شوند.
به هر حال آنها هم مرگ دارند. مگر خود پیامبر صلی لله علیه و آله نمردند؟
آنها هم حتی اگر بتوانند برزخ و قیامت را بمیرند به هر حال یک اجلی دارند و بالاخره باید روزی برای همیشه از این دنیا به برزخ منتقل شوند. اگر چه وقتی هم که در برزخ هستند می توانند تمام عوالم دیگر را هم ببینند.
(۴/شهریور/۹۲ ۲۱:۳۷)fatemeh-55 نوشته است: [ -> ]ما همزمان که در دنیا هستیم در برزخ وآخرت خود بسر میبریم به موازات هم نه در امتداد هم
این جمله رو من اینجوری برداشت کردم که ما در سه جهان موازی در حال حاضر داریم زندگی میکنیم یعنی همین حالا در برزخ خودمون هم هستیم و یا اینکه مثلا داریم مجازات دنیایی خودمون رو می بینیم!
(۴/شهریور/۹۲ ۲۱:۳۷)fatemeh-55 نوشته است: [ -> ]یعنی اینطور نیست که دنیا که تمام شد بعد وارد برزخ شویم وبعد از طی کردن برزخ وارد قیامت و...
مخصوصا اینجمله این حدس منو تقویت کرد
(۴/شهریور/۹۲ ۲۱:۳۷)fatemeh-55 نوشته است: [ -> ]همین الان هستند کسانی که هم اکنون که در دنیا هستند آخرت خود را می بینند
این جمله شون صحیحه مگر افراد وجدان بیداری داشته باشند که اغلب مشرکان و کافران هرگز متصور دنیای پس از مرگی هم نیستند چه برسه به اینکه همچین درکی از بازخورد اعمالشون داشته باشند

(۱۵/شهریور/۹۲ ۱۶:۳۰)غربت تشیع نوشته است: [ -> ]حرف ایشان هم از یک دیدگاه درست است. قرآن کریم می فرماید ان جهنم لمحیطة بالکافرین. یعنی جهنم در حال حاضر کافران را احاطه کرده است. این یعنی همان دیدگاه موازی.
درست است که ما الان در برزخ خودمان هم هستیم ولی وقتی نمی توانیم به آنجا منتقل شویم چه فایده ای دارد؟ مرگ یعنی اینکه ما وارد آنجا شویم. وقتی دور ما باشد و ما جدای از آن باشیم یعنی هنوز نمردیم.
ولی مسئله این است که ما در زمان و مکان محدودیم و نمی توانیم فعلا آخرت و قیامت خود را ببینیم. گرچه از دید کسی که از بعد زمان و مکان خارج شده و الان با یک میلیون سال بعد و قبل برای او یکی است می تواند برزخ و آخرت را ببیند.
بله همین الان هم برزخ و قیامت وجود دارد ولی وقتی ما نمی توانیم ببینیم چه فرقی با نبودن برای ما دارد؟
آنها افراد خاص و استثنایی هستند.
همین معراج که پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله رفتند و بهشت و جهنم را دیدند نشان می دهد که می شود ولی ما که فعلا نمی توانیم.
به هر حال حتی اگر این دیدگاه هم در نظر بگیریم که برزخ و قیامت بطور موازی وجود دارند باز هم تا کسی نمرده باشد نمی تواند آنها را ببیند. آنها افراد خاصی هستند. با این تعریف هم باز هم مرگ یعنی وارد شدن به برزخ.
شاید حدیث موتوا قبل ان تموتوا اشاره به این معانی باشد. الله اعلم
به هر حال بحث پیامبران و امامان و افراد خاص جدای از بحث عامه مردم است و آنها استثنا حساب می شوند.
به هر حال آنها هم مرگ دارند. مگر خود پیامبر صلی لله علیه و آله نمردند؟
آنها هم حتی اگر بتوانند برزخ و قیامت را بمیرند به هر حال یک اجلی دارند و بالاخره باید روزی برای همیشه از این دنیا به برزخ منتقل شوند. اگر چه وقتی هم که در برزخ هستند می توانند تمام عوالم دیگر را هم ببینند.

من اول در مورد این آیه توضیح میدم بعد استنباطی که از این آیه میشه رو با نظر اون کاربر مقایسه کنین
این معنی جهان موازی که برداشت این کاربر بر مبنای حدس من بود نیست

برای سایرین:این آیه "
ان جهنم لمحیطة بالکافرین" سوره توبه
یکی از پر بحث ترین آیه ها برای توصیف بهشت و جهنم است که در سرچ این آیه میتونین ببینین که آراء متفاوت مفسران چیه
منظور اینه که عده ای که مستحق جهنم هستند الان هم آتش جهنم براشون مهیا است و درواقع عذابشون تضمین شده است وقطعا نیز در روز قیامت مطابق آیات با اینکه عذابشون تضمین شده است بازخواست خواهند شد این مستحق شدن هم شرایطی داره که این شرایط در قرآن تعیین شده ومشخصه اما در مورد سایرین عده ای این رو بخش های از بهشت و جهنم میدونن یعنی میانه ای که برزخ نامیده میشه
مثل شرایط قطعی شدن جهنم برای کافران مثل بر شرک مردن
در مورد دیدن صورت برزخی خیلی ابهامات هست که مشخص ترین فاکتور ها در خودگردی افراده همین فاکتورهایی که خداوند در مورد قطعیت جهنمی بودن یک شخص در قران آورده است اما اینکه یکی میتونه چنین چیزهایی رو ببینه خاص از جهت تزکیه هست
من فکر میکنم این کاربر منظورش اینه که ما یجورایی الان در حالت برزخی خودمون هستیم این آیه منظورش از احاطه همینه که عده ای که با پیامبر جدال کردن از همین الان جهنمشون قطعی شده است و بهشون احاطه داره! اما منظور این نیست که ما الان در برزخ خودمون هستیم... خیلی از گناهکاران از دیدگاه خودشون حتی جهنمی رو متصور نیستند که خودشون رو هم در اون شرایط ببینن
این مورد برمیگرده به بهشت و دوزخ برزخی که حتی برخی افرادی که در اونجا هستند می تونن با باقیات و صالحاتی که مثلا آشنایانشون براشون میفرستند جایگاهشون رو بهتر کنن

معراج هم سفری همراه با ارائه آیات الهی بود که بقیه اون آیات را نمی بینند
در مورد معراج پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)هم بحث و حدیث زیاده و در واقع من نظرم اینه که اعمال رو به صورت ملکوتیشون نشون دادند مثال واضح اون هم در کیفیت تعریف ملکوت ، ملکوت اعمالی مثل نمازه که احادیثیش زیاده
مثلا در احادیث معراج مثلا این ها از امت تو هستند گفته شده اون هم در اون مقطع زمانی! در واقع من فکر میکنم به صورت تصویری از مجازات های اصلی قیامت هست نه خود قیامت....

دوستان اگه اشتباه برداشت کردم و یا اشتباه توضیح دادم من رو مطلع کنین ، ممنون
(۱۷/شهریور/۹۲ ۰:۱۰)هامون نوشته است: [ -> ]اما منظور این نیست که ما الان در برزخ خودمون هستیم... خیلی از گناهکاران از دیدگاه خودشون حتی جهنمی رو متصور نیستند که خودشون رو هم در اون شرایط ببینن
علمایی که به وجود داشتن فعلی بزرخ و قیامت استناد می کنند از این آیه به عنوان دلیل استفاده می کنند چون این آیه از لحاظ گرامری فعل زمان حال دارد. یعنی گرامر این آیه معنی آینده ندارد و می گوید جهنم در حال حاضر محیط به کافران است.
البته اینکه خود کافران به جهنم اعتقادی داشته باشند یا نداشته باشند تاثیری در احاطه جهنم بر آنها ندارد. ولی آنها این جهنم را خودشان نمی بینند تا قبل مردن.
بهشت و جهنم دور ما هست ولی ما آن را نمی بینیم چون در یک جهان موازی دیگر است. مثل یک جنین که در رحم است و دنیا اطراف او است ولی او نمی بیند و بعد از مرگش (نسبت به جهان رحم) می بیند.

نقل قول:در واقع من فکر میکنم به صورت تصویری از مجازات های اصلی قیامت هست نه خود قیامت....
در معراج، پیامبر صلی الله علیه و آله تصویر یا تخیل را ندید بلکه خود واقعی بهشت و جهنم و آدمهای بهشتی و جهنمی را دید. ما چون در بعد زمان و مکان محدودیم درک و هضم این موارد برای ما خیلی سخت است و شاید سعی کنیم آنها را با درک محدود خودمان توجیه و تفسیر کنیم. ولی اگر بتوانیم از بعد زمان و مکان خارج بشویم و وارد جهانهای موازی دیگر بشویم آنوقت تازه درک می کنیم. به هرحال بعضی علما می گویند عالم دنیا و برزخ و آخرت مثل لایه های پیاز همین الان در اطراف ما وجود دارند و افراد به نسبت قدرت روحی شان می توانند قسمتهایی یا شاید همه آنها را ببینند. قدرت روحی هم می تواند در اثر تزکیه نفس یا در اثر ریاضتهای غیرشرعی بدست آید.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
آدرس های مرجع