تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: شوخی و بگو بخند با نامحرم
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
نقل قول:در مورد بحث ما درباره‌ی شکلک‌ها به اندازه‌ای که چنین سوءتفاهماتی نباشه توضیح داده شده.
از اونجا که احمق هستم، سعی می‌کنم در همون تاپیک توضیح بیشتری بدم!
خانم غریب هم خودشون توضیح‌المسائلشون رو نقض کردند!
ما گفتیم، چون می‌ترسیدیم از برای شماها!
وگرنه گناهش پای ما نیست!
ما هر وقت که نیازی ببینیم خودمون رو می‌کشیم کنار!
اگر ببینیم جو تالار شبیه شبکه‌های خوش‌وبش اجتماعی شده، ترکش می‌کنیم!
اونقدر در این تالار مثل ما هست که دیگه نیازی هم نیست برای کسانی که نمیخوان بشنون خودکشی کنیم!

چه جالب!!!!!
خدا رو شکر که تالار رو شما اداره نمی کنید....
برادر بزرگواری که فکر میکنن من حرفهای خودم رو نقض میکنم. پیشنهاد میکنم یک دور دیگه تفکر (توضیح المسائلSmile) من رو بخونین اگر باز ایرادی داشتین بفرمایین من تفسیرش رو چاپ برسونم

تو رو خدااااااااااااااااااااااااااا افکار خشک مقدسانه رو بزارید کناررررررررررررررررررررررررررررررر.

ای کاش بازی صفر صفر نمیشد اینجوری حداقل یه بحث مفیدی بود تو اون تاپیک.

خدا پدر مدیری که درش رو تخته زد بیامرزه...............

دوستان.برادر درست پسند برادر تلمیخا سابق خواهش تو امر به معروفهاتون جبهه نگیرینننننننننننننننننن.
اگر قراره این عمل رو انجام بدید بیاد در کنار دوستان باهاشون هم نوا بشین اون وقت.......

یه خورده امر به معروف و نهی از منکر با زبان شیرین رو یاد بگیریم...

اینم خدمت تمام ابجی های سه تفنگ دار عزیز..........Rose

البته پیشنهاد میدم فاطمه 135 رو هم ببرید تو تیمتون بشین 4 تفنگ دار

Big GrinWinkBig GrinWinkBig GrinWinkBig GrinWinkWinkBig GrinWink
(۲۸/دی/۹۲ ۶:۵۱)وحید110 نوشته است: [ -> ]اقای درست پسند میتونید بفرمایید اشکال شرعی خوش و بش به قول شما چیه ؟

یعنی اول خوش و بش رو تعریف کنید بعد محرماتش رو بفرمایید و مضراتش رو ؟

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
خداامواتتونوبیامرزه....
من اگه ناظراینجابودم،به بعضی ازاین کاربران محترم درمورد مطالبی که مینویسن توضیح میخواستم...!!!!نه اینکه بردارم تایپیکوببندم...!!!مثل تایپیک فوتبال وبحث درمورد استقلال و پیروزی که بستنش...
آقایون توتایپیک درمورد مسائلیکه به نظرخودشون ایجاد هم نشده کاری ندارند ولی من نمیدونم چرابهش میپردازند...!!!!
یه کم جوتالارباید عوض شه....
یاخودش خیلی خشکه یابعضی ازکاربراش...ایرادای بنی اسرائیلی...!!!!
یاعلی مدد.
دایه ی مهربانتر از مادر شدن ، کاسه ی داغتر از آش شدن ، پهن کردن جا نماز جلوتر از امام جماعت و امثال اینها هنر نیست.

ببینید حق کجاست ، حقیقت چیه ، همونجا باشید و همونکارو بکنید ، کاری به صحبت این و اون نداشته باشید.

حق و حقیقت هم وقتی مشخص میشه که حرفهای ما مستند به آیات و روایات باشه ، نه نظرات شخصیمون

=-=-=

هر کس باید بر مبنای وظیفه ش عمل کنه نه بر مبنای نظر این و اون. یه مثال میزنم شما خودتون تطبیق بدید مسئله رو

فرض کنید مردی با دیدن صورت خانمها هم تحریک میشه ، خب در اینجا دیگه وظیفه ی خانمها اینه که حدود اسلامی رو در باره ی حجاب رعایت کنند که قرص صورت رو میتونن نپوشونن. ولی وظیفه ندارن چون ایشون تحریک میشه صورت رو هم بپوشونن...
سعی کنید در تالار هم به وظیفه عمل کنید و متعادل و متعارف رفتار کنید ، دیگه هرکس هر برداشت نابجایی کرد خودش مشکل داره...
اینجا محیط پژوهشی و تحقیقی هست و تمام گفتگو ها و نقل قول ها و شکلکها حول این موضوع میچرخه نه موضوع انحرافی دیگه ای.
خوب بنده تا چند روز دیگه ان شاالله در مورد این مسءله خوش و بش با نامحرم . و خواهران با هم در محیط نت از علما سوال میکنم شما رو هم در جریان قرار میدم

اما قبلا یه سوالی خودم داشتم . یه جوابی گرفتم که تعجب کردم از شدت تاثیر نوع مراودات حتی از طریق نت .

در پناه خدا
بچه ها در مورد رابطه با نامحرمو بگو بخند با اونها مخصوصا اگه دیدین اون نامحرمه خیلی ازتون کوچیکتره سختگیری نکنین....!! من خودم یه مدت درگیر این موضوع بودم که مثلا وقتی بعضی شبها با پسر عمه یا عمو دور هم جمع میشیمو میگیمو میخندیم این گناهه آیا؟؟؟؟
با سختگیریهایی که کردم داشتن از من زده میشدن و همچنین از دین و اسلام...!!
اصلا من خودم راهنمایی که بودم تو فاز دین و نماز و حجاب اصلا نبودم ولی بعضی از آدمای مذهبی باحالی که دیدم که توی بحثهامون یه شوخی میکرد میخندیدم باعث شد بیام طرف دین و با خدا آشنا بشم !! چه زنش و چه مردش (متاهل نه مجرد) بابا جوونای زمان پیغمبر با زمان الان 180 درجه فرق دارن تو الان بخوای یه جوونو که توی این دوره که آخرالزمونه رو بکشونی طرف دین اجرو پاداشی که خدا بهت میده هیچ اون شوخی هم که باهاش کردی تا بکشونیش سمت دین رو هم میبخشه...!!
چرا بعضی از آقایون و خانوما سختگیری میکنن؟؟ بخدا من با یه حاج آقایی که ایشون تلویزیون هم میومدن صحبت کردم اینقدر باهاش خندیدم و وسط بحث شوخی میکرد و میخندیدم خب اون حتما یه چیزی میدونه که از این طریق منو به راه آورد و صد در صد میدونسته که شوخی با نامحرم غلطه!!
من خودم آدمای خشک مذهبی رو میبینم بَدم میاد با این حال که خودم مذهبیم دیگه چه برسه به یه جوونی که اصلا خدارو هم نمیشناسه!!
چرا دینو اینقدر زشت نشون بقیه میدین؟؟؟
آدمایی امثال آقایان سید ابراهیم و حسن عزتی و.....که خوش برخوردن و باعث میشن آدم یه نمه از آدمای مذهبی خوششون بیاد و به قول خودمون خیلی باحالن بهترین کاررو انجام میدن!! الان اگه این آقایون خشک مذهب بازی در میاوردن باعث میشدن من سوالامو ازشون نکنم و همش هم اَه اَه کنم بهشون و سوالاتم هم بی جواب بمونه و یه خطا دراین موضوع ازم سر بزنه و....!!
صد در صد الان اگه پیغمبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هم بودن از یه راه دیگه جوونارو به سمت دین میکشوندن...
اونایی که دینو بد و سختگیر و خشک نشون مردم میدین و باعث زدگی بقیه میشین ، اون دنیا باییییییییییددددددد جواب پس بدی!!
چون این راهش نیست ...تمام
نقل قول:
بحث تاپیک فوتبال رو اگر پیش بکشید تا یک سال باهاتون بحث میکنم

یه سر نرفتید سایبورگی ها رو بخونید!!!!!!!!!!
[تصویر: blush.png]
خب ... الان خوندم ....
نقل قول:کارکرد اصلی این فضا این است که محیطی برای تعامل تعداد زیادی از افراد فراهم آورده، بطوریکه بتوانند بر دیگران تأثیرگذاشته و تأثیر بپذیرند، پس محیط سایبر اساساً ماهیتی رسانه ای دارد،
آفرین ... دقیقا همینه .... ما هم می گیم تاثیر بذاریم و تاثیر بگیریم .... به قول فاطمه خانوم اومدیم معنویاتمونو گسترش بدیم ...حالا هر کس ب راه خودش ... من درباره اعتقاداتم بحث میکنم، یکی تاپیک مذهبی می خونه، یکی ....
نقل قول:[b]جهان سایبری

جهانی است که در مقابل ویژگی های محدود کننده جهان واقعی همچون فاصله های مکانی، مرزهای جغرافیایی، محبوس بودن روح انسان در کالبد جسم، همگانی نبودن منابع اطلاعاتی، فناپذیری و غیره به بشر آزادی مطلق در بیان و رفتار سایبری، عدم وابستگی به مکان، دسترسی آنی به حجم انبوهی از یافته ها و منابع، پنهان سازی هویت، همیشه جوان بودن(در قالب آواتار) و مانند اینها را می دهد. این دو جهان بر یکدیگر تأثیر گذاشته و تأثیر می پذیرند، در ساده ترین شکل حضور در یکی از این جهان ها عدم حضور در دیگری را به دنبال دارد، مناسبات اجتماعی و شرایط اقتصادی جهان واقعی بر جهان مجازی تأثیر گذاشته و از سوی دیگر فعالیت ها و کنش-های صورت گرفته در جهان مجازی نیز می تواند در روند تغییر و دگرگونی شرایط اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی جهان واقعی ایفای نقش کند

خب منم اینجام ک با بحث کردن و خوندن مطالب هم تالاری های گرامی، تو دنیای فیزیکی، سطح عقل و درک و شعور و جنبه (موکدا میگم ... مخصوصا الان ک دیگه دارم کلی ب خودم فشار میارم، ناراحت نشم) و .... خودمو بالا ببرم ...
نقل قول:

در زندگی سایبری فرد به مرور زمان از قید و بند محدودیت های فیزیکی و طبیعی جسمش رها شده و آن را پشت سر خواهد گذاشت، در واقع انسان در جهان مجازی زندگی عادی و معمولی خود را با همان مناسبات و تعاملات اجتماعی خواهد داشت با این تفاوت که در محدوده ی جسم خویش اسیر نیست
من دیگه حرفی ندارم ...
نقل قول:
غذاهای ارگانیک انسان‌ را نامهربان می‌کند» این را گروهی از روانپزشکان آمریکایی می‌گویند، چطور ممکن است مصرف محصولات ارگانیک بر زندگی انسان اثر داشته و با کاستن از مهربانی و عطوفت او مانع کمک کردن وی به افراد نیازمند شود اما به کارگیری ابزارهای تکنولوژیک در بدن و خو گرفتن به آنها تأثیر نداشته باشد؟
من ک بطور کلی روبات شدم ! از خودم متعجبم ک اگه تو دنیای فیزیکی این حرفها بهم زده میشد، عکس العمل جالبی می دیدن ... واقعا جا داره ی رانی برا خودم باز کنم، این همه جنبه م بالا رفته ....
خانم دختر خورشید.

نمیشه اسلام رو طوری کم و زیاد کرد که خوشایند کسی بشه . این ماییم که باید خودمون رو با اون تطبیق بدیم . نه اون خودش رو با ما

حدیث داریم وقتی مولا ظهور میفرمایند بعضی خیال میکنند دینی جدید اومده!! به نظرتون چرا؟
(۲۸/دی/۹۲ ۱۷:۳۵)وحید110 نوشته است: [ -> ]خانم دختر خورشید.

نمیشه اسلام رو طوری کم و زیاد کرد که خوشایند کسی بشه . این ماییم که باید خودمون رو با اون تطبیق بدیم . نه اون خودش رو با ما
من نگفتم که شما پاشو برو با یکی همسنو سال خودتون برای اینکه هدایتش کنین بگو و بخند....منظورم اونایی بود که تفاوت سنی زیادی باهاش دارین اینقدر سختگیری نکنین...!! الان تنها راهش همینه باور ندارین برین از جوونا بپرسین که آیا شما با مولا های خشک و مذهبی موافقین یا شوخ طبع و صمیمی خنده رو..ببینین چه جوابی میشنوین!! شما به این فکر کن توی آخر الزمون تونستی یکی رو به راه بیاری !! الان اگه اینجور آدما نبودن من هیچوقت سمت خدا نمیومدم و یه سرنوشت دیگه ای داشتم.
(۲۸/دی/۹۲ ۱۷:۳۵)وحید110 نوشته است: [ -> ]حدیث داریم وقتی مولا ظهور میفرمایند بعضی خیال میکنند دینی جدید اومده!! به نظرتون چرا؟
بله شنیدم...چون این دینی که دارن نشون ما میدن یه چیز دیگه اس و اونی که امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) میارن یه چیزه دیگه یعنی نتونستن دینو خوب نشونمون بدن وگرنه دین ما یه دینه شاد هستش و.....!!
خلاصه من گفتم این راهش نیست ..حرف من نیستا حرف همه ی جوونای امثاله منه هممون با خشک مذهبا مخالفیم..شما برو بپرس اگه دروغ گفتم منو از اینجا اخراج کنین و دیگه پشت سرمم نگاه نمیکنم!!
و حدیث داریم آقا وحید 110 که بیشترین و مهمترین دشمنان حضرت در زمان ظهور علمای دین هستند...
ببینید واژه خشک مقدس خیلی کلیه . اصلا قابل معنا نیست . مثل دموکراسی . یه معنی نسبی داره و هر کس یه برداشت خاص

من با دوستام خیلی هم بگو بخندم . دوستانی که ارتباط تلی یا بصری داریم میتونند شهادت بدن. اصلا زنگ میزنم خواهرم اونقدر میخندیم که ....

ولی برای هدایت مثلا یه دختر خانومی باهاش بگم و بخندم؟!!

کدوم معصومی این کار رو کرده؟!!!

اصلا کسی که این رو بگه هدایت رو نفهمیده چیه ! هدایت دست خداست ما وسیله ایم و تکلیف خودمون رو داریم .

اخلاق خوب با شوخی و بگو بخند ریبه دار خیلی فرق میکنه . رعایت ادب احترام ...

مثلا بنده رفتارم باعث شده شما زده بشی از اسلام؟

یادمه یه بار رفتم یه مجلسی از رفقای اهل دل بسیار گفتند و خندیدند !! خیلی هم خوش اخلاق ...

بحث داره این موضوع .

ببینید قران چه میفرماید
"قولاً سديداً "مستدل و محكم باشد. (سوره «نساء» آيه ۹)
"قولاً معروفاً "پسنديده و به اندازه باشد. (سوره «بقره» آيه ۲۳۵ )
"قولاً ليّناً" نرم و مهربانانه باشد. (سوره «طه» آيه ۴۴)
"قولاً بليغاً "شيوا و رسا و واضح باشد. (سوره «نساء» آيه ۶۳)
"قولا كريماً" كريمانه و بزرگوارانه باشد. (سوره «اسراء» آيه ۲۳)
"قولو للناس حسنا" زيبا، ‌نيكو و مطلوب باشد. (سوره «بقره» آيه۸۳ )
"يقولوا التي هي احسن""بهترين‌ها گفته شود" (سوره «اسراء» آيه ۵۳)
"جادلهم بالّتي هي احسن" حتي مجادلات و گفت‌وگوهاي انتقادي، به بهترين وجه باشد (سوره «نحل» آيه ۱۲۵) لب به سخن باز كند، زيرا «هر سخن جايي و هر نكته مكاني دارد.»

- شيوه سخن گفتن زنان با نامحرمان: پس به ناز سخن مگوييد تا آن كس كه در دلش بيماري است طمع ورزد و گفتاري شايسته گوييد».
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
آدرس های مرجع