۳۰/دی/۹۲, ۰:۱۶
(۲۹/دی/۹۲ ۷:۰۴)وحید110 نوشته است: [ -> ]قرار نیست فایده ای داشته باشه . دیدگاه های خودمون رو شییر میکنیم . بعد با قاضی قرار دادن وجدان و نه نفس نتیجه میگیریم و ان شاالله عمل میکنیم .بنظر من باید فایده داشته باشه وگرنه که عمر هدر دادنه!!!
پس اول من نظر خودمو میگم شما راهنماییم کن!
من باتوجه به اون چیزی که اطرافم میبینم (یعنی در نوجوونای 17 و18 سال) اینا هیچوقت سمت دین و خدا نمیان مگر اینکه دینمون رو یه دین آسون نشونشون بدیم...مثلا الان یهو درنیایم بگیم تو فقط یکبار میتونی به نامحرم نگاه کنی و فقط یه نگاه حلاله...!!
من اینو توی اکثر بچه های اطراف خودم دیدم که بیشتر جذب آدمای مذهبی مهربان و شوخ طبع میشن مثلا مدرسه ما یه خانومی رو آورد که مثلا درباره دین و....حرف بزنه کلاس کلا رو هوا بود هیچکی گوش نمیداد اصلا باحال نبود...ولی بعدش یکی رو آوردن که اصلا بچه هارو عاشق خودش کرد چون توی کلاسش فقط درمورد اسلام حرف نمیزد و زنگ بخوره و بره...وسطش مثلا یه چیز باحال تعریف میکرد و بچه ها میخندیدن یا مثلا یه آهنگ میزاشت بچه ها گوش میدادن...یعنی همون دغدغه بچه ها ی نوجوون رو خودش اجرا کرد و بچه ها جذبش شدن و مثل یه نوجوون با بچه ها رفتار میکرد که تونست یه خورده به راه بیارشون...!!
خود این خانوم یه بار گفت خندیدن با نامحرم خوب نیست و نباید با نامحرم بخندیم ولی من خودم همین دیشب که با پسر دایی و خاله رفته بودیم بیرون گفتیمو خندیدیم خودمم میدونم گناه کردم ولی اگه من توی خندیدناشون شرکت نمیکردم علاوه بر اینکه از من بدشون میومد از دینمون هم بدشون میومد و ممکن بود بگن عجب دین زشتی داریم ما!! خود خدا توی قرآن به پیامبر فرمودند اگه رفتار خوشایندی با مردم نداشتی اطراف تو گرد نمی آمدند و به سمتت نمیومدن...درسته؟؟
مثلا من توی سخنرانی های حاج آقا قرایتی دیدم که با یه دختر خانوم شوخی میکنه!!دختره بهش میگه حاج آقا همش به ماها میگن موهاتو بکن تو و همش گیر میدن . حاج آقا هم گفت : ببین اگه من عمامه مو بیارم نزدیک چشام (یعنی بیاره جلوتر بزاره) همه بهم گیر میدن که چرا عمامه تو اینجوری گذاشتی..درستش کن و بیارش عقب....خب موجب خنده طرف شد این گناه کرده؟؟
اگه یه حاج آقایی (متاهل)بخواد یه دختر رو هدایتش کنه اولا باید دختره بیشتر از 10 سال کوچیکتر باشه که به خودش نگیره و دوما حاج آقاهه نباید خشک مذهب بازی دربیاره باید عین خود جوون شاد و باحال باشه یه خورده باهاش بخنده...همین

در پایان جمله، برای رسوندن منظوری که یک نفر از چشمک زدن داره بکار میره. نشوندهندهی یه کنایهی شیطنتآمیز هست. آیا شیطونی کردن، بیش از حد برای نامحرم صمیمی نیست؟