تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: شوخی و بگو بخند با نامحرم
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
(۲۹/دی/۹۲ ۷:۰۴)وحید110 نوشته است: [ -> ]قرار نیست فایده ای داشته باشه . دیدگاه های خودمون رو شییر میکنیم . بعد با قاضی قرار دادن وجدان و نه نفس نتیجه میگیریم و ان شاالله عمل میکنیم .
بنظر من باید فایده داشته باشه وگرنه که عمر هدر دادنه!!!
پس اول من نظر خودمو میگم شما راهنماییم کن!
من باتوجه به اون چیزی که اطرافم میبینم (یعنی در نوجوونای 17 و18 سال) اینا هیچوقت سمت دین و خدا نمیان مگر اینکه دینمون رو یه دین آسون نشونشون بدیم...مثلا الان یهو درنیایم بگیم تو فقط یکبار میتونی به نامحرم نگاه کنی و فقط یه نگاه حلاله...!!
من اینو توی اکثر بچه های اطراف خودم دیدم که بیشتر جذب آدمای مذهبی مهربان و شوخ طبع میشن مثلا مدرسه ما یه خانومی رو آورد که مثلا درباره دین و....حرف بزنه کلاس کلا رو هوا بود هیچکی گوش نمیداد اصلا باحال نبود...ولی بعدش یکی رو آوردن که اصلا بچه هارو عاشق خودش کرد چون توی کلاسش فقط درمورد اسلام حرف نمیزد و زنگ بخوره و بره...وسطش مثلا یه چیز باحال تعریف میکرد و بچه ها میخندیدن یا مثلا یه آهنگ میزاشت بچه ها گوش میدادن...یعنی همون دغدغه بچه ها ی نوجوون رو خودش اجرا کرد و بچه ها جذبش شدن و مثل یه نوجوون با بچه ها رفتار میکرد که تونست یه خورده به راه بیارشون...!!
خود این خانوم یه بار گفت خندیدن با نامحرم خوب نیست و نباید با نامحرم بخندیم ولی من خودم همین دیشب که با پسر دایی و خاله رفته بودیم بیرون گفتیمو خندیدیم خودمم میدونم گناه کردم ولی اگه من توی خندیدناشون شرکت نمیکردم علاوه بر اینکه از من بدشون میومد از دینمون هم بدشون میومد و ممکن بود بگن عجب دین زشتی داریم ما!! خود خدا توی قرآن به پیامبر فرمودند اگه رفتار خوشایندی با مردم نداشتی اطراف تو گرد نمی آمدند و به سمتت نمیومدن...درسته؟؟
مثلا من توی سخنرانی های حاج آقا قرایتی دیدم که با یه دختر خانوم شوخی میکنه!!دختره بهش میگه حاج آقا همش به ماها میگن موهاتو بکن تو و همش گیر میدن . حاج آقا هم گفت : ببین اگه من عمامه مو بیارم نزدیک چشام (یعنی بیاره جلوتر بزاره) همه بهم گیر میدن که چرا عمامه تو اینجوری گذاشتی..درستش کن و بیارش عقب....خب موجب خنده طرف شد این گناه کرده؟؟
اگه یه حاج آقایی (متاهل)بخواد یه دختر رو هدایتش کنه اولا باید دختره بیشتر از 10 سال کوچیکتر باشه که به خودش نگیره و دوما حاج آقاهه نباید خشک مذهب بازی دربیاره باید عین خود جوون شاد و باحال باشه یه خورده باهاش بخنده...همینSmile
(۲۹/دی/۹۲ ۲۰:۰۱)دختر خورشید نوشته است: [ -> ]دوستان منظور آقای درست پسند من بودم توی صفحه 6.....
من ناآگاهانه این پست رو گذاشتم و قصد بدی نداشتم!!! همه ی این بحث ها سر همون پست من بود!!!معذرت میخوام...معذرت میخوام...
بله و خیر!
سر اون ارسال بود، ولی مشکل اصلاً اشتباه یک نفر نیست!Sad
بنده میدونستم که شما سن و آگاهی کمتری دارید، ولی بقیه که میدونستن چرا ابراز مخالفت نکردند؟Sad
آیا هیچکدومشون نمیدونست؟Sad
نه امر به معروف و نهی از منکر کردند به کسی که نمیدونه کارش غلطه،Angry
نه برائت جستند و مخالفت کردند.Angry
آیا نمیدونستن حق اینه که نباید بی‌تفاوت بگذرند؟Angry
ولی رو برگردوندند!SadSadSad
و اینها قشر جاهل جامعه نیستند، بلکه اون بخشی هستند که دعوای مذهب دارند!SadSadSad
درد و غم من این بود!
این نشانی هست از مراحل بالای آندلسیزاسیون.
یعنی همون چیزی که باعث رواج فساد میشه و جامعه‌ای رو لایق عذاب میکنه.
نقل قول:اول‌اول میخواستم وعده بدم به اینها که چنان چیزی رو دیدن و خندیدن، تونستن بخندن یا تونستن باهاش کنار بیان، وعده‌ی جامعه‌ای که براش حق اومده ولی روشو ازش برمی‌گردونه و لایق عذاب میشه. ... اون دادستانی که اونها رو بخاطر لکه‌دار کردن عفت عمومی تعقیب قضایی نکرد حسابش قیامت! اون رؤسایی که اونها رو جریمه‌ی سبک کردن و بخشیدن حسابشون قیامت! فعلاً ما و شماییم که حرف هم رو می‌شنویم. ایهاالناس! حتی ابراز بیزاری نکردن هم جرمه‌هااااا.
سلام
من واقعا نمیدونم چی بگم....یعنی چهارتا شکلک گذاشتن اینقد مهمه !!!!!!
اقایون و خانومای گرامی اگر با این شکلکا از راه ب در میشید توصیه میکنم اصلا پاتون و از خونه بیرون نذارید....
دوستان با عرض پوزش ویرایششششششش شددددددSmileSmileSmile
(۲۹/دی/۹۲ ۹:۰۵)Havbb 110 نوشته است: [ -> ]خب اینجا دوتا نکته هست:

اولیش همون مثال دماغ و صورت که زدم.... که اگرم مفسده برای کسی پیش میاره خود همون شخص باید چشمشو ببنده

دومیش اینه که مطمئنا هیچکس در این تالار به قصد بد ، جوری حرف نمیزنه که تحریک آمیز باشه ! و اعمال انسان هم به نیت عملش هست... تشخیص ریبه هم که به عهده ی مکلف. پس چه جای تذکری میمونه؟ اگر من تذکر دادم که خانم فلانی اینطور حرف زدنت باعث ... من شد من خودم مشکل دارم ، از اون به بعد پستای اون خانمو باید با دید دیگه ای بخونم یا اصلا نخونم...
فقط برای یاد آوری بود برای بعضی از کاربرای محترم
ببینیند
  • اینکه ما یک تصویر خلاف از اسلام نشون بدیم که یکی ازش خوشش بیاد اصلا درست نیست .
نمیگم بیاییم و اول با جهنم و عذاب شروع کنیم . حرف قشنگ از خود دین رو بیاریم .
ولی کی گفته یک نامحرم بیاد و برای نامحرم دیگه تصویر خوب از دین بسازه !؟! این تصویر به درد نمی خوره !
داستان ضلال و دلال سعدی رو نمی دونم خوندید یا نه !
حاج آقایی که با دختری بخنده در ضلال هست فرق نمی کنه کی باشه .

این موضوع رو هم بابت همین کار کردیم:

کسی که خیلی بهش ایمان داشتم ...الان ...
حالا یک دفعه باشه ! خانومی نیست معارف یاد بده ، باید غیر رو در رو صحبت بشه اون هم عادی .
  • خیلیها هستند لااقل در اطراف خود من . یک تصویر من در آوردی از خداوند و اسلام ساختند ، همون رو قبول دارند .
حجاب که وجود خارجی نداره براشون . یکی موقع شمع روشن کردن شام غریبان حاضرند و یکی در زمان مسجد سلام !
عبودیت بی دردسر ! شمع روشن کنی ، تبریک بگی به این و اون . خدا هم آرزوهات رو برآورده کنه ! به به چه دینی !
اینجور که نمی شه !
این دقیقا میشه اسلام آمریکایی!
عبودیت یعنی هر چی خدا و معصوم گفته بگیم چشم ! خوب سخته ! اگر سخت نبود که بهشت رفتن الکی میشد !
در حدیث هست که بدبخت ترین مردم اوست که دین خودش رو به خاطر دنیای مردم به خطر بیاندازه ! (قریب به مضمون)
شما بری و بخندی با نامحرم که اونها از شما تصویر بد نسازند ؟!
این همیشه یادتون باشه که عزت و ذلت دست خداست !
اگر بخوان به شما بابت دینداریتون برچسب بزنند که خوش به حالتون Smile
  • من هم دوست ندارم حرفهایی کشدار و خخخخخخخخ گفتن ها رو .
عادی هم میشه نوشت و ابراز نظر کرد . نه ؟!
اگر بیام و به بهانه برادر خواهری صمیمی بشم ، از گناهم کم نمی کنه . و این گناهه !

منم همین تجربه رو توی یکی از آزمایش گاه های این ترم دانشگاه داشتم ، یه دخترخانمی همگروم من بود که واقعا زیاد ارایش میکرد. فکر کنم قبلا هم گفتم من سرمو چنین جاهایی پایین نمیندازم و کم لطفی و تقریبا بی محلی طوری که به طرف مقابل توهین نه برخورد میکنم. خلاصه گذشت تا جلسه اخر ، خیلی با خودم کلنجار رفتم که برم بهش بگم اگه اینقدر ارایش نکنی و حجابتو بیشتر رعایت کنی ، خیلی خوش سیما تر و برازنده تر میشی ، ولی خب از اونجایی که زیاد ادم پررویی نیستم و تا حالا دختری رو امر به معروف و نهی از منکر نکردم ، نتونستم برم جلو و اینو بهش بگم ، با خودم گفتم این همه دختر مذهبی توی دانشگاه شاید بهش بگه ، ولی خب تعداد این جور دخترا متاسفانه زیاده. برای من که تفاوتی نداره ولی دیدم خیلی مشکلا ت پیش اورده.

در عوض با دختر خانم های محجبه و با وقار ، طوری برخورد میکنم که واقعا به خودشون افتخار کنن . اینکه احساس ارامش و امنیت داشته باشند.
نقل قول:شکلک [تصویر: wink.png] در پایان جمله، برای رسوندن منظوری که یک نفر از چشمک زدن داره بکار میره. نشون‌دهنده‌ی یه کنایه‌ی شیطنت‌آمیز هست. آیا شیطونی کردن، بیش از حد برای نامحرم صمیمی نیست؟

جناب درست پسند یادتونه در مورد اهنگ پیشواز بهتون چی گفتم و شما استفتا کردید ؟

الان هم خوبه این کار رو انجام بدید و استفتا کنید

بنده هر چی فکر کردم دیدم شکلک گذاشتن ریبه نداره . احتمالا شما تصویر سازی خاصی در ذهنتون دارید .
مثلا Wink این یک مفهوم رو میرسونه . شما تصور میکنید یک دختر خانومی جلو شما وایساده و داره چشمک میزنه . اونم با حالت خاصی.

=============
خانم خورشید ببینید شاید بنده توی این ۳۰ سال عمری که از خدا رفتم از وقتی خودم رو شناختم هر جا نشستم و حرف زدم . هر جا رفتم دغدغه اصلیم همین بحث تبلیغ دین و درست فهمیدنش بوده (منت خدای را ) بنابرین تجربه کمی دارم در این موارد

دین با خوش اخلاقی پیش میره ۱۰۰ درصد صحیحه . اصلا کسی شک نداره . منتها یه حدودی رو باید رعایت کرد چون
مهم تر از همه حفظ دین خودمون هست .

شرایط امر به معروف میگه به شرطی امر به معروف کن که ابرو و دین و ... خودت به خطر نیفته .

الان بنده بخوام برم به یه خانم بد حجاب تذکر بدم و این مستلزم حرام باشه برای من ثواب که نداره گناه هم داره .

دین رو با نشون دادن زیباییهاش مثلا مسایل نظری و عقلی . احادیث و سیره زیبای اءمه و عرفا و علمای بزرگ و ... و اخلاق خوش باید تلیغ کرد . حالا کسی دین بیاره یا نیاره دیگه این به عهده ما نیست

در قران هم خداوند میفرماید ای پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) تو فقط بشارت دهنده و ترستننده ای . به نتیجه کاری نداشته باش ...

شما باید اونی که اسلام گفته رو جایی که تکلیف داری نشون بدی حالا کسی قبول کرد خوش به حالش . من نوعی برای مسلمون بودنم منتی بر اسلام ندارم . این خداست که بر کسی که مسلمون باشه منت میزاره با دینش .

نقل قول:مثلا الان یهو درنیایم بگیم تو فقط یکبار میتونی به نامحرم نگاه کنی و فقط یه نگاه حلاله...!!

ما نه میتونیم و نه اختیار داریم به خاطر خوشایند کسی دین رو تغییر بدیم . این میشه بدعت و خیلی مضره . اسلام یعنی همین احکامش . کسی هم مسلمون بشه بدون احکامش که نمیشه .

همه زیبایی اسلام به همین احکامشه که مخالف نفس عده ایه .

نقل قول:خودمم میدونم گناه کردم ولی اگه من توی خندیدناشون شرکت نمیکردم علاوه بر اینکه از من بدشون میومد از دینمون هم بدشون میومد و ممکن بود بگن عجب دین زشتی داریم ما!! خود خدا توی قرآن به پیامبر فرمودند اگه رفتار خوشایندی با مردم نداشتی اطراف تو گرد نمی آمدند و به سمتت نمیومدن...درسته؟؟

راستش ما باید ملاکمون خدا باشه . پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) میفرمایند که اگر بین امری قرار گرفتی که یا رضایت خداست یا بنده رضایت خدا رو به دست بیار .

بعد هم عزت و ذلت کاملا دست خداست . همه چیز دست خداست . اگر ما ایمانمون قوی بشه این رو خوب میفهمیدیم همه چیز حل بود . فیلم رسوایی ده نمکی رو دیدید ؟ حتما نگاه کنید

خوش رفتاری و بگو بخند ریبه دار فرق داره .

اون بگو بخندی که باعث بشه صمیمیت ایجاد بشه باعث بشه حس خاصی در کسی ایجاد بشه اشکال داره . اونی که باعث لذت نفس از یک نامحرم میشه .

در مورد سن هم باید مطالبی رو بگم . هر چند دوست ندارم مسایلی رو باز کنم
ما یه شهوت داریم یه هوس
شهوت یه نیاز جسمیه که وقتی بر اورده شد فرو مینشینه . هوس یه نیاز کاذب و حالت نفسانیه که حتی با براورده شدنش هم از بین نمیره

سن افراد که بالاتر میره (نمیشه گفت همه ) هوس اونها بالاتر میره .

مسلمونی هم اسون نیست خواهر من . خصوصا در این زمانه . اما به کار سخت اجر زیاد میدن Wink
ببخشید آقا وحید من چون باید برم مدرسه نمی تونم جواب پست تون رو بدم ..بعدا میدم
ولی جواب این سوالمو بدین...شرایط هر فردی فرق داره...یکی میبینی فک و فامیلاشون مذهبی هستن یکی میبینی مذهبی نیستن مثل من!!!! وممکنه اگه نخندم و باهاشون راه نیام دیگه طرف من هم نیان یعنی اینجورن کلا...حالا اینو باید چیکارش کرد؟؟؟
پاسخ دوستان رو بنویسم.
می‌خواستم نقل‌قول کنم، ولی دیدم حرفهایی که باید زده بشه یکسان هست.

اصلاً چی شد که ما به شکلک رسیدیم؟
توی تاپیک فوتبال، ما در انتهای اون ارسال کذایی، اشاره‌ای کردیم به خوش و بش با نامحرم. خانم محترمی سؤال فرمودن که مثالی از خوش و بش در این تاپیک بیارید. بنده یه ارسال آوردم، و برای اینکه نشون بدم لحنش مناسب گفتگو با نامحرم نیست، به شکلک‌ها(که قراره لحن رو نشون بدن) اشاره کردم. بعد بحث کلاً رفت طرف شکلک‌ها، و بعضی نظرات مدام تکرار شد در رد «تحریک‌آمیز بودن قیافه‌ی شکلک یا استفاده از شکلک» در حالی که ما این رو نگفته بودیم! پس بیان شدن این نظرات نشون میده که در خوندن نظر ما اصلاً دقت به خرج داده نشده.

آیا اصلاً لحن نامناسب وجود داره؟
یک نمونه از اشاره به وجود لحن نامناسب رو میشه اینجا دید:
علی 110 نوشته است:شکی نیست که شوخی با نامحرم حرام قطعی است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هستند کاربرانی که ایرادهای متعدد می گیرند ولی همین بدیهیات را خود رعایت نمی کنند
و دائم در ارسالهای خود با لحنی بسیار خودمانی که دور از حیا است با نامحرمان در تالار شوخی هم می کنند
از آقای علی 110 میخوام که به تبیین دقیق منظور خودشون بپردازند.

شکلک‌ها حاوی چی هستند؟
تعریف Emoticon:
کد قالب بندی شده:
An emoticon is a metacommunicative pictorial representation of a facial expression which in the absence of body language and prosody serves to draw a receiver's attention to the tenor or temper of a sender's nominal verbal communication, changing and improving its interpretation
ترجمه: Emoticon یک ارائه‌ی تصویری دگرگویا(metacommunicative: دارای معنایی به غیر از ظاهر) از سیمای صورت است که در غیبت زبان بدن و الگوهای آهنگ کلام(prosody) برای کشاندن توجه گیرنده به حس کلامی و حالت خلقی ِ ارتباط آوایی صوری یک فرستنده، و تغییر و بهسازی برداشت آن بکار گرفته می‌شود.

(۲۹/دی/۹۲ ۱۷:۵۸)Aban نوشته است: [ -> ]شما برادر بزرگ من هستید، حرفتون کاملا متین، کاملا متوجه حرف هاتون هستم، اما مثلا وقتی من آخر کامنتم می نویسم «عایا» یا مثلا سعی می کنم، نوشته م حالت صمیمی داشته باشه، تاخواننده راحت تر با متن ( دقت کنید، با متن، نه با من ) ارتباط بگیره ، این میشه لوس صحبت کردن یا .... !!!
فکر میکنم، باید بسته ب موقعیتی ک توش هستیم، لحن حرف زدنمون متفاوت باشه ... («موقعیت» جای بحث داره)
(۲۹/دی/۹۲ ۱۹:۲۳)آلاله نوشته است: [ -> ]یه مطلب ممکنه حالت طنز داشته باشه ولی این از روی نوشته مشخص نمیشه ! دلیل استفاده من از شکلک ها همینه, و هیچ دلیل دیگه ای مثل مواردی که ذکر شد اصلا برام قابل درک نیست, پس از حالا به بعد هم طبق تشخیص خودم در این مورد برخورد میکنم مگر اینکه دلیل منطقی و قابل قبولی ارائه بشه!
پس اجازه بدین از اساتید فن بپرسیم که آیا کوچکترین شوخی‌ای هم مجاز هست یا نیست(اینجا رو فکر کنم خود من هم خارج از قاعده‌ی مذهب هستم).
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
آدرس های مرجع