(۱۱/آذر/۹۲ ۱۳:۲۳)nina نوشته است: [ -> ]منم اینو تو فامیل دیدم
دیدم بعضی خانم ها خودشون میان جلو
اقاهه دستش رو قلاب کرده بود که دست نده(من میدونستم)
بعد خانمه اومد به زور دستشو گرفت،خیلی مسخره بود
واقعا باید این موقع چیکار کرد؟
من راهشو بلدم
وقتی مهمونا میان نباید جلوی در وایسی که!باید صبر کنی قشنگ وارد خونه بشن بعد با فاصله ی چند متری سلام میکنی و تموم
دست نمیدی و میشی منفورترین شخص توی فامیل

که مهم نیست
(۱۱/آذر/۹۲ ۱۳:۲۸)lord_crusader نوشته است: [ -> ]من راهشو بلدم
وقتی مهمونا میان نباید جلوی در وایسی که!باید صبر کنی قشنگ وارد خونه بشن بعد با فاصله ی چند متری سلام میکنی و تموم
دست نمیدی و میشی منفورترین شخص توی فامیل
که مهم نیست
سلام
من امتحان کردم جواب نمیده پررو تر از اینحرفا هستن
(۱۱/آذر/۹۲ ۱۶:۱۹).amin. نوشته است: [ -> ]سلام
من امتحان کردم جواب نمیده پررو تر از اینحرفا هستن
علیک سلام
زن **** من موقع خداحافظی دستشو آورد جلو ...منم گفتم شرمنده ما نامحرم هستیم
خیلی بهش برخورد

ولی من حال کردم

(۱۱/آذر/۹۲ ۱۷:۱۶)lord_crusader نوشته است: [ -> ]علیک سلام
زن **** من موقع خداحافظی دستشو آورد جلو ...منم گفتم شرمنده ما نامحرم هستیم
خیلی بهش برخورد
ولی من حال کردم
دقیقاً درسته.
به عینه دیدهام که در برخورد با من طور دیگهای رفتار میکنن و حرف میزنن تا یه نفر که تحویلشون میگیره(یا اصلاً مثل خودشونه). با من مثل یه آشنای غیرصمیمی صحبت میکنن، ولی دو ثانیه بعدش میرسن به کسی که مثل خودشون برای شرکت در این گناه بازی درنمیاره و خودش رو به نفهمی میزنه، و حرفهای جلفی میزنن که شنیدشون حال آدم رو به هم میزنه.
اگه یه نفر بود که باز هم نمیفهمید، دیگه میرسه به روش برج زهرمار!

یعنی باید قیافهای شبیه برج زهرمار بگیرید تا بفهمه از کل ریخت و حرکاتش بدتون میاد. اینجور جاها ضایع کردن ثواب هم داره!

ماه رمضون امسال ...برنامه ی سمت خدا یه برنامه ویژه مخصوص سحر داشت که یه حاج اقای باحالی رو هم اورده بودند ...گفت یه روز امام علی (علیه السلام) رفت سلمان رو دید گفت : چرا زهرا رو نمیبینی و باهاش صحبت نمیکنی !( حالا مضمونش این بود من حافظه ام ضعیفه عین جملات رو یادم نمیاد )
حضرت زهرا(سلام الله علیها) که میدونید توی حجاب و نامحرم و ...چطوری رفتار میکردند ...سلمان چی ؟ اونم معصوم بوده ؟ .
دوستان هم اشاره کردند که همه میدونند شوخی و بگو بخند با نامحرم چیه و کجاها باید جلوی خودشونو بگیرن ... نیازی به هزارسال حبس نیست...حالا من میخوام بگم منظور این احادیث چی بوده میترسم دوباره پیام های خصوصی و گزارش ها ارسال بشن که ناظر تالار بی ادبه و این چه وضعشه

(۱۱/آذر/۹۲ ۱۹:۰۸)Reza2035 نوشته است: [ -> ]ماه رمضون امسال ...برنامه ی سمت خدا یه برنامه ویژه مخصوص سحر داشت که یه حاج اقای باحالی رو هم اورده بودند ...گفت یه روز امام علی (علیه السلام) رفت سلمان رو دید گفت : چرا زهرا رو نمیبینی و باهاش صحبت نمیکنی !( حالا مضمونش این بود من حافظه ام ضعیفه عین جملات رو یادم نمیاد )
حضرت زهرا(سلام الله علیها) که میدونید توی حجاب و نامحرم و ...چطوری رفتار میکردند ...سلمان چی ؟ اونم معصوم بوده ؟ .
دوستان هم اشاره کردند که همه میدونند شوخی و بگو بخند با نامحرم چیه و کجاها باید جلوی خودشونو بگیرن ... نیازی به هزارسال حبس نیست...حالا من میخوام بگم منظور این احادیث چی بوده میترسم دوباره پیام های خصوصی و گزارش ها ارسال بشن که ناظر تالار بی ادبه و این چه وضعشه 
این که بدتره!
تازه اینطوری خود حاجآقاهه یه منظوری که به نظرش مثبت بوده رو با روایت این جریان بیان کرده، ولی شما شبههاش رو فقط افکندید!
بفرمایید! همین جوریش هم محکومتون کردیم!

خیالتون راحت شد؟

پس نترسید. البته اگه منظورش محکوم باشه، حالا به هر شدتی، به همون شدت محکوم میکنیم! نترسید!
یا شاید هم
باحال که گفتین به معنای ... چه جوری بگم

... به معنای بهاصطلاح روشنفکر و بهاصطلاح متجدد هست؟

(۱۱/آذر/۹۲ ۱۹:۰۸)Reza2035 نوشته است: [ -> ]ماه رمضون امسال ...برنامه ی سمت خدا یه برنامه ویژه مخصوص سحر داشت که یه حاج اقای باحالی رو هم اورده بودند ...گفت یه روز امام علی (علیه السلام) رفت سلمان رو دید گفت : چرا زهرا رو نمیبینی و باهاش صحبت نمیکنی !( حالا مضمونش این بود من حافظه ام ضعیفه عین جملات رو یادم نمیاد )
ببخشید من منظورتون رو متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدید؟،البته اینم میدونیم سلمان منا اهل البیت
اما من اعتقاد دارم همه ته دلشون میدونن چه خبره،اونجایی که ادم داره خودش رو توجیه میکنه که نه من به نیت فلان حرف نزدم اتفاقا اونجا شیطان داره مانور میده،اگرم طرف مطمئن لابد نیست دیگه،خود داند و خداش
اقا رضا حرف زدن حضرت سلمان که بگو بخند نبوده !
خیلی واضح گفتیم شوخی و بگو بخند نه حرف زدن .
سلام
انسان یه موجود اجتماعیه، یعنی در فعالیت های روزانه اش با دیگر همنوعانش تعامل داره. از اونجا که دیگر هم نوعان هم همگی محارم آدم نیستند، پس امکانش هست که آدم با غیر محارمش هم تعامل داشته باشه. حالا این غیر محرم می تونه بغال سر کوچه باشه، استاد دانشگاه باشه یا ...
پس بحث سر وجود یا عدم وجود این نوع تعاملات و مکالمات نیست، بحث سر نوع، محدوده و محتوای مکالمات رد و بدلیه که می تونه اون تعامل رو یک تعامل سالم کنه یا یک تعامل با اشکال و حرام.
هرچند که در تعاملات سالم هم تاکید بر حداقلی کردن آنهاست
نقل قول: یا شاید هم باحال که گفتین به معنای ... چه جوری بگم
... به معنای بهاصطلاح روشنفکر و بهاصطلاح متجدد هست؟
استاده اخلاقه

همین الانش هم هفته ای یه بار مهمون برنامست ...من اسمش یادم نمیاد ... وگرنه خیالتون بابت مهر تائید حرفهاش راحت باشه .همینی که سه شنبه ها و یا چهارشنبه ها میاد و همیشه هم یه نکته از صلوات میگه .
نقل قول: ببخشید من منظورتون رو متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدید؟،البته اینم میدونیم سلمان منا اهل البیت
منظورم سخت گیری های عجیب غریبه !
من این تاپیک رو خوندم احساس زندانی بودن بهم دست داد ...البته باز تاکید میکنم که میدونیم منظور از این حرفهای ائمه چی بوده ...منتها نمیشه توی تالار مطرحش کرد.
سلمان هر چقدر هم بزرگ باشه باز هم نامحرم محسوب میشه
نقل قول:اقا رضا حرف زدن حضرت سلمان که بگو بخند نبوده !
خیلی واضح گفتیم شوخی و بگو بخند نه حرف زدن .
باور کن وحید من یه مدت حرف نزنم توی تالار و توی بحث ها شرکت نکنم به نفع خودمه