خانم Fateme135 در تاپیک فوتبال نوشته است:سلام
ببینید توروخدا
چطوری برخورد میکنید سراین مسئله؟؟؟DodgyDodgyDodgy
واقعامتاسفم...!!!!
شوخی اگه شوخی تحریک آمیزباشه محل اشکاله خانوماوآقایون....!!!!DodgyDodgyDodgy
خانم Fateme135 در تاپیک فوتبال نوشته است:جناب عبدالرحمن وجناب درست پسند....باعرایضتون موافقم آقایون محترم...اما...........
شوخی اگه باعث ایجاد مفسده بودحرام تلقی میشه درغیراینصورت خیر!!!!
سلام
میفرمایید: شوخی اگر تحریکآمیز باشه محل اشکاله!
تحریک به این معنی که «اون لحظه از نظر فیزیولوژیک اتفاقی بیفته» صحیح نیست.
هر گناهی تحریکی هست به سمت فساد.
مثلاً خیره شدن به چهرهی نامحرمی که در اون زیبایی میبینیم هم گناهه، چون لذتی که ازش برده میشه حرامه، چه اینکه طرف تحریک فیزیولوژیک بشه(!

) یا نشه.
ما میگیم اصلاً گناه ما و شما جداست. این کار گناهه. ربطی نداره که مردها به گناه بیفتن یا نه.
این حرف مثل اینه که بیرون گذاشتن مو تا یه حدی تحریکآمیز نیست!
البته که باعث تحریک فیزیولوژیک نیست، ولی تحریکی هست هرچند کوچک به سمت گناه، و حرامه.
تشخیص فسادآمیز بودن یه امر باید توسط دلایل عقلی صورت بگیره.
تازه اینجا خوبه،
توی این دوره زمونه خیلی از دخترها هستن که حتی نمیدونن پوشیدن لباسهای خوشفرم(چسبان و غیرچسبان) و آرایش کردن فسادآمیز هست! دیدهام که تعجب میکنن وقتی میشنون!
خانم Fateme135 در تاپیک فوتبال نوشته است:من نمیدونم این همه حساسیت بیجابرای چیه؟؟؟
واقعاحساسیت بیجاییه!!!!!
ازاین به بعد تمامی کاربران!!!!خصوصا خانومافقط بشینید گریه کنید و بزنید توی سرخودتون...!!!!
واقعاارزششو داشت؟؟؟
این همه تایپیک فعال داریم درمورد دین وحجابو محرمونامحرم!!!!!
یه تایپیک زدین درمورد فوتبال....
ورزشی که موردعلاقه ی خیلیاست....همینم زدید خراب کردید!!!!
شما میدونید اینهایی که ما گفتیم در ابتدا جز یک اشارهی کوچک نبود، و توضیح بیشتر فقط در اثر سؤالات امثال شما و انکارات بعضی دیگه آورده شد،
و هیچ گیر دادنی در کار نبود.
این همه تاپیک فعال داریم، ولی چه ارزشی داره که یه نفر از تقوا چند صفحه مطلب بنویسه ولی ندونه تقوا چیه؟
پس امر به معروف و نهی از منکر کجاست، وقتی که ما بترسیم که انجامش بدیم؟
البته بعضی جاها در مورد طعنه و کنایههایی که بعضی افراد زدند جواب خشک دادم. من اهل مدارا با دوستان نیستم، مدارا برای دشمن هست، و در صورت مشاهدهی اینگونه طعنههای غیرمثبت از کسانی که دوست میپنداریم، باید بفهمیم که بالأخره دوست هستیم یا دشمن.
خانم Fateme135 در تاپیک فوتبال نوشته است:جناب درست پسند میفرمایند منظوربنده این خوش وبش هانبود...
خب برادرگرامی اگه نبوده پس چراتایپیکو خراب میکنید؟؟؟؟
هیچکس با دقت نگاه نکرد تا بفهمه اینکه در صفحهی 12 گفتم «بیشترش هم بخاطر یک ارسالی در صفحهی قبلش بود» چی بود، تا ببینه صفحهی قبل اون ارسال گلایهای من در صفحهی 7، میشه صفحهی 6.
در صفحهی 6 چی بود؟
ارسال صفحهی 12 من شاید بهتون کمک کنه.
تایپکو خراب کردم؟!!!!!!!!!!!!!!
اون تاپیک من رو خراب کرد وقتی دیدم چنین چیزی نوشته میشه و هیچکس هم جبهه نمیگیره.
خانم Fateme135 در تاپیک فوتبال نوشته است:خداوکیلی ...شماووجدانتون.....جناب عبدالرحمن!جناب درست پسند...
شماازشکلک چشمک وخنده های بنده چی تلقی کردید؟؟؟نه بگید دیگه...بگید همه بدونن....
حدوحدودشوخی روهمه میدونن....همه هم بلدن....شوخی ماچه ایرادی داشت؟؟؟
نه! بلکه همه فکر میکنن که حد و حدود شوخی رو میدونن،
و فقط زمانی که با دلایل عقلی بحث و بررسی کنن میفهمن که حق با کدومشونه.
اولاً اینکه شما اون رو چطور میخونید یک بحثه، و این بحث دیگریست که طرز صحیح خوندن اون متن با توجه به شکلکها چطوریه.
طرز صحیحش اینه که اون شکلکها حالت سخن رو نشون میدن:
جایی که

استفاده میشه، معلومه حالت سخن چیه.
حالا شاید یه نفر بگه: نه! این یعنی این مطلب رو کنایهای گفتم! لحن جملهام اونطوری نبود!
خودش میدونه و خدای خودش.
جایی که

در میان جملات استفاده میشه هم معلومه که سخن داره چطور بیان میشه.
باز هم شاید یه نفر بگه: نه! این یعنی خیلی خندیدم به این حرف!
خودش میدونه و خدای خودش.
خانم Fateme135 در تاپیک فوتبال نوشته است:وقتی به جناب عبدالرحمن میگم ماآدمای خشکی هستیم میفرمایند مخالفم..!!!!
خب الان بفرمایید دلیل مخالفتتونو....
توی پیام خصوصی هم جواب ندید...
بذارید همه چی معلوم شه...یاددین خدارومااشتباه متوجه شدیم...یاشماخیلی خشکش کردید وبی مورد ایراد میگیرید...!!!
بله!
صد در صد با شما موافقم.
ما از اول هم همینطور داشتیم دلایلمون رو میگفتیم.
همونطور که بهتون گفتم، عدهای از خانمها به بنده گفتن که اون ارسال رو ویرایش کنم.
خانم Fateme135 در تاپیک فوتبال نوشته است:اگه اینجوری باشه دیگه هیچ کدو م ازکاربرای اینجانبایدازشکلک استفاده کنن....
چرا؟
بقیهی شکلکها چشونه؟
همین هست دیگه! تا یه حرف میزنیم، سریع حرف رو از اونچه که ما گفتیم تغییر میدن، بعد به عنوان مشکل ماجرا مطرحش میکنن!