تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: شوخی و بگو بخند با نامحرم
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
بانام ویادخداهستندکسانی که بامحارم خودنمیگن نمیخندن ولی یه جاش بانامحرم ....بنده درمغازه ای مشغول خریدمانتو بودم یه خانم باهمسرخودکه بیرون ازمغازه فرزندش رانگه داشته بودتا مادرش که اون خانم باشه خریدکنه وبچه بی تاب مامانش بوداون خانم باچنان لحن بدی باهمسرش صحبت کردکه واقعاجای شرم وتاسف بود که چراصبرنداره وازبچه خوب نگهداری نمیکنه ولی باصاحب مغازه آن چنان میگفت ومیخندیدکه بازهم جای تاسف داشت برای یه خانم برای یه مادر....اللهم عجل لولیک الفرج
کاربران گرامی

الان یکی از کاربران گرامی دیگر! همین صحبت شما رو گفتن

من نگفتم شکلک استفاده نکنید یا بقیه موارد

بحث سر اینه که زن و مرد یه فرقی با هم دارند و باید کنترل شده تر برخورد کنن

قبول ندارید؟

چرا صفر و یکی برخورد میکنید؟

یا طالبانی یا لیبرالی !

نقل قول:نکنه دوستانی ک کاربر فعال هستن، چیزایی رو می بینن ک ما نمی بینیم یا چهره مونو می بینن ؟؟؟

اینم از اون حرفا بود!

قبلا چنین حرفی زیاد شنیدم که بعضی افراد که در مورد اسلام باهاشون حرف میزنیم میگن شما فکر کردید خودتون میفهمید و ما نفهمیم!!!؟

خب یعنی ما هرچی گفتیم شما آخرش حرف خودتونو زدید
(۲۸/دی/۹۲ ۱۹:۲۳)دختر خورشید نوشته است: [ -> ]ویرایش شد!!!بحث کردن هیچ فایده ای نداره........

قرار نیست فایده ای داشته باشه . دیدگاه های خودمون رو شییر میکنیم . بعد با قاضی قرار دادن وجدان و نه نفس نتیجه میگیریم و ان شاالله عمل میکنیم .
=====
ریبه هم به نظر نسبی میرسه مثل همون غنا و یا خیلی دیگه از مسایلی که تشخیص با مکلفه

الان من این سوال به ذهنم رسید که اگر کسی ریبه دار ندونه عمل خودش رو ولی بقیه بدونن تکلیف چیه ؟

یا بعضی بگن ریبه داره بعضی نداره .

هر چند به نظر جواب راحتی میاد ولی بپرسیم بهتره .

الان همه قبول دارن کلیت مطلب رو فقط در مصداق اشکال هست .
نقل قول:خیلی اوقات هم ممکنه رفتار ما ریبه داشته باشه ولی اصلا خودمون خبر نداشته باشیم

خب اینجا دوتا نکته هست:

اولیش همون مثال دماغ و صورت که زدم.... که اگرم مفسده برای کسی پیش میاره خود همون شخص باید چشمشو ببنده

دومیش اینه که مطمئنا هیچکس در این تالار به قصد بد ، جوری حرف نمیزنه که تحریک آمیز باشه ! و اعمال انسان هم به نیت عملش هست... تشخیص ریبه هم که به عهده ی مکلف. پس چه جای تذکری میمونه؟ اگر من تذکر دادم که خانم فلانی اینطور حرف زدنت باعث ... من شد من خودم مشکل دارم ، از اون به بعد پستای اون خانمو باید با دید دیگه ای بخونم یا اصلا نخونم...
ابتدا باید بخاطر لحن تندم در این ارسال عذرخواهی کنم.

(۲۸/دی/۹۲ ۱۵:۰۵)غریب نوشته است: [ -> ]برادر بزرگواری که فکر میکنن من حرفهای خودم رو نقض میکنم. پیشنهاد میکنم یک دور دیگه تفکر (توضیح المسائلSmile) من رو بخونین اگر باز ایرادی داشتین بفرمایین من تفسیرش رو چاپ برسونم
البته من کاری ندارم‌ها. خودتون میدونید و خدای خودتون. چون گفتید نقض نکردید میگم.

آیا اینجا شوخی فرموده‌بودید؟
نقل قول:خب هرکس مقلد منه اینم توضیح المسائل منBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinWinkBlush
در مابقی موارد حلالا طیبا
یا اینجا نقضش نفرمودید؟
(۲۷/دی/۹۲ ۲۱:۴۶)غریب نوشته است: [ -> ]و حتی جا داره از حقی که مدیران برگردن امثال من دارن (اشاره به گذاشتن پست های بی محتوا و واجب الپاک کردنWink) صحبت بشه

البته باید از این قسمت نوشته‌تون تشکر کنم(البته یه‌جاش اصلاح نیاز داشت، اصلاحش کردم):
نقل قول:ولی خب باید حواسمون باشه.گاهی انذار برادران /////// کوچکی مثل جناب درست پسند لازمه...چون بعضی اتفاق ها ارام ارام میافته

مثلا یه چادری یه روزه نمیتونه با مانتو تنگ و بد حجاب بیاد تو خیابون اما در طی زمان میبینیم همچین اتفاقی عملا تو جامعه افتاده....مراقب پاکی های خودمون باشیمممممممممممممم

من همینطور که در ارسالها پیش میرم جواب میدم.

(۲۸/دی/۹۲ ۱۵:۳۷)Havbb 110 نوشته است: [ -> ]حق و حقیقت هم وقتی مشخص میشه که حرفهای ما مستند به آیات و روایات باشه ، نه نظرات شخصیمون
... و البته استفاده از پیامبر درون در مورد آیات و روایات.

(۲۸/دی/۹۲ ۱۵:۳۷)Havbb 110 نوشته است: [ -> ]فرض کنید مردی با دیدن صورت خانمها هم تحریک میشه ، خب در اینجا دیگه وظیفه ی خانمها اینه که حدود اسلامی رو در باره ی حجاب رعایت کنند که قرص صورت رو میتونن نپوشونن. ولی وظیفه ندارن چون ایشون تحریک میشه صورت رو هم بپوشونن...
البته مثالتون با حرف ما دوتاست، و چیزی که اتفاق افتاده بود در ذات خودش مشکل داشت.
(۱۱/آذر/۹۲ ۱۱:۰۴)Tishtar نوشته است: [ -> ]این مبحث هم مثل خیلی دیگه از احکام دینی با یک ترکیب پیوند خورده:افراط و تفریط.
فکر میکنم دیگه همه میدونن حریم و حرمت هر دختر و پسری چه اندازه ایه،فکر نمیکنم کسی بدون دونستن و علم به عملش حریم کسی رو بشکونه.
این بحث به کرار توی انجمن (در قالب تایپیک های مختلف) ارسال شده،من هم توی همشون گفتم که گاهی اوقات شوخی با نامحرم مشکلی نداره،چون ایجاد گناه نمیکنه.
متاسفانه همیشه بعضی دوستان حدیثی نشون دادند که ما هم نتونیم حرفی بزنیم!
ولی دوستان!برای برداشت درست از احادیث باید دید ترکیبی داشت و به همه بعد های اون حدیث نگاه کرد.
مثلا حدیثی از حضرت علی (علیه السلام) هست که می فرمایند: «بپرهیز از اینکه به ذکر سخنان خنده آوری بپردازی،هر چند آن را از دیگران نقل کنی»(نهج البلاغه،اواخر نامه 31)
خب پس هیچی دیگهSmileاین خنده حلال الان چیه این وسط انجمن؟دوستان واسه چی جوک تعریف میکنند؟Blush
اونایی که به علم علی ایمان دارند میدونند که منظور این حدیث چیز دیگه ایه، « من الکلام ما یکون مضحکا »...ترجمه صحیح آیه همونیه که گفتم اما من اینگونه برداشت کردم : «بپرهیز از سخنی که تو را مضحک جلوه دهد،هرچند آن را از دیگران نقل کنی»
حالا با برگشت به پیامبر درونتون (عقل) میفهمید که کدوم برداشت صحیح تره...البته ایشالله!
(۲۸/دی/۹۲ ۲۰:۵۷)Fateme135 نوشته است: [ -> ]سلام
ماازشمامدارانخواستیم....چون دقیقا بنده هم اهل مدارانیستم!
بلاخره شمامشکلتون باچیه؟؟؟
باشکلکه؟؟؟
باتایپیکه؟؟؟
باشوخیه؟؟؟
هیچ کدوم ازشوخی های دوستان جایی ازاشکال ومفسده نداشت....
بلاخره تحریک چیه؟؟؟
روشن بفرمایید برای ما....
برای من جای تعجبه که چراوقتی یه تایپیک پرطرفدارزده میشه اینجوری خراب میشه؟؟؟
الانم که دیگه تموم شد....همین دوسه روز بود...حالاتادلتون میخواد میتونید بحث کتنید درمورد سایرمسائل...
این طرزبرخورد کردن شماوجناب عبدالرحمن که حتی به دوربین مخفی هم ایرادمیگرفتن که اینهاشادی حقیقی نیست،فقط بقیه روزده میکنه ازدین...
یه نفرپیدامیشه مثل حاج اقاقرائتی که توی تلویزیون یه مملکت شوخی میکنه جلوی مردو زن....هیچ بحثی پیش نمیاد؟؟؟
والاایشون مفسرقرآنه!!!
اصلا ایشون به کنار...میخواید بگید سنی ازشون گذشته؟؟؟
همین استاد رائفی پور!!!!
هزارجوربحثو شوخی کردن توسخنرانیهاشون....
این حرفاچیه میزنید؟؟؟
والابخداتاامثال رائفی پورا نیان واینقدرشیرین دین روبیان نکنن برای مردم، کسی نمیره طرف اعتقاداتش...
اینقدرخشک برخورد نکنید....
یه گشت ارشادداریم که یه جورجوونو میکشونه طرف حجاب....یکی مثل رائفی پورمیاد سخنرانی میکنه درمورد حجاب....
کدوم تاثیرش بیشتره؟؟؟
هیچ کدوم ازمباحث قبلی وشوخی های قبلی اشکال نداشت...اشکالش کجابود؟؟؟
اگه میگید بنده فقط اشاره کردم،ومشکلی نبوده که دومین باره دارم عرض میکنم...چرااینجورتایپیکو بردید به سمت .........!
این دین،اینجوری که شماهامیگید نیست...!!!
بابعضی ازبرخوردهاخرابش نکنید.....به قول امام علی(علیه السلام)غـــــــــــــــــــیرت بیجا....!!!
یاعلی مدد.
تا وقتی اینطوری بحث کنید به هیچ جایی نمی‌رسیم.
هر جا از صحبت رو که باهاش مخالفید، لطفاً همونجا رو نقل‌قول کنید و در مورد «دقیق» گفته‌ی ما بحث کنید.
بعضی از چیزهایی که گفتم رو شما دوباره در انتظار پاسخ مطرح کردید!Exclamation
اگر حرف ما رو دقیق بخونید، اینطور نمیشه.
لحن ما رو هم خودتون دعوامانند برداشت می‌کنید.
والله لحن من به جز اون ارسالی که اصلاحش کردم، فقط قاطع هست.

لطفاً توضیحات بیشتر رو در پاسخ به خانم Aban بخونید.
(۲۹/دی/۹۲ ۱:۱۷)Aban نوشته است: [ -> ]
نقل قول:جایی که Wink استفاده میشه، معلومه حالت سخن چیه.
حالا شاید یه نفر بگه: نه! این یعنی این مطلب رو کنایه‌ای گفتم! لحن جمله‌ام اونطوری نبود!
خودش میدونه و خدای خودش.
میشه بتوضیحین یعنی چی ؟ آخه واقعا منظور خاصی پشتش نیست ... میگه بگید دقیقا حالت سخن چیه ؟
صرفا جهت اطلاع می گم که بنده، هر شکلکی ک استفاده می کنم، برای قشنگ شدن متن و رسایی بیشتره ....

نقل قول:جایی که Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin در میان جملات استفاده میشه هم معلومه که سخن داره چطور بیان میشه.
باز هم شاید یه نفر بگه: نه! این یعنی خیلی خندیدم به این حرف!
خودش میدونه و خدای خودش.
نه واقعا چطوری داره بیان میشه ؟؟؟
مگه چیزی جز خندیدن می بینید شما ؟؟؟
تا زمانی که برداشت همگی ما از حالات چهره‌های شکلک‌ها یکسانه، لحن شکلک‌ها در ذات چهره‌ها هست، نه قابل برداشت شخصی.

شکلک Wink در پایان جمله، برای رسوندن منظوری که یک نفر از چشمک زدن داره بکار میره. نشون‌دهنده‌ی یه کنایه‌ی شیطنت‌آمیز هست. آیا شیطونی کردن، بیش از حد برای نامحرم صمیمی نیست؟

این که معلومه:
خخخخخخخخ
صدای غش کردن از خنده هست.
و
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
هم به همون معنی هست. به معنی خنده‌ی سیر از ته دل.
و نیز آیا بکار بردنش بعد از هر دو سه جمله به معنی صحبت کردن در میان خنده و سرمستی نیست؟

بنده کی هستم که بخوام اینها رو به یک بانوی مؤمن محجبه بگم؟
جسارتاً، شیطونی کردن در صحبت و لوس شدن و باقی رفتارهای دختربچگانه، برای بانوان مکلف فقط نزد بانوان دیگر یا محارمشون قابل پذیرش هست، و در حضور نامحرم متانتشون باعث خانم بودنشون میشه.

اینکه صداش باشه، یا اینکه تصویرش هم باشه، بحثش از خود خوش و بش جداست. خوش و بش با نامحرم گناه هست. هروقت گفتند که روی نامه میتونید با نامحرم خوش و بش کنید، پس توی باقی نوشته‌ها هم این کار رو بکنید.

فکر می‌کنم واضح‌تر از این نمیشه گفت.
"شیخ عبدالرحمن البراک" در صفحه خود در شبکه اجتماعی توتیر، در پاسخ به سئوالی در خصوص حکم "شکلک ها" گفت: از آنجایی که شکلک های رایچ در دستگاههای هوشمند، مانند تصاویر دارای روح هستند، استفاده از آنها جایز نیست.
البراک گفت: از نمادهای چهره در دستگاه ها نباید استفاده کرد
http://khabarfarsi.com/n/3210151/استفاده_ازشکلک_دراینترنت_حرام_است
-------------------------------------------------------------------------------------------
یادمه چند وقت پیش در یکی از تالار مذهبی(نمیدونم شاید هم همینجا بود) این حکم مفتی های وهابی منتشر شده بود و خلاصه کلی دوستان دل شاد شدنSmileAngel

(۲۹/دی/۹۲ ۱۲:۳۲)درست پسند نوشته است: [ -> ]شکلک Wink در پایان جمله، برای رسوندن منظوری که یک نفر از چشمک زدن داره بکار میره. نشون‌دهنده‌ی یه کنایه‌ی شیطنت‌آمیز هست. آیا شیطونی کردن، بیش از حد برای نامحرم صمیمی نیست؟

این که معلومه:
خخخخخخخخ
صدای غش کردن از خنده هست.
و
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
هم به همون معنی هست. به معنی خنده‌ی سیر از ته دل.
و نیز آیا بکار بردنش بعد از هر دو سه جمله به معنی صحبت کردن در میان خنده و سرمستی نیست؟

این شکلک ها فقط قراردادهای معنایی بین دوطرفند،حرف شما درباره چشمک،توی دنیای حقیقی درسته،اما توی دنیای مجازی چی؟آیا توی دنیای مجازی هم استفاده از «شکلک» چشمک،همون معنی چشمک توی دنیای واقعی رو داره؟؟؟؟قطعا که نه...و قطعا که چشمک توی دنیای حقیقی ممکنه مفسده داشته باشه،ممکنه به گناه بندازه اما اینجا نه.
باز شروع شد!!!!!!!

تا اونجا که یادمه به چنین مغالطه ای میگفتن مغالطه مسموم کردن چاه Big Grin

ببینید مفتی ها میگن نماز هم بخونید ، پس نماز خوندن رو هم باید ترک کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چی بگم روز عیدی نمیخوام کام خودم و شما رو تلخ کنم
(۱۱/آذر/۹۲ ۱۱:۰۴)Tishtar نوشته است: [ -> ]فکر میکنم دیگه همه میدونن حریم و حرمت هر دختر و پسری چه اندازه ایه،فکر نمیکنم کسی بدون دونستن و علم به عملش حریم کسی رو بشکونه.
فکر نمی‌کنم!
یادتونه اون ترول که زن‌عموهه و دخترعموهه تاپ‌دامن تنشون بود؟
بعضی افراد بودند که حتی نمیدونستن زن‌عمو و دخترعمو نامحرم هستن، و میگفتن اینجور چیزها در این دوره و زمونه در بسیاری از خانواده‌ها رعایت نمیشه!!
بعضی افراد!
فکر کنم بشناسینشون!

من دارم از جامعه‌ای براتون حرف میزنم که آب‌پز شدنش رو به چشم دیده‌ام، و دارم روزبه‌روز می‌بینم.
یادمه که بحث دخترهای فامیل که زمان بچگی من نوجوان بودند بر سر معلوم بودن یک ذره مو از جلوی روسری بود، و بعضی‌هاشون قبول نمی‌کردن، و طرفدارانش می‌گفتن برای اینه که فکر نکنن املی!
الآن بحث حجاب بر سر چقدر هست؟

من هم جاهایی در این تالار در لحنم اشتباه داشته‌ام.
خیلی از مواقع چیزهایی که میگم رو خودم خوش ندارم! ولی مطابق حق می‌یابم و میگم!
خیلی از مواقع بعدها می‌فهمم خوبی‌اش چیه و ازش خوشم میاد.
در آیه‌ی 216 سوره‌ی بقره داریم:
وَ عَسَى أَن تَكْرَهُواْ شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَ عَسَى أَن تُحِبُّواْ شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَّكُمْ
و چه بسا چیزی رو خوش نداشته باشید و برای شما خیری باشد و چه بسا چیزی رو خوش داشته باشید و برای شما شرّی باشد.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
آدرس های مرجع