|
حضور زن (آیه مباهله)
|
|
۱۴:۱۷, ۸/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آبان/۹۲ ۰:۰۷ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
جناب منتظر کوچولو!!!!!!!!!
من ی سوال برام پیش اومد از نوشته های شما: چرا در مباهله ایه قران گفته زنانتان بعد پیامبر فاطمه را هم با خودش می بره؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه ایشون (فاطمه زهرا) نگفته برای زنه بهتره هیچکی اون را نبینه اون هم هیچکی را نبینه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پس یا این حرف را ایشون نگفته!!!!!!!!!! و حدیث جعلی هست!!!!!! یا اینکه قرار نیس ک زنها خودشون را قایم کنن و بین خودشون فاصله بندازن با مردها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! جوری شما صحبت کردی ک انگار زنها شیطانن!!!!!!!!!!!!!!!!!! باید ازشون دوری کرد!!!!!!!!!!!!!!! |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۲۵, ۱۰/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آبان/۹۲ ۱۵:۰۰ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
این که میگی ایشون گفته کسی رو هم نبینه ...
خوب به کسی نگاه نکرده اند ایشون . خیلی ها همین کار رو میکنند و به امر خدا عمل کرده دیدگان خود را میپوشانند ![]() میگم به این ها هم فکر کن که چا پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فقط همین 4 نفر رو به همراه برده است چرا به امام علی (علیه السلام) میفرماید نفس پیامبر . حقیقت پیامبر . دیدی میگن نفس عمل خوب بود . یعنی اون حقیقت و بطنش خوب بود یا موقعی فردی نفسش رو ازش بگبرن میمیره ؟ ازهاق نفس رو در تعریف مرگ به کار میبرن. یا نفس پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) چه ویژگی داشتن؟ لا ینطق عن الهوی ... |
|||
|
|
۱۰:۲۳, ۱۱/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/آبان/۹۲ ۱۰:۳۷ توسط Atosa.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|||
|
۱۱:۰۷, ۱۱/آبان/۹۲
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
سلام هرچی نخواستیم دخالت کنیم نشد جناب منتظر کوچولو!!!!!!!!! من ی سوال برام پیش اومد از نوشته های شما: چرا در مباهله ایه قران گفته زنانتان بعد پیامبر فاطمه را هم با خودش می بره؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه ایشون (فاطمه زهرا) نگفته برای زنه بهتره هیچکی اون را نبینه اون هم هیچکی را نبینه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پس یا این حرف را ایشون نگفته!!!!!!!!!! و حدیث جعلی هست!!!!!! یا اینکه قرار نیس ک زنها خودشون را قایم کنن و بین خودشون فاصله بندازن با مردها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! جوری شما صحبت کردی ک انگار زنها شیطانن!!!!!!!!!!!!!!!!!! باید ازشون دوری کرد!!!!!!!!!!!!!!! این همون ارسال اولی بود که جناب خانوم اتوسا ارسال کردند ( برای بنده نمیدونم چرا نقل قول کار نمیکنه )و برای مطلب خودشون هیج منبعی اعلام نکردند که بعدش میگن حدیث جعلیه و ... . خانوم اتوسا ما در علم حدیث معیارهایی داریم که با اون صحت و وثوق رجال و سندیت و درستی متن حدیث و درایت رو با اون میسنجیم و برای ایات هم در کنار شان نزول از کلام معصوم کمک میگیریم تا تفسیر کنیم. و اما پاسخی کوتاه به شما ( البته با توجه به اینکه دوستان دیگه هم جواب دادن) اول اینکه این حدیث در متون معتبر و کتب اصیل حدیثی ( یا بهتر بگم کتب چهارگانه حدیثی ) نقل نشده و البته بگم ما مثل شما ( منظورم اهل سنت هست که فقط احادیث منقول در صحیح بخاری و مسلم رو کاملا قبول دارند و اگه حدیثی باشه که تو این دو کتاب نباشه رد میکنند ) ما رد نمیکنیم بلکه با تجوه به معیارهای مختلف میسنجیم . و چون در متون حدیثی این حدیث که شما هم بدون سند نقل کردین به همین شکل بی سند نقل شده و به قول بزرگان حرف بدون سند اعتبار نداره . اما چون با عرف و نظم حکومت اسلامی مقایر نیست این کلام رد نمیشه ولی این حرف که جعلی باشه یا کلام دخت نبی اکرم باشه شما باید مستنداتش رو بیان میکردین. البته با توجه به اینکه خودتون دسترسی ندارین این رو بر شما خرده نمیگیریم. و یک نکته در باره این حدیث و اوضای اجتماعی : شما چرا اینجوری برداشت و نگاه نمیکین که این کلام که " بهترین چیز برای زن آن است که نه او مردی را ببیند و هیچ نا محرمی هم او را نبیند " در متن اومده بهترین و نیومده اصلا ، دقت کنید واژه بهتر با هیچ یا اصلا فرقی نداره؟ الان من بگم بهتر هست با شما بحث نکنم ، ولی بعدا با شما بحث میکنم ؛ ایا این یعنی من هیچ زمانی بحث نمیکنم؟ نه ببینید که .اژه گان چه جایگاهی دارند پس بعدا نقد و حالت فمینیستی به بحث بدید. اگه قرار باشه نقش زن از اجتماع محو بشه باید گفت پیامبر چرا در غدیر از زنانی که در اونجا بودن برای حضرت علی بیعت گرفتن؟ مگه اینکه نقش زن در اجتماع نقشی محوری و فعال میبوده. و اینکه گفته میشه بهتر است چون برای هر چیز کوچک و بی ارزش در بین جمع نامحرم حضورپیدا کنند و ... ، بلکه با توجه به جایگاهی که زن دارد موجب میشه که با حفظ حریم و کمالات برای امور ارزشی در مجامع دخالت و فعالیت کنند نه برای هر مبحث و مقال. و اما اینکه چرا ایه گفته زنهایتان و نبی اکرم دخت مکرم خودشون رو بردند شما بفرمایید که وقتی میخواید برای امری که نوعی لعن و نفرین هست تشریف ببرید ایا از نزدیکان رو میبرید یا از اطرافیان؟ وقتی پیامبر اکرم از عمل و هدایت و دین و دستور خدا یقین کامل دارند میشه مثلا یکی دیگه غیر از نزدیکان خودشون رو ببرند؟ چون بحث باید با مستندات قوام پیدا کنه براتون از کتب معتبر اهل سنت مدک میدم با یک سوال جواب شما رو میدم با توجه به آيه مباهله و آل عباء، پيامبر اکرم (صلي الله عليه و آله و سلم)، دو دختر ديگر هم داشتند و چه شد که آنها مقصود آيه مباهله نبودند؟ همچنين چرا به جاي حضرت علي (عليه السلام)، عباس يا ابو لهب که عموهاي پيامبر اکرم (صلي الله عليه و آله و سلم) هستند، نبودند؟ با اينکه نسبت خانوادگي نزديکتري از حضرت علي (عليه السلام) به پيامبر اکرم (صلي الله عليه و آله و سلم) داشتند.
جواب: مسلم در صحيح مسلم، جلد 7، صفحه120، حديث6373 ميگويد: وقتي آيه شريفه: فَقُلْ تَعَالَوْا نَدْعُ أَبْنَاءَنَا وَ أَبْنَاءَكُمْ وَ نِسَاءَنَا وَ نِسَاءَكُمْ وَ أَنْفُسَنَا وَ أَنْفُسَكُمْ ثُمَّ نَبْتَهِلْ فَنَجْعَلْ لَعْنَةَ اللَّهِ عَلَى الْكَاذِبِينَ (سوره آل عمران/آيه61) نازل شد: دعا رسول الله عليا و فاطمه و حسنا و حسينا، فقال: أللهم هؤلاء أهلي. رسول الله، علي و فاطمه و حسن و حسين را جمع کرد و به مباهله برد و فرمود: خدايا! اينها اهل بيت من هستند. سنن الترمذي، ج4، ص294 ـ مستدرک الصحيحين للحاکم النيشابوري، ج3، ص150 ـ الدر المنثور للسيوطي، ج2، ص39 ـ تفسير الآلوسي، ج3، ص190 ـ فتح القدير للشوكاني، ج1، ص348 ابن کثير در تفسير خود، جلد1، صفحه379 اين مطلب را نقل ميکند و ميگويد: أَنْفُسَنَا وَ أَنْفُسَكُمْ: رسول الله صلى الله عليه و سلم و علي بن أبي طالب، و أَبْنَاءَنَا: الحسن و الحسين، و نِسَاءَنَا: فاطمة. مراد از أَنْفُسَنَا وَ أَنْفُسَكُمْ، رسول الله و علي بن أبي طالب هستند. مراد از أَبْنَاءَنَا، حسن و حسين هستند و مراد از نِسَاءَنَا، فاطمه است. سيوطي و حاکم نيشابوري هم ميگويند که روايت، صحيح است. خود ابنتيميه در منهاج السنة ميگويد: وقتي آيه مباهله نازل شد، پيامبر اكرم (صلي الله عليه و سلم) با اينکه تعدادي از صحابه مانند عمر و ابوبکر و عثمان و طلحه بودند، ولي از ميان صحابه، علي را براي مباهله بود. فرزندان پيامبر اكرم (صلي الله عليه و سلم) در قيد حيات بودند، ولي حسن و حسين را برد. ديگر زنان پيامبر اكرم (صلي الله عليه و سلم) مانند عايشه و حفصه بودند، ولي فاطمه را برد. چون اينها اهل بيت پيامبر اكرم (صلي الله عليه و سلم) هستند. عباس، عموي پيامبر اكرم (صلي الله عليه و آله و سلم)، جايگاه رفيعي دارد، ولي او به هيچوجهي، اهل بيت پيامبر اكرم (صلي الله عليه و آله و سلم) نيست. |
|||
|
|
۱۲:۴۹, ۱۱/آبان/۹۲
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
!!!!!!!!!!اقای مهدی سینا!!!!!!!!!!!!!!! گفتین: رسول الله، علي و فاطمه و حسن و حسين را جمع کرد و به مباهله برد و فرمود: خدايا! اينها اهل بيت من هستند. ====================== خو معلومه دختر و نوه هاش میشن اهل بیت پیامبر نه عمو و دایی و بقیه فامیلهاشون!!!!!!!!!!!!!!!!!! بعد آقای 110 پستای منو مسخره می کنه!!!!!!!!!!! بعدشم ی حدیث هست ک میگه کلام ما رو با قرآن بسنجید اگه خلاف قران بود ب دیوار بزنین!!!!!!! نمیدونم منعبش چیه!!!!!!!!!! ولی شنیدم خعلی موثقه!!!!!!! خو من کاری ندارم چی تو کدام کتاب گفته!!!!!!!!!!!!! ای حدیث حضرت زهرا خلاف قرآنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! پس مال ایشون نیس!!!!!!!!!! مثلا ی جا دیدم نوشتن حضرت زهرا رو برگرداند از خلیفه دوم!!!!!!!!!!! در صورتی ک پیامبر هزار تا توهین بهش میشد اشغال رو سرش می ریختن همچی کاری نمیکرد!!!!!!!!!!!! اونوقت دخترش همچین کاری می کنه؟؟؟ پس داستان جعلیه!!!!!!!!!! |
|||
|
۱۴:۰۲, ۱۱/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/آبان/۹۲ ۱۴:۱۴ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
(۸/آبان/۹۲ ۱۴:۱۷)Atosa نوشته است: چرا در مباهله ایه قران گفته زنانتانبسم الله الرحمن الرحیم مفهوم کلام حصرت فاطمه این است که در شرایط طبیعی و معمول هر قدر زنان در معرض دید نامحرمان نباشند برایشان بهتر است مگر در موارد ضرورت و در آن صورت هم با حجاب کامل حضورشان برای مواردی که لازم است و با رعایت موازین شرعی در سخن گویی و ارتباط با نامحرم مشکلی ندارد که هیچ ای بسا گاهی لازم هم بشود! منطق استدلال ارسال کننده ی مطلب بالا از پایه باطل است وقتی به طور مثال روایت داریم که بهتر است انسان کمتر سخن بگوید آیا معنای این کلام این است که پس نباید سخن بگوید؟ بدیهی است به همان میزان که این برداشت از روایات بدین مضمون مصحک و ساده اندیشانه است این که ما از کلام حضرت فاطمه که می فرمایند بهتر است که زنان در معرض دید نامحرمان نباشند برداشت کنیم که یعنی نباید هیچگاه در معرض دید نامحرم بود مضحک و ساده اندیشانه است اما ما چرا گرفتار چنین استدلالهای مضحکی می شویم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پاسخ ساده است ببینید دوستان وقتی ما با تعصب کور میخواهیم حرف و اعتقاد خود را به کرسی بنشانیم دستگاه منطق انسان تعطیل میشود و کار به ارائه ی چنین استدلالهایی می کشد شکی نیست که شوخی با نامحرم حرام قطعی است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! هستند کاربرانی که ایرادهای متعدد می گیرند ولی همین بدیهیات را خود رعایت نمی کنند و دائم در ارسالهای خود با لحنی بسیار خودمانی که دور از حیا است با نامحرمان در تالار شوخی هم می کنند (۱۱/آبان/۹۲ ۱۲:۴۹)Atosa نوشته است: در اثبات اینکه اهل بیت چه کسانی هستند سخن بسیار میتوان گفت و استدلالهای متقن قرآنی و نقلی و عقلی ارائه کرد که اهل بیت پیامبر امیرالمومنین و حضرت فاطمه و امام حسن و امام حسین علیهم السلام هستند صرفاً به یک نمونه قناعت می کنیم که برهان قاطعی است از امام حسن مجتبی در پاسخ به کسی که رسول خدا او را لعنت کرد یعنی معاویه ابن ابی سفیان : البته قبلاً مفصل در این تاپیک ارائه شده بود: اهل بیت پیامبر چه کسانی هستند؟ (مهم) احتجاج امام حسن مجتبی! اعوذ بالله من الشیطان الرجیم بسم الله الرحمن الرحیم إِنَّما يُريدُ اللَّهُ لِيُذْهِبَ عَنْكُمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَيْتِ وَ يُطَهِّرَكُمْ تَطْهيراً (33-احزاب) خدا جز اين منظور ندارد كه پليدى را از شما اهل بيت ببرد، و آن طور كه خود مىداند پاكتان كند (33) بسیار مهم است که دقیقاً مشخص شود مصداق اهل بیت چه کسانی هستند و این آیه اثبات عصمت اهل بیت است از گناه و اشتباه و پایه ی بسیاری از استدلالهای شیعیان! البته اینکه اهل بیت چه کسانی هستند در منابع دسته اول خود اهل سنت یعنی صحاح سته تصریح شده است و ابتدا از آن روایات استفاده میکنیم: [صحيح ترمذى 2/ 209] به سند خود، از «عمرو بن ابى سلمه»، ربيب پيغمبر صلّى اللّه عليه و آله (پسر زن)، نقل كرده است، هنگامى كه آيه تطهير: إِنَّما يُرِيدُ اللَّهُ ... نازل شد رسول خدا صلّى اللّه عليه و آله در خانه «امّ سلمه» بود، در اين رابطه، رسول خدا صلّى اللّه عليه و آله، حضرت على و حضرت فاطمه و امام حسن و امام حسين عليهم السّلام را به حضور طلبيد و آنان را در حاليكه حضرت على عليه السّلام پشت سر مبارك رسول خدا صلّى اللّه عليه و آله بود، در زير كساء قرار داد و آنگاه گفت: بار خدايا! اينان اهل بيت من هستند، پليدى را از آنان بر طرف كن و آنها را پاك و پاكيزه گردان. «امّ سلمه» از فرصت استفاده كرد به عرض رسانيد: آيا من هم، از ايشانم؟ رسول خدا صلّى اللّه عليه و آله فرمود: تو در جاى خودت باش، تو سرانجام خوبى خواهى داشت. اين روايت را «ترمذى» در (2/ 308) هم، روايت كرده و در باب «فضايل» از «امّ سلمه»، «معقل بن يسار»، «أبو حمراء» و «أنس»، روايت كرده است و «طحاوى» نيز، در [مشكل الاثار 1/ 335] به نقل آن پرداخته است و «ابن اثير جزرى» هم، در [اسد الغابة 2/ 12] نقل كرده است و «ابن جرير طبرى» نيز، در [تفسير 22/ 6 و 7] آنرا نقل كرده و اظهار مىدارد: اين حديث از «امّ سلمه» روايت شده است. اما به جز این مجموعه روایاتی که در منابع خود اهل سنت موجود است، بسیار ارزشمند است که احتجاج امام حسن مجتبی علیه السلام در مقابل سخنان باطل و ادعاهای دروغ معاویه را در این مورد تقدیم کنم: عبد الرحمن بن كثير از امام صادق و او از پدرش و او از امام سجاد عليهم السّلام روايت مىكند كه: حسن بن على عليه السّلام با معاويه (پس از پیمان صلح) ملاقات كردند هنگامى كه به هم رسيدند معاويه بالاى منبر قرار گرفت و امام حسن عليه السّلام را يك پله پائينتر از خود نشانيد. معاويه آغاز سخن كرد و گفت: اينك حسن بن على مرا براى خلافت شايسته ديده و خود را براى آن شايسته نمىداند، و اكنون آمده تا با من بيعت كند، بعد از اين گفت: اى حسن از جاى خود برخيز و امام حسن عليه السّلام از جاى خود حركت كرد و فرمود: .... رسول خدا امر كردند همه درهاى مسجد را ببندند و تنها در خانه ما را باز گذاشتند. گروهى در اين جا ناراحت شدند و علت بستن درها را به مسجد سؤال كردند، رسول اكرم صلى اللَّه عليه و آله فرمود: من اين درها را نبستم و يا در خانه على را باز نگذاشتم، خداوند به من امر كرد تا اين كار را انجام دهم و من هم اطاعت اوامر خداوند را نمودهام.
...شما خود مشاهده كرديد كه مقام و موقعيت پدرم در نزد رسول خدا صلى اللَّه عليه و آله چه بود، و ما چه منزلتى در نزد آن بزرگوار داشتيم، خداوند به رسولش امر كرد تا مسجدى بسازد، و او در كنار مسجد ده اطاق درست كرد نه عدد براى خودش و يك اطاق هم براى پدرم ساخت. خانه ما در آن وسط بود و [b]مقصود از بيت هم در اين جا مسجد است و او همان خانهاى است كه خداوند در قرآن از آن تعبير به بيت كرده و اهل بيت هم ما هستیم (و تنها دری هم که به این بیت باز بود هم درب خانه ی ما بود) و ما هستيم كسانى كه خداوند رجس و پليدى را از آنها برده و ما را پاك و پاكيزه قرار داده است. ايمان و كفر-ترجمه الإيمان و الكفر بحار الانوار، ج2، ص: 408 (۱۱/آبان/۹۲ ۱۲:۴۹)Atosa نوشته است: مثلا ی جا دیدم نوشتن حضرت زهرا رو برگرداند از خلیفه دوم!!!!!!!!!!! من هم موافقم هر کس که مخالف قرآن حدیثی نقل کرد باید به دیوار کوبید ابتدا آیه ی قرآن: (وَاللَّهُ لَا يُحِبُّ الظَّالِمِينَ) [آل عمران: 140]. خدا ظالم را دوست ندارد در ظلمهایی که خلیفه ی دوم نسبت به حضرت فاطمه روا داشته است در منابع دست اول اهل سنت تا دلتان بخواهد مطلب وجود دارد خوب وقتی خدا ظالم را دوست ندارد چه معنی دارد که حضرت فاطمه ظالم را دوست داشته باشند؟ |
|||
|
|
۱۴:۲۰, ۱۱/آبان/۹۲
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
علیرغم اینکه به این نتیجه رسیدم که شما قصدتون دونستن نیست بلکه ... و همین الآنم کلی مطالب رو ما عرض کردیم خدمت شما که شما به راحتی از کنارش گذشتید... بدون اینکه پاسخی براش داشته باشید... و براحتی موضوع رو عوض کردید و با یه شبهه دیگه اونم بطرز کاملا بچه گانه ای جریان بحثو عوض کردید چه بسا اگه واقعا انسان دنبال پاسخ باشه... در همین ارسالهایی که تا الان دوستان داشتن، پاسخ شما وجود داره ولی... در خانه اگر کس است یک حرف بس است!!! نقل قول:خو معلومه دختر و نوه هاش میشن اهل بیت پیامبر نه عمو و دایی و بقیه فامیلهاشون احیاناً همسراشون جزء اهل بیت پیامبر نمی تونن باشن ؟!!! نقل قول:خو من کاری ندارم چی تو کدام کتاب گفته!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1. دوستان قبلا فرمودن که این حدیث در کتب روایی معتبر وجود نداره اما در برخی از منابع بعدی؛ مثل دعائم الاسلام[1] و مناقب ابن شهر آشوب[2] حدیثی با این مضمون، البته بدون سند و خیلی خلاصه ذکر شده! بنابر این، چون این حدیث در متون اولیه روایی نیومده، و در موارد دیگه هم بدون سند ذکر شده... طبیعیه که از نظر سندی قابل اعتماد نباشه، ولی در عین حال متن اون با آموزه ها و تعالیم معتبر دینی ما سازگاره 2. از این روایت، حرمت حضور زنان در اجتماع برداشت نمی شه؛ چون اون چیزی که در متن روایت اومده، با سیره و منش خود حضرت زهرا سلام الله علیها مخالفه [3] به این دلیل که اون حضرت در مواقع لزوم و ضروری در اجتماع حاضر می شده، و هم ایشون مردا را می دیده و هم مردا ایشونو می دیدند.[4] 3. حدیث نمیگه به هیچ وجه زنها و مردها مجاز نیستن باهم حرف بزنن یا مجاز نیستن همدیگه رو ببینن، بلکه قصدش گوشزد کردن یکی از ارزش های اخلاقیه : تا جایی که امکان داره، باید ارتباط و برخوردهای روز مره بین مردا و زنای نامحرم به حداقل ممکن برسه. دختر رسول خدا –بر فرض صحت این انتساب- می خواد به زنای مسلمون بگه که بدون دلیل و واسه کارای جزئی و پیش پا افتاده و بدون جهت راهی مراکز عمومی نشن، در کوچه و بازار و... در معرض دید نا محرم حضور پیدا نکنن که این در شأن و مقام زنان مسلمان نیست. 4. متفكر شهيد استاد مطهرى در اين مورد مى فرمايند: «آن چه موجب فلج كردن نيروى زن و حبس استعدادهاى اوست حجاب به صورت زندانى كردن زن و محروم ساختن او از فعاليت هاى فرهنگى و اجتماعى و اقتصادى است و در اسلام چنين چيزى وجود ندارد. اسلام نه مى گويد كه زن از خانه بيرون نرود و نه مى گويد حق تحصيل علم و دانش ندارد بلكه علم و دانش را فريضه مشترك زن و مرد دانسته است و نه فعاليت اقتصادى خاصى را براى زن تحريم مى كند، اسلام هرگز نمى خواهد زن بيكار و بى عار بنشيند و جورى عاطل و باطل درآيد، پوشانيدن بدن به استثناء وجه و كفين مانع هيچ گونه فعاليت فرهنگى و اجتماعى يا اقتصادى نيست. آن چه موجب فلج كردن نيروى اجتماع است آلوده كردن محيط كار به لذت جويى هاى شهوانى است». 5. گاهی دو موضوع با هم «تزاحم» پیدا می کنن که یکی از اونا مهمتر و بااهمیت تره و چون مهمتره بر دیگری مقدم می شه؛ مثلا اگه نماز شما در حال قضا شدن باشه و در همون موقع ببینید فردی تصادف کرده و گوشه خیابون افتاده و خونریزی شدیدی هم داره! هیشکی هم جز شما اونجا نیس! حالا دوتا چیز وجود داره.... ادای فریضه نماز که واجبه و ستون دینه و هزاران حدیث و ... میشه در عظمت اون بیان کرد! و نجات جون یک انسان... شما کدومو انتخاب می کنید؟! حتما الان می گید چون توی قرآن اقیموا الصلوة و آتوا الزکوة اومده این فرض شما رو می کوبم به دیوار...!!! اینجا برابر اصل تزاحم؛ باید جون اون فرد رو نجات بدید! می دونید چرا؟ چون نماز رو می تونید قضاشو بجا بیارید... ولی جون اون فرد بعد از تلف شدن بازگشتی نداره... حضرت امیرالمؤمنین امام علی علیه السلام می فرمایند: «ليس العاقل من يعرف الخير من الشر،ولكن العاقل من يعرف خيرالشرين»(5) «خردمند آن نيست كه فقط خوبى را از بدى باز مى شناسد، و لكن خردمند كسى است كه از ميان دو بدى، بهترش را مى شناسد.» 6. و... در سیره حضرت زهرا سلام الله علیها بارها فعالیت سیاسی و اجتماعی در دفاع از امام زمانشون رو سراغ داریم که در مسجد حضور پیدا کردند و سخنرانی فرمودن و موجب افشای توطئه منافقا و بدخواها شدن ولی این, نعوذبالله هرگز به معنای عدم رعایت حدکامل حجاب و عفاف نیست... حضور حضرت زهرا سلام الله علیها همیشه تحت الحفظ و با تدابیر خاص خودش بوده... حتی حضورشون در صحنه مباهله هم همینطوریه... 7. قبلا هم مکرر عرض شده: اون چیزی که نهی شده اختلاط و امتزاج مرد و زن در اجتماعه نه حضور مؤمنانه زنان و مردان در اجتماع...!!! نقل قول:مثلا ی جا دیدم نوشتن حضرت زهرا رو برگرداند از خلیفه دوم!!!!!!!!!!! ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1. لطفا اینطوری نتیجه گیری نکنید که... 2. یعنی چی که یه جا دیدم نوشته؟!!! کجا دیدید؟!!! 3. آیا در صحیح بخاری که به زعم اهل سنت صحیح ترین کتاب روایی است؟!!! و خودم در پستای قبلی آوردمشو می گید؟!!! 4. ببینید خانم Atosa : این دو مثالی که زدید دو چیز کاملا متضاده که هیچ جوری نمی شه با کنار هم قرار دادن این دو به چنین نتیجه ای رسید!!! به قول علما صغری و کبرای شما شدیداً مشکل داره!!! یه وقتی رسول خدا صلوات الله علیه و آله برای تبلیغ دین اسلام، تمام سختی ها و رنج ها رو به جون می خره و حتی وقتی وجود نازنینشون رو با سنگ می زدن هم به تعبیر امروزی ما می فرمودن از دوست هرچه رسد نکوست... ایشون انقدر برای هدایت ابنای بشر حریص بودن که خداوند در سوره مبارکه توبه می فرماید: لَقَدْ جَاءَكُمْ رَسُولٌ مِّنْ أَنفُسِكُمْ عَزِيزٌ عَلَيْهِ مَا عَنِتُّمْ حَرِيصٌ عَلَيْكُم بِالْمُؤْمِنِينَ رَءُوفٌ رَّحِيم(128) «همانا رسولى از جنس شما براى (هدايت) شما آمد كه فقر و پريشانى و جهل و فلاكت شما بر او سخت مىآيد و بر (آسايش و نجات) شما بسيار حريص و به مؤمنان رئوف و مهربان است.» حالا، بعد از اون همه رنج و مصیبتی که برای این رسالت؛ خاندان رسول متحمل شدند؛ کسانی که از همه بهتر می دونستن دارن چه بلایی سر امانت رسول خدا می آرن بیان ظالمانه حق ولی خدا رو غصب کنن؛ باید حضرت زهرا سلام الله علیها می اومدن لبخند می زدن؟!!! از این گذشته، این همه سند و مدرک که کشک نیست آخه!!! اگه می گید هست اونوقت یه جواب خیلی دلچسب براتون دارم، واستون گذاشتم کنار! البته آماده تقدیمه! اینگونه تفسیر کردن شما یا آگاهانه و عامدانه است یا از روی غفلت و عدم آگاهی که امیدوارم دومی باشه... ان شاءالله پی نوشت ها: [1] تمیمی مغربی، نعمان بن محمد، دعائم الإسلام، ج 2، ص 215، دار المعارف، مصر، 1385ق. «و عن علی ع أنه قال قال لنا رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) أی شیء خیر للمرأة فلم یجبه أحد منا فذکرت ذلک لفاطمة (علیه السلام) فقالت ما من شیء خیر للمرأة من أن لا ترى رجلا و لا یراها فذکرت ذلک لرسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فقال صدقت إنها بضعة منی». [2] ابن شهر آشوب مازندرانی، مناقب آل ابی طالب (علیه السلام)، ج 3، ص 341، مؤسسه انتشارات علامه، قم، 1379ق.«قال النبی لها أی شیء خیر للمرأة قالت أن لا ترى رجلا و لا یراها رجل فضمها إلیه و قال ذریة بعضها من بعض». [3] ر. ک: کلینی، کافی، ج 5، ص 528، دار الکتب الاسلامیة، تهران، 1365ش. [4] همان، ج 1، ص 460، ح 5. [5] بحارالانوار ، ج78 ، ص 6. |
|||
|
|
۱۴:۲۳, ۱۱/آبان/۹۲
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
دوستان نگاهی به این ادبیات بیاندازید:
(۹/آبان/۹۲ ۱۹:۱۵)Atosa نوشته است: ههههههههههههههههههههههههه اولاً در مورد قانع شدن یک نکته رو بگم رسول خدا با آن همه استدلال و معجزه و بسیاری دیگر از پیامبران با آن همه استدلال قاطع و معجزه نتوانستند بسیاری را قانع کنند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! پس قانع نشدن یا شدن یک شخص ربطی خیلی به اتقان برهان ندارد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! وقتی شخصی اینگونه مطلبی رو ارسال می کند دوستان: (۹/آبان/۹۲ ۱۹:۱۵)Atosa نوشته است: ک شکر خدا هیشکی جواب نداش!!!!!!یعنی ایشان اصلاً دنبال حقیقت نیست دنبال اثبات حرفهای خودش است و اینکه کسی به زعم خودش نتوانسته است پاسخی قاطع به کلامش بدهد خدا را شکر کرده است!!!!!!!!!!!!!!!!!!! به قول دوستی: شخص خواب را می توان بیدار کرد اما کسی که خود را به خواب بزند شما خودتم بکشی بیدار نمیشه |
|||
|
|
۱۴:۲۹, ۱۱/آبان/۹۲
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
نقل قول:خداوند به رسولش امر كرد تا مسجدى بسازد، و او در كنار مسجد ده اطاق درست كرد نه عدد براى خودش و يك اطاق هم براى پدرم ساخت.آقای علی 110 یه سوالی الان برام پیش اومده ![]() یعنی در خانه حضرت علی (علیه السلام) به مسجد باز میشده؟ و یه سوال بزرگتر اینکه...جسارت به حضرت زهرا(سلام الله علیها) در همین خانه بوده؟؟؟؟ متشکر از توضیحات کاملتون یا حق |
|||
|
|
۱۴:۳۸, ۱۱/آبان/۹۲
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
(۸/آبان/۹۲ ۱۴:۱۷)Atosa نوشته است: چرا در مباهله ایه قران گفته زنانتان برخورد و تماس بدنی زن و مرد نا محرم حرام است درسته؟ . حالا اگه یک زنی در حال غرق شدن باشه مرد نامحرم نمیتونه بره نجاتش بده؟ |
|||
|
|
۱۴:۳۸, ۱۱/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آبان/۹۲ ۱۳:۲۹ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
(۱۱/آبان/۹۲ ۱۴:۲۹)رضوان نوشته است: آقای علی 110 یه سوالی الان برام پیش اومده در آغاز ساخت مسجد پیامبر نه تنها درب خانه ی حضرت امیر که حضرت فاطمه هم در آن زندگی می کردند به مسجد باز میشده بلکه بسیاری از خانه ها از جمله خانه ی خلیفه ی ثانی هم به مسجد باز میشده پاسخ مبسوط را می توانید در این لینک مشاهده بفرماید:سد الابواب | پرسمان دانشجويي - اهل بیت (علیهم السلام) (۱۱/آبان/۹۲ ۱۴:۳۸)Patriot نوشته است: برخورد و تماس بدنی زن و مرد نا محرم حرام است اضطرار بسیاری از احکام رو تحت الشعاع قرار میدهد به طور مثال اکل میت (خوردن گوشت مرده) حرام است اما همین حکم در زمانی که شما در حال مرگ هستید و چیز دیگری وجود ندارد برداشته می شود آيه 173 سوره بقره آمده است: «إِنَّمَا حَرَّمَ عَلَيْكُمُ الْمَيْتَةَ وَالدَّمَ وَلَحْمَ الْخِنزِيرِ وَمَا أُهِلَّ بِهِ لِغَيْرِ اللّهِ فَمَنِ اضْطُرَّ غَيْرَ بَاغٍ وَلاَ عَادٍ فَلا إِثْمَ عَلَيْهِ إِنَّ اللّهَ غَفُورٌ رَّحِيمٌ» همانا خداوند حرام گردانيده است بر شما مردار و خون و گوشت خوك را و هر ذبيحهاي را كه به نام غير خدا كشته باشد.پس هركسي كه به خوردن آنها مضطر و ناچار شود بيآنكه قصد تجاوز و تعدّي از حكم خدا را داشته باشد [يعني بايد بدون تمايل و به قدر ضرورت مصرف كند] گناهي بر او نخواهد بود كه خدا آمرزنده و مهربان است. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!