۱۶/آبان/۹۲, ۱۷:۴۵
(۱۶/آبان/۹۲ ۱۴:۵۴)MaSTaNeH نوشته است: [ -> ]حسادت در زنانکی گفته هوس مبدان ایرادی نداره. بنده بارها گفتم ازدواج موقت شرایطی دارد و اماما نبا بعضی اصحاب که میخواستند این کار را بکنند مخالفت میکردند. چرا نمیپرسید شرایطش چیه؟ ازدواج موقت برای هر کسی نیست و در شرایط خاصی توصیه شده است. من نمیدانم چند درصد از مردها این شرایط را دارند ولی شاید مثلا 10% باشه. من نگفتم همه مردها برن ازدواج موقت کنن. هوسبازی مردها خیلی بد است و میتوانید احادیث در این مورد را سرچ کنید.
یا هوس در مردان
چطور حسادت زنانه بده, ولی هوس مردان ایرادی نداره و خدا براش راه حل گذاشته !!!؟؟؟؟؟؟
نقل قول:ممنونم, شاد شدیم با این جملاتخوشحالم که یک مسلمان را شاد کنم ولی اگر جواب منطقی بدهید ممنون میشم. من گفتم مردی که مدت طولانی از زنش دوره چه کار کنه؟ شما گفتید همان کاری که زن میکنه (یعنی صبر) من گفتم زن و مرد فرق دارن و خلقت مرد طوری است که نمیتواند صبر کند. شما گفتید شاد شدیم. این شد جواب منطقی و عقلانی؟ باز هم سوال خودم را تکرار میکنم چنین مردی چه کار کنه؟
نقل قول:امکانات جوری نبود که همه اونا این کارو بکنن!بعضی که من میشنام همین کار را میکردن.
نقل قول:چرا نمیخواید واقعیت رو بپذیرید !؟کدام واقعیت را؟ مبهم صحبت نکنید.
نقل قول:اونا راه های دیگه ای واسه کنترل خودشون داشتن! بقیه هم میتونن با ورزش کردن, مطالعه کردن, کار کردن و خوردن غذاهایی که نیروهای جنسی رو کاهش میدن و ... خیلی از مشکلاتشونو حل کنن ولی نمیخوان !تحمیل کردن این روشها به مردها ظالمانه است. شاید دین ساخته شما این روشهای مرتاضی را توصیه کند ولی دین اسلام دین راحتی است. نه دین سختی. رهبانیت در اسلام نیست.
شَهْرُ رَمَضَانَ الَّذِي أُنزِلَ فِيهِ الْقُرْآنُ هُدًى لِّلنَّاسِ وَبَيِّنَاتٍ مِّنَ الْهُدَىٰ وَالْفُرْقَانِ
ۚ
فَمَن شَهِدَ مِنكُمُ الشَّهْرَ فَلْيَصُمْهُ
ۖ
وَمَن كَانَ مَرِيضًا أَوْ عَلَىٰ سَفَرٍ فَعِدَّةٌ مِّنْ أَيَّامٍ أُخَرَ
ۗ
يُرِيدُ اللَّهُ بِكُمُ الْيُسْرَ وَلَا يُرِيدُ بِكُمُ الْعُسْرَ وَلِتُكْمِلُوا الْعِدَّةَ وَلِتُكَبِّرُوا اللَّهَ عَلَىٰ مَا هَدَاكُمْ وَلَعَلَّكُمْ تَشْكُرُونَ
[٢:١٨٥]
(روزه، در چند روز معدودِ) ماهِ رمضان است؛ ماهی که قرآن، برای راهنمایی مردم، و نشانههای هدایت، و فرق میان حق و باطل، در آن نازل شده است. پس آن کس از شما که در ماه رمضان در حضر باشد، روزه بدارد! و آن کس که بیمار یا در سفر است، روزهای دیگری را به جای آن، روزه بگیرد! خداوند، راحتی شما را میخواهد، نه زحمت شما را! هدف این است که این روزها را تکمیل کنید؛ و خدا را بر اینکه شما را هدایت کرده، بزرگ بشمرید؛ باشد که شکرگزاری کنید!
خدا میخواد آدمها سبک زندگی راحت داشته باشند. شما میخواهید سبک زندگی مرتاضی را تحمیل کنید؟
چرا کاری که راه حل ساده داره سخت کنیم؟
نقل قول:منم گفتم اگه بخواید اینو به عنوان دلیل بیارید همین شرایط برای زنانشونم هست و اونا هم با مردان مختلف رابطه دارن, پس باید بگیم این نیاز بطور طبیعی و به یک اندازه در هردو جنس هست !؟؟؟؟؟؟؟من این را برای دلیل نیاوردم. اسلام دلیل ماست. این را آوردم تا نشان بدم طبیعت مرد چگونه است.
نقل قول:آخی !!!! یعنی این مردان فقط بخاطر اینکه یه سری از دخترا شرایط ازدواج دائم ندارن اینکارو میکنن!!!!!! واقعا دستشون درد نکنه, چقدر بشردوستانه !!!!!!!!!!!!!!!!
من نگفتم دخترای 14 ساله. این در مورد یکسری خانمهای مطلقه یا شوهر فوت کرده است که خواستگار دائم ندارند. حدود 5 میلیون زن مطلقه در ایران هست که حدود دو میلیون آنها خواستگار ازدواج دائم ندارند. واقعیت را بپذیرید. واقعیت این است که مردها در درجه اول به فکر خودشان هستند. چرا دروغ بگیم. البته یک سری هم بخاطر خدا با یک زن ازدواج میکنند تا سرپناه و سرپرستی داشته باشه. البته نه همه. ولی همه مردها را هم نباید بدجنس حساب کرد.
نقل قول:اگه اینجوری بخواید حساب کنید که اون آقا شاید تا 40 سالگی هم نتونه این مبلغ رو جور کنه, یعنی تا اون زمان هی میخواد صیغه کنه هی جدا بشه !!!؟؟!؟!؟ببینید من کاری به مصداقش ندارم. بطور کلی اسلام میگه اگر کسی امکان ازدواج دائم نداره میتونه ازدواج موقت کنه. حالا شاید در واقع جمعیت اینهایی که واقعا شرایط دائم ندارن 1% مردها باشه. درصدش را من کار ندارم. اگر واقعا یک مردی نمیتونه ازدواج دائم کنه میتونه موقت کنه.
نقل قول:[b]
فرض کنید یک نفر اومده خواستگاری خواهرتون و به شما میگه من تا حالا با 3 نفر صیغه بودم, حالام میخوام با خواهر شما دائم ازدواج کنم, شایدم توی زندگی شرایطی به وجود بیاد که بازم مجبور بشم با کسای دیگه صیغه کنم !
شما قبول میکنید خواهرتونو به این آدم بدید !!؟؟؟؟؟؟
بینی و بین الله جواب بدید خواهشا !
متاسفانه کسانی که با ازدواج موقت مخالفن شرایط آن را نادیده میگیرن و آن را با فاحشگی مقایسه میکنن و سناریوهای نامرتبط در مورد آن میسازن.
باز هم بنده تکرار میکنم ازدواج موقت شرایطی دارد و برای هر کسی نیست. ولی اگر خواهر بنده خواستگار دائم نداشته باشد (مثلا شوهر خواهرم فوت کرده و الان مثلا 40 سالش شده و درآمدی هم نداره) و آن مرد هم دنبال هوسبازی نباشد و تنها خواستگار باشد و آدم با ایمانی باشد و دنبال هوسبازی نباشد بنده بینی و بین الله بله موافقت میکنم. یعنی بین تنها ماندن و سختی کشیدن خواهرم و ازدواج موقت با یک مرد با ایمان من دومی را انتخاب میکنم. خودم هم اگر زن بودم دومی را انتخاب میکردم و میگفتم گور بابای حرف مردم. من چرا باید زندگیم را به سختی بگذرانم به خاطر حرف مردم. سختی اقتصادی و امنیتی و عاطفی و نیاز جنسی. عقل میگه یکی بالای سر آدم باشه بهتره تا آدم تنها بمونه. گور بابای حرف و زخم زبان مردم. اگر فرهنگ مردم با دین تناقض دارد مردم باید فرهنگشان را عوض کنند. نه اینکه خدا دینش را طبق دلخواه مردم عوض کنه. مردم باید اصلاح بشن نه خدا. خدا که اصلاح شدنی نیست. کسانی که با ازدواج موقت مخالفن خودشان متوجه نیستن ولی معنی حرفشان این است که ای خدا تو نمیفهمی که همچین دینی درست کردی و من از تو بیشتر میفهمم. این تهمت خیلی بزرگی به خدا است که نمیدانم اینها روز قیمت چطور میخوان جوابش را بدن.
در ضمن فکر نکنید اگر خواهر من ازدواج موقت کنه قراره سرش را ببرن. ازدواج موقت لزوما هم به معنی ازدواج یک ساعته نیست. بعد از اتمام مدت هم زن باید عده نگه داره. چه بسا سالها باهم زندگی کنن. حتی 99 ساله هم هست.
در واقع ازدواج موقت و دائم تفاوت کمی دارند و بیشتر احکام شرعی آنها مانند عده و... مثل هم است.
ازدواج موقت هیچ عیبی نداره و هیچ ننگ و عاری هم نداره. ننگ و عار اینه که آدم حلال خدا را حرام کنه و روز قیامت که خدا ازش بپرسه چرا جلوی دین من را گرفتی جوابی نداشته باشه.
(۱۶/آبان/۹۲ ۱۴:۵۶)MehrabonLady نوشته است: [ -> ]راه فساد هم که بازه . تو پارک مواد پخش میکنن و سر خیابون ها .............................. . تهش هم میان راه حل اسلامی میدن .ازدواج موقت راه حل بیکاری و مشکلات اقتصادی و اعتیاد نیست. کی همچین حرفی زده؟
تموم شد . همه چی حل شد .خدا رو شکر .
تهمت نزنید.
آن مشکلات راه حل خودشان را دارند.
![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)