تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: رواج صیغه مشکلی بزرگ برای جامعه؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
(۱۶/آبان/۹۲ ۱۲:۵۳)MaSTaNeH نوشته است: [ -> ]

همون کاری که همسرشون باید انجام بدن
مگر زن و مرد مثل هم هستند؟ یعنی هر کاری که زن میتواند انجام دهد مرد هم می تواند؟ زن میتواند به بچه شیر خودش را بدهد. مرد هم میتواند؟ شما فرض گرفتید که زن و مرد مثل هم هستند؟

نقل قول:همون کاری که شهدای ما تو 8 سال دفاع مقدس میکردن !
آنها در شهرهای جنوبی مثل اهواز یک خانه میگرفتند و زن و بچه شان را میبردند. خیلی از بچه های آنها هم در همانجا به دنیا آمده اند. آنجا و یا اینکه بطور مداوم میامدند مرخصی. البته استثناها همیشه هستند. با پیدا کردن چند استثنا نمیشه آن را تعمیم داد به همه مردان.
نقل قول:80 تا که خوبه بفرمایید 100 تا, ولی اگه اون مرده میتونه اینکارو بکنه, خانماشونم میتونن همون کارو بکنن و فرقی وجود نداره!

خواهشا از بلاد کفر برای ما دلیل نیارید !!!

منظور این است که این نیاز مرد بطور طبیعی وجود دارد. زن با مرد فرق دارد. حالا شما میتوانید انتخاب کنید که در محدوده شرع عمل کنید یا خیر.

نقل قول:نادان !!!؟؟؟ باشه, شما دانا ! اما سوالای ما یه سری سوالات عقلانیه که پاسخی براش ندارید, هرچیزی که نمیتونید جواب بدید رو به صهیونیست ها نچسبونید!
چرا که نه؟! بنده هم دانا نیستم. اگر حرفی میزنم دارم نظر اسلام را میگویم. اگر هم نظر اسلام را اشتباه میگویم دوستان با توجه به نظرات مراجع اصلاح کنند.
سوالاتتان را لطفا دقیق بفرمائید تا پاسخ دریافت کنید.

نقل قول:این حرفتونو قبول دارم, کاریشم نمیشه کرد, خلقتتون اینجوریه !
بله درسته. خلقت مرد اینطوریه. شما به کار خدا اعتراض دارید؟

نقل قول:اما واقعا چه تفاوتی بین ازدواج دائم با موقت وجود داره که میگید بعضیا شرایط ازدواج دائم رو ندارن پس صیغه کنن !!!؟؟؟
واقعا فرق داره. خوب شاید کسی حاضر نباشه با یک فرد ازدواج دائم کنه و هیچ خواستگار ازدواج دائم نداشته باشه (این بیشتر در مورد زنها صادق است). ازوداج دائم هزینه های سنگنی داره (بر اساس فرهنگهای غلط امروزی) ولی موقت این هزینه های سنگین را نداره. مثلا یک دانشجو که 50 میلیون برای ازدواج دائم نداره چطوری زن دائم بگیره؟ در مورد مردها بیشتر مسائل اقتصادی است.
نقل قول:خب توقعاتتونو بیارید پایین و دنبال دختری بگردید که بهتون بخوره, انقدرم دنبال راه دررو برای این مساله نباشید
اگر پیدا کردید سلام ما را هم به او برسانید. اگر توقع دختر هم پایین باشد اطرافیان دختر نمیگذارند و باید برای هر چیزی هزینه زیاد بشود. در ضمن گیرم که دختر کم توقع پیدا شد و اطرافیان دختر هم قبول کردند که عروسی نباشد یا کم خرج باشد (که نزدیک به محال است) هزینه رهن و اجاره خانه و بیکاری و...
بالاخره یک قشری از مردها هستند که توانایی اقتصادی کافی ندارد. خدا خدای آنها هم هست. نمیشود به آنها گفت بروید بمیرید. یا برید هر وقت پولدار شدید زن بگیرید. آقا اصلا خدا دلش خواسته ازدواج موقت را حلال کنه به شماها چه ربطی داره؟ شما خوشتان نمیاد نکنید. بزارید آنهایی که حرف خدا را قبول دارند کارشان را بکنند. ای بابا. آدم حق مسلمان بودن هم نداره.
نقل قول:اگرم مشکل توی سفره که الان خیلی کم پیش میاد مردی بخواد چند ماه برای سفر از خانواده ش دور بشه و یا اینکه نتونه همسرش رو با خودش ببره!
شما آمار تمام شغلها را دارید؟ حتی اگر یک در میلیارد هم باشد باز هم همان یک مرد آدم است و نیاز دارد و کسی که برای انسانها نسخه میپیچد باید برای نیازهای آن یک انسان هم پاسخ داشثه باشد. انسان یک دین کامل است و پاسخ خودش را به این مسئله داده است. شما که ادعا دارید چه پاسخی دارید؟
نقل قول:خداییش خیلی از حرفای شما صرفا بهانه ست !
مثلا کدامش؟ لطفا به جای اتهام مبهم با دلیل و بطور مشخص صحبت کنید. تازه قسم (خداییش) هم میخورید.
با یاد حق

این بحثی نیست که به خودم اجازه ی ورود بدم ...
چون اگه وارد بشم یک سری مسائلی رو باید مطرح کنم که نه در شان افرادی مثل شماست نه بیانش برای خودم درسته نه این تالار محیط مناسبی هست ..
پس این قدر حق به جانب دم از اسلام نزنید ... اسلام روی اصول و قاعده حرف زده ...
نقل قول:من میگم شما مختارید با آقایی ازدواج کنید که از زمان بلوغش تا خود خود خواستگاری کوچکترین گناهی نکرده

و ازش هم قسم به قرآن بگیرید که سفت و محکم باشه!

ولی حق ندارید در مورد همه مسلمانان تصمیم بگیرید

شما گفتید من هم قبلش این رو گفته بودم ولی کسی جوابی نداد ...
نقل قول:میتونید بگید میخواست قبول نکنه؛ درست ...
اما این واسه قبل از ازدواجه ، اگه آقا بعد از چند سال تصمیم به چنین کاری بگیره چی ...؟؟
اون موقع هم میگید خلاف شرع نکرده ...آره !خلاف شرع نکرده ولی...
تکلیف این خانم چی میشه؟
مگه خانم خلاف شرع میکرد اگه قبلش ازدواج موقت داشت ؟
ولی چشم پوشی کرد ....اما حالا آقا ....

اما ..
نقل قول:شما که میگید از آن جمله خوشم اومد که روش نمیشه تو روی خانمش نگاه کنه

این دیدگاه اسلامی نیستا

از حیاشون خوشم اومد!
این که احساس خانم شون رو می فهمند ....درک می کنند ...بزرگ ترین نیاز یک خانم تکیه کردن به یک مرده!

گفتم نمیخوام وارد برخی مسائل بشم ولی این رو بفهمید که یک خانم عفیف نمیتونه و حیاش رو چند بار و پیش چشم چند مرد بشکنه ....

حرفی نیست اگه شمامیگو خیلی دوست دارید ...
فقط موقع ازدواج تون انتظار نداشته باشید با کسی ازدواج کنید که میگو دوست نداشته و بعد مجبور بشه بو و قیافه ی اون غذای لذیذ! رو به خاطر شما تحمل کنه ... ( فکر می کنم چون مثال خودتون بود منظورم رو خوب فهمیده باشید )

دیگه بحث نمیکنم چون بی فایده است!

امیرالمومنین(علیه السلام): از گفت و گوی بی حاصل و دشمنی بر حذر باشید که آن دو قلب ها را بیمار میکنند (کافی،جلد2،ص300)

عوض این ها دعوت تون میکنم برید مطالعاتتون رو بیشتر کنید تا این قدر از احکام دین تفسیر به رای نشه .....
به هر حال ممنون !تایپیک خوبی بود خیلی چیزا دستم اومد .... میگو خورده ها رو هم با توجه به سن و سال شون شناختم ..
Blush

یاالله
نقل قول:
آفرین! این جمله تون خیلی قشنگ بود, واقعا خوشم اومد! ولی یه سوال ! شما فقط بخاطر ازدواج موقت نمیتونید تو چشمای امیرالمومنین نگاه کنید !؟!؟!؟!؟؟؟؟؟

مطمئن باشید اگه چنین آدمی رو بشه پیدا کرد خیلیا حاضرن باهاش ازدواج کنن, حتی اگه 100 تا زن داشته باشه

شما دارید چیزی رو بر اسلام ترجیح میدید که خواسته خودتونه

حرفا رو گفتم

باقیش با بقیه
(۱۶/آبان/۹۲ ۱۳:۰۵)MehrabonLady نوشته است: [ -> ]من چیزی نمیگم .
خانمه که حرف آخر رو میزنه . خدا تعداد زنای مخالف صیغه رو زیاد کنه . خدا رو شکر خدا نگفته که بریم واسه شما ها جهاد جنسی کنیم .
اگر میخواستید چیزی بگید چی میشد؟ خدا به ما رحم کرد که شما چیزی نمیگید.
جهاد جنسی هم ساخته و پرداخته وهابی ها است. ربطی به اسلام ندارد.

نقل قول:نه دیگه نشد . دروغ تو اسلام نداریم . الان میگید مصلحتی . میدونم . با دین راه فرار باز نکیند .مادر و با یه مرد که با زن صیغه ای بوده مقایسه میکنید . بسه تو رو خدا .
مصلحتی یعنی چی؟
من نگفتم دروغ مصلحتی. دروغ مصلحتی در اسلام نیست.
من گفتم لازم نیست مرد همه چیزها را به همسرش بگه. چون ممکنه باعث ناراحتی زنش بشه. مثلا اگر مرد در کارش ضرر مالی میکنه و چکش برگشت خورده و امکان داره بره زندان باید بیاد همه اینها را برای زنش تعریف کنه؟
این ربطه به دروغ مصلحتی نداره.
بع هر حال عشق عشق است. البته شدت عشق مادر بیشتر است. ولی صیغه کردن لزوما به معنای دوست نداشتن زن نیست. اینها تفسیرهای فمینیستی و حسودانه زنها است که از احکام خدا میکنند.
نقل قول:واسه سوال اول گفتم یه نهادی جایی باید باشه تا ما بهش نامه بزنیم و از اوضاع کار و ازدواج شکایت کنیم.

مثلا به نهاد ریاست جمهوری یا بیت رهبری.

دوستان چرا بحث تایپک رو عوض میکنید و نمیذارید نتیجه بگیریم

من دغدغه ی نویسنده تاپیک رو میخوام ادامه بدم . حالا من فقط شیرین عبادی نشدم که اینجا به مدد دوستان شدم .
متاسفانه فقر و بیکاری رو مسئولین مدیریت نمیکنند . بعد میان همچین مسائلی رو دغدغه میکنن و یا اهمیت کاذب میدن .
نهاد زیاده اما گو جواب درست و حسابی . همین که وارد بازیشون نشیم و بدونیم قاعده ی بازیشون رو بلدیم . خوبه . من به همین هم راضی هستم . صورت مساله بیکاری با مدیریت حل میشه اما میان با راه حل های عجیب وضعیت رو بحرانی میکنن.
(۱۶/آبان/۹۲ ۱۴:۲۷)Aryha نوشته است: [ -> ]با یاد حق

این بحثی نیست که به خودم اجازه ی ورود بدم ...
چون اگه وارد بشم یک سری مسائلی رو باید مطرح کنم که نه در شان افرادی مثل شماست نه بیانش برای خودم درسته نه این تالار محیط مناسبی هست ..
پس این قدر حق به جانب دم از اسلام نزنید ... اسلام روی اصول و قاعده حرف زده ...

شما گفتید من هم قبلش این رو گفته بودم ولی کسی جوابی نداد ...

اما ..

از حیاشون خوشم اومد!
این که احساس خانم شون رو می فهمند ....درک می کنند ...بزرگ ترین نیاز یک خانم تکیه کردن به یک مرده!

گفتم نمیخوام وارد برخی مسائل بشم ولی این رو بفهمید که یک خانم عفیف نمیتونه و حیاش رو چند بار و پیش چشم چند مرد بشکنه ....

حرفی نیست اگه شمامیگو خیلی دوست دارید ...
فقط موقع ازدواج تون انتظار نداشته باشید با کسی ازدواج کنید که میگو دوست نداشته و بعد مجبور بشه بو و قیافه ی اون غذای لذیذ! رو به خاطر شما تحمل کنه ... ( فکر می کنم چون مثال خودتون بود منظورم رو خوب فهمیده باشید )

دیگه بحث نمیکنم چون بی فایده است!

امیرالمومنین(علیه السلام): از گفت و گوی بی حاصل و دشمنی بر حذر باشید که آن دو قلب ها را بیمار میکنند (کافی،جلد2،ص300)

عوض این ها دعوت تون میکنم برید مطالعاتتون رو بیشتر کنید تا این قدر از احکام دین تفسیر به رای نشه .....
به هر حال ممنون !تایپیک خوبی بود خیلی چیزا دستم اومد .... میگو خورده ها رو هم با توجه به سن و سال شون شناختم ..
Blush

یاالله

در مورد میگو اگر واقعا نظر اسلام براتون مهمه از مرجع تقلیدتون بپرسید

حرفای فمینیستی قدیمی شدند

اونم که گفتید نمیتونه بشکنه

قرار نیست بشکنه

ولی شما دارید مرد و زن رو مقایسه میکنید

کار درستی نیست

خانم های محترم

از مرجع تقلیدتون بپرسید و در همین تاپیک اطلاع رسانی کنید

هرچی گفتند منم قبول میکنم و شما هم باید قبول کنید

یادتون نره

اگر مرجع تقلیدتون شیرین عبادیه که هیچ
(۱۶/آبان/۹۲ ۱۳:۲۵)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]منم با اقا وحید موافقم

من فقط 3 تا سوال پرسیدم که دوستان کلا بحث رو عوض کردن.

واسه سوال اول گفتم یه نهادی جایی باید باشه تا ما بهش نامه بزنیم و از اوضاع کار و ازدواج شکایت کنیم.

مثلا به نهاد ریاست جمهوری یا بیت رهبری.

دوستان چرا بحث تایپک رو عوض میکنید و نمیذارید نتیجه بگیریم
نهاد که هست. شما نامه بنویس. ولی وزارت ورزش و جوانان به نظر میرسد که بیشترین ارتباط را به این مقوله دارد.

ولی وقتی مردم خودشان ازدواج را سخت و پرهزینه میکنند چه ربطی به نهادها دارد؟
مردم خودشان خرجهای الکی میکنند.
شکایت در این مورد اصلا معنی دارد؟
مثلا میخوای شکایت کنی بگی چی؟
بگی چرا مهریه سنگین است؟
بگی چرا لباس عروس اینقدر گران است؟
چرا آرایش عروس اینقدر گران است؟
چرا کفش عروس اینقدر گران است؟
چرا تاج عروس گران است؟
چرا تزئین ماشین عروس گران است؟
چرا هزینه گروه کنسرت موسیقی عروسی گران است؟

میخوای از چی شکایت کنی؟
همش تقصیر خودمان است. در حقیقت مردم باید از خودشان شکایت کنند.
خانواده عروس باید از خانواده داماد شکایت کند و بالعکس.

اگر میخواهید از بیکاری شکایت کنید آن هم تقصیر خود پسرها است که فکر میکنند کار فقط یعنی استخدام در یک اداره دولتی. سیاست هر دولتی در دنیا کوچک شدن است و اصلا در هیچ کشوری قرار نیست همه استخدام دولت باشند.
یکی بود میگفت یک جوانی آمد پیش من از بیکاری شکایت میکرد من بهش گفتم از فردا بیا همینجا کار کن (ساخت و ساز داشتن) روزی 40 هزار تومان بهت میدم. آن چوان گفت باشه از فردا صبح میام سر کار. هنوز که هنوزه قراره بیاد.
مشکل اینه که کار بی کلاس را عار میدانیم در حالی که علما و بزرگان قدیم برای در آوردن خرجشان هر کاری حتی جمع کردن هیزم از بیابان و فروش آن را انجام میدادند.
ما کار را فقط نشستن پشت میز با حقوق ماهی دو ملیلون میدانیم. غیر از این هر کاری را بی کلاسی میدانیم و قبول نمیکنیم.
یک مثال دیگه بزنم

بعضی از کاربرا می دونند مثالم به کجا مربوطه

میدونید غیبت از چه گناهی بدتره؟

و میدانید خیلی از خانم ها مثل رانی آناناس غیبت می کنند و براش توجیه هم میتراشند؟(نگید خبر ندارید در همین فضای مجازی)

میدونید چرا؟

اسلامشون اسلام نیست

قضیه صیغه هم همینه
دغدغه ی اصلی نویسنده قابل احترامه . دعوای خانم ها با آقایون مدافع صیغه هم به جایی نمیرسه . همین که آقایونی هستند که مخالفن . من یکی احساس امنیت میکنم .
(۱۶/آبان/۹۲ ۱۴:۴۳)MehrabonLady نوشته است: [ -> ]دغدغه ی اصلی نویسنده قابل احترامه . دعوای خانم ها با آقایون مدافع صیغه هم به جایی نمیرسه . همین که آقایونی هستند که مخالفن . من یکی احساس امنیت میکنم .

میشه بگید چه چیزی باعث شده بود احساس امنیت نکنید؟

عجب

خب دوستان محترم توجه کنید

مخالفان صیغه از جمله جناب فلانی(دومی) باعث ایجاد احساس امنیت ایشان شدند

خدا را شکر

نقل قول:
همون کاری که شهدای ما تو 8 سال دفاع مقدس میکردن !

شهدا هم اکثرا به خانه برمیگشتند

در ضمن آیه قرآن براتون اوردم

اگر کسی نتوانست باید عفت پیشه کند

اون شهیدی که حکم خدا رو قبول نداشته باید جواب خدا رو بده

البته اگر چنین شخصی وجود داشته

نقل قول:

بی حاصل نبود

کاملا هم نتیجه داشت

در ضمن تفسیر به رای نبود

نص صریح آیه قرآن بود
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
آدرس های مرجع