(۱۵/آبان/۹۲ ۶:۵۴)سدرة المنتهی نوشته است: [ -> ]من بلکل مخالف این قضیه ام.
با کدام قضیه؟ با نظرات سردار یا با ازدواج موقت؟
نقل قول:دختری که ما پسرها مد نظر داریم برای ازدواج اینه که قبلا رابطه جنسی نداشته باشه ، در مقابل دختر ها هم همین نظر رو درباره همسرشون دارن و حق هم دارن.
ببخشید شما وکیل تام الاختیار همه پسرها هستید؟ سلایق شخصی خودتان را به همه پسرها تعمیم ندهید.
نقل قول:من خودم شخصا حاضر نیستم برم با یه مطلعقه یا هرکسی عقد موقت کنم در آینده جلو همسرم عذاب وجدان بگیرم که اون خودشو نگه داشته ومن نه!
شما هر طور بخواهید میتوانید زندگی کنید. ولی ازدواج با کسی که قبلا ازدواج شرعی و قانونی داشته اشکالی ندارد. حتی کسی هم که رابطه غیرشرعی داشته چه بسا توبه کرده باشد. اکثر همسران پیامبر صلی الله علیه و آله قبلا ازدواج کرده بوده اند. اگر اشکالی داشت قطعا ایشان این کار را نمیکردند.
نقل قول:بهتره جای جا انداختن این فرهنگ کلا سعی کنیم بستر ازدواج دائم رو فراهم کنیم.
اگر ازدواج موقت منظورتان است این از نظر اسلام فرهنگ غلطی نیست. ولی شرایطی هم دارد.
نقل قول:هدف ازدواج اینه که ما برای یک خانم باشیم ، عقد موقت میشه یه عالمه خانم و آقا! خب با روابط جنسی نامشروع چه فرقی کرد! هر مدت با یکی بودن !
کی این هدف را برای ازدواج تعیین کرده؟ آیا اسلام همچین چیزی گفته؟ یا آمریکا؟
فرقش با روابط جنسی نامشروع این است که قوانین زیادی دارد مثلا زنی که ازدواج موقت میکند فقط میتواند با یک مرد رابطه داشته باشد. و باید عده نگه دارد و قوانین ارث و بچه و ... دارد. تقریبا تمام شرایط و قوانین شرعی ازدواج دائم را دارد با چند تفاوت.
در ازدواج دائم هم میتوان طلاق گرفت و هر مدت با یکی بود. پس آن هم میشه روابط جنسی نامشروع؟!
سلام
خواهشا بیایم سعی کنیم مصداق "یومنون ببعض و یکفرون ببعض" نباشیم
آقا جان من ، اگرمن از فلان حلال بدم می آد ، به فلان حرام علاقه دارم ، چرا بیام جای حلال و حروم رو عوض کنم؟ خوب حداقل جرات داشته باشم بگم فلان چیز حالا هست ، من نمی پسندم.
لطفا برای خدا تعیین تکلیف نکنیم ، یک مریض هم از دوا و پرهیز غذایی و عمل جراحی بدش می اد.حالا اگر من از عمل جراحی واجب بدم می آد ، نیام بگم این کار حمله با سلاح سرده و .... ، فرقش با چاقو کشی چیه و .... ، با کمال شجاعت بگم من از جراحی بدم می آد ، می ترسم ، نه این که دیگران رو هم از یک کار مفید بترسونم.
ازدواج موقت در زمان پیامبر صلی الله علیه و آله مرسوم و معمول بوده است و خیلی از صحابه آن را انجام میداده اند.
ولی عمر آن را حرام اعلام کرد و گفت نعم البدعة هذه
یعنی این بدعت خوبی است!
البته ازدواج موقت هم شرایطی دارد و اگر با هدف هوسبازی باشد معصومین از آن نهی میکرده اند.
بعضی از اصحاب امامان که قصد ازدواج موقت داشتند امام به آنها می فرمود تو را چه به ازدواج موقت؟ ازدواج موقت برای تو نیست.
ولی نهی کردن آن بطور کلی هم کار درستی نیست.
اسلام برای شرایط هر کسی راه حلی مناسب ارائه داده است.
به هر حال مردی که چند ماه مجبور است از همسر دائمش دور باشد باید چه کار کند؟ گناه کند و دنبال زنان هرزه باشد تا نیازش را برطرف کند بهتر است یا اینکه از طریق شرعی و با رعایت حد و حدود و قوانین شرعی نیازش را برطرف کند؟ کدام بهتر است؟
یا کسی که شرایط ازدواج دائم برایش فراهم نیست و نیاز به همسر دارد باید چه کار کند؟ یا باید خودارضایی کند یا باید با دوست دختر نیازش را برطرف کند یا با زنان فاحشه نیازش را برطرف کند. بهتر است واقع بین باشیم و شعار ندهیم. کدام راه بهتر است؟ گناه یا راهی که خدا گفته؟
حرف مردم مهمتر است یا حرف خدا؟
من چند سال پیش یک حدیثی خواندم
مضمونش این بود
اگر کسی حرام خدا را حلال کند ، خدا حلالش را بر او حرام می کند
ببینید
خیلی سادست
انسان سالم یکی از نیازهایش نیاز جنسیست
یا می تواند تحمل کند یا نمی تواند
تجربه نشان داده بالای 70 درصد مردم نمی توانند تحمل کنند و این هیچ ربطی به خوبی یا بدی شخص ندارد
حال اسلام محمدی دو راه مشخص کرده
ازدواج دائم
ازدواج موقت
اگر جزو آن 70 درصد باشی ازدواج واجب است
کاری که فلانی کرد در مورد آن بدعت بزرگ این بود که وقتی شخصی نتواند ازدواج دائم داشته باشد مثل خیلی افراد به زنا می افتد
این زنا تولید نسل نامشروع می کند
نسل نامشروع می شود دشمن امام زمان
به همین سادگی دشمن تولید می شود
فکر کردید تروریست های سوری پدر مادر دارند؟
حالا بیایم بگیم آی من خوشم نمیاد از این قضیه*
مگه دست ماست که خوشمون بیاد یا نه
اسلام برای تمام خلق آمده حتی برای غیر انسان ها
خیلی ها واقعا نمی توانند تحمل کنند
خانم ها در این مورد با آقایان فرق دارند و آن موردی که در یکی از ارسال ها گفته شد که آیا حاضرید با خانمی که ...
مکانیزم حس جنسی در خانم ها با آقایان فرق دارد
در مجموع چند برابر آقایان این حس را دارند ولی در ابتدای آن قدرت تحملشان نیز خیلی زیاد تر است برای همین برای خانم ها در حالت عادی اهمیت چندانی ندارد
البته بیشتر نمیشه گفت
کلیت رو گفتم
*به محمد تراست هم گفتم لحنم بد نبود
(۱۶/آبان/۹۲ ۱:۱۱)MaSTaNeH نوشته است: [ -> ]باشه, واقع بین باشیم !
الان اون خانمه هم که قراره چند ماه از همسرش دور باشه باید چیکار کنه !؟؟؟
واقع بینی یعنی اینکه این خانم تحمل کنه و تقوای الهی!!!! پیشه کنه ولی اون آقای محترم نباید ذره ای به خودشون فشار بیارن !!!!! جالبه !!!!!!
هرچقدرم تفاوت بین خانم و آقا از این لحاظ باشه به هرحال داریم درمورد انسان ها حرف میزنیم که هرکدومشون چنین نیازی دارن, چرا باید انقدر تفاوت در قوانین باشه !؟؟؟
مشکل ما با قوانین اسلامی نیست, مشکل اینه که تو جامعه امروزیه ما قوانینی که به نفع آقایونه ضمانت اجرایی بیشتر و راحت تری داره نسبت به خانم ها !
مثلا یکی از حقوق خانما اینه که وظیفه تامین مخارج منزل به عهده شون نیست, ولی با شرایط امروز کشور خیلی وقتا نمیشه!
تازه خانم میتونه حتی توی خونه دست به سیاه و سفید نزنه, حالا شما تصور کنید که میرید خواستگاری یه دختر و این حقوق شرعی و قانونی خودشو ازتون میخواد و میگه من توی خونه هیچ کاری انجام نمیدم, شما با این شرایط حاضرید ازدواج کنید با این دختر !؟؟!؟!؟
و موارد دیگه
بحث اینجاست
خیلی ها میگن مسلمانند
ولی کار خودشونو میکنن
خانم و آقا باید ببیند اسلام چه گفته
اگر قبول نداره بگه مسلمان هم نیست
منظورم به شخصی در این تاپیک نیست
نقل قول: به هر حال مردی که چند ماه مجبور است از همسر دائمش دور باشد باید چه کار کند؟ گناه کند و دنبال زنان هرزه باشد تا نیازش را برطرف کند بهتر است یا اینکه از طریق شرعی و با رعایت حد و حدود و قوانین شرعی نیازش را برطرف کند؟ کدام بهتر است؟
رو که نیست سنگ پای قزوینه........!!!!
بیچاره همسر دائمش چ گناهی کرده......!!!!!
نقل قول: الان اون خانمه هم که قراره چند ماه از همسرش دور باشه باید چیکار کنه !؟؟؟
قیاس مع الفارق میکنید .
این نوع منطق شما سرفا سفسطه است
نقل قول:هرچقدرم تفاوت بین خانم و آقا از این لحاظ باشه به هرحال داریم درمورد انسان ها حرف میزنیم که هرکدومشون چنین نیازی دارن, چرا باید انقدر تفاوت در قوانین باشه !؟؟؟
میتونید تشریف ببرید یقه خدا رو بگیرید
نقل قول:تازه خانم میتونه حتی توی خونه دست به سیاه و سفید نزنه, حالا شما تصور کنید که میرید خواستگاری یه دختر و این حقوق شرعی و قانونی خودشو ازتون میخواد و میگه من توی خونه هیچ کاری انجام نمیدم, شما با این شرایط حاضرید ازدواج کنید با این دختر !؟؟!؟!؟
بازم سفسطه . میتواند نزند تا نباید بزند خیلی راه است
هر چند استفاده دوستان از حکمت احکام برای توجیه دلیل احکام زیاد مناسب نیست .
ولی دلیل حکم امر خداست
حکمت حکم همین توجیهات و ذکر مزایا است
همانطور که کسی اختیار دارد با دختری که دست به سیاه و سفید نمیزند (البته ذکر شده در صورتی که این امر مناسب شان خانوادگی دختر باشد . یعنی توی خونه پدر هم خدمت کار داشته و ...)
ازدواج نکند اختیار دارد مهریه انجنینی نکند .
دختر هم میتواند وقتی فرد مورد نظر شرطش را نپذیرفت . قبول نکند !
نقل قول:رو که نیست سنگ پای قزوینه........!!!!
شما به مثال توجه نکنید خواهر گرامی . شما هر عملی که از خودش بهتر نباشه رو برای من مثال بزنید . میتونم با یکی ۲ تا تمثیل کلا به زشت ترین چیز ها تبدیلش کنم .
ما حدیث داریم که فرد متاهل نباید اقدام به ازدواج موقت کنه
و انسان نباید شریک جنسی متنوع داشته باشه و ...
کلا حضرات در همه امور برای انسان و خانم ها ازادی عمل قایلند مگر احکامی که اسلام وضع کرده باشه!
به هر حال حرام خدا حرام است تا یوم القیامه حلال خدا هم حلال است تا یوم القیامه
همین افرادی که به ازدواج موقت گیر میدهند . اکثرا هیچ مشکلی در روابط غیر شرعی نمیبینند . اونقدر تبلیغ کردند که بنده خدا میگه حاضرم گناه بکنم ولی مرتکب ازدواج موقت نشوم
به هر حال ۲ راه دارید که بتونید اثبات کنید این امر این حلال نباید باشد یا حرام است
۱ـ این حکم خدا نیست
۲ـ شما بهتر از خدا میفهمید
یا حق
(۱۶/آبان/۹۲ ۱:۲۵)Arianna نوشته است: [ -> ]رو که نیست سنگ پای قزوینه........!!!!
گناه؟
ببینید در آخر اتفاقاتی در یک زندگی می افتد که شخص به این قضیه میرسد که اسلام بهترین راه را برای همه انتخاب کرده
نقل قول:سفسطه حرف های منه یا شما !؟
قانون الهی نباید ارتباطی به شان خانوادگی داشته باشه! چطور درمورد آقایون اینطور نیست!؟
اصلا بگذریم
اشتباهم این بود که اینجا پست گذاشتم, حوصله بحث ندارم, لطفا این پست و پست قبلی منو پاک کنید, ممنون
دقیقا حرفهای شما
انگار یه گوسفند به یه شیر بگه چون ن علف میخورم تو هم باید علف بخوری!
اصلا مطلب شما در مورد تعدد زوجاته . چه ربطی به متعه داره ؟!!
در شرع و قانون (همه دنیا ) به عرف بها داده شده .
شان در تعیین مهر المثل و مهر المتعه هم شان زن و مرد در نظر گرفته میشود . همچنین در تشخیص مثتثنیات دین .
این مهر المتعه در مورد اقایونه
این مقایسه شما برای احکام باطل است . همون کاری که شیطان کرد و رانده شد
به جنسیت هم که نباید کار داشته باشه! به شان و عرف هم که نیست . کلا کاش یه قانونی مینوشتند میدادند دست خدا تا بیاد با صدای بلند بخونه ! بلکه خیال عده ای راحت بشود
نمیدونم چرا با بعضی وقتی میخوای وارد عمق مطلبشون بشی سریع اینطوری میکنن . خوب وایسید دلیل بیارید اگر دارید!
به قول اقای ۱۱۰ (البته شما اهل تسنن نیستی)
نقل قول:همیشه آخر مباحثه با برخی از اهل تسنن یاد شطرنج بازی کردن شیر فرهاد برره می افتم!
یک دفعه ای با کفش می زد رو صفحه ی شطرنج می گفت: هــــــــــــــــا کــــــــــیش و مــــات وشدی!!
[font=Andalus][/font]
نقل قول:گناه؟
ببینید در آخر اتفاقاتی در یک زندگی می افتد که شخص به این قضیه میرسد که اسلام بهترین راه را برای همه انتخاب کرده
یه وخت فک نکنید ممکنه همسرش به مخش خطور کنه بهش خیانت شده...دلش بشکنه....نه......اصلا....
حتی شوخیشم زشته........
قطعا اسلام بهترین راه.......
خدا چیزی که به شما اقایون داده ...روی زیاده.........
اون مردی که هرجا میره بخواد بره دنبال هوسبازیش....(البته خدا رو شکر اسلام یه راهکاری گذاشته مگه نه؟؟!!)....واقعا باید تحسینش کرد....یه مومیایی ازش درست کرد گذاشت تو موزه........یا آتیشش زد......خاکسترش و گذاشت تو موزه....
آقای وحید 110 مثال ی ندارم بزنم....
شبتون خوش ...راهتون پر رهرو.....