تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: رواج صیغه مشکلی بزرگ برای جامعه؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
خانم منا شما چیزی رو از خونه پدرتون بر میدارید . چه وقت بهش میگن دزدی؟ چه وقت بهش میگن برداشتن؟

شما (نوعی) با یک نفر بدون ازدواج تمام عمر رو سپری میکنید ؟ بهش چی میگن؟

شما چیزی رو مینوشید در چه حالتی مرتکب گناه شده اید؟

وليكن در مود مطلقه ها گفتم نه دختران باكره كه به اذن پدر نياز دارند
دختران غير باكره، قبلا هم تو اون تاپيك در مورد رشيده بودن صحبت شد! اما اين ملاك خيلى كوته بينانه ست!

آقا وحيد شما به جامعه نگاه مى كنيد؟
اين موضوع با نگاه جامعه شناختى بايد هر چه سريعتر درست بشه
چه كسانى از اين بند استفاده مى كنند؟
من؟
شما؟
هر كس به خودش و خداوند مربوط است
وليكن يك روزى جامعه ى مسلمان از زياده روى غيرمسلمانان! در استفاده از اين بند نابود مى شود چون واقعا كسانى روى اوردن به اين بند كه يه ريزه هم دستورالعمل هاى خدا رو در زندگى شون ندارند واقعا شما در جامعه كنونى خطرى از بابت اين موضوع احساس نمى كنيد؟
فرهنگ دروغ و پنهان كارى و خودفروشى و ان مورد ديگر در كنارش رواج مى كند!!!!!!
برای دوستانی که سوال براشون مطرح است

هر عملی که به ۲ نفر مربوط شود ممکن است ۳ حالت داشته باشد
مثلا عمل جنسی

۱ـ هر ۲ طرف راضی - خداوند هم اذن داده که اذن در قالب رعایت شرایط اعلامی است - عقد و عمل صحیح است

۲ـ یک طرف راضی یک طرف ناراضی - مثلا با زور و اکراه - خداوند ناراضی است - جرم و ممکن است اعدام داشته باشد

۳ـ ۲ طرف راضی - ولی خداوند طبق شرایط اعلامی اذن نداده - عمل زنا و متکبین حد میخورند در صورت جمع شرایط

و حالت های دیگر

حالا من دیگه کاری ندارم و در حدی نیستم که بخوام اسیب شناسی کنم و نسخه بپیچم .
صرفا تفاوتش این است .

در هر حال همه عاقل هستند . و نسبت به عده ای که اصلا اهمیتی به امر خدا نداده و مرتکب گناه میشوند در اقلیت .

این خیلی بهتر از همین روابط به صورت غیر شری همراه با گناه است . چون خیلی قوانین و شرایطش هم باید رعایت بشود . و اثار مخربش رو خیلی کم میکند

هر عملی حتی واجبات هم ممکن است مورد سو استفاده قرار بگیرد .
منتها به جای مقایسه یک عمل حلال با حرام یا به عبارتی حرام کردن حلال خدا که بدعت است . و بدعت گذار در اتش . میشود اسیب شناسی وضعیت الان جوان ها رو کرد

کلا احکام اسلام اونطوری که مد نظر دین هست اجرا بشه خیلی مفید خواهد بود

یا حق

ممکنه در معاملات مالی هم افرادی ضرر بکنند . نمیشه کلا معامله رو ممنوع کرد . باید راه های صحیح و اینده نگری در کار باشه
کلا از دید یه سری همه چیز اسلام در مورد زن اشتباست مگه اینکه خلافش ثابت شه !

لابد ازدواج دائم هم زنا محسوب میشه چون فرقی با زنا نداره و فقط یه صیغه بین زن و مرد خونده میشه ! که البته دخترها هم در این مورد خیلی بهشون ظلم میشه ... چون مورد سو استفاده قرار میگیرن و هیچ میلی به جنس مخالفشون ندارن ! یه بنده خدایی میگفت طرف توی تاکسی جرات نداره بقیه پولشو بگیره میاد توی اینترنت فریاد آزادی سر میده Dodgy

شده قضیه ما با دوستان فمینیست ...
آقا رضاى مسلمان اگر با بنده بوديد خدمتتون عرض كنم كه به خاطر اين صحبتتون نميبخشمتون و حق الناس داريد
واقعا چه جور ناظر شديد؟

آقا وحيد متشكرم از اطلاعاتى كه به بنده داديد
در مورد عقد موقت با توجه به اينكه در حال حاضر جامعه سير نزولى و نامتعارفى رو طى مى كنه امكانش هست از لحاظ قانونى درش تجديد نظر بشه
مثلا قوانين سخت تر و رسمى تر براى كنترل بهتر
و يا ممنوعيت؟
سوء استفاده از اين مورد بيداد مى كنه

مورد دوم اينكه الان خيلى از امور مفيد ااسلامى اصلا اجرا نميشه مثل بانكدارى اسلامى!!!! اما استفاده از اين مورد بلافاصله با كلمه ى اسلامى رفع و رجوع ميشه نظر شما به لحاظ قانونى با توجه به اينكه در اين زمينه اطلاعات داريد چيه؟
متاسفانه ما فقط به جوونا میگیم صبرو این حرف ها ...

به شخصه حاضرم به گناه بیوفتم ولی مقد موقت و رابطه ی غیر شرعی نداشته باشم ! میدونم باز به خاطر این حرفم مورد سوال قرار میگیرم ولی خب این عقیده ی منه

من دردم اینه که یه جایی یه کسی یه فکری به حال اینا ما کنه و هی بیایم ریپلای پست های هم دیگه رو تند و تند جواب بدیم. یه نامه ای چیزی تنظیم کنیم و یه جایی بفرستیم
اینها دیگه کار سیاسیون و مجلس و رسانه و نخبگان جامعه هست .
شخص بنده نظرم اینه که این موارد فقط در موارد اضطرار و خیلی لازم استفده بشود

در لایحه خانواده هم اشاراتی شده بود مثلا اینکه عقد موقت در صورت باردار شدن لازم الثبت هست .

اما قوانین و مقررات الان رابطه نامشروع رو جرم میدونه و برخورد . ولی چقدر فایده داره . نظر کلی اسلام هم عدم دخالت در موراد شخصی و خصوصی افراد هست .

مثلا قوانین حدود رو که مطالعه میکنیم کوچکترین بهانه ای باعث اسقاط حد میشه . حتی توبه مرتکب قبل از صدور حکم .

متاسفانه رویه جامعه با توجه به رواج فرهنگ غربی و عدم شرایط اردواج داره به سمت و سویی پیش میره که باعث نگرانیه .

در این موارد حرف زیاده . ولی یکی از عوامل ازدواج گریزی قوانین خیلی سخت است . به خاطر حمایت از زن و خانواده قوانینی داریم که عده ای رو از ازدواج میترسونه .

به قولی دست ما کوتاه و خرما بر نخیل . اگر وقتش بود میشد بیشتر صحبت کرد . اما به نظر میرسه این عقد موقت شکاف بین سختگیری ازدواج دایم در جوامع مسلمان و ولنگاری و حرج و مرج جوامع غربی رو بتونه پر کنه .

هر چند باز میگم شخص خودم خصوصا برای دختر خانم های هنوز ازدواج نکرده به هیچ عنوان توصیه نمیکنم .
(۱۵/آبان/۹۲ ۲۲:۰۵)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]متاسفانه ما فقط به جوونا میگیم صبرو این حرف ها ...

به شخصه حاضرم به گناه بیوفتم ولی عقد موقت و رابطه ی غیر شرعی نداشته باشم ! میدونم باز به خاطر این حرفم مورد سوال قرار میگیرم ولی خب این عقیده ی منه

من دردم اینه که یه جایی یه کسی یه فکری به حال اینا ما کنه و هی بیایم ریپلای پست های هم دیگه رو تند و تند جواب بدیم. یه نامه ای چیزی تنظیم کنیم و یه جایی بفرستیم

مواظب باشیم بخاطر اجتهاد شخصی پیرو دشمن اهل بیت (310) نشویم
محمد جان به جای این بگو :

ان شاالله خداوند حلالش و نصیبم کنه و زمینه و گناه رو ازم بگیره

هیچ وقت عمل مباح با حرام قابل قیاس نیست
(۱۵/آبان/۹۲ ۱۸:۳۹)mona110 نوشته است: [ -> ]جناب احمد
اونايى كه زنا هم مى كنند چيزى به اسم عقل در مغزشان وجود دارد آيا؟

زناى مطلقه با عقد موقت مطلقه چه تفاوتى داره؟
اونكه زنا مى كنه براى انكار قضيه هم شده صيغه رو مى خونه و حالش ! رو مى كنه!!!!!!!!!!!!!!!

البته بنده خيلى در اين موضوع تسلط ندارم و صرفا از روى نادانى سوال پرسيدم تشكر مى كنم راهنمايى بفرمايد

فرقش اینه که اون حلاله اون یکی حرومه؟؟
یک نکته ما چرا میگیم زنا حرومه ؟ چون خدا گفته
همون خدا که گفته زنا حرومه گفته صیغه حلاله پس اگر خدا رو قبول داریم باید همه جا قبولش داشته باشیم
ضمنا یک تفاوت مهمش نگهداریس عده توسط زنه که در زنا زن میتونه در یک روز با چند نفر زنا کنه ولی در صیغه باید 45 روز عده نگه داره
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
آدرس های مرجع