تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: رواج صیغه مشکلی بزرگ برای جامعه؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
ولى بايد هر چه سريعتر قوانين سخت ترى براش در نظر گرفته بشه
يه عده ايى هستند كه در قوانين خدا انتخابى عمل مى كنند اونجايى كه به نفعشون ميشه خدا خدا مى كنند و اونجايى كه سختى و رياضت توشه نعوذ بالله مى گن بيخيال .....
حالا خانم و آقاهايى كه جز اين عده هستند دارن زياد مى شند
اين عده ايى كه فقط در لذت به ياد خدا هستند خوبيش اين هست كه بالاخره اين عده خدا رو ميشناسند وليكن فقط در لذت
اگر اين لذت محدوديت و قوانين سخت ترى داشته باشه با توجه به اينكه خدا رو مى شناسند به سمتش جز در وقت بحرانى و پيچيده نخواهند رفت
وگرنه اون كه خدا وو نمى شناسه كار خودش رو مى كنه
مشکل ازدواج موقت از این چند عامل آب می خوره:

1- پدران خانواده نسبت به ازدواج موقت دختران خیلی حساسند اما وقتی بهشون بگی دخترت با 4 نفر رابطه داره ککشون هم نمی گزه!

2- پسرا خیلی راحت با هر کسی رابطه دارند و شایدم نسبت به کسایی که قبلا روابط غیر سالم داشتند بی تفاوت باشند ولی وقتی اسم ازدواج موقت میاد انگار طرف جرم کرده و نسبت به دخترایی که قبلا ازدواج موقت داشتند حساسند و برای ازدواج انتخابشون نمی کنند

3- خانوم هایی هستند که خیلی راحت با هزار نفر رابطه و دوستی دارن اما به ازدواج موقت می رسن اسمش می شه تن فروشی و ... و فقط ازدواج موقت اخه

4- خانوم هایی هستند که ازدواج موقت براشون چندشه و مخالفند اما خودشون که مطلقه می شن و بی پول می شن هزار کلک می زنن واسه تور کردن آقایون پولدار!

خانوم ها خودشون رو تطهیر نکنن و آقایون رو این ماجرا بد جلوه ندند! این خانوم ها خودشون همگام با آقایون باعث شدن عقد مقدس موقت به قهقرا بره!
آقایون لطفا جواب سوال خانم mastaneh فراموش نشه!
ما منتظر جوابیمCool
نقل قول:شکل ازدواج موقت از این چند عامل آب می خوره:

1- پدران خانواده نسبت به ازدواج موقت دختران خیلی حساسند اما وقتی بهشون بگی دخترت با 4 نفر رابطه داره ککشون هم نمی گزه!

ازدواج موقت از اسمش پیداست . موقت . هیچ پدری موقتی آینده ی دخترش رو دست مردی نمیده .آینده ی موقتی !!!!!!!!!!!!!!!!!!
نقل قول:

4- خانوم هایی هستند که ازدواج موقت براشون چندشه و مخالفند اما خودشون که مطلقه می شن و بی پول می شن هزار کلک می زنن واسه تور کردن آقایون پولدار!

بنده هم طرفدار تور کردن آقایون پولدار توسط این خانم ها نیستم . 100 دفعه هم مخاطب قرارشون دادم .

من هم منتظرم ببینم مرگ خوبه کلا یا واسه همسایه . جواب سوال مستانه خانم رو بدید>

[quote]
بگید حاضرید خواهرتونو به چنین ادمی بدید یا نه !!!؟؟؟؟][b][/quote

[/b]
مگه خواهر هر کسی عقل و شعور نداره که برادرش بخواد براش تصمیم بگیره؟!
(۱۶/آبان/۹۲ ۱۵:۲۷)MaSTaNeH نوشته است: [ -> ]مگه صیغه کردن چیه !؟ طرف یه چیزی میگه اونیکی هم میگه قبلتُ و تمام ! گفتن این جملات خیلی سخته !!؟؟؟

من براتون خیلی متاسفم که قوانین ازدواج موقت رو بلد نیستید یا خودتون رو زدید به اون راه!
ازدواج موقت باعث می شه اون خانوم فقط با یک نفر رابطه داشته باشه و نمی تونه مثل لباس مدام طرفش رو عوض کنه چون باید عده نگه داره!
(۱۶/آبان/۹۲ ۱۵:۲۷)MaSTaNeH نوشته است: [ -> ]
من یه سوال پرسیدم, چرا آقایون از جواب طفره میرید !؟

بگید حاضرید خواهرتونو به چنین ادمی بدید یا نه !!!؟؟؟؟
به چطور آدمی؟
ازدواج موقت یک دارو و مسکن هست برای افرادی که نمی تونن جلوی خودشون رو بگیرند! دارو رو به مریض می دن! اگر خواهر بنده هم مریض شد چرا نباید بهش دارو داد ؟!

ساده انگارانه به مساله نگاه نکنید!
بگذارید یک مثالی براتون بزنم تا درست شیرفهم شوید!
مرفین یک داروی مسکن هست که برای کسانی که درد های شدیدی دارند تجویز می شه!اما همه می دونن که این یک مواد مخدر هست! و حتی اعتیاد آور! اما آیا مصرفش برای کسی که درد نداره درسته؟ جوابش سادست، خیر!
حالا اگر کسی برای لذت بردن از این مواد استفاده می کنه مشکل نه از این مواد هست نه از سازنده ی این مواد!

حالا انگار که این وسط ما می گیم این دارو یک داروی مفید برای کسی که مجبوره است شما می گید نه، چون یک سری افراد از این مواد استفاده نادرست می کنن!

درصورتی که حرفهای دو طرف 50 % درسته و مکمل همدیگه هست اما حرف همدیگه رو نمی فهمید!

حالا شما متناظرش رو در نظر بگیر:

ازدواج موقت یک دارو هست برای جوانهایی (چه پسر په دختر) که نمی تونن جلوی خودشون رو بگیرند و دچار انجراف جنسی می شن. حالا اگر یک آقای متاهل پولداری میاد بصورت پنهانی ازدواج موقت می کنه یا خانوم پول پرستی میاد یک آقایی رو تور می کنه، مشکل نه از اصل ازدواج موقت هست نه از تجویز کننده اون!
بنابراین می خوام بگم اگر خواهر بنده هم دچار مریضی و درد شدید بشه (یا متناظرش انحراف اخلاقی) ما باید به دارویی هرچند مخدر بنام مرفین (یا متناظرش ازدواج موقت ) رو براش تجویز کنیم! والسلام!
(۱۶/آبان/۹۲ ۱۷:۰۴)MaSTaNeH نوشته است: [ -> ]
خودمو بزنم به اون راه تا خیلی اشتباهات رو نبینم بهتر از اینه که بخوام مثل شما فقط توجیه کنم !!

چرا نمیتونه مدام عوض کنه, 45 روزم عده نگه داره, چی قراره عوض بشه !؟ تازه این واسه خانمه, واسه اون آقا چی !؟

2 ساعت 2ساعت با یه نفر صیغه میکنه ! به کجای عالم برمیخوره !!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه مثال من رو بخونید شیرفهم می شید! مشکل از صیغه نیست مشکل از آدماییه که دنبال کلاه شرعی هستند1 اگر صیغه هم وجود نداشت اونها راه دیگه ای پیدا می کردند

________________________________________________________________________________

در مورد سوالتون:

اولاً که خواهر من عقل و شعور داره از منم بیشتر پس قرار نیست من براش تصمیم بگیرم!

ثانیا بازهم برمی گرده به همون مثالم! ای کاش شما پست قبلیم رو درست خونده باشید!

همون طور که یک آدم معتاد به مرفین با کسی که فقط در موارد معدودی برای تسکین دردش مرفین مصرف کرده فرق می کنه،
به همون شکل کسی که مدام خانوم صیغه می کنه با کسی که برای جلوگیری از انحراف جنسی صیغه موقت کرده فرق می کنه!

همونطوری که ما نسبت به وصلت با ادم معتاد حساسیم اما نسبت به کسی که چند بار مرفین مصرف کرده حساس نیستیم
بایستی نسبت به کسی که قبلا یکبار موقتا ازدواج کرده حساس نباشیم و نیستیم!

ثالثا، ادمی که یکبار ازدواج موقت کرده بهتره از آدمی که معلوم نیست قبلا با چند جنس مخالف دوستی داشته!
اگر هر دو رو نداشته باشه که چه بهتر اما اگر قراره با آدمی که قبلا کثافت کاری کرده ازدواج کنیم بهتره کسی که حداقل ازدواج موقت داشته رو ارجح بدونیم!بازهم مثال من رو درست بخونید! تعصب رو کنار بگذارید و عقل رو جایگزین احساسات کنید!اینجا اگه نظر خواهی کنید شاید تعداد بسیار کمی ازدواج موقت کرده باشند حتی شاید هم نداشته باشیم! اما وقتی ما از ازدواج موقت حمایت می کنیم به این معنی نیست که راه رو برای خودمون باز کنیم! من که اهلش نیستم مثل مرفین که اهلش نیستم! اما همونطوری که اگر درد شدیدی سراغم بیاد به دکتر اجازه میدم مرفین بهم تزریق کنه همونطور اگر احتمال بدم به انحراف حنسی کشیده می شم ازواج موقت رو برای خودم تجویز می کنم!

ما مرد ها با مرفین موافق نیستیم و با معتاد هایی که بدون نیاز مرفین مصرف می کنند وصلت نمی کنیم ! اما از مرفین به عنوان دارو حمایت می کنیم! (شما جای مرفین بخون ازدواج موقت)
(۱۶/آبان/۹۲ ۱۷:۳۶)MehrabonLady نوشته است: [ -> ]
ما خانم های محترمه با مرفین موافق نیستیم و با آقایونی( مثل شما .. نیستیم بگیم معتاد)که بدون نیاز مرفین مصرف می کنند وصلت نمی کنیم ! اما ازمرفین به عنوان دارو هم حمایت نمی کنیم! (شما جای مرفین بخون ازدواج موقت). به جای مرفین برای خانم ها شکلات بهتره (ثابت شدهBig Grin)

من نمیدونم چرا شماها توقع دارید بقیه مثل شما فکر کنند اگر برخی از خانومها به این تشخیص رسیدند که ازدواج موقت بده خب میتونند ازدواج موقت نکنند و با مردی که ازدواج موقت کرده ازدواج نکنند ولی این دلیل نمیشه از بقیه هم بخوان که همینطوری فکر کنند
چندین و چند ساعت شده که دارید روی یک موضوع ثابت شده و تصویب شده بحث می کنید،با علم به اینکه موافقت یا مخالفت من و شما در این مرحله،اصل موضوع رو تغییر نخواهد داد.
اگر کسی طیق اعتقادش به اسلام،موضوع صیغه رو با علم به شرایطش قبول کرده و می خواد این عمل رو انجام بده،کار خودش رو می کنه و احتمال ضعیفی وجود داره این صحبتها روی این آدمها تاثیر داشته باشه.
اگر کسی هم قبول نداره و اعتقادی نداره،راه خودش رو در پیش می گیره.
به اندازه ی کافی فکر می کنم حدیث و روایت آورده شد که این حکم،حکم اسلام ه.
هرچند خیلی از احکام،احکام اسلام هستند و اگر با همین جدّیتی که در دفاع از این حکم صیغه داریم،از اون احکام دفاع می کردیم و سعی بر احیاءشون داشتیم،چه بسا موضوع صیغه خیلی کمرنگ تر از الان میشد.
من الان نمی خوام بحث رو ببندم،فقط می خواستم یادآوری کنم که ساعتهای مفیدی از عمرمون داره اینجا در این بحث می گذره که این ساعتها غیرقابل بازیابی هستند.
حیف عمرمون ...
(۱۶/آبان/۹۲ ۱۷:۳۶)MehrabonLady نوشته است: [ -> ]
ما خانم های محترمه با مرفین موافق نیستیم و با آقایونی( مثل شما .. نیستیم بگیم معتاد)که بدون نیاز مرفین مصرف می کنند وصلت نمی کنیم ! اما ازمرفین به عنوان دارو هم حمایت نمی کنیم! (شما جای مرفین بخون ازدواج موقت). به جای مرفین برای خانم ها شکلات بهتره (ثابت شدهBig Grin)
باشه پس دیدگاهتون مشخص شد!

شما خدایی نخواسته اگر دچار شکستگی استخوان و .. شدید و درد داشتید به دکتر بگید بهتون شکلات بده!
با کسی که هزار رابطه نامشروع داشته ازدواج کنید اما با کسی که قبلا یکبار ازدواج موقت داشته ازدواج نکنید چون ازدواج موقت اخ می باشد!

برای من بارها اثبات شده که خانوم ها بیشتر احساسی هستند تا عقلانی (البته نه همشون) و از منطق چیزی نمی دونن ولی نمی دونم باز چرا باهاشون بحث می کنم!
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
آدرس های مرجع