۱۶/آبان/۹۲, ۱۴:۵۴
حسادت در زنان
یا هوس در مردان
چطور حسادت زنانه بده, ولی هوس مردان ایرادی نداره و خدا براش راه حل گذاشته !!!؟؟؟؟؟؟
ممنونم, شاد شدیم با این جملات
امکانات جوری نبود که همه اونا این کارو بکنن!
چرا نمیخواید واقعیت رو بپذیرید !؟
اونا راه های دیگه ای واسه کنترل خودشون داشتن! بقیه هم میتونن با ورزش کردن, مطالعه کردن, کار کردن و خوردن غذاهایی که نیروهای جنسی رو کاهش میدن و ... خیلی از مشکلاتشونو حل کنن ولی نمیخوان !
منم گفتم اگه بخواید اینو به عنوان دلیل بیارید همین شرایط برای زنانشونم هست و اونا هم با مردان مختلف رابطه دارن, پس باید بگیم این نیاز بطور طبیعی و به یک اندازه در هردو جنس هست !؟؟؟؟؟؟؟
آخی !!!! یعنی این مردان فقط بخاطر اینکه یه سری از دخترا شرایط ازدواج دائم ندارن اینکارو میکنن!!!!!! واقعا دستشون درد نکنه, چقدر بشردوستانه !!!!!!!!!!!!!!!!

اگه اینجوری بخواید حساب کنید که اون آقا شاید تا 40 سالگی هم نتونه این مبلغ رو جور کنه, یعنی تا اون زمان هی میخواد صیغه کنه هی جدا بشه !!!؟؟!؟!؟
درمورد بقیه صحبت هاتونم که بگذریم
فقط میمونه یه سوال از همه آقایون مدافع این وضعیت و عرضم تمام :
فرض کنید یک نفر اومده خواستگاری خواهرتون و به شما میگه من تا حالا با 3 نفر صیغه بودم, حالام میخوام با خواهر شما دائم ازدواج کنم, شایدم توی زندگی شرایطی به وجود بیاد که بازم مجبور بشم با کسای دیگه صیغه کنم !
شما قبول میکنید خواهرتونو به این آدم بدید !!؟؟؟؟؟؟
بینی و بین الله جواب بدید خواهشا !
یا هوس در مردان
چطور حسادت زنانه بده, ولی هوس مردان ایرادی نداره و خدا براش راه حل گذاشته !!!؟؟؟؟؟؟
نقل قول:مگر زن و مرد مثل هم هستند؟ یعنی هر کاری که زن میتواند انجام دهد مرد هم می تواند؟ زن میتواند به بچه شیر خودش را بدهد. مرد هم میتواند؟ شما فرض گرفتید که زن و مرد مثل هم هستند؟
ممنونم, شاد شدیم با این جملات
نقل قول:آنها در شهرهای جنوبی مثل اهواز یک خانه میگرفتند و زن و بچه شان را میبردند. خیلی از بچه های آنها هم در همانجا به دنیا آمده اند. آنجا و یا اینکه بطور مداوم میامدند مرخصی. البته استثناها همیشه هستند. با پیدا کردن چند استثنا نمیشه آن را تعمیم داد به همه مردان.
امکانات جوری نبود که همه اونا این کارو بکنن!
چرا نمیخواید واقعیت رو بپذیرید !؟
اونا راه های دیگه ای واسه کنترل خودشون داشتن! بقیه هم میتونن با ورزش کردن, مطالعه کردن, کار کردن و خوردن غذاهایی که نیروهای جنسی رو کاهش میدن و ... خیلی از مشکلاتشونو حل کنن ولی نمیخوان !
نقل قول:منظور این است که این نیاز مرد بطور طبیعی وجود دارد. زن با مرد فرق دارد. حالا شما میتوانید انتخاب کنید که در محدوده شرع عمل کنید یا خیر.
منم گفتم اگه بخواید اینو به عنوان دلیل بیارید همین شرایط برای زنانشونم هست و اونا هم با مردان مختلف رابطه دارن, پس باید بگیم این نیاز بطور طبیعی و به یک اندازه در هردو جنس هست !؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:خوب شاید کسی حاضر نباشه با یک فرد ازدواج دائم کنه و هیچ خواستگار ازدواج دائم نداشته باشه (این بیشتر در مورد زنها صادق است)
آخی !!!! یعنی این مردان فقط بخاطر اینکه یه سری از دخترا شرایط ازدواج دائم ندارن اینکارو میکنن!!!!!! واقعا دستشون درد نکنه, چقدر بشردوستانه !!!!!!!!!!!!!!!!

نقل قول:ازوداج دائم هزینه های سنگنی داره (بر اساس فرهنگهای غلط امروزی) ولی موقت این هزینه های سنگین را نداره. مثلا یک دانشجو که 50 میلیون برای ازدواج دائم نداره چطوری زن دائم بگیره؟ در مورد مردها بیشتر مسائل اقتصادی است.
اگه اینجوری بخواید حساب کنید که اون آقا شاید تا 40 سالگی هم نتونه این مبلغ رو جور کنه, یعنی تا اون زمان هی میخواد صیغه کنه هی جدا بشه !!!؟؟!؟!؟
درمورد بقیه صحبت هاتونم که بگذریم
فقط میمونه یه سوال از همه آقایون مدافع این وضعیت و عرضم تمام :
نقل قول:اگر پیدا کردید سلام ما را هم به او برسانید. اگر توقع دختر هم پایین باشد اطرافیان دختر نمیگذارند و باید برای هر چیزی هزینه زیاد بشود. در ضمن گیرم که دختر کم توقع پیدا شد و اطرافیان دختر هم قبول کردند که عروسی نباشد یا کم خرج باشد (که نزدیک به محال است) هزینه رهن و اجاره خانه و بیکاری و...
بالاخره یک قشری از مردها هستند که توانایی اقتصادی کافی ندارد. خدا خدای آنها هم هست. نمیشود به آنها گفت بروید بمیرید. یا برید هر وقت پولدار شدید زن بگیرید. آقا اصلا خدا دلش خواسته ازدواج موقت را حلال کنه به شماها چه ربطی داره؟ شما خوشتان نمیاد نکنید. بزارید آنهایی که حرف خدا را قبول دارند کارشان را بکنند. ای بابا. آدم حق مسلمان بودن هم نداره.
فرض کنید یک نفر اومده خواستگاری خواهرتون و به شما میگه من تا حالا با 3 نفر صیغه بودم, حالام میخوام با خواهر شما دائم ازدواج کنم, شایدم توی زندگی شرایطی به وجود بیاد که بازم مجبور بشم با کسای دیگه صیغه کنم !
شما قبول میکنید خواهرتونو به این آدم بدید !!؟؟؟؟؟؟
بینی و بین الله جواب بدید خواهشا !