تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: رواج صیغه مشکلی بزرگ برای جامعه؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
حسادت در زنان

یا هوس در مردان

چطور حسادت زنانه بده, ولی هوس مردان ایرادی نداره و خدا براش راه حل گذاشته !!!؟؟؟؟؟؟

نقل قول:
مگر زن و مرد مثل هم هستند؟ یعنی هر کاری که زن میتواند انجام دهد مرد هم می تواند؟ زن میتواند به بچه شیر خودش را بدهد. مرد هم میتواند؟ شما فرض گرفتید که زن و مرد مثل هم هستند؟

ممنونم, شاد شدیم با این جملات

نقل قول:
آنها در شهرهای جنوبی مثل اهواز یک خانه میگرفتند و زن و بچه شان را میبردند. خیلی از بچه های آنها هم در همانجا به دنیا آمده اند. آنجا و یا اینکه بطور مداوم میامدند مرخصی. البته استثناها همیشه هستند. با پیدا کردن چند استثنا نمیشه آن را تعمیم داد به همه مردان.

امکانات جوری نبود که همه اونا این کارو بکنن!

چرا نمیخواید واقعیت رو بپذیرید !؟

اونا راه های دیگه ای واسه کنترل خودشون داشتن! بقیه هم میتونن با ورزش کردن, مطالعه کردن, کار کردن و خوردن غذاهایی که نیروهای جنسی رو کاهش میدن و ... خیلی از مشکلاتشونو حل کنن ولی نمیخوان !

نقل قول:
منظور این است که این نیاز مرد بطور طبیعی وجود دارد. زن با مرد فرق دارد. حالا شما میتوانید انتخاب کنید که در محدوده شرع عمل کنید یا خیر.

منم گفتم اگه بخواید اینو به عنوان دلیل بیارید همین شرایط برای زنانشونم هست و اونا هم با مردان مختلف رابطه دارن, پس باید بگیم این نیاز بطور طبیعی و به یک اندازه در هردو جنس هست !؟؟؟؟؟؟؟

نقل قول:
خوب شاید کسی حاضر نباشه با یک فرد ازدواج دائم کنه و هیچ خواستگار ازدواج دائم نداشته باشه (این بیشتر در مورد زنها صادق است)

آخی !!!! یعنی این مردان فقط بخاطر اینکه یه سری از دخترا شرایط ازدواج دائم ندارن اینکارو میکنن!!!!!! واقعا دستشون درد نکنه, چقدر بشردوستانه !!!!!!!!!!!!!!!!Big GrinBig GrinBig Grin

نقل قول:
ازوداج دائم هزینه های سنگنی داره (بر اساس فرهنگهای غلط امروزی) ولی موقت این هزینه های سنگین را نداره. مثلا یک دانشجو که 50 میلیون برای ازدواج دائم نداره چطوری زن دائم بگیره؟ در مورد مردها بیشتر مسائل اقتصادی است.

اگه اینجوری بخواید حساب کنید که اون آقا شاید تا 40 سالگی هم نتونه این مبلغ رو جور کنه, یعنی تا اون زمان هی میخواد صیغه کنه هی جدا بشه !!!؟؟!؟!؟

درمورد بقیه صحبت هاتونم که بگذریم

فقط میمونه یه سوال از همه آقایون مدافع این وضعیت و عرضم تمام :

نقل قول:
اگر پیدا کردید سلام ما را هم به او برسانید. اگر توقع دختر هم پایین باشد اطرافیان دختر نمیگذارند و باید برای هر چیزی هزینه زیاد بشود. در ضمن گیرم که دختر کم توقع پیدا شد و اطرافیان دختر هم قبول کردند که عروسی نباشد یا کم خرج باشد (که نزدیک به محال است) هزینه رهن و اجاره خانه و بیکاری و...

بالاخره یک قشری از مردها هستند که توانایی اقتصادی کافی ندارد. خدا خدای آنها هم هست. نمیشود به آنها گفت بروید بمیرید. یا برید هر وقت پولدار شدید زن بگیرید. آقا اصلا خدا دلش خواسته ازدواج موقت را حلال کنه به شماها چه ربطی داره؟ شما خوشتان نمیاد نکنید. بزارید آنهایی که حرف خدا را قبول دارند کارشان را بکنند. ای بابا. آدم حق مسلمان بودن هم نداره.

فرض کنید یک نفر اومده خواستگاری خواهرتون و به شما میگه من تا حالا با 3 نفر صیغه بودم, حالام میخوام با خواهر شما دائم ازدواج کنم, شایدم توی زندگی شرایطی به وجود بیاد که بازم مجبور بشم با کسای دیگه صیغه کنم !

شما قبول میکنید خواهرتونو به این آدم بدید !!؟؟؟؟؟؟

بینی و بین الله جواب بدید خواهشا !
بیکاری و فقر در جامعه هم به اندازه ی این تاپیک مخاطب داشت خیلی چیز ها حل میشد . خوب من برادر ندارم . مرد نزدیک به من پدرم هست . اما در همکلاسی هام میبینم که بیکاری خیلی افسردشون کرده . و کار هایی که انجام میدن پشتوانه ی لازم برای یک زندگی حداقل رو نداره .

دیگه عادت کردن به این شرایط . و گاها میگن خوش به حالم که دخترم . وقتی میبینم همکلاسی هام رو دلم خیلی میگیره . انرژی جوونی تبدیل به افسردگی شده .

راه فساد هم که بازه . تو پارک مواد پخش میکنن و سر خیابون ها .............................. . تهش هم میان راه حل اسلامی میدن .

تموم شد . همه چی حل شد .خدا رو شکر .
ببینید نه من مرجع تقلیدم نه شما

از مرجع تقلید یا نمایندش همین حرف ها رو بپرسید

نتیجه رو در همین تاپیک قرار بدهید

خانم های محترم اگر سواد دینی ندارید (با عرض معذرت) از طریق احساسات سعی نکنید حرفتون رو درست جلوه بدید

من آیه قرآن دادم

جوابم رو با آیه قرآن بدید

شماها کلا صیغه رو بردید زیر سوال

با حدیث و آیه بهم بگید

نگید آقا حاضری خودت فلان و بیسار

اگر جواب ندارید لطفا این دین سنگین رو گردن خودتون نیارید

مسئولیت داره

============

الان یکی از افرادی که ید طولایی در غیبت دارند

اصلا به این فکر کرده چه گناهی به گردنشه؟

حالا تو دلش هزارتا به موافقان این حکم فحش بده!

کمال همنشین در او اثر کرد!!!
(۱۶/آبان/۹۲ ۱۴:۴۳)MehrabonLady نوشته است: [ -> ]دغدغه ی اصلی نویسنده قابل احترامه . دعوای خانم ها با آقایون مدافع صیغه هم به جایی نمیرسه . همین که آقایونی هستند که مخالفن . من یکی احساس امنیت میکنم .
من تو بحث نیستم ولی فقط چند تا سوال دارم ازتون:

پسر دخترایی که خیلی راحت با هم رابطه دارند بده باهم ازدواج موقت کنند تا روابط محدود و کنترل شده باشه!؟

بعدش هم مردا تو ازدواج موقت با همین شما زنها هستند که ازدواج می کنند از کره مریخ که آدم نمیارن! چرا شما مرد ها رو مدافع صیغه و خانم ها رو مخالف می دونید؟ برید به خانوم ها بگید که صیغه نکنن!

در ضمن شما چشمتون رو به واقعیت جامعه بستید ! جامعه خراب تر از این حرفهاست! ملت راحت روابط آزاد جنسی دارن و به وفور هم دیده می شه ! حالا مشکل جامعه شده صیغه؟
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
تابه اینجابعضی ازنظرات دوستان روخوندم...
ازکسی قصددفاع ندارم....نظرخودمو میگم
من باصیغه مخالفم....چون دختربیشترین ضربه رومیخوره ...خصوصا درفرهنگهایی مثل ایران که مردمش اینقدرحساس هستن به عدم داشتن رابطه ی جنسی خانوم باکس دیگه...
یه آقاراحت میتونه بره بعدش ازدواج کنه...چه دائم وچه موقت!
ولی یه خانوم نمیتونه...فرهنگ مابهش سخت میگیره....
متاسفانه تومملکت مابه خانومایی که عقد کرده هستن وبعدش طلاق میگیرن حتی اگه رابطه ی جنسی هم باشوهرشون نداشته باشن بد نگاه میشه وممکنه دیگه براشون شرایط ازدواج نباشه ولی یه آقااینطوری نیست براش توایران....
راحت میره زن میگیره...بهشم حق میدن میگن نیازبه یه همدم داره...!!!!
درصورتی که دختربیچاره.......!!!
هرکس مایله میتونه ازدواج موقت کنه...
ولی من به عنوان یه خانوم نمیتونم این مسئله روقبول کنم....
(۱۶/آبان/۹۲ ۱۴:۵۶)MehrabonLady نوشته است: [ -> ]بیکاری و فقر در جامعه هم به اندازه ی این تاپیک مخاطب داشت خیلی چیز ها حل میشد . خوب من برادر ندارم . مرد نزدیک به من پدرم هست . اما در همکلاسی هام میبینم که بیکاری خیلی افسردشون کرده . و کار هایی که انجام میدن پشتوانه ی لازم برای یک زندگی حداقل رو نداره .
خب ما بیام در مورد چیه بیکاری بحث کنیم؟
بگیم بیکاری بده! خب بده ! که چی؟ طرف حساب ما مسئولان هستند و در اینجا هم چیزی به گوش اونها نمی رسه!

در ضمن شما غصه ما پسرا رو نخورید! شما اصلا نمی تونید یک پسر رو درک کنید چون پسر نیستید!
پسرا تو بدترین شرایط هم نمی گذارند بهشون بد بگذره!
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

هیچ موقع در چنین پستهایی نظر نمیدم چون در فضای مجازی در جاهای مختلف دیدم نتیجه ی ندارد بعلت داشتن نگاههای جنسیتی اشتباه ،الانم اومدم یسری حرف کلی بزنم

مطمئنا قوانین خدا هم برای مردان و هم برای خانمها بهتر است

خواهشا به احکام خداوند با سلایق و علایق شخصی ننگرید البته بحث و استدلال منطقی که به نتایج خوبی برسید خوب است

اما با این احساسات و سلایق واقعا .....

این همه روابط نا مشروع و هزاران در اطرافمو میبینیم هیچ اشکالی ندارد حکم خداوند که میشه هزاران دلیل میارند

خداییش الان اینایی که دور برمون دارن گناه میکنند بیایند متضرر اصلی

در این افراد کی هستند؟اکثر قریب به اتفاق ان خانمها هستند پس این حکم را درست بهش نگاه کنید چه کسانی و چه

گروهی برایشان بهتر است؟

البته اینکه اینجا میام میگیم داریم از حکم خداوند دفاع میکنیم نه از یه گروه مثل مردان ،من مخالف این حکم هستم شدیدا برای خود ولی دلیل نمیشود برای دیگران انرا ببرم زیر سوال ،حتما حکمتی دارد که خداوند بیان داشته

و این حرف هم احیانا تهمت و غیبت نیست و بدتر از...Blush
نقل قول: چه میدونم والا .. شاید جهاد نکاح موقتی چیزی داشتند ... [تصویر: biggrin.png]

اگر احیانا بزرگوارانی از نوشتن بنده ناراحت شدند عذر میخوام

بیاییم نگاه جنسیتی (اقا و خانم)به احکام خداوند نکنیم و از احساسات جلوگیری کنیم

یاعلی.
بسم الله الرحمن الرحیم
باسلام
بنظر بنده(البته خودم باصیغه موافقم چون دستوراسلامه)اما چون اینجا نه این7 تا صفحه ، 70صفحه دیگه هم ارسال بذارید بازم هیچ طرفی قانع نمیشه،پس بنظرم این جمله معروف بسنده میکنه؛
درخانه اگر کس است،یک حرف بس است.

والسلام
امرونهی ها شده،

هرکسی هم وظیفه خودش روانجام داده.
دیگه هرکس توی قبرخودش میخوابه...
بسم الله

جسارتا مورد سوال ایجاد کننده تاپیک بحث صیغه واینها نیست...دوستان لینک دادندتاپیکهایی متعددی داریم دراین رابطه.

(۱۶/آبان/۹۲ ۱۵:۰۹)110 نوشته است: [ -> ]من تو بحث نیستم ولی فقط چند تا سوال دارم ازتون:

پسر دخترایی که خیلی راحت با هم رابطه دارند بده باهم ازدواج موقت کنند تا روابط محدود و کنترل شده باشه!؟

بعدش هم مردا تو ازدواج موقت با همین شما زنها هستند که ازدواج می کنند از کره مریخ که آدم نمیارن! چرا شما مرد ها رو مدافع صیغه و خانم ها رو مخالف می دونید؟ برید به خانوم ها بگید که صیغه نکنن!

در ضمن شما چشمتون رو به واقعیت جامعه بستید ! جامعه خراب تر از این حرفهاست! ملت راحت روابط آزاد جنسی دارن و به وفور هم دیده می شه ! حالا مشکل جامعه شده صیغه؟

صحیح میفرمائید،امادرپست اول هم که سوال شده دوستان هم جواب دادند که،صیغه شرعی اش باید با اجازه پدردخترباشه یعنی شرایط اش فراهم نشه دیگه شرعی وقانونی نیست.
(۱۶/آبان/۹۲ ۱۵:۱۳)Fateme135 نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
تابه اینجابعضی ازنظرات دوستان روخوندم...
ازکسی قصددفاع ندارم....نظرخودمو میگم
من باصیغه مخالفم....چون دختربیشترین ضربه میخوره ...خصوصا درفرهنگهایی مثل ایران که مردمش اینقدرحساس هستن به عدم داشتن رابطه ی جنسی خانوم باکس دیگه...
یه آقاراحت میتونه بره بعدش ازدواج کنه...چه دائم وچه موقت!
ولی یه خانوم نمیتونه...فرهنگ مابهش سخت میگیره....
متاسفانه تومملکت مابه خانوماییی که عقد کرده بودن وبعدش طلاق گرفتن حتی اگه رابطه ی جنسی هم باشوهرشون نداشتن بد نگاه میشه وممکنه دیگه براشون شرایط ازدواج نباشه ولی یه آقااینطوری نیست براش توایران....
راحت میره زن میگیره...بهشم حق میدن میگن نیازبه یه همدم داره...!!!!
درصورتی ک که دختربیچاره.......!!!
هرکس مایله میتونه ازدواج موقت کنه...
ولی من به عنوان یه خانوم نمیتونم این مسئله روقبول کنم....

آیا می دانید این نظر چه شخصی بود؟

و میدونید مشکل کجاست؟

طرف می خواد تا دکترا درس بخونه

خب همون زمان خودش ازدواج کنه دائم

نیازی به این چیزا هم نداره

از اسلام فاصله گرفتیم بعد با حکم خدا هم مخالفت می کنیم

ببینید یک موقع حکم خدا بر واجب بودن یه چیزه

یه موقع بر مباح بودن

کسی مجبور نکرده همسره آینده شما رو که این کارو بکنه

شما هم مختارید این انتخاب رو بکنید

ولی همانطور که در ارسال صفحات قبل گفتم

از همسر آیندتون قسم رو قرآن بگیرید که تا حالا کوچکترین گناه غیر اخلاقی نکرده(هرگناهی)

سبک زندگی عوض شده

غیبت می کنند مثل چی ولی به این که میرسه وا میرسه(منظور شما نیستید شخص دیگری رو گفتم)
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
آدرس های مرجع