۴/آذر/۹۲, ۵:۱۱
(۳/آذر/۹۲ ۱۶:۵۸)mahdy30na نوشته است: [ -> ]همونقدر که شما میتونین ایراد بچکانه بگیرین و سفسطه کنین همونقدر هم دست ما برای پاسخ پر هست و میشه با مباحث منطقی و ... جواب داد.فقط خواهش میکنم سوالات و دلایل کودکانه نگین که وقت بقیه رو تلف میکنین.خعلی حرفاتون زشت هست
همش توهین هست
کدام نوشته خانم عایشه بچگانه و سفسطه و کودکانه هست؟؟؟؟؟
بلد نیستین جواب بدین توهین نکنین
ایشون از نهج البلاغه و قران دلیل اورده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شما ب نهج البلاغه میگی دلایل کودکانه!!!!!!!!!!
شما تازه هیچوقت نهج البلاغه نخونده بودی گفتی:::::::::: جایی سراغ دارین ک علی مرتضی همچی حرفی زده بوده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
لای کتابای دینی تون تا حالا باز کردین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا اگه من همچی پستی زده بودم 60 تا اخطار و مسدودیت برام درس میشد!!!!!!!!!!!
حالا اگه ایشون بیاد از خودش دفاع کنه بهش میگن چرا ب کاربرای ما میگی بی نزاکت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کم اوردین تو بحث با ایشون توهین نکنین لطفا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ی بار میگین بیسواد ی بار میگین جاهل ی بار ی بار ی چیز دیگه میگین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بعدشم
شما 24 ساعته تو سایتی!!!!!!!!!!
اگه کار داشتی و وقتت مهم بود همش تو سایت نبودی!!!!!!!!!!!!!!! ک میگی وقتت تلف شد!!!!!!
وقت خانم عایشه تلف میشه ک تو چن تا تالار ناظره!!!!!!!!!!!!!!!!
بعضی جا هم ناظره هم مشاور مدیر
اصلا وقت هیچی نداره!!!!!!!!!!!!!!!
کلی ازش خواهش کردم قبول کرد بیاد!!!!!!!!!!!
خعلی دلتون بخواد بیاد ای تالار ک هیچ امکانات نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من اگه میدونستم شما و چند نفر دیگه این قد توهین میکنین ب ایشون هیچوقت دعوتشون نمی کردم ک بیان این تالار!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه جواب منطقی داشتین و دستون پر بود ایجوری حرف نمی زدین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پیامبر اشتباه میکرده خدا اصلاح میکرده!!!!!!!!!
علی مرتضی اشتباه کرده خدا اصلاح نکرده!!!!!!!!!!!!!!!!
چ جوری این دو تا معصومن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کو جوابتون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ای همه کپی پیست میکنی چ ربطی داره ب بحث اصلا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کدومش جواب سوال ما هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!