(۸/آذر/۹۲ ۱۳:۳۱)moze84 نوشته است: [ -> ]بچه 14 ساله لزومی نداره عروسی کنه.
فقط کافیه عقد کنه و خونه مامانش اینا یا مامان دختر بمونن تا بزرگ بشن.
فقط نیاز های جنسیشون رفع بشه.
بعد هم پدر و مادر ها هم بالا غیرتاً بچه ها رو اذیت نکنن تا بچه ها به سن 24-25 سالگی برسن و برن خونه خودشون.
اما مشکل آموزش و پرورشه که اجازه نمیده کسی توی شناسنامه اش اسم کسی باشه و بیاد توی مدرسه عادی...
یکی آموزش و پرورشی ها رو توجیه کنه...
شما حاضری فرزند خودتون 11 سال عقد بمونه !
من که گفتم...
دخترم رو 15- 16 سالگی شوهرش میدم.
تازه...
اگه دخترم 16 سالگی عقد کنه، یعنی شوهرش 18-19 سالشه.
یعنی بچه ساله.
یعنی خمیر مایه اش هنوز سفت نشده.
یعنی همون جوری که دخترم میخواد میشه.
به همون نسبت دخترمن هم همونجوری میشه که شوهرش میخواد...
با هم درس میخونن...
من هم از خدامه که توی خونه من باشن.
که در این بین باید خیلی دقت کرد که خانواده ها عین عین عین هم باشن تا اگه بچه ها خواستن شبیه خانواده همسرشون بشن، خیلی فرقی نکنن.
من فقط گفتم لطفاً صف رو به هم نزنین...D:
وگرنه من از خدامه که 10 سال عقد کرده باشن، اما اما اما و اما...
پاک باشن...
خوب ما شا الله اکثر افراد عضو این تالار جوون هستن و بیشترشون مجرد...برای همینه که هر دو سه هفته یه بار چنین تاپیکی باز میشه و دوستان با هم درد و دل میکنن.
اما واقعا اخرش به هیچ جا نمیرسیم، چون کسی نیست که به حرف ما حتی گوش بده دیگه چه برسه به عمل!!!
رهبری الان دو ساله دارن به شدت تاکید میکنن که جمعیت باید افزایش پیدا کنه اون وقت تنها کاری که مسئولین کردن برگزاری دو تا همایش بوده .دیگه حالا حساب کنید کی برای حرفهای اقای قرائتی و یا من و شما ارزش قائل میشه!!!!
حرف شما متین...
ولی اونی که به حرف های آقا گوش میده و دنباله رو حضرت آقا هست..
اهدافش میشه حرفای آقا...
من یکی از مهم ترین اهدافم داشتن 5 تا بچه هست...!...
حتی نظراتم رو با دلیل هم به دوستانم میگم....الحمدلله اونا هم داره افکارشون درست میشه و به این نتیجه دارن میرسن!
اگر کسی برای ما کاری نمیکنه وظیفه ما هست که تبلیغ کنیم و دست روی دست نذاریم!!!
یا علی ع
اقا این تاپیکو واسه کی گذاشتید؟والا من خودم اگه خانوادم راضی بودن الان بچه هام داشتن با شما بحث میکردن...
من با ازدواج تو سن 18 تا 20 موافقم،حالا زودترو یه کاری میشه کرد ولی دیرتر...دیگه نه شورو شوق جوونی مونده نه حوصله ی بچه دارن .اصلا یه سوال کسی که همون روز اول زندگیش خونه و ماشینو پول داره دیگه واسه چی باید تلاش کنه؟کجای زندگی واسش شیرین میشه؟به نظر بنده تمام شیرینی زندگی اونجاییه که یچیو باهم به دست میارنو زندگیشون ارتقا پیدا میکنه. اونوقته که به داشتن هم افتخار میکنن و زندگی شیرین میشه
(۸/آذر/۹۲ ۱:۱۷)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ] والا من نمیدونم چی بگم در جواب این حرف های اقای قرائتی ، من ایشون رو خیلی دوست دارم ولی ... والا منم میدونم باید سن ازدواج بیاد پایین ، این که دیگه گفتن نداره ، لطف کنید درستش کنید.
قرائتی: باید سن ازدواج به 14 سالگی برسد
رییس ستاد اقامه نماز کشور گفت: باید ازدواج را آسان کنیم و میزان مهریه را کاهش دهیم.

نوشته برا اسان کردن ازدواج مهریه کم کنیم!!!!!!!!!!!
اقا قرائتی: مهریه حکم قرانه هیچ جاش هم نگفته میزانش تعیین کنین چ قدر باشه!!!!!!!!!!!!!!
بعد مشکل جوونا فقط مهریه است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پسری ک بیکاره!!!!!!!!!!! هیچ درامد نداره !!!!!!!! نمیتونه خرج خودش تنهایی بده!!!!!!!!!! چطور میتونه خرج یکی دیگه بده!!!!!!!!!!!
پسری ک خونه نداره درامد هم نداره ک حتی خونه کرایه کنه مشکلش مهریه است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خو هر پسری میتونه بره دختری پیدا کنه ک ب خودش و وضعیتش بخوره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه پسر فقیره بره دختر فقیر بگیره با مهر کم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ولی ای پسر فقیر باید ی کار داشته باشه یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ باید بتونه خرج یکی دیگه بده یا نه؟
مشکل مهریه نیس!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ای قد همه چی نندازین گردن زنها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اقایون میتونن برن ی زن بگیرن مثل خودشون!!!!!!!!
قصه هندی نیس ک!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
توقع دارن دختر کسی درحد بیل گیتس بگیرن!!!!!!!!!!!!!!
هیچ خرجش نکنن
بعد دختره با هیچ مهر بیاد!!!!!!!!!!!!!

نقل قول:اقا این تاپیکو واسه کی گذاشتید؟والا من خودم اگه خانوادم راضی بودن الان بچه هام داشتن با شما بحث میکردن...
من با ازدواج تو سن 18 تا 20 موافقم،حالا زودترو یه کاری میشه کرد ولی دیرتر...دیگه نه شورو شوق جوونی مونده نه حوصله ی بچه دارن .اصلا یه سوال کسی که همون روز اول زندگیش خونه و ماشینو پولو تحصیلات داره دیگه واسه چی باید تلاش کنه؟کجای زندگی واسش شیرین میشه؟به نظر بنده تمام شیرینی زندگی اونجاییه که یچیو باهم به دست میارنو زندگیشون ارتقا پیدا میکنه. اونوقته که به داشتن هم افتخار میکنن و زندگی شیرین میشه
دقیقا منم با شما موافقم دیگه ازدواج بالای 20سال واسه دختر دیره خدائیش مگه چی میشه دختر هم درس بخونه هم خانه داری کنه ؟!!!! البته به طرف مقابلشم بستگی داره ....
من به شخصه با اینکه احترام زیادی واسه اقای قرائتی قاتلم و عاشق سخنرایای ایشون هستم و ازشون کلی چیز یاد گرفتم ولی در مورد ازدواج تو سن و سال 14 سالگی مخالفم دختری که هنوز شناخت کاملی در مورد خودش نداره چطور میتونه تفاوتهای خودش با جنس مخالفش رو بشناسه و درست برخورد کنه، حتی از خیلی مسائل درک کاملی نداره تا بتونه تصمیم خوب و درستی بگیره ..... .
مرسی دوستان عزیز،الان اقایون زیر 20 جو زده نشن بگن تو سن پایین ازدواج خوبه پس زن میخوایم.زیر 20 واسه خانوما خوبه،هر وقت دیدید اونقدی شدید که بشه بهتون تکیه زد به فکر ازدواج باشید