نقل قول: من شهر خودمون میرم دانشگاه
غیرت ندارند پدر و مادری که دخترشون رو بخاطر یه مدرک دربدر این شهر و اون شهر میکنند
هر دلیلی هم ک می خواد داشته باشه مهم نیست
پدر و مادر غیرت ندارند
واقعا این طرز تفکر شماست ؟؟!!!!

خیلی برام جالبه وبسیار متاسفم برای شما که الان فقط تو همین تالار به خانواده های بچه های این موردی توهین کردید ......

.بنده چند ساله که دارم شهر دیگه درس میخونم دوست نداشتم دوباره پشت کنکور بمونم و...... خانواده ام هم کامل بهم اعتماد داشتند خدا رو شکر تو این چند سال بااینکه موقعیتهای زیادی داشتم ولی خطا نکردم 1 دلیلش فقط اعتماد خانواده ام بود .
البته شما عادت دارید با لحن بسیار متعصبانه و ..... صحبت کنید و نظر بدید (پستای قبلتون).
حرف جناب وحید 110 رور باید طلا گرفت کسی که شرایطش رو نداره خطا کنه هنر نکرده ..... .
یا علی .
البته خدا رو شکر بیشتر اقایون جو گیر میشن و نباید خانواده هاشون بذارن برن شهر دیگه(بنابر صحبت شما) چون بیشتر پسرایی که من دیدم تو دانشگاهمون بعد از چند ترم سیگاری و ..... میشن که واقعا تاسف داره . هم کلاسی بنده یه پسری مثلا مذهبی بود ولی حال الانش دیدن داره واسه اینده ش دیگه داریم نگران میشیم.
(قصد توهین به اقایون رو نداشتما)
بعضیا در مقابل حرف عارف وارسته جناب .... کمی متعجب شدند!
دلیلش اینه که تا بحال تو عمرشون از این جور عرفا ندیدند!
افراد متحجر زیاد دیدم تو عمرم که کلا می گن دختر باید جلو چشاشون باشه که یک وقت دست از پا خطا نکنه! نهایتش اجازه می دن بره حوزه!
افراد نئومتحجر روشون نمی شه اینو بگن ، می گن دختر نباید بره شهرستان! وپدر مادر هایی که دخترشون رو شهرستان می فرستند بی غیرتند!
help me
حوزه و دانشگاه نداره
من با دانشگاه راه دور برای دختران مخالفم و از نظر من پدر و مادری که این کار رو میکنند واقعا غیرت ندارند حالا می خواد تفکر عصر حجری باشه یا هر چیز دیگه ما همیشه به عصر حجری بودن و طرز تفکر قدیمی داشتن متهم میشیم
همین طرز فکر مدرن شما جامعه رو به اینجا کشونده این رو در نظر بگیرید
در ضمن من اسم شخص خاصی رو اینجا نیاوردم که بخواد توهین قلمداد بشه گفتم پدران و مادرانی که همچین کاری میکنند
چند روز پیش سینما یه فیلم دیدم به اسم (دربند) برید ببینید خوبه براتون
این سخنرانی مخصوص شما دوستان:
http://www.aparat.com/v/nq7dV
شما متوجه هستی، تو پست هاتون ، دارین به والدینِ بچه های همین تالار توهین می کنید!!!
چطور راضی می شید به این ها توهین کنید ، ولی به شما توهین نشه!!!
(۱۰/آذر/۹۲ ۱۹:۱۱)lord_crusader نوشته است: [ -> ]
من شهر خودمون میرم دانشگاه
غیرت ندارند پدر و مادری که دخترشون رو بخاطر یه مدرک دربدر این شهر و اون شهر میکنند
هر دلیلی هم ک می خواد داشته باشه مهم نیست
پدر و مادر غیرت ندارند
نکته ی دوم انسان عقل داره
من دوست سیگاری و قلیون کش و مشروب خور هم دارم تو جمعشون هم بودم ولی لبم هم به این چیزا نخورده
همه چیز بستگی به خود فرد داره
دانشگاه یه مکان رسمیه
خیلی شعور کم میخواد آدم همچین حرفی و بزنه....قبل از اینکه هر چی دلتون میخواد تایپ کنید یکم فک کنید بد نیست>!!!!
اینجا بیشتر دخترا دانشجو هستن و مشغول تحصیل تو شهر دیگه.شما حق ندارید حتی اگه یه نفر دارای این شرایط بود توهین میکردید.اینجا به شما حق داده شده نظراتتونو بیان کنید ولی حق توهین ندارید.من پای پدر مادرمو میبوسم که به من اجازه ی تحصیل تو شهر دیگه ای رو دادن و من میتونم آزادانه خودم راه درستو انتخاب کنم نه به زور پدر مادر
ببینید مسئله تفکر هاست نه اشخاص بهتر نیست با احترام به هم دیگر بحث را دنبال کنیم؟
ببینید جناب lord بنده سخنرانی را گوش کردم .
اولا ایشون دانشگاه آزاد را ذکر کردند.
ثانیا افرادی را گفتند که توانایی قبول شدن در شهر خودشون را داشتند اما ترجیح دادند که شهر دیگه ای بروند. آن هم نه برای درس خواندن...
ثالثا ایشون به جای حل مسئله صورت مسئله را پاک کردند . به جای اینکه به فکر این باشند که تربیت را صحیح کنند می خواهند دختران را محدود کنند آیا این ایده صحیحه؟؟؟
کم نبودند پسرانی که در دانشگاه سیگاری و معتاد شدند، آیا این درسته که بگیم پسران هم نباید به دانشگاه شهر دیگر بروند؟؟؟
mahyamatin
سیگاری و معتاد شدن پسرا در قبال مشکلاتی که برای دختر راه دور پیش میاد فرق داره و اصلا قابل مقایسه نیست
اصلا دانشگاه مهم نیست...قبولی در شهر خودشون هم مهم نیست مهم اینکه شهر دور می خواد درس بخونه
حالا یا باید درس بخونه یا با میل خودش داره میره