شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
نقل قول:چند روز پیش سینما یه فیلم دیدم به اسم (دربند) برید ببینید خوبه براتون
فیلم دربند داشت می گفت که انقدر مُنفَعِل بودن ، خوب نیست...
هیچ وقت نگفت که دختر نباید بره شهرستان ، دانشگاه...
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
جناب لرد
شمابه تموم پدرومادرایی که بارنج وزحمت باپول کارگری،کارمندی،بازنشستگی بچه هاشونومیفرستن توشهرستان تابرن دانشگاه توهین کردید
من درود میفرستم به غیرت ومردانگی اون پدرومادرا که ازنون شبشون کم میذارن ولی بچه هاشونو میفرستن درس بخونن
تابرای مملکتشون مفید باشن...
درورد برشرفو غیرتو مردونگی شون...درود..
(۱۰/آذر/۹۲ ۲۲:۱۶)Fateme135 نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
جناب لرد
شمابه تموم پدرومادرایی که بارنج وزحمت باپول کارگری،کارمندی،بازنشستگی بچه هاشونومیفرستن توشهرستان تابرن دانشگاه توهین کردید
من درود میفرستم به غیرت ومردانگی اون پدرومادرا که ازنون شبشون کم میذارن ولی بچه هاشونو میفرستن درس بخونن
تابرای مملکتشون مفید باشن...
درورد برشرفو غیرتو مردونگی شون...درود..
حاج خانوم شعار نده خواهشا!
گفتم دختربخاطر یه مدرک ارزشش رو نداره که خودشون رو در به در این شهر و اون شهر بکنه و تقصیر پدر و مادر هم هست صفت اون پدر مادر هم گفتم ولی به مذاق بقیه خوش نیومد و حرف حق از گلوی بعضیا پایین نرفت و توهین قلمداد کردند که اصلا مهم نیست چون باید حرف حق گفته میشد
(۱۰/آذر/۹۲ ۲۲:۰۰)mahyamatin نوشته است: [ -> ]اولا سیگاری و معتاد شدن یک مثال بود.
دوما مومن که نباید در صحبت هاش توهین کنه... ما مثلا اسم دوستدار امام علی(علیه السلام) رو شونه هامونه که این مارو منع می کنه از توهین به هر کسی ،چه برسه به خواهر برادر هامون که تو این تالار هستن...
سوما اگر کسی در جواب توهین ، توهین نکرد از بزرگیشه و اگر توهین را با توهین جواب داد مقابله به مثل کرده
البته از نظر خودم
چهارما بهتر نیست بحث اصلی تاپیک دنبال بشه؟؟؟
سیگاری و معتاد شدن یه مثال بود برای فهم بقیه اگر باز متوجه نشدید که بی خیالش شید
دوما اون توهین نبود به قول آقای نیروی انتظامی حرف حق بود! شیخ دانشمند هم دقیقا همین رو گفتند عین کلام بود!
سوما شما که دوستدار امام هستید نگید نظر من فلانه مثل اینکه حرف خودتون رو بر حرف امام واجبتر میدونید!
چون حضرت علی فرمودند حق توهین ندارید مقابله به مثل هم اشتباه است آخر نفهمیدم دوستار امام هستید یا راه خودتون رو میرید!؟(منتظر جواب این قسمت نیستم و برام مهم نیست)
بله بهتره بحث اصلی دنبال بشه اگر اجازه بدید و بقیه مغلطه نکنن
بنده در عموم بخاطر رفتار تندم از اقای لورد عذرخواهی میکنم ولی واقعا بهم برخورده بود.چه دختر چه پسر بدو خوب داره،هم ممکنه دختر تو محیط دور از خانواده گمراه و خراب بشه هم پسر.نظر کلی نمیشه داد،اقای لورد باز هم معذرت...
سلام.
دوستان از اونجایی که تاپیک کاملا از مسیر اصلیش خارج شده و به جز جدل نکته مثبتی درش دیده نمیشه اگر به همین روند ادامه بده بسته خواهد شد پس لطفا به بحث اصلی تاپیک بپردازید.
حضرت رسول (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می فرماید:ای جوانان، هر کدام وسائل و قدرت دارید ازدواج کنید تا چشمتان کمتر به دنبال زنها باشد زیرا بهترین وسیله برای پاکدامنی ازدواج می باشد.و آنها که وسیله ازدواج ندارند باید عفت پیشه کنند.فکر کنم این حدیث مشخص کرد چه وقتی واسه ازدواج مناسبه
منظور من از ایجاد این تایپک این بود که حداقل ما بدونیم با نسل اینده که بچه های خودمون هستن چطوری رفتار کنیم ، چطور امادشون کنیم و چطور بهشون حس مسئولیت رو یاد بدیم که مثل ما خودشون به دنبال یاد گیریش نرن
به نام خدا
سلام علیکم
ببخشید مگر خود پیامبر چند سالگی ازدواج کردند که ما باید در 14 سالگی ازدواج کنیم؟؟؟
با کدام پول؟؟؟
می دانید کرایه خانه چقدر است؟؟؟
یک پسر 14 ساله خرج خودش را نمی تواند بدهد چطور می خواهد خرج یک خانواده را بدهد؟؟؟
من آقای قرائتی را خیلی قبول دارم اما نه همه ی حرف هایش را.
این دیگر ادعایی است عجیب و خنده دار!!!
فی امان الله
سن درست ازدواج همون سن بلوغه.ولی نه فقط بلوغ جنسی!آقای قرائتی حرفشون درسته اما ایشون ملاک رو این گذاشتند که فرد هم زمان با بلوغ جنسی به بلوغ فکری و اجتماعی و سیاسی و همه چیز رسیده باشه!که متاسفانه اصلا توی کشور ما اینطوری نیست.مثلا حضرت علی درسته که توی پانزده سالگی ازدواج کردند اما الان من شونزده سالمه،نصف ده سالگی حضرت امیر می فهمم؟!(فقط خودم رو گفتم)
ای کاش واقعا نوجوونای ما توی این سنین برای ازدواج آماده میشدن!اینطوری خیلی از آسیب های اجتماعی کمرنگ میشد.
سلام
خبــــــــــــر فـــــــــوری!! خبــــــــــــر فـــــــــوری!!
وزارت کشور دقایقی قبل، طی اطلاعیه ای اعلام کرد :
"الله اکبر بر این همه بصیرت!!
الله اکبر بر این همه شور و حضور!!
اخیرا متوجه شده ایم که رکورد حضور و مشارکت مردم در عرصه های اجتماعی و سیاسی که پیش از آن با حضور مردم در انتخابات سال 88 رقم خورده بود، جدیدا توسط عده ای در " تالار بیداری اندیشه" و در "تاپیک سن ازدواج" شکسته شده است.
به همین دلیل ضمن تبریک به این حماسه آفرینان، امیدواریم همچنان شاهد اینچنین حضور و حماسه آفرینی هایی در دیگر عرصه های اجتماعی و سیاسی و نیز دیگر تاپیک های همین تالار باشیم."
این چند روزه، غربت آقا امام زمان بیشتر خودشو نشون می داد، که نویسنده ی تاپیک "مرا یاد کنید"، از کاربرا خواسته بود که این تاپیکو روزانه بالا بیارن تا لااقل اینطور نشون بدیم که به یاد ایشون هستیم. ولی چیزی که دیده شد، این بود که این تاپیک به سرنوشت خاک خوردگی دچار شده، در عوض، این تاپیک سن ازدواج، نه تنها هر روز، بلکه ثانیه به ثانیه آپدیت می شه (بعضی از پست ها هم که رکورد ثانیه رو زدن، آن به آن بالا اومدن) حالا یه سوال : راست حسینی، بعد این همه بحث، به نتیجه ای هم رسیدین یا فقط، دخترا یه چیز بگنو پسرا یه چیز دیگه بوده؟؟!!!
می شه لطف کنید، تیتر نتایج بحث هاررو به صورت خلاصه اینجا قرار بدین، تا کسی که پستها رو دنبال نکرده، اونا رو بخونه و استفاده کنه، و بدونه که این همه بحث!!! الکی نبوده!!!!
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12