ای خارجیها دیدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پسر دانشجوش بهترین رشته میره تو رستوران کافی شاپ کارخونه ... کار میکنه
هم شهریه اش ک گرونه میده هم تازه خرج هم خونه اش!!!!!!!!!!!!

میده!!!!!!!!!!
سنش هم بین 20-23 سال هست!!!!!!!!!!!!!!!!
(۸/آذر/۹۲ ۱۶:۱۰)bagheri4 نوشته است: [ -> ]
خواهر کوچک من در 14 سالگی به جای رفتن به مدرسه با پسر خاله ام که فقط یک هفته
با او دوست بود ،فرار کرد ، قسمت خون وخونریزی خانواده ها راسانسور میکنم .
الان پس از چند سال چی داریم
یک شوهر بیست ساله بدون شغل وتحصیلات و در آمد
یک نوعروس 17 ساله بدون شغل ،تحصیلات و در آمد
یک پسر بچه سه ساله که اسباب بازی هایش را با پدر ومادرش شریک است
پدر ،پسر خاله ام لطف کرده یک اتاق وخرجی روزانه 3 نفر را می دهد .
اما تا کی .
بابای 20 ساله همیشه جلوی مدرسه دخترانه پلاس است ،دختر 17 ساله که تازه
فهمیده چه غلطی کرده روی برگشتن نه، روی گلایه به خانواده اش را ندارد ویک
بچه در این آشفته بازار بدون هیچ هدفی قد می کشد.
بهتر نبود هر دو درس می خوانندند وپسر بعد از سربازی وداشتن شغلی هرچند موقت و
بلوغ فکری به خواستگاری می رفت .
اولاً که بسیار متاسف شدم.
اما چند نکته رو مطرح میکنم که اگر خواستین جواب بدین، لطفاً بدون تعصب جواب بدین.
وقتی خواهر شما که 14 سالش بود و از پسر خاله 18 ساله شما خوشش اومده بود، ولو یک هفته ای، اینقدر توی خونه آزادی بیان داشت که بتونه بیاد و به بابا و مامانش بگه که من از فلانی خوشم میاد و پدر و مادرتون هم عاقل و معقول با خاله و شوهرخاله تون یه جلسه میذاشتن و یک سری صحبت ها و شرط و شروطی که بزرگا ازش سر در میارن میذاشتن و اون دو تا رو به عقد هم درمیاوردن، کار به این جا میکشید؟
آیا اگر خواهرتون با دعوا با شما فرار نمیکرد، خواهر و مادرش نمیتونستن درباره روش های جلوگیری باهاش حرف بزنن که حالا یه بچه 3 ساله نداشته باشه؟
آیا نمیشد باباتون به پسرخاله تون در صلح و صفا چیزهایی رو یاد میداد؟
آیا الآن هم اگه خانواده شما یه بخشی از پر و بالشون رو بگیرن و خانواده خاله تون هم یه بخش دیگه رو، پسرخاله و خواهرتون نمیتونن برن دیپلمشون رو بگیرن و دانشگاه برن؟
فقط موضوع برمیگرده به یک سری تابو های اشتباه که برای جامعه ما طراحی شده و این ما هستیم که باید این شیوه های رایج اشتباه رو منسوخ کنیم.
استاد تنظیم خانواده ما توی 16 سالگی با شوهرش که 17 سالش بوده ازدواج کرده.
استادمون با دخترش 16 سال تفاوت سنی داره و یکی از باسوادترین استاد دانشگاه های کشوره.
آیا خواهر شما نمیتونه یه پزشک بشه؟
به نظرم فقط یکم حمایت از شما و همت و تلاش از اونا رو میطلبه.
امیدوارم از جوابم ناراحت نشده باشین.
هم شما و هم خواهرتون پیروز باشین.
خانم
moze84
همه حرفاتون درسته
ولی میگین ازادی بیان!!!!!!!!!!!!!!!!
اخه کشور ما سنتی هست
خیلی چیزا برا خانوادها تابو هست
قبل از ای ک اجی دومم عروسی کنه ی بار با ی همکلاسی پسرش اومد ایران (انگلیس درس میخوندن)
ک مامانی بابایی با پسره اشنا شن...
بعد ما رفتیم ی شهرستان کوچیک مسافرت خونه ی اشنا...........................................
بعد اونجا ی خانم دیدیم تو خونه اشنامون ک از مادرم پرسید دامادت خارجیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مامان گفت ن دوست دخترمه .... تصمیم نگرفتیم ...
بعد او خانم گریه کرد گفت دخترش سیزده چهارده سالگی با ی پسر اونجا دوس میشه فرار میکنه .....
برادرش میرن پیداشون می کنن .....
پسره میگه عقدش میکنم ....
ولی برادرا قبول نمیکنن دخترو میکشن ...
خواهرشون میکشن
جلو چشم مادرش .....
بعد میگن دختر خودکشی کرده الکی
خونش پامال میشه ....
ای قد مامان و اجی هام گریه کردن وقتی قصه شنیدن
مامانم حالش بد شد ...............
یه نکته ای بگم
تو ایران والدین بچه ها رو انقد لوس بار آوردن و وابسته که باعث شرم و خجالته!!!
دو دستی بچه هاشونو سفت میچسبن که یه وقت اتفاقی براش نیفته. انگار جامعه لولو هستش و بچه شون مث یه کبوتر معصوم
که توانایی دفاع از خودشم نداره!!
اتفاقا فکر میکنم که اگه قرائتی یه حرف خوب زده باشه همینه!! پسر یا دختر تا موقعی که دانشگاه نرفته باید ازدواج کنه!!
به دانشگاه که میرسی مرکز فساد و بی عفتیه!! مطمئنا رو آدم تاثیر منفی میزاره جوری که آدمو ازدواج گریز میکنه!!
خودم که به شخصه اینجوریم. شما رو نمیدونم!! امیدوارم وضع بهتر بشه وگرنه این معضل کمر کشور رو میشکنه!!

سلام
ازدواج دید درستی می خواد به سن نیست به فهم که :
درک کنی تعهد یعنی چی؟
قسمت کردن آینده یعنی چی؟
بعد 1سال زندگی نگی اگه با اون یکی ازدواج می کردم بهتر بود.
درکت برسه زندگی خودتو با دیگران مقایسه نکنی
بفهمی یک بله گفتن نیست . ازدواج یه شب عروسی و سالن و ماشین گل زده نیست...
اگه قرار باشه سن ازدواج بیاد پایین باید این سرمایه گذاری رو بچه هایی که هنوز به دنیا نیومدن انجام بشه اون هم با تربیت درست و اصولی ...یک نگاه به خودمون و بچه های نسل جدید بندازیم آیا ما تربیت شدیم که یک خانواده تشکیل بدیم ؟؟؟آیا خانواده ها به بچه هاشون مسئولیت پذیری یاد می دن؟
ازدواج توی سن پایین بهترین کاره!!!
ولی کی به این حرفا گوش میده؟؟؟ کی هزینه ازدواج رو پایین میگیره؟؟؟ کی حواسش به قرآن و خدا هستش؟؟؟
اصلا همین مسئولین کشور این نظام آموزشی این وضعیت اقتصادی
درس و دانشگاه برا پسرا بعدش خدمت فکر کنید.... بعدشم که بیکاری یا کار با درآمد پایین
خانواده دختره هم میگن خونه داری؟ خوب عیب نداره نداری ماشین چی داری؟؟ نداری؟؟؟ باشه ایشاا... میخری! کارت چیه چقدر حقوق میگیری؟؟؟..... نه تو شرایطتت مناسب نیست نمیتونی دختر مارو خوشبخت کنی!!
هه....
ببینید شیطان چه جوری سنت و رسوم و امور مارو توی دستش گرفته...
حالا نمیخوام خودمو مثال بزنم ببینید جوونای مثل من تو چه فلاکتی هستن!!!
هیچکس فکر ما جوون ها نیست!
یا امام زمان بسه دیگه بیا تکلیفمونو بدونیم!

توی شرایط امروزی کسانی که بالای 30 هم ازدواج میکنن معجزه کردن ! این طرح ایده ال زمانی انجام میشه که سیستم طوری تغییر کنه که وقتی یه پسر میره خواستگاری هم خیال خودش و هم خانواده ی دختره از بابت ازدواجشون راحت باشه ! یعنی بدونن میخوان برن زیر یه سقف زندگیشونو ادامه بدن ...نه اینکه از چاله دربیان و توی چاه بیفتن به اسم اینکه ازدواج کردن .
اصلا هم عقلتون رو دست کسایی ندین که میگن خدا میرسونه و ... اینا همون کسایی هستند که اگه توی مشکل بیفتید میگن دعا کنید تا خدا برسونه .
اسلام که با حرف زدن پیاده نمیشه ... خب اینجوری باشه خیلی قبل تر از اقای قرائتی و دیگران نوجوون ها احساس نیاز به ازدواج میکردند ولی میدونن که نمیشه ! توی وضعیت امروزی بهترین راه روابط نامشروعه ...هیچکسی هم هیچ سنگی جلو پات نمیندازه ولی خب از لحاظ شرعی مشکل داره

خیلی از جوون های مقید ما اگه الان توی ایین بودا و هندو و مذهب مسیحیت بودن به لقب استادی و قدیسی میرسیدند
.............................................................................................................
سلام علیکم.
دوستان لطف بفرمایید سوالات شخصی نپرسید.
دینگ دینگ .....چرا یه شبه سن ازدواج اومد پایین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چقد سیر نزولیش فضاییه!!!!مشکل کجاست!!!!بازم صورت !!!!!
مسئله پاک شد!!!!!!!!!!!!!!
چی شد!