mahyamatin
من شهر خودمون میرم دانشگاه
غیرت ندارند پدر و مادری که دخترشون رو بخاطر یه مدرک دربدر این شهر و اون شهر میکنند
هر دلیلی هم ک می خواد داشته باشه مهم نیست
پدر و مادر غیرت ندارند
نکته ی دوم انسان عقل داره
من دوست سیگاری و قلیون کش و مشروب خور هم دارم تو جمعشون هم بودم ولی لبم هم به این چیزا نخورده
همه چیز بستگی به خود فرد داره
دانشگاه یه مکان رسمیه
lord_crusader
کسی که به تربیت دخترش ایمان داره اگه اون سر دنیا هم بره براش جای شک نمیمونه .چون میدونه درست تربیتش کرده. بار ها برای خودم و دوستانم موقعیت خطا پیش اومد می شد خطا کرد میشد اشتباه کرد اما وقتی یادت می یاد مادرت و پدرت بهت اعتماد کردن تنت می لرزه از خدا که شاهدت هست خجالت می کشی.
این هم به غیرت پدر و مادر ربط نداره به تدبیرشون مربوطه که رو دخترشون کنترل داشته باشن ولو اینکه یه شهر دیگه باشه.
در مورد دوم که انسان عقل داره حق با شماست. انسان هم عقل داره هم اختیار می تونه نره سمت این مسائل.
دانشگاه یک شهر ه با فرهنگ هایی که دانشجو ها شکلش میدن با جامعه آماری کمتر .
mahyamatin
آره مثلا میتونه دخترشو از طریق نرم افزار تبلت کنترل کنه..هههه
گفتم هر دلیلی هم داشته باشه مهم نیست به غیرت پدر و مادر برمیگیره هیچ توجیحی هم نمیشه براش آورد
دانشگاه هم یه شهر نیست فقط کافیه طرف بره سر کلاساش و جزوه هم خواست از هم جنس خودش بگیره
مگر اینکه سر و گوشش بجنبه .......

(۱۰/آذر/۹۲ ۱۹:۱۱)lord_crusader نوشته است: [ -> ]
mahyamatin
غیرت ندارند پدر و مادری که دخترشون رو بخاطر یه مدرک دربدر این شهر و اون شهر میکنند
پدر و مادر غیرت ندارند
من دوست سیگاری و قلیون کش و مشروب خور هم دارم تو جمعشون هم بودم ولی لبم هم به این چیزا نخورده
دانشگاه یه مکان رسمیه
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
طرزتفکرتون اشتباس ازنظربنده
اگه اینطورباشه که هیچ دختری نباید دیگه درس بخونه....
بنده هم دانشجوهستم...به این شکل قضاوت نکنید درمورد والدین دختران دانشجو
جنسیتی نگاه نشه به این مسئله بهتره...
الان خواهشاجنگ راه نندازیم توتایپیک!!!
یاعلی.
mahyamatin
خلاصه این پل صراطی که اکثرا بهش اعتقاد دارند رو پدر و مادر براشون فراهم میکنند درسته یا نه؟پدر و مادر میفرستنش این شهر و اون شهر
یه مدرک اینقدر ارزشش رو نداره
Fateme135
میشناسم کسایی رو که رشته ی دانشگاهیش تو شهر خودشون هست ولی میره یه شهر دیگه

آقای لُرد
شما که در پست های قبل می گفتی دانشگاه خیلی هم جایِ خوبیه!!!!
چه طور شد ، یه دفعه پدر مادرها بی غیرت شدند ! و دانشگاه ها شدند ، مکانِ فسقُ و فجور!!!!
(۱۰/آذر/۹۲ ۱۹:۱۱)lord_crusader نوشته است: [ -> ]
mahyamatin
پدر و مادر غیرت ندارند
دانشگاه یه مکان رسمیه
یه مدرک در به در نیست یکی از امتیازاتیه که میتونی ایندتو برپایه اون بنا کنی میتونی استقلال داشته باشی میتونی روی پای خودت بایستی
پدر مادری غیرت ندارند که طرز فکرشون محدود که با این طرز تفکر با اینده جوونشون بازی میکنند ومانع پیشرفتشون میشن
شما کلا عادت دارید عقایدتونو به کل تعمیم بدین
سخنرانی شیخ دانشمند در خصوص دانشگاه رفتن دختران به شهرای دور شدیدا توصیه میشود