مشکل اقتصادی کمترین مشکله .
در مورد سن کم بنده یه تجربه از نزدیک داشتم که میگم .
نه سن کم که رفتار ناپخته .
من بعید میدونم توی این دوره زمونه یه دختر کم تجربه کم سن بتونه یه مرد رو نگه داره .
و برعکس
یه بنده خدایی ازپواج کرد . اتفاقا مادر و خواهر طرف به کنایه میگفتن بد اخلاقه . پسره خیلی پخته بود . و فکر میکرد میتونه اون دختر با حیای کم حرف توی دانشگاه رو بگیره و زندگی عاشقانه ...
بعد یه ۴ ماهی هم که نامزد بودن همه چی خوب بود .
منتها بعد عقد ورق برگشت و اخلاق دختره خودش رو نشون داد . دعوا ها شروع شد . عقده های دوران کودکی سر باز کرد . از این مشاور به اون مشاور . از اون روانشناس به ایت روانپزشک .
از این دعا نویس به اون ...
۴ سال دعوا کار به طلاق کشی رسید . دختره میگفت دوسش دارم پسر خوبیه طلاق نمیخوام . پست از رفتارشم بر نمیداشت
پسر هم با اون مهریه نمیتونست طلاق بده ...
گفتن عروسی کنین درست میشه . گفتیم بابا این درست نمیشه نکنین . نسازین . با فشار مادر عروس ازدواج شکل گرفت ۱ ماه زندگی ۱ ماه قهر
اخرشم رفتن پیش یکی از عرفا با توصیه های ایشون الان اوضاع اروم شده . منتها پسره میگه دارم به زور زندگی میکنم . ۴ سال اونقدر به تهمت زده شد و ظلم کردن که کلا مهرش از دلم رفته .
دارم به زور زندگی میکنم چون مجبورم . راه دیگه ای ندارم .
خدا برای هیچ کس نخواد . خیلی سخته ...

دارم میبینم چقدر داره زجر میکشه . میگه چون خدا گفته نمیتونم اذیتش کنم . ولی دارم روحا خورد میشم .
خدا را شکر ادم با خداییه فشار رو کم میکنه ازش
از ما گفتن . از شما نشنیدن . با ادمهایی که ثبات اخلاقی ندارن . بچه هست اخلاقشون ازدواج نکنید .
با ادم هایی که پختگی اخلاقی و روحی ندارن ازدواج نکنید .
همیشه به فکر راه برگشت هم باشین .
ازدواج فقط مسءله جنسی نیست . اگر کمبود محبت دارین ازدواج نکنین تا دمان بشین .
همسر شما مادر و پدر شما نیستن و قرار نیست کسی بیاد به نیاز شما جواب بده .
ازد.اج یه معاملس که اگر معامله خوبی باشه به سود میرسه (محبت و ارامش ) اگر معامله بدی باشه ... طلاق یا عاطفی با رسمی ...