تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: طرح یک سوال (اختلاط دو جنس در سیستم آموزشی)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
از دوست عزيز MESSENGER تشكر ميكنم كه اصل مطلب رو گفتند.حالا كه نظر مراجع رو ديديم و ميشه گفت اكثرا اين نظر رو دارند كه اين كار جايز نيست بد نيست به راهكارها هم فكر كنيم.دوستان اگر راهكاري دارند لطفا ارائه كنند.

به نظر بنده اولين گام اينه كه تا حد ممكن كلاس ها رو جدا بر گذار كنيم.مثال كلاس تنظيم جمعيت رو زدم.ديديم كه اين كار تا حدي شدنيه.البته مشكلات خودش رو هم داره ولي حداقل با عث بهتر شدن كيفيت آموزش ميشه.
تا نظر دوستان چي باشه.
اين تاپيك منتقل بشه لطفاً به بخش امام زمان و وظايف منتظران
سلام برادر عزیز من تمام دوران دانشجویی را کلاسهای مختلطی داشتیم اما بعضی ازکلاسها باید بنا بر عرف وشرع جدا می بود بنده در سالهای 79 تا83 دانشجو بودم اما به نظر من شخصیت سازی دانشگاه باید چه درمرد و زن بشود نه جدا سازی .. حتی میتوان گفت که حتی جداسازی در فرهنگ سازی والگو گیری اسلامی موجب نمی شود باتشکر امیر
(۱۵/اردیبهشت/۹۰ ۱۲:۴۹)mohamad نوشته است: [ -> ]من خیلی از افراد را می شناسم که در همین کلاس های مختلط و انجمن های دانشجویی تونستند، همسر آینده خودشون را پیدا کنند و الان هم زندگی خیلی خوبی دارند.
اینکه بخواییم بگییم آثار منفی بیشتری داره، فکر نمی کنم خیلی درست باشه.
این ما هستیم که به یک فضا آثار مثبت یا منفی می دیم.
ولی به نظر من به خودی خود این مختلط بودن، مفسده ای نداره.
کسی بخواد از این شرایط سوء استفاده کنه، خُب حتما می تونه اینکار رو در جاهای دیگه هم انجام بده.
و البته اگر ما بخواییم در همین مجموعه ها پاک باشیم، مطمئنا تاثیر خیلی زیادی می تونیم بروی هم سن و سال ها و همکلاسیهامون داشته باشیم.
و البته آقا و خانوم هم فرقی نمی کنه.

فکر کنم که خوشبینانه ترین نگاه را به این مورد بنده داشتم که خالی از اشتباه هم نیست.
ایکاش قبل از ابراز نظر شخصی از دید دینی نیز به این مساله نگاه می کردم

از جناب MESSENGER عزیز بابت راهنمایی متشکرم
سلام

(۱۵/اردیبهشت/۹۰ ۱۱:۳۶)Reza_Jackman نوشته است: [ -> ]دوست عزیز ...جا نداریم مجبوریم Smile

البته اگر جداسازی انجام بشود تعداد شرکت کننده هم خیلی کمتر از این خواهد بود Smile
دوستان به نظرتون در علاقه برای آمدن به دانشگاه ، سهم کسب علم و دانش(و خدمت به خلق) در کنار مواردی همچون مدرک گرائی ، فسادگرائی(دختر به خاطر پسر و بالعکس) ، ازدواج گرائی! خودنمائی ، بیگانه گرائی(فرار از خود و جامعه) تفریح ، چشم و هم چشمی و... چند درصد است؟
یه سوال دارم خواهشا بنده رو به رگبار سرزنش نبندین :s به نظرتون اصلا حضور برادران و خواهران در بعضی دانشگاهها و رشته ها نیاز یا اصلا جایز است؟!مثلا چه نیازی هست به رشته آشپزی برای برادران! یا بعضی رشته ها در شاخه هنر و... و همچنین برخی رشته های مهندسی برای خواهران مثل مهندسی برق Exclamation
به نظرتون بهتر نیست بجای اینکه خانمی بیاد همه وقتش رو برای آموختن امور کاری و مسائل بیرون از خانه صرف کنه اصول خانه داری ، بچه داری ، تربیت و تعلیم فرزندان رو در بهترین حد یاد بگیرد ضمن اینکه می تواند از این فرصت بهره ببرد و از حفظ و قرائت قرآن و نعمت مطالعه در خانه هم استفاده کند...
همه اینها از بی دینی یا در خوشبینانه ترین حالت ، ایمان سست افراد نشات می گیرد...(موارد بالا ، فسادگرائی و ...)
وقتی پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم به حضرت زهرا سلام الله علیها امور مربوط به خانه را محول می کند چقدر خوشحال می شوند ، به خاطر مصون ماندن از نگاه های حرام و ... و چه خوب می شد اگر همه خواهران ، حضرت زهرا سلام الله علیها را بهترین الگو برای خود انتخاب می کردند.
آقا دهنت رو طلا بگيرم كه حرف ما رو زدي.
ممنون که خانم ها رو از پیشرفت منع می کنید..Smile
فکر نکنم همه بد باشن...
دانشگاه ها جا نداره خانم ها باید تحصیل رو بگذارند کنار؟
کاش کمی منطقی می بودید..
شما این تئوری رو شاید میتونستید 30 سال پیش اجرا کنید،چون تمام آمال یک دختر در اون موقع فقط داشتن یک همسر و چند تا بچه خوب بوده..
اما الان دید خانم ها وسیع تر از داشتن فقط یک زندگی سیمپِل و معمولی است..
لطفا راه کاری بدید که دو طرف راضی باشن..هم خدا راضی باشه و هم خلق خدا..
نقل قول:چرا بشر امروز براي رسيدن به آسايش از وسايلي كه براي آسايش ساخته فرار ميكنه و ميره جايي كه هيچ كدوم از اين وسايل وجود نداره؟؟؟!!!
يكي از دلايلش فرار از سر و صدا و الودگي ها و شلوغي هاي اطرافمون هست اما من فكر ميكنم دليل اين امر ميل ذاتيه..
چرا شما زن رو ساخته شده براي خانه ميبيني و مرد رو شخصيتي كاري و بيرون از خانه؟ اگر فكر كنيد ميبينيم كه اجدادمون به اين شكل زندگي ميكردن يعني زن نظافت و رفت و روب و مرد شكار... براي همين مردها علاقه ي بيشتري به تعمير و رتق و فتق امور دارند. و دليل فرار از زندگي شهري هم همين طوره همه ي ما دوست داريم هواي تازه تنفس كنيم. روي چمن قلت بزنيم و از اب يك رود بنوشيم و حتي در همون طبيعت خيلي بيشتر بهمون مثلا كباب ميچسبه..

بالخره اين دو جنس بايد يك جا باهم رابطه داشته باشند يا نه؟
يعني اينا با اونا حرف نزنن و اونام با اينا! بعد موقع ازدواج يه نظر ببينند هم و تموم!
نتيجه جداسازي رو تو شهر يزد بريد ببينيد! خصوصا شهربازيش رو تا بفهميد همون قدر كه مختلط بودن ميتونه مخرب باشه جدا بودن هم ميتونه باشه

نقل قول:فکر نکنم همه بد باشن...
دانشگاه ها جا نداره خانم ها باید تحصیل رو بگذارند کنار؟
کاش کمی منطقی می بودید..
شما این تئوری رو شاید میتونستید 30 سال پیش اجرا کنید،چون تمام آمال یک دختر در اون موقع فقط داشتن یک همسر و چند تا بچه خوب بوده..
اما الان دید خانم ها وسیع تر از داشتن فقط یک زندگی سیمپِل و معمولی است..
لطفا راه کاری بدید که دو طرف راضی باشن..هم خدا راضی باشه و هم خلق خدا..
اين مطلبيه كه دين اسلام ميگه!
يا به نقل از دوست بالايي:
نقل قول:وقتی پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم به حضرت زهرا سلام الله علیها امور مربوط به خانه را محول می کند چقدر خوشحال می شوند ، به خاطر مصون ماندن از نگاه های حرام و ... و چه خوب می شد اگر همه خواهران ، حضرت زهرا سلام الله علیها را بهترین الگو برای خود انتخاب می کردند.
شما اعراب آن موقع را با مردم حال مقايسه مي كنيد! Angel
منظور از اعراب مردم عام ان زمان هست افرادي كه دختران خود را سنگسار ميكردند و ...
از اول این تاپیک دارم میگم که کلاس مختلط بده و من هم خالف تشکیل کلاس مخالف هستم ... اگر دوستان راه حلی دارند ارائه کنند ما هم خوشحال میشویم که جلوی تشکیل کلاس های مختلط را بگیریم اما روند تاپیک به شکلی بوده که اول امدند دوستان مضرات رو نوشتن و بعد دوست عزیزمان به دنیال راه حل میگردد .

به خدا منم از اول تاپیک دارم همین حرفو میزنم SmileSmileSmileفقط نمیدونم چه گیریه که میخواین منو توجیه کنید .

نقل قول:البته اگر جداسازی انجام بشود تعداد شرکت کننده هم خیلی کمتر از این خواهد بود Smile

دوست عزیز چرا رویایی حرف میزنید ؟ ما داریم نظام دانشگاهی رو بررسی میکنیم با معیار های واقعی . شما میگی جدا سازی انجام بشه منم موافقم اما چطوری ؟ غیر از اینه که باید دانشگاه ساخته بشه ؟ به فرض ساخته شدنش استاد از کجا خواهید اورد ؟

الان دوستان لطف میکنند دوباره از مضرات کلاس های مختلط میگن و میگن کلاس مختلط جیزه ...اخه ... فلانه ... بابا تا وقتی راه حل ندارید چه لزومی به بحث کردنه ؟ اگر اومدیم که راه حل ارائه بدیم پس راه حل بدید ...خیلی از کسایی که توی سایت هستن مضرات کلاس مختلط رو میدونن اما راه حل جداکردن چیه ؟ اگر واقعا حرفی برای گفتن هست راجع به این مسئله و راه حل هاش صحبت کنید چرا هنوز درگیره مسائل ابتدایی هستید ؟ الان سطح اگاهی مردم ما با 20 سال پیش فرق میکنه ... اصلا بها دادن به نظام دانشگاهی خودش اشتباهه ... ما باید ایدوئولوژی اسلامی به حجای مکانی به اسم دانشگاه تعریف کنیم که سراسر سکولاریزمه ... شما بالا برید پایین بیاید دانشگاه طوری ساز و کارهاش تعریف شده که سکولاریزاسیون رو انجام میده ...شما باید جایی رو تعریف کنید به غیر از دانشگاه نه در نقطه ی تقارن اون بلکه یه حرکت نا متقارن !!! طرح ریزی واسه یه سیستم اموزشی جدید که دانشجویان رو از حالت سکولار به یه فرد دینی تبدیل کنه هم در سطح ما نیست باید مدیران و طرح ریزان همچین برنامه ریزی رو انجام بدن . اگر طرحی دارید برای مدیران و مسئولان ارسال کنید . اینقدر از مضرات رابطه ی بین دختر و پسر گفتن چه فایده ای داره وقتی نمیتونید یه طرح تعریف کنید که اینا رو از هم جدا میکنه ؟ الان دیگه دوران سخنرانی و عین یه حکیم صحبت کردن دردی رو دوا نمیکنه این حرفا ماله چهارصد پونصد سال پیشه ...بیاین راه حل بدید طرح تعریف کنید ... حرفایی که الان زده میشه رو توی کتاب های دینی هم میشه پیدا کرد نیازی به پرداختن بهش نیست !!!

الان دوستان باز میان از مضرات کلاس های مختلط میگن
نقل قول:اين مطلبيه كه دين اسلام ميگه!
متوجه شدم..اسلام میگه صم بکم عمی فهم لا یعقلون باشیم..
ممنون.نمیدونستم..Smile
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
آدرس های مرجع