تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: طرح یک سوال (اختلاط دو جنس در سیستم آموزشی)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
نقل قول:تاکید همیشگی خود را مبنی بر عدم نتیجه گیری مناسب و به انحراف رفتن موضوع، بویژه در چنین بحث های "عمیقی" در حوزه مجازی نت، از بنیان و اساس،اعلام می دارم
حق با شماست. اما ما سعيمون رو ميكنيم كه بشه شده اينجا يه يه سري نتايج كمي هم برسيم.
(۱۶/اردیبهشت/۹۰ ۲۲:۰۲)Vblock نوشته است: [ -> ]نتيجه جداسازي رو تو شهر يزد بريد ببينيد! خصوصا شهربازيش رو تا بفهميد همون قدر كه مختلط بودن ميتونه مخرب باشه جدا بودن هم ميتونه باشه

صبر کن صبر کن ببینم من خودم بچه یزدم تو تابستونم بیشتر وقتا میرم و مشکلی هم نمیبینم خیلی هم عالیه و راستی راستی اونجا میشه یه تفریح سالم انجام داد اما یه بار که با پدر و مادرم به پارک بسیج و پارک ملت و پارک ارم تهران رفتم از خجالت میخواستم آب بشم برم تو زمین از بس که مسائل بی عفتی رو دیدم به نظرم همین شهر بازی یزد خودمون با امکانات نسبتا کمش می ارزه به صد تا پارک ارم با اون امکاناتش
حالا شما میگی کجاش مخربه ؟
والا من 2-3 روزي مهمان يكي از دوستان بودم اونجا.
اسم جاها رو ميپرسم ميگم بهت.
اما شبي / روزي كه رسيدم ساعت 3:45 صبح اينا بود من تو خماري بودم اتوبوس رفت رفت يجا گفت يزدياش پايين يه ميدون دسته چپ بودو و يه چند تا مغازه سمت راست ظاهرا اخر شهر بود.
سوار يه ماشين شدم همون جا من جا صندلي شاگرد و راننده يه پسره هم عقب بود كه رفيق راننده بود شروع كردن از كاراي ديشبشون گفتن كه نميشه اينجا گفت بعد من سر صحبت رو بازتر كردم و خيلي بحث كرديم تقريبا 20 دقيقه تو راه خونه اون دوستمون بوديم كه يه ادرس پيچ در پيچ بود. اخرم يه 4500 يا 5000 تومن مارو تيغ زد.
خلاصه چيزي كه ميگفتن اونجا هست اين بود و من روز بعدش نمونه هاي رو ديدم اما حتما ادرس ميگيرم با توضيحات اضافه برات پيغام خصوصي ميكنم
سلام و با عرض تسلیت شهادت یگانه بانوی دو عالم حضرت صدیقه کبری(سلام الله علیها). من تمام پست ها رو نخوندم اما خواهش میکنم کمی ادب و رعایت حقوق و احترام به عقاید دیگران را رعایت فرمایید با تشکر از همه شما منتظران حقیقت و عدالت.
در باره موضوع تاپیک، باید توجه داشت که به هیچ وجه دانشجویان جهت ورود به دانشگاه اگاهی کامل از رشته ی انتخابی و مورد علاقه خود را ندارند و متاسفانه همین مساله باعث مشکلاتی شده و یک مساله دیگر اینکه متاسفانه خانم های ما خود را در مقابل مردها میبینند نه در کنار انها یکجور هایی خواهی نخواهی ، دانسته یا ندانسته فمنیستی می اندیشند حتی اگر ندانند فمنسیم چیست!!! و متاسفانه تر اینکه مذهبی و غیر مذهبی نداره !!! البته تاکید میکنم نه همه.
در رشته هایی که نیاز به زنان هست مثل پرستاری اونطوری که شنیدم کفه ترازو به نفع پسرها داره سنگین میشه یعنی پرستار مرد بیشتر از زن!!! و خود همین باعث ایجاد مشکلاتی در اینده میشه.
یا در رشته هایی که بیشتر نیاز به مرد هست دختر ها اون رشته رو قرق کرده اند ان هم به صورت چند ساله من خودم دانشجوی زمین شناسی کاربردی هستم دانشگاه ما تا سال 88 هم زمین شناسی محض و هم کاربردی پذیرش میکرد اما از سال 89 فقط محض میگیره و جالب این جاست هر سال تعداد پسر ها بشدت کم میشه ان هم در هر دو گرایش در هر ورودی هر کدام از گرایش ها 10 پسر نیست ولی تعداد دختر ها کمتر از 30 نفر در هر گرایش و ورودی ان سال است. مثال روشن ان خودم که ورودی 87 هستم تنها 2 پسر، بله 2پسر در رشته زمین شناسی کاربردی هستیم در برابر 30 دختر که البته دوست دیگرم با یکی از همکلاسی هایمان ازدواج کرد(در اغاز ترم 3) بله و من تنها شدم Smile حالا اگر هم تنها نباشم که خدا رو شکر دوستم انصافاً حسابی هوام رو داره بخوام کاری کنم تحقیقی باشه یا نه اصلاً طبق سرفصل آموزشی برای درسهایی که باید به بیابون و کوه رفت بعضاً 2تا3 روزه مثل زمین شناسی ایران، عملیات صحرایی 1و2 یا سنگ شناسی و..... باید چکار کنم رشته ما درسهاش در کنار درس تئوری یک یا دو واحد آزمایشگاه هم داره خوب من چه کار باید بکنم ؟ البته تا همین جاش هم حسابی متضرر شدم چون از نظر اموزشی کیفیت کار حسابی افت پیدا میکنه ، اصلاً نه ؛ من تنها در یک رشته ای مثل زمین شناسی که کاملاً نیازمند کار گروهی هست چه کنم تو این مورد که اساسی پوستم کنده شده، هر تصمیمی که بخوان گرفته میشه و وقتی انجام شد من تازه باخبر میشم یک نمونه کوچکش ترم پاییز برای درس سنگ شناسی باید یک سفر 3 روزه میرفتیم همدان همه وسایل خواب اورده بودند جز من چون هیچکس به من نگفته بود ، و اعلام کرده بودند که اونجا وسای خواب هست شما نگران نباشید اما موقع حرکت فهمیدم که نه باید وسایل خواب میاوردم و فقط خدا رحم کرد جاییکه رفتیم وسایل خواب و شوفاژ داشت وگرنه در سرمای همدان هلاک میشدم. و هزاران مورد دیگر ...
بازار کار هم که مشخصه رشته ای خشن و نیازمند مطالعات صحرایی. خدایی نکرده نمیخوام بگم از دختر ها زمین شناس و مهندس معدن و هوانورد در نمیاد یا پسر ها پرستار های خوبی نیستند اصلاً و ابداً ، به هیچ وجه .
خوب منظورDodgy مقصر کیهHuh
مشکل اصلی سیستم اموزشی ماست که کلاً از ریشه و اساس باید یک تحول و انقلاب درش صورت بگیره . چون ما همین طوری میریم دانشگاه تا مدرک بگیریم تا از سربازی فرار کنیم تا مثلاً شخصیت داشته باشیم تا مثلاً ازدواج موفق تری داشته باشیم یا مهمتر از همه درآمد خفنی داشته باشیم و...
سیستم اموزشی ما نیاز به بازنگری کلی داره باید بدونیم چرا درس میخونیم ، و چه درسی رو متناسب با نیاز جامعه و شرایط خودمون بخونیم.
وگرنه چه اشکال داره پسرها هم دوره حرفه ای آشپزی رو ببینند یا دختر ها هم خلبان بشن ،مشکل عدم تعادل هست .
من شخصاً در شرایط حال حاضر جدایی سیستم آموزشی رو اصلاً مناسب نمیدونم. ببخشید مگه گرگ درنده هستیم که بخواهیم با همدیگه گلاویز بشیم با رعایت یکسری اصول و البته اصلاح سیستم آموزشی میشه دختر و پسر در کنار هم درس بخونند و مشکلی هم پیش نیاد فعلاً تا ببینیم شرایط چطور میشه تا یک تحولی در سیستم اموزشی ایجاد کرد. متاسفانه با این چیزها دانشگاه اسلامی نمیشه بلکه اسلام ضربه میخوره. ما باید اول اساس دانشگاه رو و دروسی که تدریس میشه رو تصحیح کنیم و درس های دانشگاه رو از شکل سکولار خارج کنیم نه جدا سازی دختر و پسر ما هرچی درس خوندیم اصولش رو یا یهودی ها یا فراماسون ها یا سکولارها و خدا ناباوران گذاشته اند و من اصلاً خدا رو در دروس دانشگاهی ندیدم چون ما هر حرفی رو که از اون سمت میاد بیشتر از حرف خدا قبول میکنیم و ترجمه اش میکنیم میگیم راست و حقیقت همینه والسلام. متاسفانه دانشگاه طوری هست که شما سکولار بیرون میایی یعنی باید سکولار بیرون بیایی. مشکل اصلی اینجا هاست نه تفکیک دختر و پسر.
ببینید دوستان در ایران بحث های عقیدتی معمولا سرانجام نداره
اما در اروپا یا آمریکا باهم با منطق صحبت میکنند و اکثرا به نتیجه هم میرسند. شما خودتون شاهد هستید که در غرب اسلام گرایی رو به رشد هست .
در ایران مردم غرور کاذب دارن چون همیشه فکر میکنند کارشون درسته و به سختی میتونند افکارشون رو تغییر بدن .و اینکه در بحث های عقیدتی غربی ها از ایرانیا بهتر هستند به فرهنگ هم مربوط میشه .
ما ایرانیا حتی نمیتونیم همدیگر رو تحمل کنیم فقط به خاطر اینکه عقیده هامون مخالفه

در رابطه با این تالار اکثر بچه ها یعنی حدود 98% اعتقادات دیتی یکسانی دارند.
و حدود 90% هم اعتقادات سیاسی یکسانی دارند.

هم به آقای Vblock میگم هم به همه کسانی که از نظر فکری در مقابل ایشون هستند .
با هم بحث اعتقادی نکنید چون اصولا نتیجه ای نداره . چرا ؟
چون ما ایرانی هستیم و ایرانیا غرور کاذب داریم و برای اینکه غرورمان کم نشه حرف حق را نمیتوانیم بفهمیم یا اینکه نمیخواهیم بفهیم که یک وقت از اعتبارمون کم نشه!
(میدونم که در برابر این حرفم میخواهید جبهه بگیرین که این هم به خاطر ورژن ایرانی بودنه!:sleepySmile

توجه کنید این جمله ام خیلی مهمه :
" شرایط فعلی دنیا مخصوصا ایران طوری هست که جوانها اعتقاداتشون به سرعت در حال تغییره و ثبات اعتقادی ندارن "
که ان شاالله این تغییر اعتقادی در جهت مثبت و حق باشه.
شمایی که یک مسلمانی و اعتقادات اسلامی داری مواظب باش شاید روری خدای نکرده اعتقادت تغییر کنه
پس با تکبر در برابر مخالفینتان و هموطنانتان که شیعه زاده هم هستند رفتار نکن.

شمایی که به دین و مذهب و ... اعتقاد نداری مواظب باش الان داری چی میگی شاید یک روزی گذرت به دین و ... هم بیوفته و نظرت تغییر کرد.

در ثانی من جوانهایی که از دین گریز شدن رو کاملا درک میکنم . اگر ریشه یابی کنید به قرآن کریم قسم میخورم که ریشه اصلیش چیزی نیست جز حکومت ایران
دوما اینکه تعدادشون خیلی زیاده .خیـــــــــــــــــــــــلی
نسل گذشته یعنی پدران و مادران میانسال اعتقادات محکمی داشتن
اما چی شد که اعتقاد فرزندانشان یعنی نسل جوان امروزی ان هم به صورت همه گیر و سریع تغییر کرد .

مطمئننا این موضوع یک موضوع عادی نیست . موضوعی هم نیست که بگیم از نوع فردی هست و بخواهیم قضیه رو فردی بررسی کنیم چون همونطور که گفتم این اتفاق در یک دوره زمانی کوتاه اتفاق افتاده و هم اینکه خیلی تعدادشان زیاده پس موضوع فردی نیست بلکه اجتماعیه .

من کسی رو میشناختم که حتی خدا رو هم انکار میکرد و بحث کردن باهاش فایده ای نداشت
بعد از مدتی از ایران رقت اروپا الان اعتقاداتش 180 درجه تغییر کرده چنان مسلمان واقعی شده که بهش غبطه میخورم

یک نفر دیگه رو هم بگم
با خوندنش میفهمید انسان چقدر ضعیفه
و این دعا رو که توصیه کردن در آخر الزمان بخونیم « یا أللّهُ، یَا رَحْمانُ، یَا رَحیمُ، یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ، ثَبِّتْ قَلْبى عَلى دینِکَ. »
شخصی بود خیلی مومن . چقدر انسان خوبی بود که به درجات معرفتی همه آرزوشو دارن رسیده بود.
ایشون از ایران رفت
چند سال بعدش من برای حل یک مشکلی چون فکر میکردم نیاز به یک انسان خاص هست از ایشون راهنمایی خواستم . وقتی جوابشو گرفتم مغزم هنگ کرد .
اون اعتقاداتش عوض شده بود ................(البته نه اینکه فکر کنید 100 درصد اعتقاداتش عوض شده بود و کلا از اسلام خارج شده بود ولی نوع دیدش ............ )
اصلا باورم نمیشد .

هضمش خیلی سنگینه که کسی که به مرحله بسیار بالایی از یقین رسیده بوده اما بعد از مدتی کلی عوض شه . بنابراین هیچ وقت نباید به خودمون متکبر بشیم که خدای نکرده که دین و ایمانمان رو از دست بدیم .

پس نتیجه حرفام این که :
افرادی که تفکرشون مخالف فردی مثل آقای vblok هست دقت کنید و با تکبر و غرور با برادران هموطنتون که شیعه زاده هم هستند طوری حرف نزنید
که انگار ایمانتان خیلی قوی هست .به هر حال شما استثنا نیستین و خداوند ایمان همه رو محک میزنه
امتحانات الهی هم سخته مهم سربلندی و پیروزی در امتحانه.به قول معروف جوجه رو آخر پاییز میشمارن

افرادی هم که تفکرشون شبیه آقای vblok هست دفت کنند که انسان بعدی داره به نام روح . روح انسان در طالب حقیقته نه جسم مادیش .اگر روح در زمینه حقیقت یابی دچار خواب بشه حقیقت طلبی رو واگذار میکنه به بعد مادیش. روح نمیتونه آزادانه حرکت کنه و در زندان جسم هست . در واقع جسم میشه راننده اش و هرجا جسم رفت ناچار مجبوره باهش بره . و این بعد مادی یعنی جسم همیشه در مکان های نورانی و الهی نمیره و گاهی از مسیر منحرف میشه که روح بیچاره هم تاثیر میپذیره.
اما حسم هم همیشه راننده بدی نیست به هر حال گذرش به توقف گاه های نورانی هم میرسه که باید اینها رو غنیمت بشماره چرا که از الطاف راهنمایی ها از حانب پروردگار هست اگر اجازه داد روح پیدا بشه تا دوری در توقف گاه نورانی بزنه اونقت شاید روح از خواب بیدار شد و رسید به جایی که ادامه مسیر خودش بشه راننده و دیگه این روح هست که هرجا میره حسم هم به دنبالش میره.

آقای vblok و همه دوستان اومدن همه ما در این مکان اتفاقی نبوده . هیچ چیز در این دنیا اتفاقی نیست.
نقل قول:افرادی که تفکرشون مخالف فردی مثل آقای vblok هست دقت کنید و با تکبر و غرور با برادران هموطنتون که شیعه زاده هم هستند طوری حرف نزنید
که انگار ایمانتان خیلی قوی هست
مخالفم تا حدودي... نبايد براي هم تيآتر بازي كنيم.
از كوزه همان برون تراود كه در اوست چه در مورد من چه شخص متشخص شما چه بقيه دوستان عزيز كه رو چش ما جا دارن. (غير از اون بي فرهنگ هاي كه فكر ميكنن حرف زدن يعني فحاشي كردن)

نقل قول:افرادی هم که تفکرشون شبیه آقای vblok هست دفت کنند
من تفكرات ضد ديني يا الهي ندارم. واقعيت همين بوده در مورد من هست و خواهد بود:
من ميگم دوستاني كه دين رو با تمام وجودشون ياور دارن خصوصا بعضي كاراش رو اعتقاد دارن بهش يادشون باشه 1 ميليونيوم درصد اگه واقعيت با اون چيزي كه پيش خودشون تصور ميكردن فرق كنه اونجا بايد جواب خيلي چيزارو پس بدن.
من نميگم شما بي دين باشيد ولي ميگم رو كاراي كه ميگن انجام بديد فكر كنيد لازم نيست به اصطلاح خودتون مثل من سكولار و غربي و شيطاني و ضد دين و اينا فكر كنيد فقط فكر كنيد به بعضي موارد همين!
من اگه 1000 سال بعد ان شا الله مردم و روحم رفت اونور ناراحتي از بابت دين ندارم. من مسئوليت نداشتن دينم رو ميپذيرم و اين فقط مسئوليت شخص من خواهد بود. بقيش دعوت من از شما براي تفكره همين.
اما شمايي كه از يه پديده ي مثل سنگسار حمايت ميكني و افكار ديگران رو هم به اون سمت سوق ميدي يادت باشه رفتيم اونور اين من اونم تو. تو به پاته همه ي اين ترويج افكار حتي اگه 1هزارمش اشتباه باشه. اگه افكارت باعث صدمه ديدن كسي شده باشه. در مورد منم همين طور من اگه حرفي بزنم اينجا كه كسي صدمه ببينه از حرفم همين وضعه.
به قول يكي از دوستان اين بحث نا متناهي هست بهتره انسان وار زندگي كنيم و بقيش رو بسپاريم به صاحبش.
بسم الله
سلام
من فقط می خواستم موضوعی را مقایسه کنم در سیستم آموزشی ما
در کودکستان که بچه ها شهوت ندارند مختلط هستند.
در ابتدایی جدا می شوند.
در راهنمایی که شهوت در آن ها به وجود می آید بازجدا هستند.
در دبیرستان که دوران بلوغ است باز جداهستند.
و در زمانی که اوج شهوت جوانان است مختلط می شوند.
این نظری بود که آیت الله محسن قرائتی فقط از دید اخلاقی و اسلامی بود نقل کردن
حال باز این کار درست است!؟!
سلام. Smile
خانم شیرازی اساسا" دین و در کل این تالار ، مخاطبش تنها ایرانی و فقط من و شما نیست ما نمی تونیم از دیدگاه افراطی و تفریطی شخصی که هیچ معیاری جز عرف جامعه برای سنجش خوب و بد نداره چشم پوشی کنیم آن هم بواسطه ایرانی بودنش! ایرانیان مردم بسیار باهوشی هستند این مهم است مثلا بنده نمی توانم تنبلی خودم رو در عمل به وظایف دینی به غرور کاذب کل ایرانیان بسط بدهم و به نوعی خودم و دیگران رو توجیه کنم.. Blush
دین همیشه با عرف جامعه در تضاد نیست ولی اگر در تضاد باشد کدام مقدم بر دیگریست؟
دوستی می فرمایند ما فرهنگ نداریم! سوال بنده این است کدام فرهنگ ! و اینکه ما توانایی این را داریم که فرهنگ اسلامی را از فرهنگ غرب متمایز کنیم؟! و اگر متمایز کردیم طاقت و توانایی پذیرش آنرا داریم؟
همه دوست دارند تعریف و تمجید شوند و با آنها به نرمی سخن گفته شه!چرا طاقت انتقاد نداریم ، چرا وقتی شخصی بر انتقاد صحیح خود بر دیگران پافشاری میکند او را شخصی عصبی و خشن می شناسیم و در کل بی دین؟! حرف بنده اینست اگر مولا علی علیه السلام جاذبه داشت دافعه هم داشت...
خانم شیرازی اگر در جمعی بی دینی مشاهده کردید آیا می توانید دینداری را بر مردمداری مقدم شمرده و در صدد انتقاد برآیید؟
اگر مشکلمان این است که نصاح قابلی نیستیم پس امام حسین علیه السلام با آن همه فصاحت و بلاغت در گفتار و رفتار چرا فقط 72 تن یار و همرزم داشت؟
چه تضمینی است برای امام عصرمون عجل الله تعالی فرجه الشریف انتقادپذیر خوبی خواهیم بود؟!

یا حق.
هممممم.
مجتبي خان! يعني شما ميگيد چه كنيم؟
شما ميگيد در زمان دانشگاه اوج شهوت هستيم(نقل كرديد) خوب اينجارم جدا كنيم و تا كي؟ بالخره يه زماني هست ديگه مثلا ميگيم شخص 19 سالگي ميره دانشگاه و 25 سالگي مياد بيرون. حالا اين قردي كه بقول شما شهوت توش بوجود اومده در دوران بلوغ هم جدا بوده در دوران اوج شهوت هم جدا بوده بنظرتون چه شود؟ مثل بمب ساعتي نميشه؟
جداسازي اصلا راه درستي نيست براي كم كردن و در نهايت از بين بردن پديده ي شهوت.
باز همون حرف قديمي ميشه كه اگه به كسي هر روز يه جرعه آب بدي مورد نداره اما اگه 10 روز آب رو روش ببندي و يه دفعه وا كني اينقدر ميخوره كه ميتركه. حالا شايد تعبيرش با اين قضيه بالا جالب نباشه اما من كلي گفتم.
[quote='Vblock' pid='20123' dateline='1304720421']
[quote]
من نميگم شما بي دين باشيد ولي ميگم رو كاراي كه ميگن انجام بديد فكر كنيد لازم نيست به اصطلاح خودتون مثل من سكولار و غربي و شيطاني و ضد دين و اينا فكر كنيد فقط فكر كنيد به بعضي موارد همين!
[/quote]

ابن سینا، بزرگترین دانشمند تاریخ ایران درباره جسمانی بودن معاد می گه:
من هرچه فکر کردم نتونستم قبول کنم که معاد بصورت جسمانی باشه، ولی چون دینم این را می گه پس من هم می پذیرم.

اگه کمی ابن سینا را بشناسیم و بفهمیم که این حرف را چه کسی می زنه و چه طرز تفکری داره، اینقدر خودمون را درگیر مسائل پیچیده ای نمی کنیم که ما را از اصل دور کنه.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
آدرس های مرجع