تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: طرح یک سوال (اختلاط دو جنس در سیستم آموزشی)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
اگر كامل ميخونديد متوجه ميشديد كه بحث كلا از روال خودش خارج شده و فقط داره دوستان رو از هم ناراحت ميكنه. شما يه نگاه به اول بحث كن ببين با اين صفحه هاي آخر ربطي داره ؟ من همش ميگم راه حل ارائه كنيد ولي خودم ميگم و خودم ميشنوم و تا زماني كه راه حلي از دوستان نوشته نشه به نظر من تمومش كنيم بهتره تا به هم ... و .... بگيم.Blush
دوستان
راه حل ها از جهان بینی ها نشأت میگیره

ریشه ی اختلافات در تفاوت در جهانبینی هاست

متناسب با جهانبینی های متفاوت یک راه حل در یک دستگاه فکری بسیار منطقی هست و در دستگاه دیگه بسیار مضحک و در دستگاه دیگه تا حدی درست و تاحدی غیر منطقی هست

ریشه ی تمام این اختلافات از تفاوت مراتب توحید هست
(۱۹/اردیبهشت/۹۰ ۲۲:۲۴)علی 110 نوشته است: [ -> ]دوستان

متناسب با جهانبینی های متفاوت یک راه حل در یک دستگاه فکری بسیار منطقی هست و در دستگاه دیگه بسیار مضحک و در دستگاه دیگه تا حدی درست و تاحدی غیر منطقی هست

دوست عزيز حرف شما درسته اما يه چيز هست كه بين همه مشتركه و اون عقله و يه چيز ديگه باعث شده كه دوستان به اي تالار بيان و اون جهت فكري بچه هاست. اين حرف شما ممكنه برداشت هاي اشتباهي داشته باشه. از اين مهمتر من همش ميگم از بحث اصلي خارج نشيد ولي فايده نداره. موفق باشيد.
نه دیگه دقیقاً اشتباه اساسی همینه
این عقلی که شما میگی منفرد و مجرد از نفس نیست!!!!!!!!!!!!!!

اون عقلی که خدا در قرآن ازش با عبارت لُب یاد میکنه (یا اولوالباب) ای صاحبان عقل،به عقل خالی از هوا و هوس میگن و اون عقل هست که تمام و کمال منطبق و مؤید دین هست نه عقل ماها

ببینید چرا خدا میگه در قرآن (اگر تقوای الهی پیشه کنید خدا به شما فرقان (قدرت تشخیص حق از باطل میده؟))
کار تشخیص حق و باطل با چیه ؟
بله با عقل
حالا چه ارتباطی هست بین عاقل شدن و تقوا؟

تقوا هوای نفس رو کنترل میکنه و عقل بعدش میتونه درست کار بکنه

هیتلر و چنگیز و خیلی از آدمایی که به ظاهر غیر عقلانی فکر میکنند بر اساس یه دستگاه منطقی و عقلانی که منتها تحت تأثیر هوای نفسشون بوده تحلیل میکردند قضایا رو و احکام درست و غلط رو صادر میکردند

اینهمه اکثرهم لایعقلون و اکثرهم لایفقهون و اکثرهم لایعلمون و.... در قرآن مال چی هست؟

اون عقل مد نظر خدا با چیزی که ما اسمش رو میگذاریم عقل خیلی خیلی فرق داره
دستگاه استدلالی انسان شدیداً تحت تأثیر هوای نفسش هست
مگر اینکه هوای نفس کنترل شده باشه قبلش
جناب علي110 من حرف شما رو كاملا قبول دارم ولي با توجه به ماهيت اين جور بحث ها ميگم كه باعث برداشت بد ميشه
ممكنه بگن شما خودت رو عارف ميدوني و ما رو ....
موفق باشيد.
دوستان دوستان
يك بار ديگه از همه خواهش ميكنم اگر كسي راه حلي داره بنويسه .بحث داره بي نتيجه رها ميشه. من چند تا راه حل به ذهنم رسيده فقط تا زماني كه بهترين رو انتخاب كنم چيزي نميگم.لطف كنيد بحث رو بي نتيجه رها نكنيد.

من به جاي همه دوستان از هر كسي كه ناراحت شده معذرت خواهي ميكنم.لطف كنيد عقب نشيني نكنيد و بحث رو به سرانجام برسونيد.
(۱۹/اردیبهشت/۹۰ ۲۳:۳۱)shafagh_mah نوشته است: [ -> ]
(۱۹/اردیبهشت/۹۰ ۲۲:۲۴)علی 110 نوشته است: [ -> ]دوستان

دوست عزيز حرف شما درسته اما يه چيز هست كه بين همه مشتركه و اون عقله و يه چيز ديگه باعث شده كه دوستان به اي تالار بيان و اون جهت فكري بچه هاست. اين حرف شما ممكنه برداشت هاي اشتباهي داشته باشه. از اين مهمتر من همش ميگم از بحث اصلي خارج نشيد ولي فايده نداره. موفق باشيد.
هدف این تاپیک چیست؟
آیا به این هدف رسیده یا میرسد؟
سلام بر همه
انصافا من از بيداري انتظار بيشتري داشتم.قرار نيست اگر نظري مخالف با نظرمون شنيديم ول كنيم بريم.شايد من آدم سمجي باشم ولي براي آخرين بار از دوستان از همه دوستان خواهش ميكنم به اين موضوع فكر كنند و اگر راه حلي به ذهنشون ميرسه براي بقيه توضيح بدن.
نميدونم شايد هم از اين وضع موجود راضي هستيم كه چيزي نميگيم؟؟؟؟؟؟(گفتم شايد)
از لطفتون ممنونم.
دوستانی که میگن اگر الگوی زن ها حضرت زهرا بود میشستن تو خونه و ....! اگر علم من هم مثل علم خدا دادی حضرت زهرا بود درست مثل ایشون می نشستم تو خونه و سوالات دیگران پاسخ میدادم. اما منی که کلی سوال دارم و نیاز دارم به یاد گرفتن باید برم دانشگاه و تو جامعه باشم یا نه؟ تازه بعد از اون مسئله ی نیاز به شغل برای رفع نیاز مالی مطرح میشه... در ضمن باور کنید زمونه فرق کرده و هیچ ربطی هم به نظم نوین جهانی نداره. مثلا در زمان پیامبر میگفتن بهتره زن به مسجد نره و اعمال عبادیش رو در خونه انجام بده... شرایط اون زمان ایجاب میکرده. اما طبق نظر مرجع تقلید من و خیلی بزرگان دیگه در این دوران نه تنها اگر برای زنان مقدوره باید در مراسم عبادی عمومی شرکت داشته باشن بلکه در همه ی جوانب باید حضور فعال داشته باشن( با رعایت شئونات اسلامی)
و دوستی که میگه چه نیازی هست خانمها مهندسی برق بخونن... همونقدر که نیاز هست آقایون فوق تخصص زنان و زایمان بگیرن!!!Dodgy
و اما راهکار...
[b]بهترین کار ممکن با در نظر گرفتن عدم امکان جداسازی خواهران و برادران در دانشگاه ها در حال حاضر، آگاه سازی و روانشناسی عمیق برای دختر و پسر در رابطه ی با جنس مخالف هست... و البته درونی کردن عفت و غیرت در هر دو جنس...[b]
(۱۸/اردیبهشت/۹۰ ۱۸:۴۹)mohammad790 نوشته است: [ -> ]
نقل قول:پر واضحه که مشکل از مردان هست.
این در طبیعطشونه.این رو من نمیگم.روان شناس ها میگن.
نسبت علاقه نگاه به جنس مخالف بین زن و مرد 1 به 9 هست.
یعنی خانمها 10 درصد و مردها 90 درصد علاقه دارن به جنس مخالف نگاه کنند.

بسم الله

من با این نظرتون شدیدا مخالفم... هردو طرف 50 50 مقصر هستند اگر قرار باشه گناهی پیش بیاد.
اصلا مساله ی گناه نیست که! این طبیعت مرد و زن هست... بله اصلا در مساله ی گناهان اینچنینی میگن تا از سمت زن در باغ سبز نشون داده نشه گناهی پیش نمیاد... البته این مساله کلی نیست ها! بماند که بعضی ها نزده میرقصن!
یه مشکل اساسی که توی تایپیک ها هست اینه که انگار کسی حرف کسی رو کامل نمی فهمه و اولین چیزی که برداشت می کنه رو جواب میده... یه کم به حرفای همدیگه دقت کنیم. شاید خیلی از این بحثا دیگه پیش نیاد...Smile
من دو باره از آرین (الهه.ع) تشكر ميكنم. ايشون به نكات بسيار جالبي اشاره كردند و نشون دادند بحث منطقي شدنيه.در ضمن راه حل مناسبي هم ارائه دادند. اميدوارم مورد توجه دوستان قرار بگيره.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
آدرس های مرجع