تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: طرح یک سوال (اختلاط دو جنس در سیستم آموزشی)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
[quote='mohamad' pid='20152' dateline='1304753327']
[quote]
ابن سینا، بزرگترین دانشمند تاریخ ایران درباره جسمانی بودن معاد می گه:
من هرچه فکر کردم نتونستم قبول کنم که معاد بصورت جسمانی باشه، ولی چون دینم این را می گه پس من هم می پذیرم.

اگه کمی ابن سینا را بشناسیم و بفهمیم که این حرف را چه کسی می زنه و چه طرز تفکری داره، اینقدر خودمون را درگیر مسائل پیچیده ای نمی کنیم که ما را از اصل دور کنه.
[/quote]
بله افراد فرهيخته و دانشمند ما و ساير اقليم ها حرف هاي زيادي در وصف خوب يا بد بودن دين ميزنند.
به عنوان اخرين جمله:
با دین یا بدون آن، انسانهای خوب کارهای خوب می کنند و انسانهای شرور، کارهای شرارت بار. (ميتونيد تو گوگل جستجو كنيد و كلش رو بخونيد.)
سلام منم تازه واردم ولی تا جاییکه عقل ناقص من میرسه به خود اشخاص برمی گرده به نظر من مختلط بهتره مگه یادتون نیست که امام (رحمة الله علیه) میگفت یا برید اون دیوارهارو خراب کنید یا خودم اینکارو میکنم
نقل قول:دین همیشه با عرف جامعه در تضاد نیست ولی اگر در تضاد باشد کدام مقدم بر دیگریست؟

بسم الله

بنده بسیار شنیدم که دین باید محدود بشود نسبت به عرف و جامعه... Huh چیزی که جامعه ایران رو به این فلاکتی که الان ملاحظه میکنید کشونده...:s

من یک همچین جمله ای رو حتی از ریاست جمهوری سابق، آقای خاتمی شنیدم... Exclamation

یا الله
نقل قول:vblok
اما شمايي كه از يه پديده ي مثل سنگسار حمايت ميكني و افكار ديگران رو هم به اون سمت سوق ميدي يادت باشه رفتيم اونور اين من اونم تو. تو به پاته همه ي اين ترويج افكار حتي اگه 1هزارمش اشتباه باشه.

عزیز من سنگسار پدیده نیست یه حکم اسلامیه.... کی گفته سنگسار پدیده ست؟ExclamationHuh

حتی خود پیامبر حد سنگسار رو برای افراد خاطی اجرا میفرمودند... روایت هاش هست برادر.Sleepy

در ضمن نگران نباش برادر رواج و اجرای بجای اون طرفداری از حکم خداست نه ترویج یه پدیده نوظهور.Blush

یا الله
اگه یک مقدار ( خیلی زیاد )فرهنگ سازی بشه
اوضاع حجاب از این که هست خیلی بهتر بشه
اون موقع هست که کلاس مختلط بودنش یا نبودنش فرقی نداره
دیگه نه تیکه پرانی داریم نه چشم چرانی داریم نه
بی حیایی داریم نه ... البته الان هم نداریم!!! فقط
باید بتونیم که جا بیافته کلاس مختلط باید شخصی که میره سر این کلاس
ادب و فرهنگش رو هم داشته باشه

این نظر شخصی من هستش دوستان نیان صد جور جواب بدند...
به نام خدا

با عرض سلام خدمت دوستان عزیز...

Vblock نوشته است:اما شمايي كه از يه پديده ي مثل سنگسار حمايت ميكني و افكار ديگران رو هم به اون سمت سوق ميدي يادت باشه رفتيم اونور اين من اونم تو. تو به پاته همه ي اين ترويج افكار حتي اگه 1هزارمش اشتباه باشه. اگه افكارت باعث صدمه ديدن كسي شده باشه. در مورد منم همين طور من اگه حرفي بزنم اينجا كه كسي صدمه ببينه از حرفم همين وضعه.

خوبه که به فکر افکار دوستات هستی و احساس مسئولیت میکنی بابت حرفهات... خیلی خوبه...
منم می دونم، شما هم می دونی، که زنا خوب نیست یعنی یارو ته بدبختیه که بهش دچار بشه و عادت کنه... فکر میکنم سر این مورد نظرمون با هم یکی باشه پس چک و چونه زدن براش بی فایده ست... این از این...

توو قسمت سنگسار هم تا جایی که علم نخودیم قد میداد، اومدم حرف زدم و گفتم که قضیه چیه... دوستان دیگه هم زحمت کشیدن و صحبت هایی داشتند، بنده نظر شخصی و حرفهای سلیقه ای رو قاطیش نکردم... اومدم از نظر قانون گفتم که شهود چه شرایطی باید داشته باشند، رفتم یه نیمچه تحقیق کردم بابت سنگسار و حاشیه هاش که نتیجه اش شد سه تا پست در مورد ارحم الراحمین بودن خداوند و پیشینه سنگسار و ... که شما نخوندی احتمالا، چون همون اول کار بنای مخالفت رو گذاشتی...

ما چه بخواهیم، چه نخواهیم این سنگسار وجود داشته، چه خوشمون بیاد و چه خوشمون نیاد... جای اینکه هی ساز مخالف بزنیم، خوبه بریم یکم تحقیق کنیم البته پیش منابع مجاز و اگه واقعا با تحقیق و علم به اون موضوع، به این نتیجه رسیدیم که سنگسار چیز مزخرفیه، خب کسی که مجبورمون نکرده، مزخرفه حتما...
قرار نیست کسی نظرش رو به کسی تحمیل کنه (مخصوصا توو این مورد)، میایم حرف میزنیم، بحث میکنیم و آخرش هم به هیچ نتیجه ای نمیرسیم... به همین سادگی، به همین خوشمزگی... خودتو ناراحت نکن... من مسئولیت تموم حرفهام رو به عهده میگیرم... یعنی همه مسئولند، چه من، چه شما، چه آقای X، چه بقیه دوستان ... اگه غیر این باشه که دیگه وضع خرابه...

از تحقیق گفتم، خوبه یه چیزای دیگه هم قاطیش کنم:

Vblock نوشته است:يه انسانم با فكر فوق العاده آزاد، در مورد ديني كه ميگيد من در مورد شما چيزي نميدونم برا همين نظر نميدم ولي خودم دست و پا شكسته 2 سال معطل اين قضيه بودم در نهايت يه رفرنس برا خودم جمع كردم.
تز كوتاهشم اينه كه دين و مذهب و هر كاري كه شما ميكنيد به خودتون بر ميگرده و به خودتون مربوطه و تا وقتي مزاحمتي براي احدي ايجاد نكرده براي ما فقط محترم خواهد بود.

میدونم این رفرنسی که شما تهیه اش کردی، 600% با رفرنس من و امثال من فرق داره، کاش یکم توو آیات قرآن و روایات و احادیث گشت میزدی و یه رفرنس این مدلی هم برا خودت دست و پا میکردی... میدونی چرا اینطور گفتم؟ چون تا این لحظه که شما 173 تا ارسال داشتی، لااقل من یادم نمیاد شما جایی میون حرفهات، بگی آقا من نظرم اینه بنا بر این آیه یا این حدیث... من یادم نمیاد... حتما برداشتت از دین با بنده فرق داره... بگذریم...

واسه بار آخر و خیلی مختصر میگم، کلا اسلام میخواد روابط جنسی پنهانی باشه، این رابطه وقتی بعد از ازدواج و به شکل حلال صورت بگیره میشه کاری که بینی شیطان رو به خاک می مالونه و اون بدبخت دو دستی میزنه توو سرش و بدبخت تر میشه... وقتی هم به شکل حرام صورت بگیره میشه باعث خوشحالی و هلهله شیطان رانده شده... فکر میکنم اینها بدیهی باشه... تا اینجا هم اسلام میخواد این رابطه پنهانی باشه واسه همین در توبه رو باز گذاشته و محبت خدا شامل حال افراده... باز هم ارحم الراحمین هست و خواهد بود...
ولی وقتی پا فراتر از این بره و این رابطه جنسی بخواد علنی باشه، دیگه رحمان و رحیمیت خدا میره کنار، میشه اشد المعاقبین، چون طرف رسما کمر به جنگ با خدا بسته، دیگه نمیدونم شما رابطه جنسی علنی جلوی چندتا آدم عاقل و بالغ رو چطور معنی میکنی و دوست داری طرف چطوری مجازات شه... خدا عاشق چشم و ابرومون نیست... بهتر بهش فکر کنیم...
خلاصه اینکه تا جایی که میتونستم و وسعم میرسید توضیح دادم، حرفهام هم خدا رو شکر با منبع بود، من اصلا ادعام نمیشه ولی شما چندتا کتاب نام ببر که سنگسار بده و چنینه و چنانه... البته نه از کتابهای ممنوعه...

گرچه انصافا یه نکته ای هم وجود داره، اونم اینکه شاید شما یه نمونه ای از سنگسار دیده باشی یا جایی خونده باشی که بین مسلمون ها، حالا هر کشوری، برخلاف قوانین اثبات سنگسار، چنین مجازاتی رخ داده باشه... توو این زمینه شایعات فراوونه ولی خب شایدم واقعا اتفاق افتاده باشه...
اگه عده ای نادون، یه کاری میکنند، به اسم اسلام و خلاف قوانین اسلام، دلیلی نمیشه که اسلام بخواد بره زیر سوال...
اسلام به ذات خود ندارد عیبی ، هر عیب که هست از مسلمانی ماست

و در پایان... وظیفه ام میدونم دوبار عذر خواهی کنم،
یکی از جناب Vblock ، به هر حال پیش اومده که تند رفته باشم، یا بد صحبت کرده باشم، یا مستقیم خطاب کرده باشم و یا ... ، خب از ایشون میخوام که احیانا اگه بی احترامی دیدند که دیدند، بنده رو ببخشند و بدونند که من واقعا قصدم اینه که از هم چیزهای خوب یاد بگیریم و اگه در دوستانمون خدایی نکرده ضعفی میبینیم، به هم کمک کنیم و محرک دلگرمی و محبت بین همه باشیم... واقعا از ایشون میخوام که منو ببخشند... حاضر نیستم بخاطر تاکید روی دونسته هام باعث تخریب کسی بشم خدایی نکرده... لپ کلام اینکه حرفهام دوستانه بود و بی غرض...

و دیگری از سایر دوستان ، چون حرفهام در این پست اصلا ربطی به تاپیک مربوطه نداشت و یه جورایی موجب بی نظمی شدم، ولی این حرفها رو باید میگفتم، دیگه ببخشید به بزرگی خودتون...
حالا حرفهام رو به عنوان پیام بازرگانی یا به عنوان پارازیت محسوب کنید... هرطور کَرَمِتونه Smile

با آرزوی موفقیت و سلامتی برای همه دوستان

سوره بقره، آیات 120 و 123
وَلَن تَرْضَى عَنكَ الْيَهُودُ وَلاَ النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءهُم بَعْدَ الَّذِي جَاءكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللّهِ مِن وَلِيٍّ وَلاَ نَصِيرٍ (120)
هرگز يهود و نصاري از تو راضي نخواهند شد تا (بطور كامل تسليم خواسته‏هاي آنها شوي و) از آئين (تحريف يافته) آنان پيروي كني بگو هدايت تنها هدايت الهي است، و اگر از هوي و هوسهاي آنها پيروي كني، بعد از آنكه آگاه شده اي هيچ سرپرست و ياوري از ناحيه خدا براي تو نخواهد بود.

وَاتَّقُواْ يَوْمًا لاَّ تَجْزِي نَفْسٌ عَن نَّفْسٍ شَيْئًا وَلاَ يُقْبَلُ مِنْهَا عَدْلٌ وَلاَ تَنفَعُهَا شَفَاعَةٌ وَلاَ هُمْ يُنصَرُونَ (123)
از روزي بترسيد كه هيچكس به جاي ديگري جزا نمي‏بيند و هيچگونه عوضي از او قبول نمي‏گردد و شفاعت، او را سود نمي‏دهد و (از هيچ ناحيه) ياري نمي‏شوند.
بقیه شما رو نمیدونم ولی واسه من این اختلاط خیلی مفید بود . رشته ام معماریه آدمی بودم که قبل از دانشگاه با هیچ دختری (حتی فامیل) رابطه نداشتم (حتی در حد سلام) . این شد که بعد از ورود به دانشگاه این قرق شکسته شد و به خاطر نیاز شدیدی که این رشته به همکاری دختر و پسر دارد الان راحت میتونم زندگی کنم راحت مشکلاتمو بپرسم جلوی جمع بدون تپق کنفرانس بدم و ... و خیلی تونستم از دخترا چیز میز یاد بگیرم چقدر سلیقه ام تو کارام بهتر شد و چقدر الان بیشتر دورم زیبائی میبینم و زندگیم خیلی بهتر شده ولی نه به گناه افتادم (با اینکه این رشتخ دخترای نا جور زیاد داره) و نه به هیچ دختری نظر بدی انداختم . به هیچ عنوان شماره هیچ دختری رو نگرفتم حتی برای مسائل درسی و هیچوقت راضی نمیشم که این اختلاط به هم بخوره

به نظر من اگه این اختلاط از دبستان باشه خیلی بهتره همونطور که تو مهد کودک و کودکستان هست . اگه طعم سخن گفتن و ایجاد رابطه دوستی با جنس مخالف رو از همون روزهای پاکی ذهن و قلب کودکان ازشون نگیریم بعد از 12 سال و در اوج شهوت اونا رو وادار به انجام زنا و ... نمیکنیم. البته مهم ترین رکن توی این روند خانواده است که به یک کودک پاکی ذهن و قلب میده و به یه کودک دیگه زنا و شهوت رو از بچگی یاد بگیره
(۱۶/اردیبهشت/۹۰ ۲۲:۰۲)parisan نوشته است: [ -> ]ممنون که خانم ها رو از پیشرفت منع می کنید..Smile
فکر نکنم همه بد باشن...
دانشگاه ها جا نداره خانم ها باید تحصیل رو بگذارند کنار؟
کاش کمی منطقی می بودید..
شما این تئوری رو شاید میتونستید 30 سال پیش اجرا کنید،چون تمام آمال یک دختر در اون موقع فقط داشتن یک همسر و چند تا بچه خوب بوده..
اما الان دید خانم ها وسیع تر از داشتن فقط یک زندگی سیمپِل و معمولی است..
لطفا راه کاری بدید که دو طرف راضی باشن..هم خدا راضی باشه و هم خلق خدا..
دوست عزيز ما نگفتيم خانم ها درس نخونن گفتيم:آخه آبياري گياهان دريايي هم شد رشته؟ولي خدايي اگه پسرا ميتونستن تو كنكور بيشتر موفق باشن مشكلات زيادي حل نميشد؟خانم ها تا 20بار كنكور شركت ميكنن آخرش يه جايي قبول ميشن و پسرا بايد برن سربازي و ديگه درس خداحافظ.به نظر شما عدالت رعايت شده؟

دوستان من يه بار ديگه گفتم باز هم ميگم:
راهكار ارائه كنيد.
تورو خدا همش به فكر اثبات خودتون يا رد ديگران نباشيد كه جدل حرامه.يه نگاه كنيد ببينيد بحث داره بي ربط ميشه.
راهكار چيست؟چه كار كنيم؟
(۱۸/اردیبهشت/۹۰ ۶:۰۷)mosi34 نوشته است: [ -> ]به نظر من اگه این اختلاط از دبستان باشه خیلی بهتره همونطور که تو مهد کودک و کودکستان هست . اگه طعم سخن گفتن و ایجاد رابطه دوستی با جنس مخالف رو از همون روزهای پاکی ذهن و قلب کودکان ازشون نگیریم بعد از 12 سال و در اوج شهوت اونا رو وادار به انجام زنا و ... نمیکنیم.

دوست عزیز به نظرت چرا تو آمریکا و انگلیس و ... که از وقتی هنوز نمیتونن حرف بزنن دختر و پسر باهم هستند الآن اینقدر تولد نوزادان نامشروع آن هم با مادران نوجوان 15 16 ساله زیاد شده ؟ مگه شما نمیگی خوبه؟
ببین دوست عزیز شما فکر کن الآن کلاس دوم یا سوم راهنمایی هستی معلمت میخواد درباره علائم و بحران های دوران بلوغ حرف بزنه به نظرت اگه جنس مخالف سر کلاس باشه چی میشه؟ یا باید قبح شکنی بشه یا اصلا گفته نشه که در هر دو صورت دودش تو چشم همین بچه ها و جامعه میره
نقل قول:دوست عزيز ما نگفتيم خانم ها درس نخونن گفتيم:آخه آبياري گياهان دريايي هم شد رشته؟ولي خدايي اگه پسرا ميتونستن تو كنكور بيشتر موفق باشن مشكلات زيادي حل نميشد؟خانم ها تا 20بار كنكور شركت ميكنن آخرش يه جايي قبول ميشن و پسرا بايد برن سربازي و ديگه درس خداحافظ.به نظر شما عدالت رعايت شده؟
من که فکر نمیکنم شرایط کار یا داشتن کار به درس خونده بودن یا نبودن برگرده.
آقایی که میتونه و واقعا استعدادش رو داره کار خودش رو پیدا میکنه.(البته من فکر میکنم منظور شما از حل مشکل این بوده باشه.چون با این فرض جواب دادم)
ببخشید.قانون سربازی رو دیگه ما خانم ها نذاشتیم که بدونیم عدالت بوده یا خیر.Smile
واما راهکار.
در حال حاضر با کمبود دانشگاه و فضا،تنها راه خودسازی فردی هست.
هرکس مراقب خودش باشه و سعی کنه با رفتارش رو دیگری هم تاثیر بگذاره.
نقل قول:پر واضحه که مشکل از مردان هست.
این در طبیعطشونه.این رو من نمیگم.روان شناس ها میگن.
نسبت علاقه نگاه به جنس مخالف بین زن و مرد 1 به 9 هست.
یعنی خانمها 10 درصد و مردها 90 درصد علاقه دارن به جنس مخالف نگاه کنند.

بسم الله

من با این نظرتون شدیدا مخالفم... هردو طرف 50 50 مقصر هستند اگر قرار باشه گناهی پیش بیاد.

نقل قول:و اما درمورد افرادی که فکر میکنند خانم ها باید در خونه بنشینند:
پیامبر اکرم فرمودند:اطلبوا العلم من المهد الی الحد..
ایشون خطاب به جنس خاصی نگفتن!.. مثلا نگفتن:ایها الرجال!اطلبو العلم من المهد الی الحد..
خطابشون عمومی بوده.

بله قبول عمومی بوده ولی پیامبر نگفته برای علم آموزی محیط مختلط ایجاد کنید
زنها هم دوره ی پیامبر علم آموزی میکردن ولی جدای از مردها.

حالا من کاری به راهکار دادن ندارمم چون آب از سر جامعه گذشته و از راهکار دادن گذشته...

نقل قول:کمی وسعت بدید به دیدگاهتون..

چشم وسعت میدیم ولی تا چه حد؟ تا حدی که جامعه ون شبیه جوامع غربی بشه؟ بابا وضعی که بعضی از این دانشجوهای ما دارن، دانشجوهای غرب ندارن.
خودتون که متوجه هستید چی میگم؟

((این پست اصلاح شد و بنده بخاطر اینکه شاکی شدم و طوری حرف زدم که ناراحت شدید عذر میخوام...))

یا الله
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
آدرس های مرجع