کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سبک زندگی اسلامی-پرجمعیت-بدون وام!
۱۷:۰۹, ۲/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/دی/۹۲ ۲۱:۵۳ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سبک زندگی اسلامی-پرجمعیت-بدون وام!
نظرتون دربازه ی داشتن خانواده ی پرجمعیت چیست؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، السا ، قلب ، فدايي ولايت ، azade ، سیمرغ ، ELENOR ، Havbb 110 ، help me

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۴:۲۹, ۳/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/دی/۹۲ ۴:۳۱ توسط bat-man.)
شماره ارسال: #21
آواتار
سلام
دنیای عجیبی شده. اخر الزمان دیگه
حتی متدیننین هم تفکرات فمنیستی گرفته
اگر همین طور خانواده ها کم بچه بیارن چه طور می خواهیم جواب امام مهدی را بدهیم؟
حال من نمی گم 10 تا بچه بیاریم ولی کمتره چهارتا بیاریم جفا کردیم به اسلام.
یه نکته مهم:
ایت الله حسینی قزوینی می گفتند برادر یکی از مولوی های سیستان و بلوچستان 39 فرزند خود را به دنیا اورد.
این یعنی این که اگر همین جوری پیش بره تا 30 سال دیگه اکثریت جمعت ایران سنی می شه.

الحمدالله رب العالمین
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، احمد شاکر ، قلب ، fazel ، عبدالرحمن ، Nima Youshij ، nasimesaba
۱۴:۵۵, ۳/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/دی/۹۲ ۱۴:۵۵ توسط احمد شاکر.)
شماره ارسال: #22
آواتار
نگرانی آیت الله مکارم شیرازی از افزایش جمعیت اهل سنت در ایران

آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی در جمع دست‌اندرکاران کنگره بین‌المللی امام سجاد با ابراز نگرانی شدید از افزایش جمعیت اهل سنت در ایران گفت: "اکنون در اطراف مشهد می‌بینیم که اهل سنت در حال خرید زمین و خانه‌ها از شیعیان هستند تا نسبت جمعیتی خود را افزایش دهند." از سوی دیگر این مرجع تقلید شیعیان خرج کردن حتی یک ریال برای ترویج مذهب تشیع را موجب حفظ ثبات و امنیت نظام دانست.
وی اظهار داشت: "اخیراً وهابیت تحرکات زیادی را در داخل ایران آغاز کرده‌اند که منشأ آن‌ها هم کشورهای خارجی هستند؛ سرعت اجرایی کردن برنامه‌های آن‌ها در داخل کشور هم زیاد است."
مکارم شیرازی افزود: "مهمترین دلیل اینگونه اقدامات این است که وهابی‌ها احساس کرده‌اند شیعه نقاط مختلفی از خاورمیانه را در اختیار گرفته و نظام ایران هم بر مبنای مکتب اهل بیت تشکیل شده است هر چند حقوق اهل سنت تضییع نشود."
این مرجع تقلید با بیان اینکه "دست و پا زدن وهابیت در این شرایط کاملا آشکار است" خاطرنشان کرد: "کانون اصلی تشیع در حال حاضر ایران است و آن‌ها به همین دلیل به دنبال مبارزه با جمهوری اسلامی هستند و در این مسیر یکی از اصلی‌ترین برنامه‌هایشان تغییر بافت جمعیتی و افزایش اهل سنت است ضمن اینکه در کنار این فعالیت‌ به خرید زمین، خانه و املاک تجاری از شیعیان هم روی آورده‌اند."
وی ادامه داد: "فشار به اقلیت‌هایی از شیعیان در برخی مناطق برای اجبار آن‌ها به مهاجرت و تغییر نسبت مذهبی از دیگر اقدامات وهابی‌ها محسوب می‌شود."
آیت‌الله مکارم شیرازی مدعی اقداماتی مشابه از سوی وهابی‌ها در شهرهایی همچون مشهد، شیراز و ارومیه شد و گفت: اکنون در اطراف مشهد می‌بینیم که اهل سنت در حال خرید زمین و خانه‌ها از شیعیان هستند تا نسبت جمعیتی خود را افزایش دهند.
استاد برجسته حوزه علمیه قم با بیان اینکه ارتباطی بسیار نزدیک میان وهابی‌ها و رژیم صهیونیستی حاکم است عنوان داشت: "در هر حال هر چه بر فعالیت‌های این گروه‌ها افزوده شود در نهایت به نفع اسرائیل خواهد بود."
وی با اشاره به توصیه‌ها و هشدارهای خود نسبت به اینگونه فعالیت‌ها در دیدار با مقامات کشوری گفت: "به مسئولان گفته‌ام که اگر امروز برای این مشکلات چاره‌ و تدبیری نیندیشند شاید کار به جایی برسد که نتوان اقدامی کرد."
آیت‌الله مکارم شیرازی خواستار تشکیل کارگروه‌هایی به منظور مقابله منسجم و مناسب با اقدامات وهابی‌ها شد و افزود: "در این زمینه هیچ بن بستی نیست و باید تلاشمان را بیشتر کنیم."
این مرجع تقلید اضافه کرد: "اینکه گروهی با هدف مقابله فکری با وهابیت کنگره بین‌المللی امام سجاد را برگزار کنند اقدامی بسیار خوب و پسندیده است و موجب نشر مکتب تشیع خواهد شد و برکات آن به همه کشور و نظام اسلامی خواهد رسید؛ باید توجه داشت حتی اگر یک ریال برای ترویج مبانی مکتب اهل بیت خرج شود در حقیقت کمک به امنیت و ثبات نظام اسلامی خواهد بود."
وی برگزاری کنگره خطر وهابیت تکفیری برای اسلام، مسلمین و بشریت در سال آینده را مورد توجه قرار داد و گفت: "پیش نشست این کنگره اخیراً در قم و با حضور علمای اهل سنت برگزار شد و آن‌ها در این مراسم سخنرانی کردند و استقبال خوبی هم داشتند ولی مشاهده کردیم که رسانه‌های وهابی و غربی با هجمه تبلیغاتی درصدد بودند که اینگونه القا کنند مراجع تقلید در قم می‌خواهند به اهل سنت فشار بیاورند و این نشانه دروغ‌گویی آن‌ها است."
آیت‌الله مکارم شیرازی با بیان اینکه دروغ‌های وهابی‌ها به حدی رسیده که شیعیان را تکفیری اعلام کرده‌اند عنوان داشت: "تنها نگاهی به رساله‌های مراجع تقلید شیعه نشان می‌دهد که ما فقط ناصبی‌ها و خوارج را جزو کفار می‌دانیم و حقوق سایر پیروان مذاهب اسلامی را محترم می‌شماریم."
این مرجع تقلید افزود: "یکی از وظایف شیعیان در شرایط کنونی ابهام‌زدایی و آشکار کردن دروغ‌های وهابی‌هاست زیرا آن‌ها حتی در کتاب‌های علمی خود هم به راحتی دروغ می‌گویند و به شیعه تهمت می‌زنند."
پیش از این مجله چشم انداز ایران در شماره 80 خود، به نقل از یک فرد سرشناس و صاحب نظر سیستانی که نخواسته نامش فاش شود، نوشته بود که ماهانه حدود 4000 نامه و گزارش ساختگی با هدف جذب بودجه و گرفتن پول، علیه اهل سنت به حوزه علمیه قم و مراجع و روحانیون اهل تشیع ارسال می شود.
این در حالیست که در طول دوران انقلاب ایران سازمان های حکومتی با طرح مسایلی همچون وهابیت اهل سنت ایران را از بدیهی ترین حقوق خود محروم نموده اند ومانع از فعالیت مذهبی اهل سنت شده اند وبسیاری از فعالین حقوقی ومذهبی اهل سنت تحت نام وهابیت اعدام شده اند
فعالان مذهبی اهل سنت بارها از مسئولين حكومتى خواسته اند حقوق عبادى وسياسى اهل سنت را به رسميت بسناسند اما هرروز روند فشار به اهل سنت در ايران زيادتر مي شود
در این راستا دکتر جلال جلالی زاده نماینده دوره ششم مجلس و از فعالان حقوقی اهل سنت در صفحه فیسبوک خود ، واکنش نشان داند و از سخنان آیت الله مکارم شیرازی اظهار تاسف نموده واظهار داشتند متاسفانه ازعنوان وهابيت چماقی برای تضییع حقوق اهل سنت استفاده می شود درحالی که هیچ ربطی به هم ندارند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، عبدالرحمن ، nasimesaba
۱۹:۵۸, ۳/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/دی/۹۲ ۲۰:۰۷ توسط Fatemeee.)
شماره ارسال: #23
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
شمابه اکثریت جامعه ی مانگاه کنید
کارمند وکارگرن...
من خودم دانشجوئم....پدرمن یه بازنشسته ی ارتشیه که خداروشکرداره باحقوقش خونمونومیچرخونه.....من خودم الان خیلی نیازام زیاده....جامعه داره روز به روزپیشرفت میکنه ...ببینید من مخالف نیستم باازدیادجمعیت مملکت...
ولی نظردارم ونظرم محترمه....
بچه ی امروزنیازبه امکانات داره...دیگه مثل بچه های ده دوازده سال پیش نیست که قانع باشن به بخورونمیر...
حق هم داره امکانات میخواد...کامپیوترمیخواد ...خرج مدرسه ولوازم جانبی داره...پس فرداباید فکرتهیه ی معاششم باشم...
منی که حقوقم 500تومنه ازکجابیارم باهاش شکم 5و6تابچه روسیرکنم...؟؟؟
شمامیگید قناعت...
ولی قناعتو بافقراشتباه نگیرید..!!!
من نیازای خودم الان زیاده...بچه ی من پس فردابیشترشو میخواد وحقشم هست....چراباید توفقرونداری زندگی کنه؟؟؟
فقط به اسم اینکه بگیم مملکت شیعه؟؟؟
اون بحثش جداس...
خیلی ازجوونای حال حاضرمادین گریزشدن...مافقط شیعه ی شناسنامه ای داریم تحویل میدیم...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: TaRaNe ، anti
۲۰:۲۶, ۳/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/دی/۹۲ ۲۱:۰۳ توسط احمد شاکر.)
شماره ارسال: #24
آواتار

Fateme135

طلبه ای میشناسم به خدا قسم از حقوقش 5 هزارتومن بیشتر باقی نمیموند 2تا بچه هم داشت
هیچوقت این معجزه ای که به چشم دیدم فراموش نمیکنم اینا چطوری زندگی میکردند!
اینا تا چند سال همینجوری زندگی میکردند خانمشون هم طلبه بود
اما الحمدالله الان وضعشون خوب شده
اولش سختی داره اینطوری بازی کردن با اعداد شماره حساب جایی به کار نمیبره
بچه روزیش رو با خودش میاره
چندین سال پیش پدر من پول نداشت چکش رو پرداخت کنه یک روز بیشتر هم مهلت نداشت از قضا طرف آدم ناشی بود پولشو می خواست پردم لنگ 2 میلیون نیم بود اما نداشت!ولی توکلش همیشه به خدا بود
همین شد توی یک روز بیش از 2میلیون سود کرد چکش رو پاس کرد
امام على عليه السلام :
مَنْ تَوكَّلَ عَلَى اللّه ذَلَّتْ لَهُ الصِّعابُ وَتَسَهَّلَتْ عَلَيْهِ الأَْسْبابِ؛
هر كس به خدا توكل كند، دشوارى ها براى او آسان مى شود و اسباب برايش فراهم مى گردد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، nasimesaba
۲۰:۴۵, ۳/دی/۹۲
شماره ارسال: #25

گول این حرفا رو نخورید .
اینا همون افرادی هستند که فردا اگه توی زندگی مشترک به مشکل مالی بخورین , میگن خدا داره امتحانتون میکنه Confused.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Nima Youshij
۲۱:۰۰, ۳/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/دی/۹۲ ۲۱:۰۱ توسط احمد شاکر.)
شماره ارسال: #26
آواتار
(۳/دی/۹۲ ۲۰:۴۵)Reza2035 نوشته است:  گول این حرفا رو نخورید .
آفرین
پس با این حساب من دروغ میگم
امام علی هم همچنین
امام على عليه السلام :
مَنْ تَوكَّلَ عَلَى اللّه ذَلَّتْ لَهُ الصِّعابُ وَتَسَهَّلَتْ عَلَيْهِ الأَْسْبابِ؛
هر كس به خدا توكل كند، دشوارى ها براى او آسان مى شود و اسباب برايش فراهم مى گردد
------------
الان منم میتونم مثل خودت و چندنفر دیگه که تا تقی به توقی میشه میگند تهمت زدی بگم تهمت زدی
ولی اینترنته دیگه!
Big Grin

قال رسول الله صلى الله عليه و آله :
مَنْ تَوَكَّلَ عَلَى اللّه كَفاهُ مَؤنَتَهُ وَرِزْقَهُ مِنْ حَيْثُ لايَحْتَسِبُ؛
هر كس به خدا توكل كند، خداوند هزينه او را كفايت مى كند و از جايى كه گمان نمى برد به او روزى مى دهد.

مَنْ تَوَكَّلَ عَلَى اللّه كَفاهُ مَؤنَتَهُ وَرِزْقَهُ مِنْ حَيْثُ لايَحْتَسِبُ؛
هر كس به خدا توكل كند، خداوند هزينه او را كفايت مى كند و از جايى كه گمان نمى برد به او روزى مى دهد.

قال رسول الله صلى الله عليه و آله : مَنْ تَوَكَّلَ عَلَى اللّه كَفاهُ مَؤنَتَهُ وَرِزْقَهُ مِنْ حَيْثُ لايَحْتَسِبُ؛
HeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، nasimesaba ، قلب
۲۱:۱۲, ۳/دی/۹۲
شماره ارسال: #27

نقل قول:آفرین
پس با این حساب من دروغ میگم
امام علی هم همچنین
امام على عليه السلام :
------------
الان منم میتونم مثل خودت و چندنفر دیگه که تا تقی به توقی میشه میگند تهمت زدی بگم تهمت زدی
ولی اینترنته دیگه!
[تصویر: biggrin.png]

بله , دقیقا دارید دروغ میگید .
خدا هیچ قومی رو تغییر نمیده مگه اینکه اونا خودشون تغییر کنند .

جامعه ای که با معیار های مدرنیسم داره میره جلو , به چه حقی از مردمش میخواد که معیار های اسلام رو رعایت کنند ؟ هر کی دغدغه ی بچه شیعه داره بسم الله ... چهار تا زن بگیره از هر کدوم هم 10 تا بچه درست کنه , خدا حتما بهش میرسونه Confused , اگه این مطلب خیلی واسه کسانی که ادعای مسلمونی دارند دغدغه بود ملت رو با چهار تا حدیث خر نمیکردن , میرفتن مشکلات جامعه رو حل میکردن به جای حدیث گفتن !!!
مملکت رو هر روز دارن به گند میکشن و از مردم توقع فداکاری دارند و با این جمله ما رو خر میکنند : خدا میرسونه ! خدا گفته اسلامی زندگی کن منم کمکت میکنم , نگفته کل سیستم زندگیت مدرنیسم باشه من بهت میرسونم .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هادی... ، Nima Youshij
۲۱:۳۶, ۳/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/دی/۹۲ ۱۱:۱۸ توسط احمد شاکر.)
شماره ارسال: #28
آواتار
(۳/دی/۹۲ ۲۱:۱۲)Reza2035 نوشته است:  بله , دقیقا دارید دروغ میگید .
خدا هیچ قومی رو تغییر نمیده مگه اینکه اونا خودشون تغییر کنند .

جامعه ای که با معیار های مدرنیسم داره میره جلو , به چه حقی از مردمش میخواد که معیار های اسلام رو رعایت کنند ؟ هر کی دغدغه ی بچه شیعه داره بسم الله ... چهار تا زن بگیره از هر کدوم هم 10 تا بچه درست کنه , خدا حتما بهش میرسونه Confused , اگه این مطلب خیلی واسه کسانی که ادعای مسلمونی دارند دغدغه بود ملت رو با چهار تا حدیث خر نمیکردن , میرفتن مشکلات جامعه رو حل میکردن به جای حدیث گفتن !!!
مملکت رو هر روز دارن به گند میکشن و از مردم توقع فداکاری دارند و با این جمله ما رو خر میکنند : خدا میرسونه ! خدا گفته اسلامی زندگی کن منم کمکت میکنم , نگفته کل سیستم زندگیت مدرنیسم باشه من بهت میرسونم .
قران کتاب جاویده
قوانین اسلام با مدرنیته تغییر نمیکنه
آفتاب همیشه از شرق طلوع میکنه
اسلام هم همینه اگه قرار بود با مدرنیته شدن قانون اسلام بدنخور باشه باید پیامبر جدیدی میومد
شما دیدگاهی الهی داری یا مادی؟من با هر دو ثابت میکنم
قرآن :

انَّ الله هو الرّزاق ذوالقوه المتین همانا خداوند بسیار روزی دهنده و صاحب نیروی استوار است
آنچه از این آیه حاصل می‌گردد این است که رزق در حقیقت جز به خدای متعال نسبت داده نمی‌شود
وارزقوهم فیها واکسوهم از مال سفیهان به اندازه نیازشان به آنها روزی و پوشاک بدهید، از قبیل نسبت به غیرحقیقی است
چنانکه ملک و عزّت به حسب ذات از آن خدای متعال است و برای غیر خدا به وسیله اعطاء و اجازه اوست.
پس تنها خدا رزّاق است
شما هیچ کاره ای!صد روز کار کن ولی پولی دستت نرسه یکروز کار کن پول بدستت میرسه
خدا روزی دهنده است
خداوند در آيه 151 سوره‏ى انعام، كشتن فرزندان را به خاطر فقر مى‏داند، «لا تقتلوا اولادكم من املاقٍ» ولى در اين آيه، كشتن را به خاطر ترس از فقر مى‏شمرد، «خشية املاق» در آنجا در مورد فقر مى‏فرمايد: «نحن نرزقكم و ايّاهم» ما زندگى شما و فرزندانتان را تأمين مى‏كنيم

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَكُمْ خَشْيَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِيَّاكُم إنَّ قَتْلَهُمْ كَانَ خِطْءًا كَبِيرًا

فرزندان خود را از بيم درويشی مکشيد ما ، هم شما را روزی می دهيم و، هم ايشان را کشتنشان خطای بزرگی است

خداوند در آيه 151 سوره‏ى انعام، كشتن فرزندان را به خاطر فقر مى‏داند
«لا تقتلوا اولادكم من املاقٍ» ولى در اين آيه، كشتن را به خاطر ترس از فقر مى‏شمرد، «خشية املاق» در آنجا در مورد فقر مى‏فرمايد: «نحن نرزقكم و ايّاهم» ما زندگى شما و فرزندانتان را تأمين مى‏كنيم
ما روزی خودمان را کشتیم که گفتیم فرزند بهتر زندگی بهتر
-------------------------
هر گاه تهمتی زده میشه باید ثابت بشه در غیر اینصورت گناه بزرگی بر گردن شماست که باید حلالیت بطلبید و اگر نطلبید حق الناس میشه که خداوند نمیگذره
التهمت اشد من القتل
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، لبخند خدا ، مجید املشی ، nasimesaba ، قلب
۲۱:۴۲, ۳/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/دی/۹۲ ۲۱:۴۴ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #29

نقل قول:قران کتاب جاویده
قوانین اسلام با مدرنیته تغییر نمیکنه
آفتاب همیشه از شرق طلوع میکنه
اسلام هم همینه اگه قرار بود با مدرنیته شدن قانون اسلام بدنخور باشه باید پیامبر جدیدی میومد
شما دیدگاهی الهی داری یا مادی؟
قرآن :

اگه تغییر نمیکرد , کشوری مثه المان به وضعی نمی افتاد که اینقدر رشد منفی جمعیت داشته باشه و والدین تک فرزند خودشون رو هم نگه ندارند ! مدرنیته ویروسی که به جان اسلام افتاده !
دیدگاه من هر چی که هست , اینقدری حالیمه که خدا بهمون قدرت عقل و انتخاب داده و نگفته هر گندی بالا اوردی من درستش میکنم . نشستین هی فتوی صادر میکنین که ازدواج اسونه و فرزند بیشتر زندگی شاداب تر و هزار تا شعار دیگه !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Nima Youshij
۲۱:۴۵, ۳/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/دی/۹۲ ۱۱:۱۷ توسط احمد شاکر.)
شماره ارسال: #30
آواتار
.................................................................
(۳/دی/۹۲ ۲۱:۴۲)Reza2035 نوشته است:  اگه تغییر نمیکرد , کشوری مثه المان به وضعی نمی افتاد که اینقدر رشد منفی جمعیت داشته باشه و والدین تک فرزند خودشون رو هم نگه ندارند ! مدرنیته ویروسی که به جان اسلام افتاده !
دیدگاه من هر چی که هست , اینقدری حالیمه که خدا بهمون قدرت عقل و انتخاب داده و نگفته هر گندی بالا اوردی من درستش میکنم . نشستین هی فتوی صادر میکنین که ازدواج اسونه و فرزند بیشتر زندگی شاداب تر و هزار تا شعار دیگه !
شعار همیشه این بوده فرزند کمتر زندگی بهتر!یادت رفته؟
حرف های ما شعار نیست منبع موثق اون بالاست
محمد مسلم وافی و خیلی کسان دیگری که از نزدیک باهاشون ارتباط دارم
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]