آقا من میترسم اصلا...! من تازه پونزده شونزده سالمه و اینهمه مشکلات نوجوونی...حالا که اینجوریه،آینده چی میشه؟
یکی به ما دلداری بده جان من...این ترم هندسه رو بیفتم تقصیر شماستاااا،بدجور ذهنمو مشغول کرده این قضیه
نقل قول:ای بابا
چقدر سخت میگیرید
شماها بدبین هستید
خانما باید همه جا برن و هر کاری هم انجام بدن
آن هم تنهایی
کلا این شیوه زندگی رو باید قبول کرد دیگه
بخش اول رو قبول دارم، اما اینکه یک در میلیارد ....
نقل قول:حالا یبار این اتفاق افتاده
همه مردها که اینطوری نیستن
یک در میلیارد اتفاق افتاده
جوسازی الکی میکنن!
پس چرا همش این یدونه ها با ما برخورد دارن ؟
می خوام کوله بخرم، دستشو آورده جلو، کوله رو دوش من، می خواد بندشو شل و سفت کنه ...

می خوام ساعت اندازه دستم کنم، ب زور می خواد خودش دستم کنه ...

می خوام دستبند بخرم، لامصب هی نظر میده که ب دستت چی میاد چی نمیاد
بازم بگم ؟؟؟؟
برادر من، این چیزا تو جامعه پره .... مخصوصا ماهایی ک عادت ب تنها بیرون رفتن داریم، زیاد می بینیم ... ولی خب تعریف نمی کنیم جایی !!!
همین الان شمایی ک داری می خونی، شاید با خودت بگی شاید حجابت، برخوردت،نگاهت و ... مشکل داشته ! اما الان واقعا خانوما هستن ک درک می کنن چی می گم
نقل قول:حال کردید جمله معکوس رو؟
این جمله رو من، همرنگ پس زمینه می دیدم،( پس نمیدیدمش )
نمی دونم خودتون این کارو کردین یا اینکه کامپیوتر من قاطی کرده ....
خلاصه گذاشتمش برا کسایی که کام شون مثل من قاطی داره

نقل قول:توصیه میکنم لباس هاتون رو از مزون ها بخرین که فروشنده شون خانم ان !
!!!!!!!!!!!!!!
زنا برن بیرون کار کنن؟!؟!؟!؟!!؟!؟وا مصیبتا!!!!!؟!؟!؟این چه حرفیه؟!؟!!
نقل قول:پس چرا همش این یدونه ها با ما برخورد دارن ؟
می خوام کوله بخرم، دستشو آورده جلو، کوله رو دوش من، می خواد بندشو شل و سفت کنه ...![[تصویر: angry.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/angry.png)
می خوام ساعت اندازه دستم کنم، ب زور می خواد خودش دستم کنه ...![[تصویر: angry.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/angry.png)
می خوام دستبند بخرم، لامصب هی نظر میده که ب دستت چی میاد چی نمیاد![[تصویر: angry.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/angry.png)
بابا بیخیال .....
یکم خشم اژده ها داشته باش...

نقل قول:بابا بیخیال .....
یکم خشم اژده ها داشته باش...
![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)
منکه از عکس العملم چیزی نگفتم

!!!!
فقط عمل رو براتون گفتم ....
خانوما کلا اگه بشینن تو خونه بچه داریشون و بکنن ...همه چی درس میشه....بیرون نردید...خرید!؟!؟!؟!اصلا....

خانوم
Aryha
یه خانوم بره کار کنه...اونم لباس بفروشه.........عمرا...جور درنمیاد گلم.....
نقل قول:البته اگه باز به ترک بود لباس ها و سرمایه ی مملکت و اسراف و تجمل و اینا
منظورتون و نفهمیدم....
یعنی لباس نخریم؟؟؟؟
بقیه رو نمیدونم اما اگر من بودم میرفتم توی فروشگاه همچین میزدم زیر گوشش که برق از چشماش بپره .(نه اینکه خانومه بزنه به عنوان مرد اون خانوم)
سلام
خرید از مزون خانگی؟؟!!!!
خریداز این خونگیا اصلا توصیه نمی شه چرا که خطرش از مغازه هایی که در معرض عمومه بیشتره؛ اگرم بحث سر آشنا بودن اوناس, مطمئنا تو این همه سال که خرید کردیم, مغازه ها و فروشگاه های مطمئن هم شناسایی شدن برامون
بنده هم با آقاي وحيد110 موافقم.
بعد ي پيشنهاد هم به خانمهاي عزيز بدم:

اولا سعي كنيد بريد فروشگاههايي لباس بخريد كه فروشندش خانم باشه.اگه همچين فروشگاهي نبود هـــــــــــــــــــيچ وقت تنها نريد براي پرو لباس .نه اينكه بگم همش اين مشكل پيش مياد ولي براي احتياط بهتره تنها نريم و بهتره ي مرد باهامون باشه.
من خودم شنيده بودم ي فروشگاهي وقتي يكي تنهايي ميرفت براي پرو ظاهرا اتاق پرو از پايين باز ميشد و اون فرد ميرفت طبقه پايين و متاسفانه ميكشتنش و كليه و.......رو ميگرفتن

.البته خداروشكر ظاهرا فروشگاه پلمپ شده.
به هر حال بهتره هميشه ي بزرگتري يه مردي باهامون باشه.دخترا نگن ما دنبال استقلاليم!!بعضي وقتا بعضي از آزاديها بيشتر به ضرر دختره و بايد اينو قبول كنيم.
التماس دعا
بحث تنها رفتن نیست
دوست من تک بچه است،هیچکسم نداره،مادرشم شاغله،معمولا خودش میره خرید
پس ادمایی هستن که حتی اگه بخوان کسی رو ندارن
موضوع اصلی بی مرد رفتنه،چندتا خانوم هم برن تنها محسوب میشن
این پدیده مال الان نیس،5 سال پیش که دانشجو بودم و با دوستام میرفتم خرید ، یه مانتو فروشی حراج کرده بود،کلی هم شلوغ بود و اقایون نظر میدادن،دست میزدن، بعد طرف به خانومی میگفت بالا تنه ات با پایین تنه ات سایزش فرق داره،یعنی اخر گستاخی....
با دوستم رفتیم چکمه بخریم،همون 5 سال پیش،خانومه شلوارشو تا زانو برده بالا،چکمه رو بپوشه،فروشنده ام بهش کمک میکرد
زن مریض،مرد مریض ....
اقا هم که با خودت نبری،کلا لفظ عزیزم از دهنشون نمیفته
حالا در این بین هستن مردای ابلهی که نمیفهمن طرف این کاره نیس
فقط یه راه داره،فروشنده خانم باشه،البته من شنیده بودم که به شون مهلت دادن که چیزای مربوط به خانوما رو خانوما بفروشن