(۲۵/دی/۹۲ ۱۸:۰۴)nina نوشته است: [ -> ]دوستان بروسلی فقط اگه خواستین کتک کاری کنین،یه جوری بزنین مشمول دیه نشید
والا!
خونه یکی از دوستام دزد اومده بود،از بخت بد دزد ،برادراش مربی کنگفو بودن،خلاصه یارو رو زده بودن
بعدشم دادگاه دیه بریده بود!
اخرش ما نفهمیدیم واسه جان و مال و ناموس میشه ..... کی محسوب میشه
دزد رو فقط زمانی میتونی بزنی که مجبور باشی بزنی .
اگر بری دادگاه بگی دزد اومد زدمش دیه میدی .
باید بری بگی بهم حمله کرد یا مجبور شدم بزنمش . در این صورت بکشیش هم مشکلی نداره
یعنی طبق قانون دفاع مشروع باید عمل کرد و کاری به دزد و غیر دزد نداره
در مورد زدن هم باید بزنی فرار کنی . حالا دوستانی که خواستند روش بزن در رو رو امتحان کنند خصوصی بهشون یاد میدم

نه نشد دیگه
اول اگر اقا همراهتون باشه کسی جسارت نمیکنه .
حالا اومدیم و کرد!!
خانم رو میفرستین بره . میگین دربست میگیری میری خونه . بعد که خیالتون راحت شد میرید به طرف میگید .... و..... و ..... ترررررررققق
کار دوم میمونید بعد از ظهر که مغازه تعطیل شد . طرف رو یه جای خلوت گیر میارید و ....
البته راه های دیگری هم هست ...
ولی اگر اعصابش رو داشته باشید دومی بهتره . یعنی بتونید خودتون رو کنترل کنید .و باید خانم توجیه باشه وقتی با اقا همراه است در صورت بروز کوچکترین اثار درگیری سریع بره بیرون از محیط خطر .
یا حق
(۲۷/دی/۹۲ ۳:۱۳)وحید110 نوشته است: [ -> ]نه نشد دیگه
اول اگر اقا همراهتون باشه کسی جسارت نمیکنه .
حالا اومدیم و کرد!!
خانم رو میفرستین بره . میگین دربست میگیری میری خونه . بعد که خیالتون راحت شد میرید به طرف میگید .... و..... و ..... ترررررررققق
کار دوم میمونید بعد از ظهر که مغازه تعطیل شد . طرف رو یه جای خلوت گیر میارید و ....
البته راه های دیگری هم هست ...
ولی اگر اعصابش رو داشته باشید دومی بهتره . یعنی بتونید خودتون رو کنترل کنید .و باید خانم توجیه باشه وقتی با اقا همراه است در صورت بروز کوچکترین اثار درگیری سریع بره بیرون از محیط خطر .
یا حق

کار به کجاها رسیده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(۲۷/دی/۹۲ ۳:۲۴)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]
کار به کجاها رسیده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آخه برادر من حق دارن دیگه!
اون زمانی که ما جونمون رو گرفته بودیم کف دستمون داشتیم با دشمن میجنگیدیم(

)اینا کجا بودننننننننن؟؟؟
ما واسه ناموسمون جنگیدیم،اون وخ الان باید از خودی ها درد ناموس بکشیم؟

دوستان بنده همین چند وقت پیش تجربه چنین درگیری رو داشتم. طرف توی مغازش انواع توهینها رو میکرد تا منو تحریک کنه درگیر بشم ولی من میدونستم که مغازش دوربین مداربسته داره..... حواستون باشه که بعدا از فیلمش علیه شما استفاده میکنه
بقیه داستان رو هم عمومی نمیتونم بگم :دی
من كه هر وقت ميرم خريد مجبورم قبل ازينكه جنسي رو انتخاب كنم اول به ظاهر فروشنده اش نگاه كنم و بعد به اجناس مغازه
البته تو اين دوره زمونه به ظاهر آدمها هم ديگه اعتمادي نيس!!!
البته من اگر بودم و حرفهای ناشایستی از فروشنده میشنیدم احتمالا فروشگاه رو ترک میکردم
اما در مورد این چند خط آخر که اون خانمه شکایتش رو پس گرفته و منتظر این هست که مسئولین ،خودجوش ، بیان و جلو این رفتارها رو بگیرند ، زهی خیال باطل
ایشون به احترام خون شهدا و آزادگان نباید کوتاه میومدند، نه به احترام اون فرد که معلوم نیست ادعاشون هم راست بوده یا نه
وقتی مسئولین کاری نمیکنند و سرشون رو تا گردن کردند زیر برف، وقتی برای برخورد با رفتارهای ناهنجار قانون رو به یاد میارند که ممکنه فلان جا ایراد بگیرند باید حتما شاکی خصوصی باشه تا شاید بلکه ای بشه و مسئولین فقط به دلیل وجود شاکی خصوصی و نه غیرت و ... کاری بکنند که آدم حداقل احساس کنه که در کشوری هست که اسلامیه.
من شنیدم توی کشورهای اروپایی با همه آزادی های جنسی و بی غیرتی ها ، اگر در رابطه نامشروعی که یکی از طرفین ناراضی باشه (که اونها اسم این عمل رو میذارند تجاوز) فرد میتونه شکایت کنه ، حالا این جا...
اینجا توی کشور اسلامی یا رفتارها خیلی سلیقه ای و ضربتی میشه یا کاملا مسامحه و بی خیالی و کبک و برف و بهمن ....
فاین تذهبون؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!