تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تعرض به دختر خانم محجبه در مانتو فروشی!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
سلام خدمت دوستان عزیز.
.
..
.
تاپیکو با بعضی نظرات خوندم ، جالب بود، جالبتر، یه یاد آوری بود که ناخودا گاه برام اتفاق افتاد .
.
..
.
.
ماجرای کشیده شدن چادر از سر دختر آمر به معروف در ماه رمضان
.
.
.
ضرب و شتم یک زن چادری دیگر در خانی‌آباد

.
.
.
نابینا شدن هزینه نجات جان ناموس مردم
.
.
.
.
اینا اسامیه تاپیکایی بود که تو تابستون همه شاهدش بودیم .
متاسفانه این تاپیکا رو هر چی سرچ کردم نیافتم ، احتمالا حذفشون کردن .

.
.
اما جوابیه به این سه موضوع، مبنی بر دروغ بودن این چیزا !!! رو پیدا کردم، که تو همون دوران توسط جناب reza2035ارائه شد .
اینه
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-27...#pid220671
.
.
جالب اینجاس، تو همه اینا +این داستان جدیده که الان بحثش هست، یه موضوع دنبال شد، تحریک احساسات مردم ( البته شاید اهداف دیگری هم داشتند)
نمیگم اینم دروغه ، ولی شاید راست هم ...
.
..
.
خلاصه خیلی جو گیر نشین....

Big Grin.
.
.
.
با تشکر

نقل قول:یه خانم محجبه که بیرون اتاق پرو داره مانتوش رو به 3 تا دوست چادریش نشون میده...
مسلماً میخواد خودش رو توی آینه ببینه، پس از اتاق پرو دور نمیشه و در اتاق پرو در یک سمتش قرار داره.
اتاق پرو هم در یک سمتش قرار داره...
3 تا خانم چادری هم تنها در دو سمت باقیمونده وایستادن و دارن مانتوی دوستشون رو نگاه میکنن...
بعد این یارو چه جوری یواشکی نزدیک شده و زیر بغل این خانم رو لمس کرده بدون این که این 4 تا آدم عاقل و بالغ آدم به این گندگی رو نبینن؟
اما به نظرم این داستان ها مطرح میشه که ناتوانی چادری ها رو در 4 تا 4 تا جواب دادن به این اراذل نشون بده.

پررو زیاده.....Confused
ولی من میگم اینا یکم اگه جدی تر بودن اینجور نمیشد....

نقل قول:کلاً خانم های محترم فن آبدولیاچاگی رو یاد بگیرین...D:
100% جواب میده...D:

عالیه اگه بلد باشن...ولی 100 درصد جواب نمیده...
(۲۵/دی/۹۲ ۰:۰۲)hessam نوشته است: [ -> ]سلام خدمت دوستان عزیز.
.
..
.
تاپیکو با بعضی نظرات خوندم ، جالب بود، جالبتر، یه یاد آوری بود که ناخودا گاه برام اتفاق افتاد .
.
..
.
.
ماجرای کشیده شدن چادر از سر دختر آمر به معروف در ماه رمضان
.
.
.
ضرب و شتم یک زن چادری دیگر در خانی‌آباد

.
.
.
نابینا شدن هزینه نجات جان ناموس مردم
.
.
.
.
اینا اسامیه تاپیکایی بود که تو تابستون همه شاهدش بودیم .
متاسفانه این تاپیکا رو هر چی سرچ کردم نیافتم ، احتمالا حذفشون کردم .

.
.
اما جوابیه به این سه موضوع، مبنی بر دروغ بودن این چیزا !!! رو پیدا کردم، که تو همون دوران توسط جناب reza2035ارائه شد .
اینه
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-27...#pid220671
.
.
جالب اینجاس، تو همه اینا +این داستان جدیده که الان بحثش هست، یه موضوع دنبال شد، تحریک احساسات مردم ( البته شاید اهداف دیگری هم داشتند)
نمیگم اینم دروغه ، ولی شاید راست هم ...
.
..
.
خلاصه خیلی جو گیر نشین....

Big Grin.
.
.
.
با تشکر

من جواب شما رو اونطرفی میدم

و چون همیشه نسبت به دشمنم بدبینم یا به عبارتی واقع بینم

میگم همه این کارا برای اینه که شما به مرحله شک برسید

و در مرحله بعد به مرحله بی تفاوتی برسید!!!!!!!!

دیدید چقدر ساده؟

استراتژی چوپان دروغگو!!!
(۲۴/دی/۹۲ ۲۳:۲۱)fafa* نوشته است: [ -> ]به نام خدا

این حرفی که میزنین درست. ولی مایی که مردی نداریم همراهمون بیاد و بزرگترمونم دیگه پای دنبال ما راه افتادن ندا ره .. نباید بتونیم با آرامش خرید کنیم؟

اين حرفتونم درسته.Smile

ولي به هر حال خواهر بزرگتري ،خاله اي، عمه اي ،عمويي.........................يكي پيدا ميشه ديگه.Angel

نهايتا ما دو روز خريدو به تاخير ميندازيم با اونا هماهنگ ميكنيم كه تنها نريم.درسته؟Smile

هميشه ي راهي هستSmile
(۲۵/دی/۹۲ ۰:۰۶)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]

میگم همه این کارا برای اینه که شما به مرحله شک برسید

و در مرحله بعد به مرحله بی تفاوتی برسید!!!!!!!!

دیدید چقدر ساده؟

استراتژی چوپان دروغگو!!!
کاملا باهاتون موافقم
و حرفای منم منکر این موضوع نبود و اصلا ربطی به این بحث نداشت،
من دارم میگم که انقدر سریع به هر چیزی واکنش (اونم از نوع احساسیش ) نشون ندیم ، کمی واستیم صحتش ثابت شه قضیه محمود کریمی رو که یادمون نرفته .....
(۲۴/دی/۹۲ ۱۸:۲۶)captaincharisma نوشته است: [ -> ]نمیدونم شایدم حق با شما باشه و اگر خودم تو این موقعیت قرار میگرفتم از اینا هم بدتر شاید پیش میاوردم ولی همیشه این سئوال بوده واسم که حضرت امیر (علیه السلام) مگه نمیدونست کی همسرش رو کتک زده و حتی کشته؟؟؟ ولی چرا شمشیر انتقام رو بر نداشتند و نرفتند تیر و طایفه طرف رو به آتیش بکشن؟؟!! چرا؟؟؟ هم قدرتش رو داشتن همه طایفه هم مبارز؟؟؟؟
چرا Cool

در این مورد زیاد صحبت کردیم . ایشون از پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) دستور داشتن که حرکتی نکنند تا اسلام از بین نره . و البته بعد از دفن حضرت (سلام الله علیها) وقتی به قصد نبش دارو دسته ظالمین راهه میفتن برن بقیع ایشون با شمشیر میره و میگه کلنگتون زمین بخوره یکیتون زنده نمیزارم که فرار میکنند

(۲۴/دی/۹۲ ۲۲:۴۲)نجف آبادی نوشته است: [ -> ]راسی یکم از تخیلات بیا پائین.تو تهرون یاد گرفتند تا دعوایی یا چیزی میشه دوربین در میارن و فیلم برداری میکنند و کسی جلو نمیره و در ضمن . در ضمن بیشتر دخترا شر نیستن . این تو تخیلات جا میشهDodgy

ما سابقه داریم در این موارد . تجربه عملی نه تخیل .
بعد هم راه زیاد هست برادر . بنده منظورم شدت عمل بوذ
شر بودن اینجا مورد نداره
در ضمن اقایون پسرا باید حتما قوی و زور مند باشن یه ورزشی چیزی برن به درد میخوره .
به نام خدا
سلام
خب ببینید من به این اتفاق کاری ندارم کلی میگم
اول اینکه اصلا شایسته نیست وقتی فروشنده یه مغازه ای آقا هستن یه خانمی تکی یا حتی دو نفری(با دوستشون که خانومه) برن اونجا لباس پرو کنن
اصلا از کجا به اون آقا اعتماد میکنید
مخصوصا اینکه بعضی مغازه ها واقعا با اینکه توی پاساژها هستن خیلی بدمدل! پرت! هستن
یعنی شما باید حواستو خیلی جمع کنی چون حتی تو این مغازه ها با مادرتم که بری بازم خطرناکه(در کل قانون اینه: به هیییییییییچ فروشنده مردی اعتماد نکنید!Cool )
اما در مورد اینکه گفتید با یه آقا باشیم بهتره
ببینید
اول اینکه آقایون در خرید کم می آورندBlush(حقیقت عجیب تلخه!)
آقا یه دونه پاساژ اگر من با آقایون برم وقتی که از مغازه بیام بیرون باید لباسمو خریده باشمBig Grin وگرنه بای بای ما خسته شدیم میخوایم بریم خونه،بدوووووووو!
ما خانومها هم که اصولا خرید را دوست داریم! و عمرا نمیتونیم در اولین مغازه چیزی که میخوایم پیدا کنیم
خب چیکار کنیم؟
Huh
وقتی آقایون حوصله ندارن پس به نظر من بهترین کار اینه که
یا با مادرتون باشید
یا اگر احتمالا مادرتون هم نیستن و با دوستاتون میرید شیش دنگ حواستونو جمع کنید اگر ذره ای احساس کردید اون شخص مورد داره! سریع بدون هییییییچ گونه کلکل با اون آدم از مغازه برید بیرون(اینا بی تربیتن کنترل الفاظی که از دهنشون بیرون میاد ندارن!)
در ضمن ممنووووووووووووون آقا وحید
به نظر منم مذاکره این موقع ها جواب نمیدهBig Grin
باید همچین زد تو گوشش که یادش بره اسمش چی بوده!
در کل اینهم از مشکلات خیلی مهمه

بعضی ها کلا پرو هستن

مثلا بعضی موقع تو این مغازه ها مدل حرف زدنشون هم زشته

مثلا میخواد بگه این لباسو امتحان کن

میگه: یه تن بزن ببین چه طوریه!(بی .....! درست صحبت کن این چه مدله حرف زدنهAngry)

سزای این آدم اینه که خیلی جدی میگم : ممنون، خداحافظ(اینطوری بیشتر میسوزن!)
نقل قول:اصلا چرا نباید اداره منکرات، فروشگاه را ملزم کند که فروشنده لباس زنانه حتما زن باشد یا اصلا دخالتی در خرید نکند؟! می گوید شغلش این است؟ خیلی خب، لااقل ببینید چه کسی نیاز به مشورت دارد به او کمک کند نه اینکه همان برخوردی را که به قول خودش با دختر خوشگل ها می کند با بقیه نیز تکرار کند! چرا نیروی انتظامی ارشاد را از همین مغازه ها شروع نمی کند؟ چرا به این مغازه ها سرک نمی کشد و نمی بیند که در خلوت این مغازه ها چه آسیب هایی منتظر جوانان محجبه ما است؟

به راست و دروغ بودن خبر کاری ندارم , الان بگم دروغه باید بیام تا یه هفته جواب پس بدم !

همین چند جمله سطح درک مذهبی های ماست , هر چیزی که میشه گشت ارشاد ! دیگه از اسمش هم داره حالم به هم میخوره! واقعا سطح درک مذهبی ها همین گشت ارشاده ؟ تا تقی به توقی میخوره یاد نیروانتظامی میفتن و بعد انتظار دارند که همه مشکلاتشون حل بشه .

واسه ساده ترین مسائل تنها چیزی که به ذهنشون میرسه راه حل های انتظامی و نظامیه ...تاسف اوره
من همین الان خیلی فکر کردم!
به یه ایده ای رسیدم
چقدر خوب میشد فرهنگ درست فروشندگی رو در قالب چند تا بروشور یا سی دی آموزشی یا کتابچه جذاب و مفید به شکل خلاصه به فروشنده ها میدادن
مگه چی میشد؟
چرا برای خودمون ارزش قائل نیستیم؟
چرا خودمون فرهنگ نمیسازیم؟
من نمیگم نیروی انتظامی یا گشت ارشاد
من میگم هر مسئولی که وظیفه داره(بالاخره به جایی مربوط میشه دیگه)
باید این مطالب رو به اون فروشنده آموزش بده
خیلی ها کلا بلد نیستن فروشندگی چجوریه
تا دو تا لباس امتحان کنی و نخری کم مونده تیربارونت کنن!
اصلا اعصاب ندارن
در صورتی که این ها از نکات ریز فروشندگیه درسته
بنده خودم شخصا چندین مورد رو دیدم تا حالا .حالا شما بگو دروغه!!!

دیگه از تجاوز که بدتر نیست اینهمه خبر و بعضا اعدامی هم داره !! خیلی خارق العادس که دروغ باشه؟!!
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
آدرس های مرجع