این بود حکومت اسلامی که ازش دم میزدید ؟ که حتی ناموس ما هم نمیتونه از یک فروشگاه با اطمینان خاطر خرید کنه ؟
کجای کارید شما. واقعا سران مملکت ایران را به کجا میکشانند ؟ آن از اقتصاد و این از فرهنگ...
دیگه چه چیزی داریم که بخواهیم به اون فخر بفروشیم ؟!
(۲۵/دی/۹۲ ۲:۵۲)Mohammad نوشته است: [ -> ]این بود حکومت اسلامی که ازش دم میزدید ؟ که حتی ناموس ما هم نمیتونه از یک فروشگاه با اطمینان خاطر خرید کنه ؟
کجای کارید شما. واقعا سران مملکت ایران را به کجا میکشانند ؟ آن از اقتصاد و این از فرهنگ...
این که شما می خواهید و نمیشود و کسی ادعای تاسیسش رو ندارد ، تصویر مدینه فاضله هست .
اینجا مدینه فاضله که نیست !
ملت هم که همه ارسطو و افلاطون نیستند . آدم ناجور هم در این جامعه زندگی می کند .
حالا هم چون برای تعدادی مشکلی پیش می آید دلیل نیست که ناامنی همه جا رو فرا گرفته . و حتی "ناموس" از یک فروشگاه هم نمی تواند خرید امن داشته باشد !!
هزار تا خانوم رفتند خرید کردند و سلامت برگشتند .
حالا اون خانوم نباید اجازه می دادند که طرف وارد اتاق پرو بشود .
خانومها باید حواسشون بیشتر جمع باشد و نکات رو رعایت کنند تا خطر به حداقل کاهش پیدا کند .
(۲۵/دی/۹۲ ۲:۵۲)Mohammad نوشته است: [ -> ]این بود حکومت اسلامی که ازش دم میزدید ؟ که حتی ناموس ما هم نمیتونه از یک فروشگاه با اطمینان خاطر خرید کنه ؟
یک جامعه رو افرادش می سازند. من و شما باید مواظب رفتارمون باشیم. هیچ حکومتی نمی تونه ملت رو عوض کنه.
اگر هر حکومتی باشه،اسلامی و غیر اسلامی،اوضاع همینه...
این مشکل و مابقی مشکلهای ما ریشه ی فرهنگی دارند.نه سیاسی.
(۲۵/دی/۹۲ ۱۰:۵۹)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]این که شما می خواهید و نمیشود و کسی ادعای تاسیسش رو ندارد ، تصویر مدینه فاضله هست .
اینجا مدینه فاضله که نیست !
ملت هم که همه ارسطو و افلاطون نیستند . آدم ناجور هم در این جامعه زندگی می کند .
حالا هم چون برای تعدادی مشکلی پیش می آید دلیل نیست که ناامنی همه جا رو فرا گرفته . و حتی "ناموس" از یک فروشگاه هم نمی تواند خرید امن داشته باشد !!
هزار تا خانوم رفتند خرید کردند و سلامت برگشتند .
حالا اون خانوم نباید اجازه می دادند که طرف وارد اتاق پرو بشود .
خانومها باید حواسشون بیشتر جمع باشد و نکات رو رعایت کنند تا خطر به حداقل کاهش پیدا کند .
سلام
با تشکر از نظر بسیار عالی تان
فقط منظورتون خوباش افلاطون و ارسطو هستند ؟
این جا ایران عزیز - پر از آدم های خوب و غیرتمند و شیعه و محب .
زنده باشی ایران من با شیعیان و محبانش
سلام
می دونید مشکل از کجاست؟
مشکل از این جاست که داستان و ماجرایی که در پست اول اومده، خیلی آب و تاب داره
من به هیچ وجه منکر قضیه ی پیش اومده و یا قضایای مشابه نمی شم. ولی اینکه این مشکل رو که برای یه خانوم که نه، چند خانوم محجبه که با هم بودند، رو اینطور بولد کنیم، و اونو به عنوان یه مشکل عمده که اکثرا برای جامعه ی محجبه ها پیش میاد، عنوان کنیم، اینجاست که همچین عکس العملایی رو به دنبال داره
من خودم شده به تنهایی خرید رفتم، با دوستام رفتم، با مادرم رفتم، و در تمامی این موارد بدون حضور مرد، به مشکلی برنخوردم. چرا که دیگه دستمون اومده از کجا خرید کنیم، به بهانه ی نمی دونم چیزای بهتر هر جایی رو نریم
بیش از 90 % موارد پیش آمده، این اطمینان رو به شما می دم که مشکل از شخص خرید کننده بوده که با سبک بازی هاش، عکس العمل فروشنده رو برانگیخته
و دوباره تاکید می کنم که منکر قضایای پیش اومده و مشابهاتش نمی شم
نقل قول:نمي خوام قياس كنم . چرا امام حسين عليه السلام قيام نمود ؟
زبانم لال صبر و مصلحت انديشي رو بلد نبود ؟
بله شما درست میفرمائید و کاملا موافقم با شما جز این یه تیکه

امام حسین هم اهل جنگ نبودند راه رو به روش بستند و ناچار به جنگ ودفاع از خانواده خود شدند
ولی مثالم درباره مصلحت اندیشی: بنظر شما اگر این خانم آی و فریاد کنه که این آقا دستش به من خورده بیشتر چه کسی آبروش در خطره و اذهان به طرف اون میره دختر یا پسر؟؟ ( البته متاسفانه اینطوره) پس بی خیال بشه رد بشه بهتره تا بولدش کنه
البته این نظر منه و شایدم غلط باشه
(۲۵/دی/۹۲ ۱۳:۰۴)captaincharisma نوشته است: [ -> ]بله شما درست میفرمائید و کاملا موافقم با شما جز این یه تیکه
امام حسین علیه السلام هم اهل جنگ نبودند راه رو به روش بستند و ناچار به جنگ ودفاع از خانواده خود شدند
ولی مثالم درباره مصلحت اندیشی: بنظر شما اگر این خانم آی و فریاد کنه که این آقا دستش به من خورده بیشتر چه کسی آبروش در خطره و اذهان به طرف اون میره دختر یا پسر؟؟ ( البته متاسفانه اینطوره) پس بی خیال بشه رد بشه بهتره تا بولدش کنه
البته این تنظر منه و شایدم غلط باشه
سلام
درست می فرمایید حضرت امام حسین علیه السلام اهل جنگ نبود ولی سکوت هم نکرد در برابر ظلم و جنایت
من و دوستانم هم منظورمان این نبود که اون خانومه داد و فریاد کنه و و احیاناً آبروش بره
منظور ما از دور وری های اون شخص و اون محدوده که شاهد این هتک و حرمت بودند و البته مردهاشون نه خانومهاشون
نه نباید بیخیال بشه رد بشه بره. زیرا با بی خیالی اون خانوم اون فرد جری تر میشه و به نظرم باید عکس العمل تندی نشون بدی تا حساب کار بیاد دستش . البته این نظر منه - شاید هم اشتباه باشه
عذر می خوام اینو می گم برخی از دختر و خانوم های کم حیا هم نقش موثری در این نوع مواقع دارند و به این نوع هتک حرمت ها تن می دهند حالا بنا به هر دلیل ( تخفیف بیشتری دریافت کنند و ... ) و این گونه موارد تو بازار فعلی داغ داغ مشاهده شده از سوی افراد غیر محجبه و کم حیا متاسفانه
موفق باشید
یا علی علیه السلام
نقل قول: بنده خودم شخصا چندین مورد رو دیدم تا حالا .حالا شما بگو دروغه!!!
دیگه از تجاوز که بدتر نیست اینهمه خبر و بعضا اعدامی هم داره !! خیلی خارق العادس که دروغ باشه؟!!
واقعا کسی همچین اتفاقی براش بیفته به جای شکایت کردن و یا به قول شما برخورد فیزیکی میره با یه خبرگزاری مصاحبه میکنه که نیروانتظامی گشت ارشاد رو به مغازه ها هم بکشه چون من دچار مشکل شدم

.
چهار تا مثه همین خانم محجبه ها یه مسولیتی دستشون برسه تنها میتونن حکومت نظامی راه بندازن ...اصلا مشکل گشت ارشاده ؟ همیشه هم خانم های محجبه مورد تعرض هستند و براشون محافظ شخصی بذارن از طرف نیرو انتظامی , بقیه هم که ادم نیستن.
به نظر من از این به بعد مردان نباید سر کار برن و به جاش نیرو انتظامی کارها رو به عهده بگیره , خیابون رو هم وسطش دیوار بکشن و همه و از هم جدا کنند , کلا این تنها راه حلیه که به مغز این بزرگواران میرسه ... هیچکس به فکر جوون هایی نیست که از دست رفتند چرا ؟ چون اونها لیبرالیست و منافق هستند ولی اینها فرق میکنن !
بزرگترین تاثیر این خبر اینه که یه مدت توی اون ناحیه یه واحد از یگان امداد مستقر میکنن , بعد که سر و صدا ها خوابید جمعش میکنن .
دوستان بروسلی فقط اگه خواستین کتک کاری کنین،یه جوری بزنین مشمول دیه نشید
والا!
خونه یکی از دوستام دزد اومده بود،از بخت بد دزد ،برادراش مربی کنگفو بودن،خلاصه یارو رو زده بودن
بعدشم دادگاه دیه بریده بود!
اخرش ما نفهمیدیم واسه جان و مال و ناموس میشه ..... کی محسوب میشه