تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: حاضرید برای خدا و دینش بمیرید؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
به نظر من، اگه خداوند ما را يك لحظه به حال خودمون بذاره، درسته كه شايد در حالت مادي خوبي باشيم ولي از لحاظ معنوي به طوري هيچ و پوچ ميشيم.يعني يك آدمي ضعيف النفس ميشيم و در اين صورت هر آن كه يكي ما را به كفر دعوت كند در صورتيكه اگر قبول نكنيم، ما را بكشد، مطمئن باشيد كه قبول ميكنيم.
پس بهتره جواب را اين جوري بديم كه اگه خدا ما را به حال خودمان نگذارد و ما را در آن لحظه هدايت كند، مطمئن باشيد كه به سمت كفر نمي رويم و در راه خدا ميميريم.
(۵/مرداد/۹۱ ۱۵:۲۳)بچه شیعه نوشته است: [ -> ]من که شهادت رو به زندگی با ذلت ترجیح میدم. اگر این کارو نکنم فوقش پنجاه سال بعد از اون زنده هستم ولی دیگه اون موقع رویی ندارم که تو چشم امامم نگاه کنم. تازه خود خدا تو قرآن گفته که همسر و فرزند فتنه هستند،یعنی وسیله آزمایش شما هستند پس هیچوقت به خاطر ترس و اطرافیان کاری مخالف دستور خدا انجام بدی ینی نباید رضایت خدا رو به رضایت خلق ترجیح بدی[size=medium]

من به طور كامل با اين نظر دوستمون موافقم.
ببينيد اگه ما ايمانمون مثل شهدا كه زن و بچه شون رو تنها گذاشتند و به جبهه رفتند قوي باشه،
ميتوانيم با ايجاد آسايش قبل از رفتنمون به اون دنيا، آن ها را ،درسته كه شوهر و پدري ندارند، آماده كنيم براي زندگي بدون خودمون.
اميدوارم نظر خوبي را داده باشم.
نماز روزه هاتون قبول.
دعا كنيد برا ظهور
يا علي
زندگی خواهم کرد!!!!Huh
چرا؟Angry
چون اگه تمام انسانهای معتقد بمیرند دیگرکسی نخواهد بوددیگران راارشاد کنه پس باید ایمان مخفیانه داشت(همون تقیه) مثل علی ابن یقطین که دردربارهشام بودوظاهرا سنی بود ولی در اصل شیعه بود وبرای امام کاظم اطلاعات بدست می آوردCool
مردن در راه خدا آسان هست.زندگی کردن در راه خدا سخت است.طبق آیه قرآن بعد از هرسختی آسانی در پیش است.پس ما نتیجه میگیریم که در راه خدا زندگی کنیم و در روز رستاخیز از آسانی آن بهرهمند شویم!!!(هرکس که در راه خدا زندگی کند مطمئن باشید مانند آب خوردن در راه خدا هم میمیرد)
اگه یه راست یه گوله تو مغزم بخوابونن که خوب آررررررررررررره عمرا اگه قبول کنم از خدامه تو این مسیر شهید شم
اما اگه کار به شکنجه و اینا برسه....نمی دونم چه قدر تحملشو دارم
لالـــــه ای را کــنـــج گــلـــــــدان دیــــــده ام
بــــــاز هـــم مــیـــــــــــل شــهـــــــــادتـــــــــــ کــــرده ام . . .

بــــرای بـــهتـــریــــن دوسـتــــان خــــــود آرزوی "شـهــــادت" کـنــید
(والبته اول برای خودم)SmileHeart

[تصویر: 0c641195b274.jpg]
شهادت قشنگ تره

گاهی وقتا ریخته شدن خون خیلی هارو بیدار میکنه
Heart

اینکه بمونی و بخوای دینمدار باشی بسیار سخت هست!

بنده که شخصا اینقدر در این دنیا و زرق وبرقش گرفتارم که حاضرم اون روز بیاد تا حداقل مجوز دروازه های بهشتی- البته اگه موقع توزین کردن بد و خوبها کم نیارم- رو بگیرم!

بعد چرا بحث زن و بچه رو قاطی کردید؟
این راه راه خداییست!
از امام حسین اروحنا فدا که بیشتر نیست کسی؟
تمام زندگی و عزیزانشون رو گذاشت!!

اینه اون ایمان واقعی و اعتقاد فلبی!
از خدا مي خوام فقط بگم
يا علي (علیه السلام)
حالا كدوم كار روانتخاب مي كنم ديگه با خود مولام علي(علیه السلام)
[/font]
[font=Arial]اللهم العن جبت والطاغوت
صلي الله عليك يا ابوطالب بن عبد المطلب عليه السلام
دوستان رای منو هم زدید و عوضم کردید ! بهتون تبریک میگم ! حرفاتون منو راضی کرد.Heart
عجب سوال سختی........حاضری به خاطر خدا جزغاله بشی!!!؟؟؟؟

فکر نمیکنم بتونم ...... خدایا رو سیاهم......[/b]
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
آدرس های مرجع