تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: حاضرید برای خدا و دینش بمیرید؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
بــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــله
ان شاء الله
يا حق
سلام به همگي
من با يك فرض احتمالي با سوال شما پيش ميام گرچه چيزي كه از روايات خوندم اينه كه اين اتفاقات در بابل (عراق امروزي و سرزمين هاي اطرافش)به دست سفياني روي خواهد داد نميدونم در اون زمان و مكان خواهم بود يا نه !اما سعي ميكنم شرايط رو در ذهنم تصور كنم خيلي خيلي دردناك و رنج اوره !خدا به همه مومنانش صبر بده!تصورش اشك به چشم ادم مياره ياد مسلمان هاي صدر اسلام ميافتم كه ما فقط يك چيزهايي در مورد شكنجه هاشون شنيديم اما فقط خدا ميدونه كه اونها واقعا چي كشيدن !!!!؟چه بلاهايي كه به سر پيامبر ان و به خصوص پيامبر اخر زمان محمد مصطفي (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)و اهل بيت پاك و مطهرش(سلام خدا بر انها باد) نياوردند و ما از تصور رنجي كه به اين بندگان صالح خدا اوردند هم ناتوتنيم !
ياد عاشورا و كربلا ميافتم و همه چيز از يادم ميره ياد اقا امام حسين ميافتم كه هر چي داشت در راه خدا داد ...اونوقت من كي باشم كه جون كم ارزشم رو انتخاب كنم و دين خدا رو رها!!!!!!!!!!! اقا امام زمانم رو رها نميكنم گر چه به هيچ درد ايشون نميخورم فقط غصه به غصه هاشون اضافه ميكنم اما دل از فرزند زهرا و علي (كه درود خدا بر انها باد)بردين يعني بيچارگي يعني مرگ ايمان !
ميدونم كه خيلي سخته ميدونم كه درد اوره ميدونم كه خيلي ناتوانم ميدونم كه طاقت كوچكترين مصيبت ها رو ندارم اما از خود اقا ميخوام كه واسطه اي باشه بين ما و خدا و خدا به حق بهترين بنده هاش بهمون كمك كنه تا در كربلاي زندگيمون حسيني باشيم !
در كلام اخر من مرگ رو انتخاب ميكنم و ميدونم كه خدا به عزيزانم صبر ميده همونطور كه به حضرت زينب كبري صبر داد گر چه مصيبت اين حضرت اصلا واصلا و اصلا با مصيبت عزيزانم در مرگ من قابل قياس هم نيست .اما عاجزانه از خدا ميخوام در لحظات وقوع اين حادثه بهم تحمل ايستادگي و مقاومت بده !وهم به خودم وهم به عزيزانم صبري دو چندان عنايت كنه (به نظرمن كه داغ عزيز از همه دردها سخت تره خيلي سخت تره!اما به فضل پروردگارم اميدوارم كه صبر بهمون ميده )
خدا همه ي ما رو عاقبت به خير كنه به اميد خدا
با سلام خدمت همه مهدي ياوران عزيز

من هم بزرگترين آرزو و خواستم از خدا شهادت در راه خودشه
پس جوابم آري و اميد وارم كه خدا من رو مورد لطفش قرار بده و كمكم كنه كه لياقتشو پيدا كنم و در لحظه عمل مثل خيليا كه جا ميزنن ، جا نزنم
خدايا ،پروردگارا مرا درياب
اللهي آمين
اي پادشه خوبان داد از غم تنهايي
چشم به راهيم آقا،وقت است كه بازآيي
سلام به همگی
آقای Grace dies ، من کل پست های دوستان رو تا به اینجا مطالعه کردم ، فکر می کنم چند پست اولی که دوستان جواب داده بودند و شما از جوابشون ناراحت شده بودید ، شاید به این خاطر باشه که :
سوال ، سوال واضحیست مرگ با عزت یا ذلت ؟ و هر کسی هم مخصوصا بچه های اینجا عاشق کسانی اند که مرگ با عزت داشتند: از شهدای صدر اسلام گرفته،ائمه اطهار علیهم السلام ، شهدای کربلا تا شهدای دفاع مقدس
دوست داشتن این شهیدان بزرگوار هم نه به خاطر چشم و ابروی اونهاست (یعنی دلیلی زمینی نداره)، بلکه عاشق راه و شخصیت و روح بلند این افراده . پس همه ی ما تو دلهامون دوست داریم که خداوند همون راهی که این عزبزان رفتن رو روزی ما هم قرار بده.
من وقتی سوالتون رو خوندم ، گفتم خوب دوست دارم که شهید در رکاب امام زمانم بشم و دوست دارم که خدا این رو روزی من قرار بده ، این آرزوی هر شیعه ای باید باشه ، اما وقتی تعلل دوستان رو دیدم یا صریح جواب ندادنشون رو ، برام منطقی جلوه کرد که باید اول به داشته هامون نگاه کنیم ، و اون لحظه ی بزرگ امتحان رو فرض کنیم ، و صادقانه ببینیم که الان چقدر تو جبهه ی حق فعالیت داریم و ... ( البته بد منظورم رو برداشت نکنین ، من کوچیکم که احساساتی جواب می دم و نمی بینم احتمال آزمایش های الهی ای رو که هر انسانی با اونها آزموده می شه و بعد از این دنیا می ره ، این از کم بصیرتی منه )

آره ، این خیلی شیرینه که ببینیم و بشنویم احساسات ناب بچه شیعه ها رو برای اعلام آمادگی برای دفاع از امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) ولی سوال شما یه سوال عملی بود نه حسی

و بعد شما گفتیدکه خونواده و معشوق و ... هم در نظر بگیرید ، من نمی دونم که تو اون زمان صاحب یه شرکت بزرگ می شم یا از جمله کسانی میشم که خدا مثلا بعد ده سال بهشون فرزند می ده و همچنین شیرینی حس مادر شدن هم هنوز درک نمی کنم ، همین الان خانواده ی دوستم فقط به این دلیل که عراق امنیت نداره و احنمال یک در ده میلیون کشته شدن فرزندشون وجود داره اجازه نمی دن بره کربلا ، من الان میگم درک نمی کنم و از مرگ تعیین شده توسط خدا حرف می زنم و این حرف من شعاره تا وقتی که خودم از یه همچین آزمونی سربلند بیرون بیام ، پس فقط می تونم بگم به خدا پناه می برم از حب مال و فرزند و جان در مقابل دفاع از حق و حقیقت در طول زندگی و مخصوصا زمان ظهور ، این آرزومه که هر محبی به این درجه از معرفت برسه و لایق این روزی عظیم خدا ، بشه

می گم ان شاءالله و از خدا می خوام که با افزایش نیرو و انگیزه و معرفت و بصیرت همه ی ما رو از تمام آزمایش های الهی تو همه مراحل زندگی به خصوص یاری مولی بر حقمان ، آقا امام زمان ، یاری کنه

اما بچه ها یه نکته بگم پی نوشت : من با خوندن احساسات ناب شما مخصوصا تو بعضی از موضوع هایی که به این بحث اختصاص داره ، انرژی فوق العاده ای می گیرم ، و محبت هم به اندازه ی خیلی زیادی تو بهتر عمل کردن تاثیر داره ، خدا پشت و پناهتون

من پر حرفم ، شما به بزرگیتون ببخشین ، مخصوصا جناب Grace dies
کشته شدن برای دین خدا میشه جهاد اصغر

هنر آن است که انسان نفس خودش رو در جهاد اکبر بکشد

ان شالله خدا توفیق جهاد اصغر و اکبر رو به همه ی دوستداران راستینش عنایت فرماید
معلومه که شهادت بهترین چیزه..
با هیچ چیز نمیشه عوضش کرد..
من هم خودم چیزی ندارم بگویم از قول ائمه می گویم :
و اسئلک ان تجعل وفاتی قتلا فی سبیلک تحت رایة نبیک مع اولیائک و اسئلک ان تقتل بی اعدائک و اعداء رسولک
ودر خواست می کنم از تو اینکه قرار دهی مرگم را کشته شدن در راهت زیر پرچم پیامبر ت با دوست دارانت
و در خواست می کنم اینکه بکشی به وسیله ی من دشمنانت و دشمنان پیامبرت را
[
این دعا را وقتی داشتم پایان نامه ام را که در مورد تولی و تبری بود می نوشتم پیدا کردم عجب دعایی است اگر زیاد این دعا را بخوانیم شاید به مقام عالی تولی و تبری نائل شویم .
اقسمتی ازآخرین دعا از اعمال مشترکه ی ماه رمضان -مفاتیح الجنان
سلام.
با فرض اینکه اتفاقاتی که شما میفرمایید رخ بدن بنده ی حقیر اگر خدا توفیق بده مرگ رو انتخاب خواهم کرد و این زیباترین نوع مرگه.مرگ در راه عقیده ای که حقه.این مرگ از بزرگترین آرزوها و خواسته های منه و دعای همیشگیم.خیلی قشنگه که از یکی از باارزشترین هدیه ها ی خدا یعنی زندگی به خاطر خود خدا چشم پوشی کنی.در مورد اطرافیان هم خدا بزرگه خودش به همه شون صبر میده.امیدوارم خدا توفیق شهادت رو نصیب همه بکنه و عشق به شهادت رو در وجود من بیشتر کنه.
سلام علیکم
اللهم عجل لولیک الفرج
جواب من و تنها جواب من اینست که بله با تمام قوا .... انشالله
اما
همینطوری هم نمیشه حرف زد در اون شرایط ما باید از خدا بخواهیم که تنها همین راهو
جلوی ما بذاره و اگه اونجا بخواد امتحانمون کنه وای به حال خیلیا (از جمله خودم )
بازم با همه این حرفا با خوندن حرفای شما خیلی محکمتر شدم ...
همیشه در این مواقع به یاد غربت و تنهایی مولامون بیفتین خیلی تاثیرگذار خواهد بود انشالله ...
خدایا عاقبت همه مارو ختم به خیر کن
سوال سختیه
با حرف بله..اماده ام..

اما به عمل نمیدونم

من هنوز نمیدونم اگر در زمان امام علی بودم میرفتم طرف عایشه و طرفش که از بزرگان اون موقع بودن و واسه خودشون معروفیتی داشتند یا میرفتم طرف امام علی که جوان بود اما بیدار...(وقتی خودم رو تصور میکنم در اون زمان که امام علی مثل الان واضح نبود برای یک ادم معمولی واقعا به دین خودم شک میکنم)

دعا میکنم که بتونم راه درست رو انتخاب کنم و برای دینم تا پای جان بجنگم .ان شالله که بشه..
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
آدرس های مرجع