تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: حاضرید برای خدا و دینش بمیرید؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
شهیدان آینده توجه فرمایید که در این جا موضوع بحث چیز دیگریست.
لطفا از موضوع اصلی سعی کنید خارج نشوید و فقط به فکر شهادت باشید .
سلام .
یه مدت نبودم تاپیک رو چه کردید.واقعا احسنت و درود بر شما.
خوشحالم که بحث رو ادامه دادید. ان شا الله بقیه هم جواب هاشون رو بگذارند.

من با علی آقا موافقم . چراکه ایشون با زیبا و شیوایی کلام ،هدف و غایت خودشون رو به درستی رسوندند.

البته سوالی که بنده حقیر از شما کردم بعنوان مثال بود زیرا:
شناخت حق و باطل در تمامی مراجل زندگی سخت و انتخابش سخت تره.

برای همه اینگونه است که درست را می بینند اما عوام انسان ها غلط را انتخاب می کنند.
سلام
من با اینکه سوال درسته یا نه کاری ندارم .فقط میخوام جواب سوالو بدم.
اگه روزی که امیدوارم نزدیک باشه امام زمان (علیه السلام) منو امر به کاری بکنن که صد درصد مطمئن باشم در این راه جونمو از دست میدم .یک لحظه هم صبر نمیکنم با میل تمام میرم. کسی از اینده خبر نداره ولی الان باور قلبیم اینه. خدا هممونو به راه راست هدایت کنه و در راه راست نگه داره.
با تشکر
سلام
همونطور که دوستان گفتن اینجور مواقع اصلا" جای احساسی بودنه مگه میشه با عقل تصمیم گرفت این همه مدت منتظرش بودیم حالا که حضورش رو علنی کرده بگیم نه چه راه دیگه ای رو میشه غیر این انتخاب کرد به قول استاد رائفی پور با اون راه ها همین الانشم که داریم زندگی میکنیم روزی هزار بار به دینمون و کشورمون و غیرتمون توهین میکنن
بگیم نه من بخاطر مادرم و پدرم و خواهرم و برادرم و زنم یا هرچی دیگه نمیرم بجنگم اونوقت که اومدن جلوی چشت هزارتا کار با ناموست کردن هزار بار آروزی مرگ میکنی پس چه بهتر که همون شهادت رو انتخاب کنیم تا حتی اگه شکست خوردیم این روزا رو نبینیم
حرفام زیادی شعاری شد ولی همش از ته قلبم بود
سلام
جنگیدن و جونشون رو در راه حق دادن راحت ترین امتحان الهی هستش برای همین اسمش هست جهاد اصغر.
من هم حاضرم برای خدا و دینش بمیرم

ولی به من بگید اگر شک داشتم که مردنم در راه حق هست چی ؟

اونوقت هم حاضرم جان باارزشم رو برای جنگ بدم؟

دشمن ملاک ها رو تغییر میده وگرنه من به قطعیت میگم حداقل 90 در صد مردم اگر بدونن جونشون رو در راهی از دست میدن که ارزشش رو داره مطمئن باشید این کار رو خواهند کرد.

یک مثال میزنم.شما اگر ضد نظام جمهوری اسلامی باشید و حاضر نباشید اگر جنگی بشه در اون جنگ بجنگید ولی 3 نفر به خونه تون حمله کنن و خواستن به افراد خانوادتون اسیبی بزنن در حالی که بگن با شما کاری ندارن با اونها نمیجنگید؟ در حالی که شانس پیروزیتون در این مبارزه کم باشه؟
اکثرتون میجنگید چون شرف و عزت براتون خیلی مهمتر از جونتون هست.

ببینید دوستان هیچ کس نیست که نخواد با دشمن خدا بجنگه و در راه خدا و برای خدا کشته نشه ولی قضیه وقتی مشکل میشه که ما مطمئن نباشیم مردن ما ارزشش رو داشته باشه یا نه ؟ وگرنه بر طبق مثال بالا اکثر ما بر اساس فطرتمون در راهی که ارزش جنگیدن رو داشته باشه میجنگیم.
حتی در حالتی که شانس پیروزی نداشته باشیم .مثل کربلا(البته شهدای کربلا پیروزمندترین ها هستند)

چون عزت و شرفمون از جونمون برامون عزیزتره

مشکل کار اینجاست که خیلی ها همیشه از غافله های عشق مثل کربلا عقب موندن چون شک داشتن راهی که در اون کشته بشن مقدسه .

البته ما یک جنگ دیگه هم داریم که با نفسمون هست و خیلی خیلی سختر از جون دادن در راه خداست.

در پناه حق
سام عزیز...
ابتدا باید امام را بشناسید تا به فرامینی که می دهد بدرستی عمل کنید.
اگر امامت نشناختی و رفتنی شدی چطور؟

ilidin

با شما هم عقیده هستم.
کارهایی که در این دنیا میکنیم مهم تر از جان ماست.(اثر گذاشتن بر روی اجتماع و بیدار کردن افراد)
وگرنه جان دست خداست.

-------------------------------------
ما برای عزت خود میجنگیم اما در تاریخ نداشتیم(90%) بخاطر دین بمیرند.

منتظر پاسخ های شما هستم.
یاحقHeart
برای رهبر جوابم بله است اما برای خدا و دین جوابم نه است یکی بیاد بگه اول کودوم خدا و کودوم دین
مگه میشه کسی به خدا و پیغمبرش ایمان واقعی داشته باشه و جلوی کافر سکوت کنه؟ مگه میشه خشنودی خدا برای فردی مهم باشه اونوقت بازم مقابل دشمن خدا سکوت کنه؟نه برادر.اگه هرکسی جلوی سفیانی جماعت سکوت کنه یعنی ایمون نداره.یعنی کشککککک....
ما اومديم تو اين دنيا تا امتحان پس بديم
نزديك ترين و راحت ترين راه قبولي هم همين شهادت و جهاد در راه خدا و پيغمبرش هست
از طرف ديگه ما عاشق خدا و پيغمبرش هستيم پس اگه روزي اين افتخوار نسيبم بشه حتما اين كار رو با كمال ميل و بهترين صورت انجام ميدم انشاا...
مرگ روزی ما را در بر خواهد گرفت پس چه سعادت مندانه است که در راه خدا برای خدا بسوزیم و حتی لفظا هم کافر نشیم
بدن می سوزد این ساختمان ناتوان ولی روح به پیشصاحب خود (خدا) می رود
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
آدرس های مرجع