من کاری ندارم سفیانی میاد ایران یا نه، یه جا آرومم نمیگیریم ببینم کی این جناب قدم رنجه میفرمایند!

سعی میکنم تو سپاه سید خراسانی باشم علیه هر کی علیه شیعه است بجنگم
حاضرید برای خدا و دینش بمیرید؟ خیر جونم خیلی دست دارم

(۴/تیر/۹۰ ۱۶:۳۷)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]دوستان تشخيص راه درست اتفاقا خيلي هم مشكله
اگر اين طور نبود خوارج جلوي امير المومنين نمي ايستادند
امام حسن تنهاترين سردار نمي شد
امام حسين در كربلا غريب نمي ماندند
و فرج مولايمان اين قدر به تاخير نمي افتاد.
ولي خوب غير ممكن هم نيست
چون سپاه اميرالمومنين و امام حسين و باقي هم همراه داشتند.
فاطمه خانم . اينكه چند نفر كه مال حروم ميخوردند و از هواي نفس پيروي ميكردند راه درست رو پيدا نكردند دليل نميشه كه پيدا كردن راه درست سخت باشه . خدا ميگه كسي كه مال حروم بخوره بيچاره ميشه (اين يه نمونش كه نميتونه راه درستو پيدا كنه) . مال حروم خوردن چشماي آدم رو به سمت خوبي ها و زيبائي ها كور ميكنه.
هركي دنبال پيدا كردن ره راسته (صراط مستقيم) بايد عاشق باشه . كسي هم كه عاشق باشه فرامين الهي رو (انجام واجبات و ترك محرمات) رو انجام ميده و بعد به قلبش گوش ميده. و راه درست رو پيدا ميكنه ولي قدم برداشتن تو راه راست سخته و طالب يه عزم جزم و اراده محكميه. مگه نه اينكه فرعون هم از حقانيت موسي با خبر بود مگه نه اينكه 3تاي اولي از حقانيت امام علي (علیه السلام) با خبر بودند؟ مگه نه اينكه سپاه كفر كربلا همگي راه راست رو پيدا كرده بودند و به امام حسين (علیه السلام) نامه ميدادند و هزاران نمونه ديگه .
اينكه اسلام اينقدر غريب و تنها شده به اراده ما بستگي داره وگرنه پيدا كردن راه درست مثل آب خوردنه . اون اراده هم با عشق و ايمان به خدا و مخصوصا توكل قوي ميشه
(۵/تیر/۹۰ ۸:۰۴)mosi34 نوشته است: [ -> ] (۴/تیر/۹۰ ۱۶:۳۷)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]دوستان تشخيص راه درست اتفاقا خيلي هم مشكله
اگر اين طور نبود خوارج جلوي امير المومنين نمي ايستادند
امام حسن تنهاترين سردار نمي شد
امام حسين در كربلا غريب نمي ماندند
و فرج مولايمان اين قدر به تاخير نمي افتاد.
ولي خوب غير ممكن هم نيست
چون سپاه اميرالمومنين و امام حسين و باقي هم همراه داشتند.
فاطمه خانم . اينكه چند نفر كه مال حروم ميخوردند و از هواي نفس پيروي ميكردند راه درست رو پيدا نكردند دليل نميشه كه پيدا كردن راه درست سخت باشه . خدا ميگه كسي كه مال حروم بخوره بيچاره ميشه (اين يه نمونش كه نميتونه راه درستو پيدا كنه) . مال حروم خوردن چشماي آدم رو به سمت خوبي ها و زيبائي ها كور ميكنه.
هركي دنبال پيدا كردن ره راسته (صراط مستقيم) بايد عاشق باشه . كسي هم كه عاشق باشه فرامين الهي رو (انجام واجبات و ترك محرمات) رو انجام ميده و بعد به قلبش گوش ميده. و راه درست رو پيدا ميكنه ولي قدم برداشتن تو راه راست سخته و طالب يه عزم جزم و اراده محكميه. مگه نه اينكه فرعون هم از حقانيت موسي با خبر بود مگه نه اينكه 3تاي اولي از حقانيت امام علي (علیه السلام) با خبر بودند؟ مگه نه اينكه سپاه كفر كربلا همگي راه راست رو پيدا كرده بودند و به امام حسين (علیه السلام) نامه ميدادند و هزاران نمونه ديگه .
اينكه اسلام اينقدر غريب و تنها شده به اراده ما بستگي داره وگرنه پيدا كردن راه درست مثل آب خوردنه . اون اراده هم با عشق و ايمان به خدا و مخصوصا توكل قوي ميشه
کارت درسته، خیلی با اطمینان حرف می زنی ... من که می ترسم مثل شما حرف بزنم. ولی انشا الله همین طوره که می فرمایید ...
سوال سختی پرسیدیدا

اگه تا 5 سال پیش می پرسیدید ، بله با کمال میل حاضر بودم حتی اگر تیکه تیکه می شدم .

اما الان صادقانه می گم اگه توفیق عمل داشتم حاضرم در راه حق بمیرم ولی با عزت و بی شکنجه
( کم درد)
حالا اگه یه 5 سال دیگه اینو بپرسید شاید بگم .... (خدا نکنه )
(۶/تیر/۹۰ ۳:۳۵)semnani نوشته است: [ -> ]سوال سختی پرسیدیدا
اگه تا 5 سال پیش می پرسیدید ، بله با کمال میل حاضر بودم حتی اگر تیکه تیکه می شدم .
اما الان صادقانه می گم اگه توفیق عمل داشتم حاضرم در راه حق بمیرم ولی با عزت و بی شکنجه ( کم درد)
حالا اگه یه 5 سال دیگه اینو بپرسید شاید بگم .... (خدا نکنه )
سمنانی عزیز مسلما شما خواستی قول الکی نداده باشی در زمان جنگ تشخیص حق از ناحق و مرد از نامرد میسر می شود . الان خیلی ها شیرند .
انشاالله در آن زمان شما جزو برگزیدگان باشی.
التماس دعا
برادری از آذربایجان
دوست عزیز آقای عبدالهی سلام
بنظر بنده حقیر ،شناخت حق از باطل در زمان موعود بسیار بسیار سخت است.فراموش نکنیم که برنامه ریزی دجال و شیطان بگونه ای است که اکثریت انسانها در شناخت حق دچار شبهه شده و بصورت مسخ شده بسوی نا حق گرویده میشوند،حتی انسانهایی که در حال حاضر جزء افراد مثبت جامعه های خود هستند.
مثال
علم تاریخ برای آموزش ایجاد شده،نه صرفاً داستان سرایی. یادمان هست که خوارج چه کسانی بودند،افرادی بودند دیندار،نماز خوان و از اشخاص خوب روزگار خود که در صف حق علیه باطل جانشان را در کف دست گرفتند و به امید شهادت راهی جنگ شدند. ولی چه شد ،همانها با یک نیرنگ و توسط ابزار دینی(توضیح:ابزار
از این جهت که توسط سپاه معاویه
=شیطان استفاده شد) گمراه شدند و قضاوت در مورد آنها بدلیل گذر زمان و اثبات حقانیت امیر المومنین برای ما اسان شده
(مسئله حل شده راحت بنظر میرسد).
بنظر بنده سرا پا تقصیر در زمان ظهور آقا ،حتی شناخت خود ایشان برای همه مقدور و آسان نیست.
مجدداً از خدا میخواهم که اگر در آن زمان بودم ،پرده جلوی چشمانم بسبب گناه آنقدر ضخیم و کدر نباشد تا حق را نشناسم.خدایا لیاقت در رکاب بودنش را ندارم ولی کمکم کن گمکرده راهش نباشم و ناخواسته سر از سپاه مقابلش در نیاورم.
دوستان از دست بنده ناراحت نشوید،راه سخت و امتحان سختی است.به دعاهایتان احتیاج دارم.
زیاد گفتم و در زیاد گفتم هم غلط می افتد ،ببخشید

علی آقا یه توجه بکن به همونائی که مثال زدین . اونا دینشون پوشالی بوده نمازهاشون پوشالی دعا هاشون پوشالی و ... میدونی چرا ؟/ چون مهمترین اصل رو گم کردن مهم ترین اصل چیه ؟ عشق . حالا این سوال بوجود میاد عشق به کی؟
جواب اینه عشق به خدا و پیغمبرش. اگه عشق به ایندو اصل باشه عشق ائمه رو هم به دنبالش میاره . ولی اونا بی عقل بودن یا بهتره بگم بی عشق.

یه شعر از استاد عشق مولانا هست که میگه : پای استدلالیان چوبین بود *** پای چوبین سخت بی تمکین بود
یکی دیگه میگه :
ملت عشق ازهمه دینهاجداست.......عاشقان راملت ومذهب خداست
لعل راگرمهرنبود،باک نیست...........عشق دردریای غم غمناک نیست

اینجا جای فکر و عقل و استدلال نیست . به همین خاطره که همه فکر میکنن سخته . چون فکر میکنند در صورتی که باید عاشق بشوند

بنظر بنده حقیر ،شناخت حق از باطل در زمان موعود بسیار بسیار سخت است.
همسنگر گرامیali.h
چراغ راه ما ولایت مطلقه فقیه است .
اگر با ولی فقیه مان باشیم یقینا گم نخواهیم شد .
ایول منظور منم همین بود عشق به ولایت (فقیه یا معصوم) که باعث اطاعت مطلق میشه و در اونصورت گمراهی وجود نداره .
ممنون از دوست عزیزم عبدللهی که به کمک من اومد مرسی