دوست عزیز
تا بحال به معنی اسم من توجه کردید؟
خوبی ها میمیرند.
در دنیا انتظاری نیست که کسی کار خوبی انجام بده و قدردانی بشه.
خاصیت دنیا رو درک کن.
اینجا جای زورگویان و قدرمندانیه که حق بقیه رو ضایع میکنند
نه جای خوبان
خوبان پیش خدان.
[/quote]
خداوند در قرآن فرموده است که: دنیا عاقبت در دستان خوبان است و شما دوست عزیز دارید حرف برعکس قرآن می زنید.
البته من هم قبول دارم که مردونگی و شهید شدن مال زمان قدیم بود،ولی به خدا همین انسان هایی که ما داریم باهاشون زندگی و صحبت می کنیم،اگر روزی ببینند که دشمن به خاک مملکتشان تجاوز کرده و دارد خواهر و مادرشان را به اسارت میبرند،مطمئن باشید تا آخرین قطره خوشان خواهند جنگید.
درست است که همه ی ما در گناهان خود گم و گور شده ایم،ولی جوانمردی هنوز نمرده.
خيلي اميدواري
خدا كنه كه اينطوري گفتي باشه وگرنه معلوم نيست چه بلايي بر سرمان مي ايد
مگر اينكه كاهن باشي از اينده خبر داشته باشي

نقل قول: خداوند در قرآن فرموده است که: دنیا عاقبت در دستان خوبان است و شما دوست عزیز دارید حرف برعکس قرآن می زنید.
البته من هم قبول دارم که مردونگی و شهید شدن مال زمان قدیم بود،ولی به خدا همین انسان هایی که ما داریم باهاشون زندگی و صحبت می کنیم،اگر روزی ببینند که دشمن به خاک مملکتشان تجاوز کرده و دارد خواهر و مادرشان را به اسارت میبرند،مطمئن باشید تا آخرین قطره خوشان خواهند جنگید.
درست است که همه ی ما در گناهان خود گم و گور شده ایم،ولی جوانمردی هنوز نمرد
خودت داری میگی عاقبت!!
من حال حاضر رو عرض کردم
نقل قول:دوستان یکم از تخیلات بیاین بیرون توپ و تانک الکی نیست. باور کنید اگه یه گلوله کلاش کنار گوشمون شلیک کنند فردا صبحش ویزای آمریکامون آمادست که بریم اونجا تبعه بشیم. بابا الکی نیست به خدا.
بچه ها مرگ خیلی سخته جونتو کف دستت گرفتن خیلی سخته. فقط کافیه یه کم بشینی فکر کنی اگه جانباز بشی شیمیایی بشی چی؟ فقط کافیه بری یه بار آسایشگاه های جانبازارو ببینی تا به خدا و پیغمبرش کافر بشی.
ما که الآنش کم اوردیم خدا اون موقع رو به خیر کنه.
باور کنید شهدا خیلی مرد بودن....
هر کسی نظر شخصی خودش رو داره دوست عزیز.
(۱۳/آبان/۹۰ ۴:۰۴)افلاطون نوشته است: [ -> ]خيلي اميدواري

بدبخت اين يارو حالش خوب نبوده اراجيف اينجا نوشته

من شخصا از همه ي شما معضرت ميخوام
منم داستان هاي زيادي كه توي قران اومده مطالعه كردم
اما هميشه اخرش گفته چرا نمي انديشيد اي بشر

(۱۲/آبان/۹۰ ۲۲:۲۱)soldier نوشته است: [ -> ]دوستان یکم از تخیلات بیاین بیرون توپ و تانک الکی نیست. باور کنید اگه یه گلوله کلاش کنار گوشمون شلیک کنند فردا صبحش ویزای آمریکامون آمادست که بریم اونجا تبعه بشیم. بابا الکی نیست به خدا
.
بچه ها مرگ خیلی سخته جونتو کف دستت گرفتن خیلی سخته. فقط کافیه یه کم بشینی فکر کنی اگه جانباز بشی شیمیایی بشی چی؟ فقط کافیه بری یه بار آسایشگاه های جانبازارو ببینی تا به خدا و پیغمبرش کافر بشی
.
ما که الآنش کم اوردیم خدا اون موقع رو به خیر کنه
.
باور کنید شهدا خیلی مرد بودن
....
درسته شهدا خیلی مرد بودن ....
مثلا:
شهيد دكتر مصطفي چمران در همة دوران تحصيل شاگرد اول بود. در سال 1337 با استفاده از بورس تحصيلي شاگردان ممتاز به امريكا اعزام شد و پس از تحقيقاتعلمي در جمع معروفترين دانشمندان جهان در دانشگاه كاليفرنيا و معتبرترين دانشگاه امريكا
–
بركلي- با ممتازترين درجة علمي موفق به اخذ دكتراي الكترونيك و فيزيك پلاسما گرديد
.
اما ماهم نامرد نیستیم .....
پس خداوند بهشت رو برای کی وعده داد 124 هزار پیامبر و 14معصوم ؟؟؟؟همین ؟بقیه چی؟؟ مگه میشه بدون تحمل سختی وارد بهشت شد ؟ این دنیا محل گذره و فقط برای اینه که کی ظالمه و کی مظلوم کی از حق خودش دفاع میکنه و کی حق خودشو میزاره و فرار میکنه
آیاتی که در قرآن مجید میباشد و صراحت در این امر دارد که خلقت انسانها برای امتحان و آزمایش الهی است و میفرماید:«لبنلونکم حتّی نعلم المجاهدین منکم و الصابرین و نبلوا خبارکم؛(1) ما همه شما را قطعاً میآزمائیم تا معلوم شود مجاهدان واقعی و صابران از میان شما کیانند و اخبار شما را بیازمائیم
».
و نیز آیات بسیار زیاد دیگری که دلالت صریح بر امتحان الهی دارد که مخصوص هر فردی در هر زمان و دورهای است و هیچ گاه این امر جدا از نظام الهی نمیباشد
.
حتّی در دوره حضرت حجّة«علیه السلام» این سنّت الهی جراین دارد تا روز قیامت که دیگر روز حساب است نه روز عمل و امتحان
.
1) سوره محمّد«صلی الله علیه وآله»، آیه 31
.
کشور آدم یعنی مادر اون فرد , یهودی , زرتشتی مسیحی ,مسلمان , کرد , لر , ترک , عرب ,بلوچ ,و یا فارس هم نداره باید از ناموس خودش دفاع کنه
به نظر من آدم مثل سگ توی کشور خودش بمیره شرف داره به اینکه برای یکروز زنده موندن بیشتر به آمریکا پناهنده بشه
شما هم نیاز نیست از خطرات جنگ برای این جوونها بگید از الان برید درخواست ویزای آمریکاتونو بدید لااقل اگر قرار اون دنیارو نداشته باشید توی این دنیا به عشق وحالتون برسید بعدا نگید ( دیدی نه توی دنیا حال کردیم اینجاهم که فقط شام وناهار سرب داغ دارن)
(۱۳/آبان/۹۰ ۶:۲۵)افلاطون نوشته است: [ -> ] (۱۳/آبان/۹۰ ۴:۰۴)افلاطون نوشته است: [ -> ]خيلي اميدواري

بدبخت اين يارو حالش خوب نبوده اراجيف اينجا نوشته
من شخصا از همه ي شما معضرت ميخوام
منم داستان هاي زيادي كه توي قران اومده مطالعه كردم
اما هميشه اخرش گفته چرا نمي انديشيد اي بشر 
احتیاجی به عذر خواهی شما از طرف بنده نیست.

لطفا عفت کلام هم داشته باشید.

و همین طور که دوست خوبم: آقای
Grace Dies
نوشته: هر کسی نظر خودشو داره.
خیالتون رو راحت کنم ... من خودم زندگی رو به مرگ ترجیح میدم.
چون تو ادامه زندگی هزار و یک کار میتونم انجام بدم که برام بهتر بشه.
و باید امید به کمک خدا داشت.
نقل قول:وقتی تخم مرغ به وسیله یک نیرو از خارج می شکند، یک زندگی به پایان می رسد.
و آیا میدانید!؟ وقتی تخم مرغ به وسیله نیروئی از داخل می شکند، یک زندگی آغاز می شود.
تغییرات بزرگ همیشه از داخل انسان آغاز می شود!
خیلی قشنگ بود.
من الان میگم که حاضرم جونمو بدم.
ولی حرف تا عمل دنیایی فاصله است.
خدایا از تو می خوام که خون دشمنانت به دست من ریخته بشه ؛ و خونم به دست دشمنانت ریخته بشه.
اگه بشه که در راه خدا و دینش اسلام جان بدیم که دیگه فوق العادس...
اونوخ شهید میشیم و خدا ازمون راضی میشه
من که عاشق شهادتم
و مومنی نیست که توو دلش آرزوی شهادت نباشه
من حداقل ازین نظر به مومنا شباهت دارم
در باقی قضایا هم دارم سعیمو میکنم
تا خدا چی بخواهد...
ایشالا هممون عاقبت به خیر شیم
بچه های خیلی خوبی اینجا هستن
من جدا برای همتون دعا میکنم رفقا
عاقبت همتون به خیر

التماس دعا